Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #872

Fri Jun 17, 2016 17:29 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Kako vam radi cvecara?
Kad dodjem do koraka da unesem "zip code" krene da se ucitava strana i opet me vrati na istu stranu. :roll:

Kod mene je bila ona "Cvecara" od 5 koraka i po obicaju dugacko "Redirecting" i posle "Blank Page", na startu.
Ovo mi je treci but kako je prijavljujem.

Rainforest Task » Post #853

Thu Jun 16, 2016 01:53 in Ex-Yugoslavia

midhat1986 wrote: joj sta je ovo, ovdje veci % PDV u monte carlu, uradim zadatak 85c, a uplate mi 31c

Jes li siguran da je to bas za ovih 85c,da nije za neki drugi hit?ClixSense uzima oko 30% ( jedan deo ide za bonuse).
Mozda je neka greska.

Edit: Proveri u notifikacijama dali imas neki hit od 85c,ako nemas onda ovi 85c predstavljaju zbir bonusa za
jucerasnji dan ( ako si uradio 10 hitova ) i zadnji hit uradjen pod jucerasnjim datumom,kao sto kaze xakep99.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2438

Wed Jun 15, 2016 12:14 in Ex-Yugoslavia

academy46 wrote: Ja sam napravila 85 :) To je bio maksimum. :)

Pitanje za sve forumaše,

obzirom na trenutnu situaciju, da nastavim s taskovima ili da stanem dok se ne popravi?

Nastavi

Rainforest Task » Post #847

Wed Jun 15, 2016 10:56 in Ex-Yugoslavia

chmi wrote: Da li neko zna sta je ovo?
830995430 6370631 2016-06-15 chrome 10:52:44 — —

Ispade da sam radio hit skoro 11 sati :-D

To je greska,nemoj da se sekiras.

Rainforest Task » Post #824

Tue Jun 14, 2016 12:21 in Ex-Yugoslavia

BoMoni82 wrote: Imate li nekad problema sa kopiranjem?
Nekad mi neće da kopira, neku adresu ili token koji će trebati za poslije. Probam i sa desnim klikom i ctrl + c.
U zadnje vrijeme provjeravam u notepadu da li je kopiralo. Ne znam kako se provjerava da li je nešto kopirano u clipboardu.

Kada je "URL" u ptanju onda kopiranje mora da radi (Ctrl+C/Ctrl+V) ,"URL" je dat u instrukcijama.Kopiranje
sa interfejsa moze da ne radi(slucaj sa tokenom),onda napisi na papir.Clipboard ima Windows XP,ja koristim
Windows 7 koji nema Clipboard.Dali se moze koristiti Clipboard od "Office " to ne znam (mozda neko drugi ko zna
reci ce nesto ) .Ja sam do sada imao dva slucaja da treba da kopiram u "Clipboard" ali kopiranje preko misa (desni klik)
je radilo pa sam to kopirao u tekst dokument.

Rainforest Task » Post #819

Tue Jun 14, 2016 01:12 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Super da si i taj pomenuo, sa "Mixed ...". I taj je falican na isti nacin.
I ja mislim da nemaju osnov da urade reject ni jednog ni drugog naseg odgovora, jer su instrukcije kontradiktorne.

Taj im je novijeg datuma, ovaj prvi je stari hit i mislim da su zaboravili da ubace ovo novo sto su smislili kao zamenu za irelevantan tekst "Apples (_)". Napisala sam isto da nam ubace to ako je kontekst u pitanju ili da nam izbace "nesto kao" ako hoce da gledamo i brojku.

