Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #936

Mon Jun 27, 2016 12:44 in Ex-Yugoslavia

zemomak wrote: ja imam na profilu opciju i da posaljem tel.broj, ne kontam zasto ce im? neka me neko prosvjetli :D

Ti spadas u 650 izabranih (Alpha ).Uradi to sto ti traze (ako ima neka uputstva onda radi po njima).Ja to nemam
na mom profilu pa i ne znam sta treba.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2521

Sun Jun 26, 2016 15:51 in Ex-Yugoslavia

xakep99 wrote: 917991 Did They Find The Greatest Apps? You Decide.

Ne znam da li je pomenuto ovo ali svakog normalnog bi bilo sramota da pripremi ovakav zadatak. Ovo stvorenje nikad nije pripremilo zadatak kako treba i to govorim o ispravkama: odgovorili ste B a tacan odgovor je A, B ili C. Od 11 ispravki, 10 su mi bile ovakve. Sta drugo ocekivati od nekoga ko stavlja tacku na kraju naslova. Jedva ponekad i ubode spelovanje a jos drugima daje da traze po netu te nepismene izraze.

S obzirom da trazi 50% tacnosti, da je dobro placen i ne ulai u GA, probajte pa dokle vam dozvoli da radite.

Slazem se,sve korekcije su bile veoma,veoma lose,ali posto ne ulazi u GA ,dobro je placen ,radi se brzo ,ako prodjete
kviz sa 80 % do 90% onda imate sanse za 37 komada,tako da vredi da se pokusa.Ja sam poceo sa 90 %,a zavrsio
sa 63% (37).Kada bi ulazio u GA ja bih se otkazao odma posle kviza ( moj odgovor je bio "Good",a tacan odgovor je:
"Good"ili "Excellent").
Edit: Sada,jedna korekcija manje, 65%.
Edit#2: 73 % - Svakog dana u svakom pogledu ,sve vise napredujem!

Rainforest Task » Post #932

Sat Jun 25, 2016 19:15 in Ex-Yugoslavia

Optional Tester SMS Verification (Alpha) 2016-06-25 19:38:28 UTC, Russell Smith
Hey all - I just enabled SMS Verification for ~650 testers of you that did work in the last few days (they were randomly chosen) . It should work well with international numbers. Any issues let me know. Note, this is optional and later we may use it more extensively for an extra level of trust with you and or notification opt-in notifications. If you're in the alpha, it will be at the bottom of your edit page on the portal: Rainforest Tester Portal Russ

Pa nije valjda da treba i mobilni da kupujem,hvala bogu sto nisam u "Alpha"! :lol:

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #259

Sat Jun 25, 2016 16:50 in Ex-Yugoslavia

dream45 wrote: Meni nista nije jasno u vezi ovog RF.Ili sam toliko glup ili me je Incomehomejob toliko naplasila :) pa pravim toliko gresaka a da ne znam kako i sta.
Preprocitao sam ovu temu jedno 5 puta od prve do zadnje strane i opet ne shvatam.
Na profilu mi pise TOTAL COMPLETED JOBS 12, TOTAL FOUND BUGS 3,REJECTIONS (LAST 30 DAYS):4

Prva 2 rejections sam zasluzio to znam sigurno a ova ostala 2 nije mi jasno zasto. Ne mogu da nadjem neko objasnjenje gde sam pogresio.To je onaj zadatak sa "skidanje" prirucnika za frizider. Sve sam uradio kako treba a stoji u rejection. Dok ja pohvatam sta i kako popicu jos 10 rejection :( zato pomagajte.

Onda nije mi jasno gde mogu da vidim koliko sam zaradio? Dali se i ovde mogu birati poslovi kao na CS ili sta mi oni daju to resavam? Ja sam "skinuo" ekstenziju i ukljucim na "yes" i onda dobijem neki zadatak i to je to.
Zadnjih 2 dana uopste i ne ulazim na RF, kao ajde da prvo sve lepo iscitam ovde na forumu ali avaj nista mi nije jasno...

