Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #1172

Tue Jul 12, 2016 02:26 in Ex-Yugoslavia

Ja brzo spavam.
Instrukcije,batali,samo igraj.Ja sam poceo da igram i odmah nereseno.

Rainforest Task » Post #1170

Tue Jul 12, 2016 01:38 in Ex-Yugoslavia

Ja sam uvek budan,jedan sat spavam,pa jedan sat cekam da ekztenzija pokaze "YES",pa opet spavam,pa opet cekam
i tako 24 sata. :lol:

Inace ovo mi je najbojli rezultat do sada.

Tic - Tac -Toe

Rainforest Task » Post #1168

Tue Jul 12, 2016 01:05 in Ex-Yugoslavia

DokiSmoki wrote: E, a sta se desava kad probaju da te '*e*e' u zdrav mozak? (Izvinite me za vulgarni izraz)

Znachi citao sam i negde drugde, a evo ga i meni se desilo:
Add 858 and 434 using a calculator.
Is the sum 1297? yes

Za ovo sam 102,5% siguran da nisam odgovorio Yes, ili nisi bili ovi brojevi za sigurno, i eto dobio rejection (tamn se pohvaliv gore .. -.-)
Mogu li se zaliti za ove, i bice li fajde od toga?
I ako da - kako da im dokazem da nije ovo tacno?
Prilicno sam siguran da i kad bi bio koske pijan ne bi odgovorio DA na ovo, jer 8 + 4 nikada ne daje 1 !
Plus uvek proveram sa digitronom, tako da nemam greske u tome..

Jas predminatata nedela dobiv tri "R" od ovoj tip,a od vkupno osum "R" pet se za sobiranje.Od ovie pet samo
edna bi mozelo da bide moja greska,znaci ostanatite se na sistemot.Momentalno imaat mnogu rabota so tiketi
pa mi odgovorija deka nema da mozat poedinecno da gi proveruvaat.Ti ako si siguren deka ne e tvoja greska
mozes da ispratis tiket.Da dokazes deka ne e tvoja greska nema da mozes.Otkako tocno ke presmetas (sekogas
proveruvaj dva pati),pazi koe dugme ke go pritisnes,tuka moze da se napravi greska (vo slucaj koga ima problemi
so skrinsotovite i moras po nekolku pati da odgovaras "Yes" ili "No" vo zavisnost od rezultatot).Nemoj nikogas da
brzas,sekogas raboti poleka i pred da odgovoris uste ednas procitaj go prasanjeto.

Rainforest Task » Post #1137

Sun Jul 10, 2016 02:30 in Ex-Yugoslavia

perfect_guy wrote: sinoć, a evo i sad imam problem: unutar terminala lijevi klik miša prihvata kao desni (daje one opcije), a desni klik radi normalno (opet daje te opcije). Sad sam se nekako ulogovao ali ne mogu dalje.

Probaj da zamenis desni klk sa levim. Control Panel > Mouse > Buttons > Button Configuration >Switch primary
and secondary buttons.

Rainforest Task » Post #1133

Sat Jul 09, 2016 17:38 in Ex-Yugoslavia

xakep99 wrote: Pominjalo se da su iz redova testera zaposlili 4 kom. da rade kao autori poslova. Pismenost i sposobnost izrazavanja se nisu mnogo pikali na CF i RF ali dosegnuto je novo dno.

Cuvajte se pitanja nadji "to x i jos nesto y" a trazeni tekst je cak i bez navodnika vrrrrrlo labavo napisan i pitanje je da li ga i tad treba potvrdno odgovoriti.

Inace, ovih dana a verovatno od istih aotora sam imao pitanja "Does you see..." ili nesto u fazonu "da li se strana ucitala ili se nije ucitala?"

Uskoro ocekujem instrukcije "klikni Da ili klikni Ne" i rejection sta god kliknes.

