Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #1032

Fri Jul 01, 2016 10:56 in Ex-Yugoslavia

akulayu wrote: sad sam bas gledao placanje,kod mene je po starom,ali ja nisam dobio tu poruku

Po meni,bice placeni samo oni HIT -ovi koji ce uci u "TOTAL FOUND BUGS".

Rainforest Task » Post #1021

Thu Jun 30, 2016 23:24 in Ex-Yugoslavia

BoMoni82 wrote: I meni je juče bilo katastrofa. Toliko sam referešovala jedan zbog najrazličitijih errora da sam morala poslati tiket da ne pomisle da sam nešto muvala. Od app errora do failed screenshotova u jednom hitu.
A interferjs mi je i dalje isti. SAmo je ono za tiket drugačije.
Takođe, ne znam gde je gleda ID hita. Poslala sam čitav link pa nek traže.

U link- u ima " hitid=xyz...",to je ID Hit- a, ali i ja da bi bio sigurniji uvek sam im slao "URL"

Rainforest Task » Post #1019

Thu Jun 30, 2016 20:26 in Ex-Yugoslavia

Isto i kod mene,od 02:00 do 03:30 uradio sam 5 i to je sve.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2559

Thu Jun 30, 2016 18:41 in Ex-Yugoslavia

Edited

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2557

Thu Jun 30, 2016 18:19 in Ex-Yugoslavia

Edited

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2554

Thu Jun 30, 2016 18:08 in Ex-Yugoslavia

xakep99 wrote: Ja sam slao po 10-20 dnevno dok nisam video da je corav posao a corav je bas zato sto su TA zasticeni preko svake mere.

Znaci ti si kriv ,sto su ovo uradili sada,pa ne mozemo nista videti sta smo uradili u kvizu,pa smo liseni mogucnosti
da se uverimo koliko postenih ljudi ima na ovome svetu. :lol:

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2552

Thu Jun 30, 2016 17:47 in Ex-Yugoslavia

xakep99 wrote: TA su vec bili zasticeni preko svake mere. Ovo je da malo smanje broj zalbi.

A ko se zali, ja sam za dve godine poslao ukupno 3 tiketa i nemam nameru da to ikada uradim osim ako budem
"flegmatican ",mislim, ako dobijem neki "Flag".

Rainforest Task » Post #1008

Thu Jun 30, 2016 13:38 in Ex-Yugoslavia

Dobio sam dva "R"( zbog sabiranja), upravo sada ali nije moguce da sam ja pogresio,mislim da je to neka greska.
Iskljucio sam ekstenziju kako ne bi dobio jos neki i poslao tikete.

Pitanja i saveti » Post #2662

Thu Jun 30, 2016 01:19 in Ex-Yugoslavia

THISTLE84 wrote: Razmisljam da uplatim premijum clanstvo, pa gledam ove razlike izmedju STANDARD i PREMIUM clanstva.
Nije mi jasno sledece:

STANDARD PREMIUM

Tasks Commissions 5% per completed task 10% per completed task
Offers Commissions 5% per completed offer 10% per completed offer

Ako neko razume ove 5% i 10% "commissions" molim za objasnjenje.

To je procenat koji dobijas od tvojih referala, 5%/10% dobijas od svakog taska koji je odradio tvoj referal (tako
mislim samo ne znam dali i on treba da ima "Premium",ali izgleda treba) .Bolje ce ti objasniti incomehomejob kada
dodje na posao.Premium se svakako isplati,ako mislis da radis taskove.

Rainforest Task » Post #995

Wed Jun 29, 2016 16:13 in Ex-Yugoslavia

zemomak wrote: sad dobih hit od 2 stepa, a prijavio ga na prvom :lol:

Nisi mnogo izgubio (3c)

Pitanja i saveti » Post #2660

Wed Jun 29, 2016 14:03 in Ex-Yugoslavia

jeckamil wrote: Izgleda da mi vise necemo ni dobijati ispravke posle kviza. Uopste ne znam kako cemo znati da li je neki task "broken" ili ne. Bas umeju da nas iznenade ali neprijatno. Procitala na glavnom forumu

Sve sto rade,rade za nase dobro,samo mi to ne razumemo,greska je u nama.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2535

Wed Jun 29, 2016 02:31 in Ex-Yugoslavia

926738 Find Linkedin Url And Employee Info

U instrukcijama kaze da "Name" i "State" mora da se poklapa,znaci "City" ne mora ,tako sam i radio,bilo je
odgovora kada nije bio isti grad,samo "State" i prosli su kao tacni.Zadnje dve korekcije TA kaze da sam pogresio
zato sto sam rekao "Yes" a grad nije bio isti. Tako da posle 9 16/18 88% moram da mu kazem "Prijatno".
Mislim da je renije trazio da "Name","City" i "State" budu isti,sada je promenio pravila pa ih sam ne postuje.

Rainforest Task » Post #974

Wed Jun 29, 2016 00:44 in Ex-Yugoslavia

zemomak wrote: da li ovi iz rainforesta odgovaraju na tikete, poslo sam im 3-4 otkako sam se registrovao, nikad nisam dobio odgovor ni na jedan...

Meni su uvek odgovarali do sada,makar i posle sedam dana.

Pitanja i saveti » Post #2657

Tue Jun 28, 2016 23:08 in Ex-Yugoslavia

notme1206 wrote: Da li može da se na dva prozora istovremeno rade dva različita taska?

Moze

Edited: Moze, ako pod "dva razlicita taska" podrazumevas dva razlicita " JOB - a "

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #669

Tue Jun 28, 2016 18:12 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Cestitke drugarice. :D

Mozda je prakticnije Minnie Mouse sledeci put, ipak imas F pored nick-a. :D

Hvala,mozda je tako prakticnije ali ovako je logicnije,sledeci put ce biti Donald Duck.

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #667

Tue Jun 28, 2016 17:32 in Ex-Yugoslavia

Rainforest Task » Post #972

Tue Jun 28, 2016 16:18 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Ej 300 dolara mesecno od RF-a minimum!

Mislim da je ovo dovoljan razlog da se stavi prst na celo 8-)

Ovaj broj je moguc samo za najbolje,tako da se novi RF taskeri ne bi razocarali,evo kod mene je oko $ 150 (nekad
malo manje ,a nekad i malo vise).

Rainforest Task » Post #952

Mon Jun 27, 2016 20:12 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Ma verovatno pustaju malo po malo. Mada mi nije jasno sta ce im ovo. Mozda ce da nas zovu da nam kazu gde gresimo :D

Za svaku gresku,treba da posaljes jedan SMS,i da kazes "Sorry, nece se ponoviti" :lol:

Rainforest Task » Post #951

Mon Jun 27, 2016 20:09 in Ex-Yugoslavia

Dali ste dobili nocas one nove kuvare,kod mene 3 (28,22,28),sva tri sam prijavio na drugom koraku,bas steta.

Rainforest Task » Post #946

Mon Jun 27, 2016 19:35 in Ex-Yugoslavia

I kod mene nista.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:51:37 PST