Sigurno ne si glup,sekoja rabota na pocetok izgleda strasno zatoa sto ne ni e dovolno poznata,pa takov e slucajot i so
RF zadacite.Za da mozes da gi rabotis ovie zadaci moras da gi naucis pravilata za rabota ( veruvam deka gi znaes ),
ponatamu,raboti po instrukciite,onaka kako sto se dadeni,nisto drugo (sigurno i ova go znaes).Instrukciite ne se
sekogas sovrseni pa i tie mozat da pridonesat da napravime greska poradi nekoi nedorecenosti povrzani so pravilata.
Sto se odnesuva do "R" sto si gi dobil neka ne te sekiraat,ama potrudi se da ne gi dobivas vo idnina.Ekstenzijata
sekogas treba da pokazuva "NO',koga ke ima moznost da ti bide dodelena rabota ona sama ke pokaze "YES".
Koga treba da se simne nekoj dokument sekogas treba da otvoris nov tab i da ja vneses adresata,posle toa dokumentot avtomatski ke se simne ,a ti pogledni dole levo na taskbarot dali imas notifikacija deka e simnat,kaj "Safari" (Mac)
izvestuvanjeto e na sredina od onoj "Rocket Dok" sto se naogja iznad taskbarot,dodeka pak kaj "FireFox"izvestuvanjeto e gore desno.Za da go iskoristis toj dokument (Upload) klikni na "Start>Documents>Downloads "klikni go
dokumentot pa klikni "Open".Istoto ova go pravis koga instrukcijata bara da go najdes dokumentot od "Explorer"
i da upotrebis "Drag and Drop" vo nekoe pole.Ima i drug nacin koga se simnuva od "Dropbox",togas otkako ke se
otvori nov tab odi gore desno pa klikni na "Download,pa vo Dropdown Menu" klikni na Direct i koga ke se pojavi
modal na sredina od stranicata izberi "Save"i "OK".Zadaci ne mozes da biras i sekoja zadaca sto ti e dodelena
treba da se potrudis da ja zavrsis (dali ke prijavis greska ili testot ke bide uspesen ne e bitno) samo nemoj da
pritisnes na "X" zatoa sto ke otide vo "Abandoned ",zatoa sto ke ima slucai koga bez tvoja vina testot ke otide
vo "Abandoned ",ako si primoran da go napustis testot togas treba da go izvestis RF (Help dugme) pri sto
ke ja navedes pricinata i "URL" od testot.Kolku si zarabotil za sekoj"HIT" imas vo "History" od RF profilot,a kolku
ti e isplateno vo CS My Task History.Vo drugata tema od forumot ima nekoi specificni (problematicni) slucai pa
mozes da gi proucis.

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #256

Sat Jun 25, 2016 14:18 in Ex-Yugoslavia

fulejo wrote: nemam nikakvo dugme sem "claim"

Obavesti RF support,suguran sam da ce ti pomoci.Ja nisam imao problema,samo sam pratio uputstva,ali ako
kod tebe nema dugme "Edit profile"onda potrebna je njihova pomoc.

tester@rainforestqa.com

Rainforest Task » Post #930

Fri Jun 24, 2016 16:11 in Ex-Yugoslavia

Nije bas neka informacija ali moze da prodje .

Where has the help button gone? 2016-06-24 06:49:27 UTC,
Hi everyone! You may have noticed that the help button has disappeared from the lower right corner of the portal. But fear not, you can still send in support tickets from the portal: the Help button can now be found in the top right corner, alongside the other buttons in the navigation bar.