Po meni,instrukcije su dobre,ima nekoliko koje nisu apdejtovani ( a mozda su namerno tako napravljene ),ali ono
sto je bitno je da ih mozemo razumeti i raditi po njima.Ako tebi instrukcija nije jasna onda uvek mozes izabrati "No"
i obrazloziti zasto ne mozes raditi po datoj instrukciji (ranije - " Not clear" ili "I can not follow the instruction").
Gramatika i nije toliko bitna ako razumes smisao i ako uzmes u obzir da ima TA kojima engleski nije maternji
jezik.Inace postoji test koji kaze klikni "Yes" till the end (confirmation message).Za ovo sto si zadnje spomenuo
mislim da se takvo nesto ne moze desiti.

Tasks za level 0 » Post #713

Sat Jul 09, 2016 12:31 in Ex-Yugoslavia

Fofang wrote: Zdravo svima!!! Ja sam danas dobila prvi task ikada, nakon vise od mesec dana -
Rate The Relevance Of A Search Result
ali je ispalo da mi je accuracy 30 i sada sam expelled.
Da li ovo znaci da vise necu dobijati task-ove? Ili da cu dobiti naredni za ko zna koliko vremena ?
Hvala unapred na bilo kakvim odgovorima

To znaci da ne mozes raditi samo na ovom Job-u (sa konkretnim identifikacijskim brojem -ID ),sve ostale
zadatke mozes raditi ako odgovaraju level-u koji trenutno imas.

Rainforest Task » Post #1130

Sat Jul 09, 2016 12:14 in Ex-Yugoslavia

Malo pre dobio sam jedan HIT od 4 koraka (iOS simulator),kada se ucitala stranica dobio sam GitHub - ov
" Log In " ekran,uradio sam skrinsot i umesto Log in detalja dobio sam instrukciju da skrolujem prema
dole i da nadjem listu od 10 kompanija i da proverim dali ispod njihovim imenima ima telefonski broj.
Pretpostavljam da znate o kom testu se radi (jedna kompanija za koju smo potpisali NDA).Znaci GitHub se
umesao tamo gde mu nije mesto,tako da su razlicite greske veoma isvesne iako su veoma cudne,pa i ovaj
slucaj gore mislim da spada u tu kategoriju.

Rainforest Task » Post #1115

Fri Jul 08, 2016 00:24 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Cudna suma je to. Ne zna s kim igra ko. :D (ne volim ih inace, ali ovde odgovara.)

To mi se bas dugo nije desilo, nadam se da nece opet da pocne, da se 'gomilamo' na istom Terminalu nekoliko nas.
Da li se secas pre dosta meseci kada je bilo ono ludilo sa po troje, cetvoro u Terminalu? :D Sita sam se ispisala poruka i ismejala.
Jedan moj dragi prijatelj (nisam pitala za dozvolu, pa necu da pominjem ko :)) je isprepadao jednog stranca tada. Inace nije u tom fazonu, ali smo svi tada bili i prolupali od muke i pogubili zivce, nije moglo da se radi uopste danima. Ispisao mu je u Terminalu - This is RF admin, idenify yourself. :lol: I mukica ispise ime i pita da li je u redu kako radi.

Meni se ovo prvi put desava.Pre ekstenzije, vrlo malo sam dobijao TWA,jedan ili manje ,tako da nisam ni radio testove.
Malo sam bojkotovao "There is no work ...." poruku,ali znam da je bilo problema.

Rainforest Task » Post #1112

Thu Jul 07, 2016 22:30 in Ex-Yugoslavia

July 2016 AMA 2016-07-07 21:49:00 UTC, Kristen Hohenstein
Hello, testers! I will hold our July 2016 Ask Me Anything next Wednesday, July 13 at 2:00pm eastern. Please submit any questions you have here: July 2016 AMA Survey I look forward to hearing your thoughts! I'll post a link to the event next week <3

Da ne radim drugi post ovde cu opisati sta mi se desilo danas u 08 : 01 po nasem vremenu.Znaci u 08 : 01 dobio
sam HIT = GitHub i poceo sa radom.posle napravljenog skrinsota, formular za logiranje poceo je sam da se popunjava,
pa onda se pojavio ekran sa testovima,pa opet unos URL-a u adres bar i ponovo ekran sa listom testova.Bilo mi je jasno
da neko drugi radi moj test,a covek je bas brzo radio,brze od mene.Restartovao sam HIT i poceo sam da radim ,tako da
sam bez problema dosao do "Done".Sada se pitam sta bi bilo kada bi ostavio da onaj drugi odradi HIT umesto mene,
kome bi bio upisan?Ova šuma stvarno ima raznih buba,ali ja je ipak volim,to su pluca nase planete.

