Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #678

Wed Jun 08, 2016 02:01 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Drugari, imam sumanutu ideju za ovo novo - bugs found. :D

Ovo je samo za nas ovde i sigurno nisam u pravu, ali mozda da nekom od vas ideju da dodjemo do neke nazanake sta je ovo.

Razmisljam u smeru ovoga sto je Nole76 pominjao - uparivanje testera.

Pored tog uparivanja testera, gde 'prevagne' koja je vecina odgovovra, postoji i ono drugo sto su pominjali (doduse davno), da kada se desi da je jednak broj yes/no prevagne 'reputacija' testera. Do sada nismo imali predstavu kako im izgleda algoritam za to i sta to sve obuhvata, ali meni deluje da je ovo to.

Takodje, ako ovo moje razmisljanje naglas, uopste ima smisla, onda mi isto deluje da brojka kao brojka, sama po sebi ne znaci nista, vec se gleda taj broj u odnosu na ukupan broj uradjenih hitova i onda se vadi % nadjenih bug-ova.

E sad, ja bih uradila ovako kako sam gore navela, ali meni je to struka. U ma kojoj statistici, brojke kao brojke nikad nista ne znace same za sebe, vec samo u korelaciji.

Od uvodjenja "TOTAL FOUND BUGS" kod mene se broj uvecao za 3,a prijavio sam vise od 3 neispravnih (oko 7),
dva su bili neispravni na samom startu tipa "We're sorry,but something went wrong" i kako sam pratio ovi
nisu usli u ukupnom broju,a svi ostali su bili bas "bube".Tu je bio i onaj GH sa tagovima,sada su koregirali "Type"
sa "click on the blue field below ",ali polje nije plavo nego belo i kasnije sivo.
Samo trazite "bube" i nece biti problema.

Edit: Evo sta kaze "Darkstar 2" u najnovijim vestima:

it is inaccurate, because those are not all BUGS......They should replace this with
TOTAL JOBS REPORTED. Basically those are jobs that you reported (when you click NO).

Ako je ovo tacno onda kod mene bi trebalo da bude + 7,a nije.

Rainforest Task » Post #676

Tue Jun 07, 2016 20:54 in Ex-Yugoslavia

Test "liveauctioneers" konacno funkcionalan.Ja sam ga prijavljivao osam puta, na prvom koraku ,
razlog - (pop-up modal).

Rainforest Task » Post #674

Tue Jun 07, 2016 16:12 in Ex-Yugoslavia

DeMoN17 wrote: Koliko bagova ste pronasli to je novina kod mene pise 26 da sam pronasao. Kod vas? Nole ti sigurno imas 700?

117
123

Rainforest Task » Post #673

Tue Jun 07, 2016 15:46 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: Ponovo se upali ekstenzija i JOB ABANDONED usred HIT-a, tj. da stvar bude još gora na posljednjem koraku prije submita. HIT od 7 stepova. Uh... :x

Kada pocnes sa radom mozes ickljiciti ekstenziju,posle nekoliko sekundi ona ce pokazati da je ukljucena "NO",ali
mislim da nije ukljucena ,ukoliko je eliminiran " bag ",ali mozes probati.

Rainforest Task » Post #660

Mon Jun 06, 2016 17:34 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Danas od 12:30h do sada
I jos 10-12 od juce posle bonusa :D
Nema sanse da me sad zaj... :mrgreen:

:clap: :thumbup:

Rainforest Task » Post #636

Sun Jun 05, 2016 18:19 in Ex-Yugoslavia

Kod mene vedro nebo.

Rainforest Task » Post #633

Sat Jun 04, 2016 12:52 in Ex-Yugoslavia

Novi kuvari kod mene,svi (3) prijavljeni (to nam je posao).

Rainforest Task » Post #614

Fri Jun 03, 2016 01:31 in Ex-Yugoslavia

Non Disclosure Agreements (NDAs) 2016-06-01 21:44:18 UTC, Kristen Hohenstein
If you've signed an NDA for a specific test author, you are *not allowed* to discuss the jobs you do for them with *anyone.* If you do this, it is in direct violation of the NDA and is very serious. If you see people discussing their NDA jobs in forums, please report this to tester support.

Rainforest Task » Post #613

Thu Jun 02, 2016 19:36 in Ex-Yugoslavia

Nole,kad si dosao do 99 onda bice i 110. "indian117"(sa engleskog foruma) bi rekao "Hats off ",
a neko drugi bi rekao "nije bitan kvantitet ,nego kvalitet " :mrgreen:
Od mene imas BRAVO,svaka cast!

Rainforest Task » Post #570

Tue May 31, 2016 20:06 in Ex-Yugoslavia

Ekstenzija kod mene ne radi bas dobro.Kad je iskljucim nakon desetak sekundi ona se sama ukljuci.Za zadnjih 3
sata dobio sam samo jedan hit a kod vas je bilo mnogo vise.