:D

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #82

Mon Jun 13, 2016 23:55 in Ex-Yugoslavia

akulayu wrote: procitah sve 4 strane ovde i linkove pa da pitam i potvrdim nesto:rf se radi samo preko add on-a?nemaju stranicu na koju ides da trazis taskove;oni ugovori su o poslovnoj tajni i treba da potpisem?sa imenom i prezimenom;malo mi je konfuzno sa ovim dodatkom ako sam razumeo dobro treba da bude on samo kad sam pri kompu i spreman za posao?aktivnost na kompu-posle 5-6 min mirovanja add ide u off?
dal da idem na engl.deo foruma ili ovde ima sve sto treba?
nisam gledao ostale teme jer vidim da ovde pise za pocetnike
izvinjavam se ako ponavljam pitanja ali koliko sam shvatio ovo je mnogo ozbiljnije od cf pa ne bih da ... vec prvi dan :)

Posao dobijas iskljucivo preko ekstenzije,potpisi to sto treba da se potpise da bi bilo vise posla,imena tih companija
nemoj spominjati po forumima kao i diskusija o njihovim testovima,kada hoces da radis ekstenzija treba da bude na
"ON ",ako ne pomeris mis oko 5-6 minuta ona se sama iskljuci,kada neces da radis klikni da bi pokazivala "OFF".
Nauci pravila ,nemoj zuriti,sledi instrukcije ,radi posteno i bice OK.
Srecno!

Rainforest Task » Post #817

Mon Jun 13, 2016 13:16 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: pupijevi, ovde moram da te ispravim. :)
Nikad! ne propustam nista da prijavim zarad par centi, tj. da bih prosla step.
Ovo nisam prijavljivala da ne bih dobila Admin rejection, jer se i prijave bez razloga gledaju kao lose odradjen hit. Fali mi jos 0,1 % da dostignem XY% na CF taskovima (i ovo vas molim da ostane izmedju nas, ja ne volim da postujem nista sto cak i podseca na licnu informaciju, na glavnom forumu). To je dovoljno koliko ovo sve 'pipavo' radim. Naravno ne znam kakvo mi je stanje/ucinak kod rf jer se ne vidi, ali hitove radim na isti nacin kao i taskove. Svaku odluku za hitove donesem tako da mogu da je podrzim kroz tiket. I na ovo bi se zalila da dobijem rejected, tako sam i donela odluku kako da tretiram taj step - jer smatram da sam u pravu i da imam osnov da se zalim na to.
Nemoj, molim te, da me stavljas u grupu tih "likova". Izvini molim te, ali jako sam osetljiva na 'ucinak'/% kako radim ovo. Cak me i support CF-a tesi s vremena na vreme, dovoljno ti je da vidis kakav sam frik. :lol:

Da se vratim na konkretan rf slucaj. :) Opet kazem, ne znaci da sam u pravu za ovaj konkretan slucaj. To je moje misljenje za taj step. Ja ga vidim da nam traze da pogledamo kontekst i to je bila moja procena. I dalje ga necu prijavljivati iz istog razloga.

Mislim da ste obojca u pravu zato sto su pravila nesavrsena.Ako postujemo pravilo da prijavimo svaki slucaj
kada tekst(pod tekst se podrazumeva ne samo slova nego i brojevi i ostali znaci,bar tako ja mislim) u navodnicima
nije identican osim u dva slucaja onda je jasno da je prekrseno ovo pravilo.Trebalo bi da bude "Apples (_) i onda
ne bi bilo problema.Sa druge strane kaze klikni apples (nije u navodnicima) i bice "nesto kao" Apples (2),znaci
ne mora da bude bas to nego nesto slicno(nije bas bitno da bude to) zato sto je ta cifra promenljiva i razlicita
kod pojedinih testova.Zato je ova instrukcija losa.Ja sam ga prijavio i napisao da se tekst ne poklapa i oni tu
nemaju odbranu zato sto im je instrukcija losa.ima jos testova slicnim ovome koje sam nekoliko puta prijavio
(Click ...... with mixed results, pa bice nesto kao "with mixed ..." a realno je " with mixed r...".Ovaj
test (instrukcija) je sada ispravljena.Ja nisam dobio "R" tri puta ,a mislim da i onaj ko ga nije prijavio nije dobio
"R". Nisu tako rigorozni i nije tako strasno kao sto mislimo .Isto tako mislim da svi ovde (bar oni koju pisu ovde)
rade najbolje sto mogu a da nije bitno da se dodje do zadnjeg koraka vec da se nadje problem ako ga ima.