Rainforest Task » Post #1111

Thu Jul 07, 2016 19:11 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Master Nole76, ja sam se nadala da ces stotku. :D

savmi, ne znam sta da mislim za ovaj odgovor sto si dobio. S jedne strane, super sto su 'izlistali' sve na jednom mestu i hvala sto si postovao. :) S druge strane, meni genericki odgovori uglavnom izazivaju reakciju kao da me se tretira sa nepostovanjem. Razumem da su pretrpani, i ja sam tek danas dobila odgovor na tiket.

Izvinjavam se, zaboravila sam ranije, hvala! obojici puno za info za hard refresh. :) Nisam znala za F12, da moze 'software-ski' da se resi i steta sto nisu ostali pri tome da moze obican refresh kao ekvivalent.

Ja sam kriv,nisam radio po instrukcijama ( If you were rejected for a math question, always be sure to use a
calculator),samo da se opet ne pojave ( do sada ja imam ukupno 5 matematickih "R",a mislim da je samo jedan moj)
ali sta se moze ja se ne ljutim, nisam se ljutio ni kada sam dobio bonus x 31 + zadnji HIT x 31,ovo je suma ,a suma bez buba i nije neka suma ( ovo je neko drugi smislio ).

Rainforest Task » Post #1104

Thu Jul 07, 2016 14:21 in Ex-Yugoslavia

savmi wrote: Dobio sam dva "R"( zbog sabiranja), upravo sada ali nije moguce da sam ja pogresio,mislim da je to neka greska.
Iskljucio sam ekstenziju kako ne bi dobio jos neki i poslao tikete.

Stigao odgovor na moje tikete

Hello,

Due to the amount of tickets we have, we will not being to provide individual feedback on these rejections. I’m sincerely sorry. This is a temporary fix until we can get the volume of help desk tickets back to a manageable level over the next couple of weeks. Here are some quick tips on how to avoid rejections in the future:

If you were rejected for a math question, always be sure to use a calculator and double check your calculation before answering.
Always make sure you copy and paste the URL into your virtual machine during the first step.
Never answer “yes” to a question without following the instructions.
If you have to refresh a job, you must complete all the steps again. If you find data from the previous attempt has been saved (e.g. login credentials you were asked to use), you should report the job as “no” and explain what happened.
If the instructions are confusing and you aren’t sure what to do, it’s better to report the job as “no” than guess and answer “yes.” Please then submit a ticket to the help desk, and provide a job ID for the confusing test so we can share it with our customer success team.
Don’t exit out of a popup unless you are asked to in the instructions. If you encounter a pop up that’s not mentioned in the instructions, report it.
If it’s not clear why you are rejected, you likely did steps inappropriately or out of order.
If you were rejected by a Rainforest admin, we trust their judgement.
If you have been blocked due to rejections you believe are unfair (i.e. you have proof you were rejected due to a bug), please go to the help desk and open a ticket categorized as “Account Blocked.”
We are working on improving rejection feedback you receive in your rejection list, as well as improving help desk procedures so we can better serve you in the future. Thank you for testing with Rainforest!

Sincerely,

Rainforest Support
rainforestqa.com

Rainforest Task » Post #1095

Wed Jul 06, 2016 21:05 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Mislim da je na zadnjem AMA receno da se radi obican refresh ako bude u instrukcijama da se uradi hard refresh.

Onda,to je odlicno,da se ne mucimo vise.

Rainforest Task » Post #1093

Wed Jul 06, 2016 19:29 in Ex-Yugoslavia

Kod mene do sada samo 9 kapi (ne treba mi kisobran).

Hard Refresh opet ne radi (Ctrl + F5 sa kursorom u terminalu),restartovao se ceo HIT.Evo jedan link koji je bio
u instrukcijama ,pa mozda ce pomoci za "Chrome" I "IE".

