Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Kafana » Post #1850

Thu Jul 28, 2016 13:21 in Ex-Yugoslavia

Opet promene u dasbordu ,"Walmart" retroaktivno ne ulazi u GA ( Find The Quantity And Price For Items ).
Kod mene, manje 490 i nesto pitanja ,tako da ovo utice i na tacnost.

Rainforest Task » Post #1481

Thu Jul 28, 2016 11:27 in Ex-Yugoslavia

DroWRanGeR17 wrote: Imam jedno pitanje jel kod vas smeta bugova koji ste pronasli kod mene ne smeta, imao sam sad pre malo
na windows eage 10 za paperless email koji treba da ti stigne nakon registracije cekao sam 3-4 minuta
u instrukcije pise 2 minuta i nije stigao prijavio sam ga ali nema ga u bagova od pre podne imam oko 5 prijavljene
sve bagova a niti jedan nije smetan?

Kod mene manje od 50% od prijavljenih hitova su verifikovani bagovi,tako da to ne zavisi od nas.Samo ti
prijavljuj on sto je za prijavu i namoj da se sekiras,ali vodi racuna da kada izaberes "No"prethodno stranica
bude tako namestena da skrinsot uhvati ono sto prijavljujes (najcesce moze,ali ima slucajeva kada to nije
moguce ).

Rainforest Task » Post #1467

Wed Jul 27, 2016 22:00 in Ex-Yugoslavia

Bio je i taj malo pre samo sto sada (novi interfejs) treba da se prijavi,znaci da napises razlog ,pa tek onda ides
dalje.

Rainforest Task » Post #1465

Wed Jul 27, 2016 21:54 in Ex-Yugoslavia

Nije bitno,vazno je da su platili.Evo sada ,dobio sam jedan GH (Wrong e-mail or password ),ociti "bug" ali nije usao
u listi da se malo radujem (4c).
E: Zabelezen u listi (so happy)

Rainforest Task » Post #1463

Wed Jul 27, 2016 21:37 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: :lol:

Tek sad sam naletela na taj "tvoj". :D
I ja s kukala u vezi njega za jos jednu stvar u Test notes. Kasnije kada se barata sa folderima, imali su konfuzno pitanje tipa 'da li vise nema dva testa izlistana'. Nesto sto tako zvuci otprilike. Sto moze da se odgovori i sa 'yes', nema ih, ali nije navedeno kojih nema. Realnost je da ima testova, i to 3, 4 ili 5 ponekad, samo nema tih na koje su oni mislili, ali nisu i napisali.
Sada pise precizno, 'da li nema dva testa sa oznakom ... '.

Pazi,pitanje je dali vise nema dva testa sa tagom "boom"ili "foo",nije bitno koji,tako da kada izaberes "exclude", ta dva
testa stvarno nema u listi ,a pojavljuju se novi ,tako da "Da"(ako nije po propisima,obrisi).

E:Nisam procitao zadnju recenicu,tako da moje objasnjenje nije potrebno.

Rainforest Task » Post #1461

Wed Jul 27, 2016 21:16 in Ex-Yugoslavia

Promenili su to oni jos davno ali nemoj biti tako sigurna,uvek se moze vratiti.Primer ="mixed r...".Dvaput sam
napisao da je ispravljen ali juce opet sam prijavio da ne valja ( drugi korak ).Dobio sam onaj GitHub kada traze
"Feedback".Tamo sam napisao "RF is great",but "Run with mixed r..." instead of "Run with mixed ..." is not
so great,pa valjda ce sada ispraviti konacno ili cu biti banovan. :lol:

Rainforest Task » Post #1455

Wed Jul 27, 2016 16:44 in Ex-Yugoslavia

The "New Look" is mnogo bledunjav (bled),nadam se da je zdraviji nego sto izgleda,neke stvari su sitnije (nemam
problema sa vidom)ali lakse je kada je nesto uocljivije.Mogli su da zadrze kontrast a da poboljsaju funkcionalnost,
ali lako je pricati,tesko je raditi,cak i "Error"poruke sa onoliko blede crvene boje su manje uocljive (tekst).
Sta je,tu je,samo neka padaju HIT-ovi.

Edit: Please roll it back and remind me after "1 Year"

Tester Update 2016-07-27 17:37:44 UTC, Paul Cohn
Hi Testers, once again we're going to be rolling out the updated testing code soon, if any critical issues come up during testing we'll roll it back.

Edit #2: Pitanje vezano za COOK'S test.Kada pita dali video radi ispravno,ja kazem da (ako radi) a u test notes
napisem da nedostaje "audio ".Dali ste vi nekada culi neki zvuk od onih videa,ja do sada nisam?