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #60

Mon Jun 13, 2016 00:45 in Ex-Yugoslavia

zemomak wrote: a ne znam za te bonuse...ne lazem, uradio sam dva hita sinoc, jedan je bio 16 c, drugi 72c, a na clixsense mi je leglo od prvog 12c, a od drugog 50c...

Odgovor je na ovoj istoj strani, malo gore.

Rainforest Task » Post #798

Mon Jun 13, 2016 00:05 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ovaj je problematican bas zbog toga sto ti navodis. Ima i meni 2 oprecne situacije 'something like' i navodnike gde se brojka ne poklapa.
Ja se vodim prema 'something like' i ne prijavim, tekst mi je uvek tacan, brojka nekad da, nekad ne. Ja sam ga protumacila da se odnosi na kontekst i da ih zanima da li imamo vidljiv neki odredjen broj 'Apples' :) i prema tome se vodim. Ne znaci da sam u pravu,. :(

Ja sam bas sada hteo da editujem i da kazem da ne treba da se prijavi zato sto kaze klikni na jabuke koje nisu
u navodnicima i dalje bice slicno na ovo "Apples (2)".Znaci ako je slicno onda ne mora biti isto.
Definitivno moja greska.Zasluzio sam"R",ocekujem da se uskoro pojavi.
Zakljucak- " Nemoj navodnike uvek gledati kao da su stvarno navodnici"

Rainforest Task » Post #796

Sun Jun 12, 2016 23:32 in Ex-Yugoslavia

Dali bi prijavili ovo:
Click on Apples.It will.........something like "Apples (2)",a tamo ima " Apples (10) ".Radi se o "sumskom" testu.
Ja sam ovo prijavio,ali se nije pojavio u "TOTAL FOUND BUGS",pa me sad muci ovo "something like",posto
je neko ranije napisao u engleskom forumu da u ovom slucaju - "something like",tekst u navodnicima
ne mora da se poklapa.Ja ne mislim tako zato sto je prekrseno pravilo da tekst u navodnicima mora da se
poklapa, osim u slucaju kapitalizacije i u slucaju " place holdera ".Sta vi mislite?

Opet mi je potrebna pomoc :D » Post #2

Sun Jun 12, 2016 16:54 in Ex-Yugoslavia

Nemoj da se sekiras,bice ispravljeno,ali ako nakon 2 dana stanje ostane isto onda "Ticket".

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #52

Sun Jun 12, 2016 16:31 in Ex-Yugoslavia

nesovan wrote: Jel se Crowdflower ugradjuje u ove isplate? :) U rainforest history mi pise da sam placen 12c, a u Clixsense task history 9c...

ClixSense uzima oko 30 % od onog sto vam je isplatio RF.Od ovih 30% pokrivaju se bonusi.Ako radite na CF
Elite kanalu tamo vam isplacuju punu sumu,medjutim tamo isplata je iskljucivo preko "PayPal"(koliko je meni
poznato).U slucaju da vasa zemlja u buducnosti bude banovana od strane PayPal - a,(Turska ,sada)onda necete
moci da primite pare.Najbolje je da RF zadatke radite preko kanala koji ima vise opcija za isplatu kao sto je ClixSense.

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #48

Sun Jun 12, 2016 11:34 in Ex-Yugoslavia

U radnim danima 20,30,35,neko uradi 40,70 ,a samo neko i 100 (magicna cifra ).Za vreme vikenda najcesce 10,12
ili manje.Ovo nije prosecno nego ukupno.Na pocetku bice manje a kasnije ce biti ove cifre gore (nadam se ).

Rainforest Task » Post #786

Sat Jun 11, 2016 21:15 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Nole76, pupijevi, savmi, DeMoN17, Berikai, ...

Sta smo imali mira u ovoj nasoj temi, imali smo. :lol: Nagraisali smo sad. :lol:

Sta mislite o novoj temi rf za pocetnike, pa da tamo polepim ove osnovne odgovore da vi imate mira ovde za stvari gde je stvarno frka.