Hard Refresh

Rainforest Task » Post #1060

Sat Jul 02, 2016 20:33 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Imala sam ja Rejection na sabiranju pre par meseci i Nole76 mi je resio problem, evo ovde:

Kafana | ClixSense Forum

Salim se. :D Jesam imala Rejection i poslala sam tiket. To je bilo otprilike u periodu kada su zaposlili Kirsten (i pre nego sto su poceli sa prijemom novih testera) i odgovori na mejlove su bili u roku od par sati, najduze dan. Nije bilo sanse da sam omasila (zbog ovoga sto Nole76 kaze, 1 je 'no', drugi je 'yes'), jer je hit bio od samo 4 stepa. :D Tada su imali mnogo vise vemena za tikete (ili manje tiketa) i zajedno smo prosle kroz moj nalog, jer sam ja bila ubedjena da je bug i tako sam i napisala u mejlu i zamolila ih da provere sa njihove strane da nije bug kod njih.
Zakljucak je bio da sam verovatno posle failed screenshot-ova kliknula pogresno dugme, nije bilo drugog 'resenja'. I dalje mislim da nisam i da je bio bug, a narocito posle ovoga sto se vama desava sad sa sabiranjem.
I tada su imali 'falinke' koje su se javljale u tom periodu, kao i sad.

@ xakep99

Na sta mislis pod 'pobediti' u iks-oks? Ako mislis da ne ides po uputstvima, kako je savmi rekao, ja ne bih to radila. :)

Prva dva "R" sam dobio onog dana koji je bio najgori za skrinsotove.Kada je rezultat u pitanju,onda tu mogu da
garantujem da nisam pogresio (uvek dupla provera),sada ostaje da zbog ponavljanja odgovora(razlog,skrinsotovi)
mozda sam umesto "No" po automatizmu (zbog cesceg "Yes",odgovorio "Yes",tako sam u prvi momenat i pomislio
ali posto ja posle svakog testa proverim profil (najcesce,osim kada GitHub-ovi dodju serijski,2 ili 3,onda to uradim
kada zavrsim poslednji test),u ovom slucaju su bili dva.Znaci vreme je bilo kratko ,tako da sam kasnije mogao
lako da se setim sta sam odgovorio ,ali ajde neka bude da ne mogu biti 100% siguran.Ono sto me muci je kako
u roku od 27 minuta da ja dva puta pogresim,a imam ukupno 5"R" + ova 3 sa vise od 2000 testova ( inace 2 od
5 su opet za sabiranje,ali posto su se pojavili u profilu posle nekoliko meseci,kada su uveli tu opciju,prihvatio sam da sam pogresio).Za zadnjeg testa,kao sto rekoh, siguran sam da nije moja greska (rezultat je tacan a i dugme
je "No").Inace ovog zadnjeg sam prijavio na petom koraku.

Rainforest Task » Post #1056

Sat Jul 02, 2016 17:48 in Ex-Yugoslavia

Ja sam poslao tikete ,pa za 7-10 dana bice i odgovora.

Rainforest Task » Post #1053

Sat Jul 02, 2016 17:29 in Ex-Yugoslavia

xakep99 wrote: Lici mi na foru, mozda dobijes rejection a mozda cigaru.

Ako ne pratis instrukcije onda "R" ti je zagarantovan,znaci radii ono sto ti kaze i biraj polja tacno.
Ne znam dali si se salio ?

Rainforest Task » Post #1051

Sat Jul 02, 2016 17:14 in Ex-Yugoslavia

xakep99 wrote:
Nole76 wrote: @savmi

@xaker99
Sabiranje uvek ima "X" na koraku koji je prouzrokovao rejection. Ako se na slici vidi da je tvoj odgovor tacan salji mail.
Svi rejection-i za sabiranje i za pitanja da li vidis sendvic ili dinosaurusa ili nesto drugo su sistemski rejection-i koji se iste sekunde pokazu na tvom profilu i svaki ima "X" pored koraka koji je uzrok rejection-a.

Htedoh reci da se na screenshotu ne vidi ni pitanje ni odgovor posto se vidi samo terminal a ovo pitanje sa strane pored slike ne mora da bude isto kao u zadatku. Ta dva moja od prosle nedelje sam racunao kao previd mada mi je bilo malo sumnivo ali sad vidim da se to desava i drugima.