Kafana » Post #1733

Fri Jun 24, 2016 13:31 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: @ savmi i DeMoN17

Prvo, hvala vam puno obojici sto pomazete svaki put kada se javi neko ko pise na Makedonskom. :)

Imam pitanje.
Ja se snalazim dosta dobro da razumem Makedonski, (slabije Slovenacki, izvinjavam se kolegama iz Slovenije zbog toga :( ), ali sam slaba da pisem/govorim Makedonski.
Koji je otprilike prosek u Makedoniji da se razume sta pisem, tj. koliko je u proseku razumljivo kada odgovaram na pitanja kolega iz Makedonije? I da li je ok da pisem na svom jeziku odgovore?

Mislim da te svako moze razumeti,ali nemoj da se sekiras meni nije tesko da odgovorim ( ako znam odgovor).

Rainforest Task » Post #923

Thu Jun 23, 2016 20:49 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ja mislim da je ovo slicna kategorija sa onom Aplles vs. Apples (_).
Videcemo sta ce drugi da kazu, pa cemo zajedno da zakljucujemo. :D

Bolji si od mene sa rekordom danas, ja sam prebacila 20. :D

Edit:
(u isto vreme smo pisali isti komentar na sta nas podseca. :))

Juce sam dobio onog sa tagovima pa ako vam dodje da znate:

Change the name of the pag to "black speed" and press enter.Ako samo iskucas tekst a kursor je jos u polju
i pritisnes "Enter" onda nista od paga.Da bi "Enter" bio sa efektom onda tekst mora biti selektovan.Posto
instrukcija kaze " Change ",a ne kaze "Type"onda tvoje je kako ces promeniti ime paga ,tako da ja sam samo
selektovao ,pa "Enter"i prolazi.Ne znam dali je ovo neka provera ili instrukcija nije apdejtovana,zato sto
tamo postoji dugme "Update"."R" nisam dobio .

Rainforest Task » Post #921

Thu Jun 23, 2016 20:01 in Ex-Yugoslavia

Ja sam najbolji ,20,ali uvek kod mene je manje nego kod vas,valjda zato sto je juznije.Sada jedno ozbiljno
pitanje.

Delete "nesto" in "New Frisbee" section.Ali tamo ima - New Frisbee (5).Ja sam rekao "Ne" zato sto se tekst
ne poklapa.Kada bi bilo "New Frisbee (_)",onda bi odgovor bio "Da".Ovo je slicno na ono pitanje sto sam
ranija postavio ali sada nema "something like" i kada je dao instrukciju tacno je znao koliko frizbija ima u
tu sekciju.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #115

Thu Jun 23, 2016 18:57 in Ex-Yugoslavia

Ja se izvinjavam,ali on slabo razume i makedonski(crvena i zuta nisu njegove boje ).

Pitanja i saveti » Post #2652

Thu Jun 23, 2016 15:47 in Ex-Yugoslavia

Dali vidis dugme LIKE/THANKS ?

Edit: Malo si brzi od mene,OK.

Pitanja i saveti » Post #2649

Thu Jun 23, 2016 15:39 in Ex-Yugoslavia

CicoSreckovic wrote: Kako da like-ujem post na forumu? Oci mi iskocise, al' ne mogu da vidim! :D

Postavi kursor gore-desno (u polju posta ) i bice ti jasno.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #111

Thu Jun 23, 2016 13:53 in Ex-Yugoslavia

limmy89 wrote: zdravo sakam da te prasuvam nesto zatoa kaj mene ne se aktivira survey i task kako treba
ako mozes da me pomogne te molam zatoa jas ne znaem da rabotam dobro porzdrav od mene

Za da rabotis zadaci,prvo treba da otvoris CrowdFlower nalog i da imas Facebook.Koga ke pravis CF nalog stavi
go istiot E-mail od Facebook za da nemas problemi pri logiranje.Na listata so zadaci treba da cekas da se pojavat
zadaci za nulto nivo (bez broj 1,2,3)."Surveys" za nas nema ,ne mozes da rabotis.

