pupijevi wrote:CS je spor kod isplata,ceka se ponekad i dve nedelje od kad stavite cashout.
Onda, "When - (2 to 5 business days)" treba da se promeni u " (2 to 10,12 business days) "
procitao sam negde da bi mi trebali da placamo neki porez na ove novce koje nama lezu iz inostranstva (nasa je sreca da se drzava ne trudi mnogo da juri bas svaku tranzakciju, ali ko zna).
cak stavise taj porez bi navodno bio skoro 50% od onoga sto zaradimo, pa me zanima jel neko nasao neku platformu preko koje bi novci mogli da legnu a da poreska ne zna za to?
tj da ne leze na racun sa nasim imenom i prezimenom vec nekako drugacije.
Ako neki procesor daje mogucnost za "Prepaid" karticu onda ta kartica u tvojoj drzavi racuna se kao strana pa i
kontrola je malo teza ,ali mislim da ako zele i to mogu da provere (zavisi koliko ce vremena biti potrebno i
koliko ce biti komplicirano).Ime i prezime mora da postoji.Najbolje je da se plati ,da bi mirno spavali.Kod nas
je 10%,kod vas su bile neke promene 20% (?).
rmpalija wrote:Jel se još nekom dešava da se jako često HIT-ovi dugo učitavaju ili iskaču poruke tipa "Failed to report screenshot", "Connection lost", "Application error"...? Ne znam dali je do mog neta ili oni imaju neki problem sa serverima...
Chenpa wrote:savmi wrote:akulayu wrote:proveri da li na stranici ima zeleni robot...
sta mislite sta sam odgovorio posle 12 sati na svom redovnom poslu...
Odgovorio si " Da " ,ali verovatno znas da se to ne proverava ,samo "scroll" gore dole (kako je neko rekao)
da ne bi sistem registrovao "neinterakciju",malo cudno ali valjda moguce,ali pazi ima jedan avatar koji bi mogao
biti "robot".
koji je to avater ?
akulayu wrote:proveri da li na stranici ima zeleni robot...
sta mislite sta sam odgovorio posle 12 sati na svom redovnom poslu...
incomehomejob wrote:Drugarice savmi
, htela ja da im pisem u vezi toga, delovalo mi je da ce da se desi ponekad nekom. (Bilo me blam da piskaram stalno, zato nisam.)
Mislim da ovde nastaje mogucnost da nesto ne udje ni u jedan bonus (quote ispod), ni danasnji ni sutrasnji. Otprilike kao 'crna rupa', kada je hit registrovan u jednom danu, a bonus 'padne' knap pre njega. Ovo vazi samo za hit koji ostane u tom prethodnom danu, odmah posle bonusa, a ne ulazi u sledeci dan.
Mali je vremenski okvir za ovo, ali ima "mesta" da se desi.
"Please keep in mind that the Job Date may be different from the Submitted day."
limmy89 wrote:zdravo sakam da te pitam imam problem so task i surveys kako moze da se otvara zato ne fuksionira
moze da me pomogne za toa sum sega i ne znaem da rabotam dobro
akulayu wrote:kapiram da paze svaki korak kad radimo na rf al me intersesuje dal vide kad prebacim na drugi tab,u smislu iskoci mi zadatak a ja sam u sred necega pa krenem da ga radim al moram u jednom trenutku da prebacim tab za nesto drugo pa da ne bi bilo mi ti damo zadatak a ti radis nesto trece
rmpalija wrote:Dali neko zna zašto ne mogu da koristim ctrl-c i ctrl-v opcie?. Radim trainig na rainforestu i treba da kopiram link u android pretraživač koristeći ove komande ali jednostavno ne radi