Test "liveauctioneers" konacno funkcionalan.Ja sam ga prijavljivao osam puta, na prvom koraku ,
razlog - (pop-up modal).
Berikai wrote:Ponovo se upali ekstenzija i JOB ABANDONED usred HIT-a, tj. da stvar bude još gora na posljednjem koraku prije submita. HIT od 7 stepova. Uh...
incomehomejob wrote:Hvala savmi, drugarice.
![]()
Drugari, ja ne razumem ovaj drugi deo, tj. sta je ova druga promena. Sta im je 'suspicious network activity'.
pupijevi wrote:Ode i cvecara u stecaj
![]()
Pre dva dana dobijem ovaj hit sa 21 stepom i morala prijava vec na 1,evo veceras opet cvecara sa 18 stepova i opet prijava na 1 jer nema vise u ponudi stare kataloge ili sta vec odnosno dobijem poruku "Whoops!"
Steta a bio je bas extra hit i 99% siguran do kraja.
incomehomejob wrote:Imam jedan od tih njihovih za koji im ostavljam Test notes i isto ne prijavljujem. Updejtovali su dugme i promenili 'save' u 'update', a instrukcije u stepu su ostale iste. I tako im i napisem da sam radila te hitove pre promene 'naziva' dugmeta.
Kad naletis ponovo na taj, napisi koji je da se svi 'konsultujemo' u vezi njega sta ko od nas radi.![]()
Ti odluci, drugar.
incomehomejob wrote:I ja mislim da je to u pitanju, ovako kako Nole kaze, nema drugog nacina, pa ni ne obracaju paznju da treba nesto da se promeni u instrukcijama.
Ne znam na koji taj drugi mislis, da li su oni sa promenom url-a?
P.S.
Pisi CS-u da ti promene.
I ja mu onda dodjem jedino zensko, u poslednje vreme, medju ovim nasim rf 'dripcima', nadala sam se da na ima dve.