Tasks za level 0 » Post #692

Thu Jun 23, 2016 13:52 in Ex-Yugoslavia

limmy89 wrote: zdravo kako moze da mi pomognes za level jas nemam nisto

Za da rabotis zadaci,prvo treba da otvoris CrowdFlower nalog i da imas Facebook.Koga ke pravis CF nalog stavi
go istiot E-mail od Facebook za da nemas problemi pri logiranje.Na listata so zadaci treba da cekas da se pojavat
zadaci za nulto nivo (bez broj 1,2,3)."Surveys" za nas nema ,ne mozes da rabotis.

Mi Treba Pomos » Post #2

Thu Jun 23, 2016 13:49 in Ex-Yugoslavia

RF tema - Pomoc za RF pocetnike » Post #231

Wed Jun 22, 2016 23:33 in Ex-Yugoslavia

Ja nikada ne koristim kalkulator,dvaput proverim i nema problema.Ovo je bas smesan "R"

Pitanja i saveti » Post #2645

Wed Jun 22, 2016 17:51 in Ex-Yugoslavia

savmi wrote:
pupijevi wrote: CS je spor kod isplata,ceka se ponekad i dve nedelje od kad stavite cashout.

Onda, "When - (2 to 5 business days)" treba da se promeni u " (2 to 10,12 business days) "

Evo, upravo sada, pare su prebacene na moj racun.Hvala svima koji su pomogli!
Informacija za "Payza"korisnike
Zadnja provizija za ClixSense/Payza transfer kod mene je bila oko 1.6 %,ranije 2.5% + $0.25.

Kafana » Post #1726

Wed Jun 22, 2016 16:54 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Sad mi tek nista nije jasno, koji im je metod bio ovde, posle ovoga sto su tebi skinuli 1.500 pitanja. :(

Meni su malo, ali svejedno uopste ne vidim logiku po kojoj su radili, to me buni.

Secam se da su mi i ranije umanjili ukupni broj pitanja (correct/answered) ali broj je bio oko 550 ,ali sada...
Dobro je sto je tacnost ista.Manje vazno,i onako najcesce odradim samo kviz,dobijem jednu korekciju(super nefer)
i kazem TA-u "Have a nice day".Sa nepostenima necu da imam posla.Ziveo RF!

Kafana » Post #1723

Wed Jun 22, 2016 16:02 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Nekim ljudima je vracen nalog.

Your account was suspended because you were found providing suspicious answers in customer jobs. We reviewed your account and determined that, based on your history with CrowdFlower, your account may be re-opened. You may continue tasking.
Please understand that if your account is found doing anything suspicious in the future you will risk being permanently suspended from CrowdFlower.

Takodje dosta ljudi kaze da im se statistika promenila. Neki imaju i po 200-300 pitanja izbaceno iz statistike. Kod mene se nista nije promenilo. Vrlo moguce da su to bas ti zadaci zbog kojih su podeljeni banovi.

Meni fali 1500 pitanja,mora da sam mnogo krao i lagao!

Friday 17 Jun

Proverite "Dashboard"

Kod mene

Juce : Jobs Completed - 1,821 ; Correct / Answered - 33,545 / 36,359

Danas: Jobs Completed - 1,757 ; Correct / Answered - 32,161 / 34,858

Edit : Nije mi jasno odakle ovolika razlika,mozda su to ona pitanja koja su izbacena iz GA (Broken/Unfair Jobs ).
Trazio sam u "Job History" ali nisam nasao bas puno naknadno oznacenih sa "-",samo nekoliko.

Pitanja i saveti » Post #2643

Wed Jun 22, 2016 14:18 in Ex-Yugoslavia

cikalibi wrote: kazu da sve placamo, i porez i penzijsko i zdravstveno a nismo osigurani, to navodno ide u drzavne fondove.

Nije logicno da placas penzijsko i zdravstveno ,a da ne budes osiguran.Ako placas onda bices zdravstveno osiguran
i dobices radni staz .Tako ja mislim.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:19:05 PST