Ne go, hteo sam da pitam za iks oks igu koju sam dobio vec dva puta. Da li je neko probao da igra protiv njih? Mozda ima neki bonus ako pobedis. Kad ispeglam rejection probacu ako naleti.

Ne razumem,kako mozes igrati kada i to je kontrolno pitanje?

Rainforest Task » Post #1049

Sat Jul 02, 2016 16:54 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: @savmi
Jedino sto mogu da ti kazem je da se kod tih sabiranja nikada do sada (kod mene) nije desilo da dva puta bude YES ili NO. Ako jednom bude YES u drugom slucaju uvek je NO. Verovatno ovo znas ali to je sve sto mogu da ti kazem. Takodje nikada mi NO nije bilo u stotinama. Znaci uvek je u pitanju prva ili druga cifra. Cim tacno saberes prvi put odmah znas odgovor na drugo sabiranje. Ako ti dva puta ispadne NO ili YES onda dobro proveri sabiranje.Ja imam 4 rejection-a na sabiranju a znam i zasto. Zato sto sam delimicno pijan (ili mozda malo vise pijan :D ) radio TW. Mozda je kod tebe nesto drugo u pitanju ali govorim iz licnog iskustva.

@xaker99
Sabiranje uvek ima "X" na koraku koji je prouzrokovao rejection. Ako se na slici vidi da je tvoj odgovor tacan salji mail.
Svi rejection-i za sabiranje i za pitanja da li vidis sendvic ili dinosaurusa ili nesto drugo su sistemski rejection-i koji se iste sekunde pokazu na tvom profilu i svaki ima "X" pored koraka koji je uzrok rejection-a.

Nole,znam ja to sve,do sada nikad nije bilo dva puta "Ne" i obrnuto,ali ja ipak proveravam,tako da sam siguran da
nisam pogresio,e sada koliko oni mogu proveriti,to ne znam, ali ako to ne moze da se proveri onda koji je smisao?
Najbolje je kada bi bilo mogucnosti da se uradi skrinsot skrinsota (sala ).Videcemo,ali ako se to meni desilo i to tri
puta onda sam siguran da nisam jedini .

Ovo je zadnji slucaj (1000% ne postoji ) :lol:

screenshot.394 — Postimage.org

Rainforest Task » Post #1048

Sat Jul 02, 2016 16:45 in Ex-Yugoslavia

xakep99 wrote: I ja sam prosle nedelje imao 2 na sabiranje i to na ociglednu varijantu kad se na prvi pogled vidi da je rezultat netacan. U slici ekrana se vidi samo terminal ali ne i pitanje tako da je i meni prilicno sumnjivo da sam tu pogresio ali ne znam kako da dokazem da nisam.

Ne mozes da dokazes,ako imaju volje i mogucnosti da to provere onda ce ispraviti ,ako ne ,na (u) zdravlje!Ako si
suguranda nisi pogresio onda " tiket ".Kod mene kazu da sam svaki put odgovorio sa "Yes" ,a ja znam da je odgovor
bio "No".

Rainforest Task » Post #1045

Sat Jul 02, 2016 16:14 in Ex-Yugoslavia

savmi wrote: Dobio sam dva "R"( zbog sabiranja), upravo sada ali nije moguce da sam ja pogresio,mislim da je to neka greska.
Iskljucio sam ekstenziju kako ne bi dobio jos neki i poslao tikete.

Danas sam dobio jos jedan "R" za sabiranje.Ranije sam proveravao po dva puta,posle dobijenih dva "R" poceo sam da proveravam po tri puta,tako da je iskljucena moja greska (100 %).Kod prvih dva "R" bilo je velikih problema sa
skrinsotovima( najmanje 3 ili 4 pokusaja) po koraku,danas nije bilo takvih problema.Svi ovi testovi su GitHub - ovi.
Sada se pitam kako je moguce da sabiranje gresim samo kod ovih testova (GH) i kako ne pogresim nesto drugo ,nego
samo sabiranje.Saljem tiket.

zemomak pre desetak dana rekao sam ti da je ovo bas smesna greska ,ali nije,pa ako
si i ti dobio "R" na " GH " i ako mislis da nisi pogresio onda mozda je to njihova greska.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:03:04 PST