i tako 24 sata.

Inace ovo mi je najbojli rezultat do sada.
Tic - Tac -Toe
Instrukcije,batali,samo igraj.Ja sam poceo da igram i odmah nereseno.
DokiSmoki wrote:E, a sta se desava kad probaju da te '*e*e' u zdrav mozak? (Izvinite me za vulgarni izraz)
Znachi citao sam i negde drugde, a evo ga i meni se desilo:
Add 858 and 434 using a calculator.
Is the sum 1297? yes
Za ovo sam 102,5% siguran da nisam odgovorio Yes, ili nisi bili ovi brojevi za sigurno, i eto dobio rejection (tamn se pohvaliv gore .. -.-)
Mogu li se zaliti za ove, i bice li fajde od toga?
I ako da - kako da im dokazem da nije ovo tacno?
Prilicno sam siguran da i kad bi bio koske pijan ne bi odgovorio DA na ovo, jer 8 + 4 nikada ne daje 1 !
Plus uvek proveram sa digitronom, tako da nemam greske u tome..
perfect_guy wrote:sinoć, a evo i sad imam problem: unutar terminala lijevi klik miša prihvata kao desni (daje one opcije), a desni klik radi normalno (opet daje te opcije). Sad sam se nekako ulogovao ali ne mogu dalje.
xakep99 wrote:Pominjalo se da su iz redova testera zaposlili 4 kom. da rade kao autori poslova. Pismenost i sposobnost izrazavanja se nisu mnogo pikali na CF i RF ali dosegnuto je novo dno.
Cuvajte se pitanja nadji "to x i jos nesto y" a trazeni tekst je cak i bez navodnika vrrrrrlo labavo napisan i pitanje je da li ga i tad treba potvrdno odgovoriti.
Inace, ovih dana a verovatno od istih aotora sam imao pitanja "Does you see..." ili nesto u fazonu "da li se strana ucitala ili se nije ucitala?"
Uskoro ocekujem instrukcije "klikni Da ili klikni Ne" i rejection sta god kliknes.
Fofang wrote:Zdravo svima!!! Ja sam danas dobila prvi task ikada, nakon vise od mesec dana -
Rate The Relevance Of A Search Result
ali je ispalo da mi je accuracy 30 i sada sam expelled.
Da li ovo znaci da vise necu dobijati task-ove? Ili da cu dobiti naredni za ko zna koliko vremena ?
Hvala unapred na bilo kakvim odgovorima
incomehomejob wrote:Cudna suma je to. Ne zna s kim igra ko.
(ne volim ih inace, ali ovde odgovara.)
To mi se bas dugo nije desilo, nadam se da nece opet da pocne, da se 'gomilamo' na istom Terminalu nekoliko nas.
Da li se secas pre dosta meseci kada je bilo ono ludilo sa po troje, cetvoro u Terminalu?Sita sam se ispisala poruka i ismejala.
Jedan moj dragi prijatelj (nisam pitala za dozvolu, pa necu da pominjem ko) je isprepadao jednog stranca tada. Inace nije u tom fazonu, ali smo svi tada bili i prolupali od muke i pogubili zivce, nije moglo da se radi uopste danima. Ispisao mu je u Terminalu - This is RF admin, idenify yourself.
I mukica ispise ime i pita da li je u redu kako radi.
incomehomejob wrote:Master Nole76, ja sam se nadala da ces stotku.
![]()
savmi, ne znam sta da mislim za ovaj odgovor sto si dobio. S jedne strane, super sto su 'izlistali' sve na jednom mestu i hvala sto si postovao.S druge strane, meni genericki odgovori uglavnom izazivaju reakciju kao da me se tretira sa nepostovanjem. Razumem da su pretrpani, i ja sam tek danas dobila odgovor na tiket.
Izvinjavam se, zaboravila sam ranije, hvala! obojici puno za info za hard refresh.Nisam znala za F12, da moze 'software-ski' da se resi i steta sto nisu ostali pri tome da moze obican refresh kao ekvivalent.
savmi wrote:Dobio sam dva "R"( zbog sabiranja), upravo sada ali nije moguce da sam ja pogresio,mislim da je to neka greska.