Rainforest Task » Post #567

Tue May 31, 2016 19:39 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Hvala savmi, drugarice. :D

Drugari, ja ne razumem ovaj drugi deo, tj. sta je ova druga promena. Sta im je 'suspicious network activity'.

Ne znam ni ja,ako do sada nismo imali problema sa dodeljivanjem posla onda se to ne odnosi na nas.Ako bude
potrebno onda samo resis kapcu i bice posla.

Rainforest Task » Post #565

Tue May 31, 2016 19:24 in Ex-Yugoslavia

Chrome Extension Update 2016-05-31 17:12:45 UTC, Paul Cohn
We're releasing a small update to the Chrome extension soon, and you might notice a couple small differences. The extension now starts as "off" by default, so you will have to click to start looking for work. The second change is for testers who may have trouble getting jobs due to suspicious network activity - you'll see a prompt that you may need to fill out a Captcha, and clicking on it will test the job API and you will see the captcha if necessary. That's all for this one!

Rainforest Task » Post #546

Tue May 31, 2016 13:14 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Hvala puno savmi. :)

Ja generalno izbegavam bilo sta tog tipa i uopste nisam razmisljala. Hvala jos jednom. ;)

Da li ti je ok edit? Ili da prepravljam nesto?

Odlicno!

Rainforest Task » Post #544

Tue May 31, 2016 12:32 in Ex-Yugoslavia

Drugarice, nemoj da se ljutis ovo je dobronamerno.

Rainforest Task » Post #517

Fri May 27, 2016 17:58 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Paperless od 27 koraka :shock: Ne postoje reci koje mogu da opisu strahotu koju sam preziveo.

Meni su sva crvena slova bolja od "Paperless" a tu negde je i "WWW".Najbolje mi je kada me pita za "Q".
Ja mu kazem "No" "Q" i tacka.

Rainforest Task » Post #516

Fri May 27, 2016 17:55 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Ode i cvecara u stecaj :(

Pre dva dana dobijem ovaj hit sa 21 stepom i morala prijava vec na 1,evo veceras opet cvecara sa 18 stepova i opet prijava na 1 jer nema vise u ponudi stare kataloge ili sta vec odnosno dobijem poruku "Whoops!"

Steta a bio je bas extra hit i 99% siguran do kraja.

Pre mesec dana sam dobio isto tako "Whoops" da im se cvece potrosilo,posle toga je opet bilo dobro sve do juce
kada im je opet ponestalo.Nabavice ,pa ne moze cvecara bez cveca.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2132

Thu May 26, 2016 02:25 in Ex-Yugoslavia

906973 Mining Context - Fer, GA +
Prirodni plin i nafta uzimaju se u obzir. Pomoc - Control (Ctrl) + F (mining,mine...)

Edited:
pera12345 ,ne znam dali mislis na ovo,ako jeste onda kod mene nije bilo nikakvih
problema. 10 19/19 100%

Rainforest Task » Post #480

Wed May 25, 2016 20:19 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Imam jedan od tih njihovih za koji im ostavljam Test notes i isto ne prijavljujem. Updejtovali su dugme i promenili 'save' u 'update', a instrukcije u stepu su ostale iste. I tako im i napisem da sam radila te hitove pre promene 'naziva' dugmeta.
Kad naletis ponovo na taj, napisi koji je da se svi 'konsultujemo' u vezi njega sta ko od nas radi. :D

Ti odluci, drugar. :lol:

Ako nije u navodnicima i ako je rezultat akcije isti ,onda mozemo biti fleksibilni.
Napisacu
Odlucio,necu.

Rainforest Task » Post #478

Wed May 25, 2016 19:39 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: I ja mislim da je to u pitanju, ovako kako Nole kaze, nema drugog nacina, pa ni ne obracaju paznju da treba nesto da se promeni u instrukcijama.
Ne znam na koji taj drugi mislis, da li su oni sa promenom url-a?

P.S.
Pisi CS-u da ti promene.
I ja mu onda dodjem jedino zensko, u poslednje vreme, medju ovim nasim rf 'dripcima', nadala sam se da na ima dve. :D

Mislim da je bas taj ( Environment and Site )

Izvini zbog razocarenja,pa da ne menjam onda,da bi imala fiktivnu prijateljicu.

Rainforest Task » Post #476

Wed May 25, 2016 19:14 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Takodje. Ukucam "foo" i onda kliknem na "foo" koji se pojavi kao padajuci meni jer samo tako mozes da save-ujes. Nema drugog nacina. Mozes da im ostavis poruku u "Test Notes" i nastavi dalje normalno.

Nema "Test Notes ".Sada umesto 3 bice 14 koraka.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:14:27 PST