Meni ne smetaju,ali ce mozda njima biti pristupacnije da na manjem prostoru imaju bitne informacije za pocetnike.
Nadam se da ce brzo nauciti sve sto je potrebno.Nova tema nikome ne smeta.

Rainforest Task » Post #785

Sat Jun 11, 2016 20:59 in Ex-Yugoslavia

castoroil wrote: Hvala, malopre sam i ja shvatila sve to. Krivo mi je što nisam lepo uključila mozak i sad imam 5 rejection-a i 12 zadataka. I sve to zato što radim a ne mislim.
Je l' to strašno kao što meni deluje? Je l može da utiče da ne prođem ove testove?

Nije strasno kao sto ti sada izgleda ali moras da vodis racuna oko "Rejections" sa dvadeset dobijenih u
jednom mesecu banuju te .Nadam se da ce prema vama biti tolerantni ali samo oni to znaju.Procitaj
instrukcije 2 pa i 3 puta, ako treba,nemoj zuriti,ako mislis da ti je pogresan odgovor onda refresiraj HIT.
Znaci terminal je zasebni kompjuter i sve radite u njemu koristeci njegovog brouzera, na svog brouzera
zaboravi .Nauci pravila kada se kaze "Ne" a kada "Da'.Ono sto je u navodnicima mora da se poklapa u
svemu osim kada je razlika u malim i velikim slovima.Da ne pricam puno a i gramatika mi nije jaca
strana (ne znam padeze) samo pratite instrukcije i pravila o radu i nece biti problema a i nasa pomoc
vam nece biti uckracena .

Rainforest Task » Post #779

Sat Jun 11, 2016 20:10 in Ex-Yugoslavia

castoroil wrote: Meni je otišlo u rejection svaki na istu foru.

Da li je dokument skidan ili ne? Ja to nigde ne mogu da vidim i odem na ne.
Sad ću da im pišem. Da li grešim možda negde?

Da bi skinula dokument uradi sledece : otvori novi tab,unesi URL u address bar (Ctrl + C/ Ctrl + V),kada se
otvori novi tab skroluj do taskbara sa leve strane imas "Downloads" i ako je dokument skinut onda je tamo
Documents/Dovnloads.Ima jos jedan nacin kada imas direktno daunloadiranje (Dropbox).Ako ti nije jasno
pitaj opet ali nemoj odgovarati sa ne ono sto nisi proverila.To je "Rejection".

Rainforest Task » Post #771

Sat Jun 11, 2016 19:44 in Ex-Yugoslavia

castoroil wrote: Xakep99, izvini na dezinformaciji onda.
Meni je ekstenzija non-stop na yes-u, čak i kad nema zadataka. Ne znam..

Kada vidis da ekstenzija vise od trideset sekundi (priblizno) pokazuje "YES",onda klikni jedan ili dva puta
da bi pokazivala " NO ".

Rainforest Task » Post #721

Sat Jun 11, 2016 00:54 in Ex-Yugoslavia

June 2016 AMA 2016-06-10 17:51:17 UTC, Kristen Hohenstein
Hey, everyone! This month’s tester AMA will be next Thursday, June 16th at 2:00pm eastern time. You can ask anything you like! I will share the event link next week. Please submit your questions here: https://www.surveymonkey.com/r/JuneTesterAMA

Rainforest Task » Post #700

Thu Jun 09, 2016 20:16 in Ex-Yugoslavia

Dobio sam dva "Kuvara" i morao sam da izaberem "No" na jedanaestom i desetom koraku.Kod prvog je
falio mali "square image" sa desne strane - ocigledan bag,ali ovaj nije usao u "TFB" .Mislim da je dobio
"rejection (algo) " zato sto je vecina odgovorila sa "Yes"(najverovatnije).Kod drugog falla su dva crvena
"BUY NOW" dugmica ,tako da je ovo malo uocljivije ,pa ovaj "BUG"je prihvacen.Idealno bi bilo kada bi
imali mogucnost da posle svakog izabranog "Ne" uradimo "Screenshot",onda bi oni "Yes" bili eliminisani.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 03:32:20 PST