Iskljucio sam ekstenziju kako ne bi dobio jos neki i poslao tikete.
incomehomejob wrote:Imala sam ja Rejection na sabiranju pre par meseci i Nole76 mi je resio problem, evo ovde:
Kafana | ClixSense Forum
Salim se.Jesam imala Rejection i poslala sam tiket. To je bilo otprilike u periodu kada su zaposlili Kirsten (i pre nego sto su poceli sa prijemom novih testera) i odgovori na mejlove su bili u roku od par sati, najduze dan. Nije bilo sanse da sam omasila (zbog ovoga sto Nole76 kaze, 1 je 'no', drugi je 'yes'), jer je hit bio od samo 4 stepa.
Tada su imali mnogo vise vemena za tikete (ili manje tiketa) i zajedno smo prosle kroz moj nalog, jer sam ja bila ubedjena da je bug i tako sam i napisala u mejlu i zamolila ih da provere sa njihove strane da nije bug kod njih.
Zakljucak je bio da sam verovatno posle failed screenshot-ova kliknula pogresno dugme, nije bilo drugog 'resenja'. I dalje mislim da nisam i da je bio bug, a narocito posle ovoga sto se vama desava sad sa sabiranjem.
I tada su imali 'falinke' koje su se javljale u tom periodu, kao i sad.
@ xakep99
Na sta mislis pod 'pobediti' u iks-oks? Ako mislis da ne ides po uputstvima, kako je savmi rekao, ja ne bih to radila.
xakep99 wrote:Nole76 wrote:@savmi
@xaker99
Sabiranje uvek ima "X" na koraku koji je prouzrokovao rejection. Ako se na slici vidi da je tvoj odgovor tacan salji mail.
Svi rejection-i za sabiranje i za pitanja da li vidis sendvic ili dinosaurusa ili nesto drugo su sistemski rejection-i koji se iste sekunde pokazu na tvom profilu i svaki ima "X" pored koraka koji je uzrok rejection-a.
Htedoh reci da se na screenshotu ne vidi ni pitanje ni odgovor posto se vidi samo terminal a ovo pitanje sa strane pored slike ne mora da bude isto kao u zadatku. Ta dva moja od prosle nedelje sam racunao kao previd mada mi je bilo malo sumnivo ali sad vidim da se to desava i drugima.
Ne go, hteo sam da pitam za iks oks igu koju sam dobio vec dva puta. Da li je neko probao da igra protiv njih? Mozda ima neki bonus ako pobedis. Kad ispeglam rejection probacu ako naleti.
Nole76 wrote:@savmi
Jedino sto mogu da ti kazem je da se kod tih sabiranja nikada do sada (kod mene) nije desilo da dva puta bude YES ili NO. Ako jednom bude YES u drugom slucaju uvek je NO. Verovatno ovo znas ali to je sve sto mogu da ti kazem. Takodje nikada mi NO nije bilo u stotinama. Znaci uvek je u pitanju prva ili druga cifra. Cim tacno saberes prvi put odmah znas odgovor na drugo sabiranje. Ako ti dva puta ispadne NO ili YES onda dobro proveri sabiranje.Ja imam 4 rejection-a na sabiranju a znam i zasto. Zato sto sam delimicno pijan (ili mozda malo vise pijan) radio TW. Mozda je kod tebe nesto drugo u pitanju ali govorim iz licnog iskustva.
@xaker99
Sabiranje uvek ima "X" na koraku koji je prouzrokovao rejection. Ako se na slici vidi da je tvoj odgovor tacan salji mail.
Svi rejection-i za sabiranje i za pitanja da li vidis sendvic ili dinosaurusa ili nesto drugo su sistemski rejection-i koji se iste sekunde pokazu na tvom profilu i svaki ima "X" pored koraka koji je uzrok rejection-a.
xakep99 wrote:I ja sam prosle nedelje imao 2 na sabiranje i to na ociglednu varijantu kad se na prvi pogled vidi da je rezultat netacan. U slici ekrana se vidi samo terminal ali ne i pitanje tako da je i meni prilicno sumnjivo da sam tu pogresio ali ne znam kako da dokazem da nisam.
savmi wrote:Dobio sam dva "R"( zbog sabiranja), upravo sada ali nije moguce da sam ja pogresio,mislim da je to neka greska.
Iskljucio sam ekstenziju kako ne bi dobio jos neki i poslao tikete.