Rainforest Task » Post #1439

Tue Jul 26, 2016 20:54 in Ex-Yugoslavia

Edited : Bolje da se ne mesam u tudje stvari.

July Tester AMA answer sheet 2016-07-26 19:39:27 UTC, Kristen Hohenstein
Hello, testers! Here are the answers that go along with the July AMA video I posted here yesterday :) Paper

Rainforest Task » Post #1431

Tue Jul 26, 2016 14:22 in Ex-Yugoslavia

Taj test radi na androidu i na iOs simulatoru,ja nisam imao problema.Ako instrukcije ne odgovaraju onda
to je za prijavu,navedi razlog (ne mozes pratiti instrukcije).

Rainforest Task » Post #1429

Tue Jul 26, 2016 13:59 in Ex-Yugoslavia

zemomak wrote: kako vi kad vam dodje hit i na pocetku recenice stoji (mobile only) i neke upute nidje veze s vezom, a radis na firefoxu za desktop? jel prijavljujete odmah ili picite dalje

Ne znam kako ti pocinje instrikcija,ali moze da je slucaj kada imas " mobile only " onda instrukcija koja sledi
se odnosi na interfejs za smart fone.Ja do sada nisam imao test koji se odnosio samo na mobilne telefone,
uvek je bilo za "desktop" i "mobilne telefone.Mozda neko zna vise ,pa ce ti odgovoriti.

Rainforest Task » Post #1416

Mon Jul 25, 2016 19:46 in Ex-Yugoslavia

July Tester AMA 2016-07-25 22:23:52 UTC, Kristen Hohenstein
Hey, everyone! Here is the video for our July Tester AMA in case you missed it (it might still be processing if you click it within the next 5 minutes). I will post answers tomorrow <3 July 2016 Tester AMA - YouTube

Kafana » Post #1837

Mon Jul 25, 2016 11:20 in Ex-Yugoslavia

Hvala,isto kao da si pomogla.

Kafana » Post #1835

Sun Jul 24, 2016 11:22 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: savmi, imam pitanje u vezi platnih procesora, stigao je odgovor. :)

Kako bi se vi snasli u Makedoniji sa Tango i Bitcoin? Da li je izvodljivo?

Znao sam da ce ti to odgovoriti,meni (nama) najvise treba kes.Deset meseci pre uvodjenja Netelera ja sam im
pisao da ce imati problema sa Netelerom (to mi je Neteller rekao u vezi Americkih kompanija) i pitao sam dali
mogu da uvedu Payoneer,rekli su da ce videti i evo jos gledaju.Hvala tebi ali nemoj se vise muciti da im pises.

Kafana » Post #1830

Sat Jul 23, 2016 18:50 in Ex-Yugoslavia

Pre nekoliko meseci hvalio se da je on cesto u "expelled " i kako to ne utice na njegov akaunt.Po onome sto sam
tamo video ako je neko bas toliko puta "expelled" (nekoliko puta dnevno ),taj ne moze biti dobar tasker.Tada cudio
sam se kako moze da uradi toliko zadataka uporedjujici ga samnom ,a kod mene tacnost nije bas mala i veoma
retko sam "expelled".Najverojatnije potrefio je zadatke u kojima je veoma dobar i radi ih veoma brzo vezanih ociju.
Ali nije on kriv.

Kafana » Post #1828

Sat Jul 23, 2016 17:09 in Ex-Yugoslavia

Hvala Nole,karticu imam odavno i znam kako sve funkcionise tamo vec dve godine.

Rainforest Task » Post #1394

Sat Jul 23, 2016 17:02 in Ex-Yugoslavia

Oni mene vole,a ja sam mislio da su me zaboravili!

Ovo sam nasao tamo, na profilu : " Hey old friend. You've been with us for over 2 years :). We love you! " (sve dok
mi ne blokiraju akaunt) :) :D

Hvala puno RF,volim i ja vas!Samo, da pustite malo kise.

Kafana » Post #1826

Sat Jul 23, 2016 14:18 in Ex-Yugoslavia

Drugarice,hvala puno!

Kafana » Post #1823

Sat Jul 23, 2016 13:09 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
Berikai wrote: Skoro 3200, valjda čitav haustor radi na smjene. Dosadno mi je, da zakuham frku na eng. forumu? :twisted:

Sto se mene tice, moze. :D
Ionako je smor vikendom, nema taskova, razumem da ti je dosadno. :D
Malo je zeznuto ako se ja nakacim sa ljubicastim nickom u pricu, ali naci cu nacin ;), pa mozemo svi nasi odavde da se 'izredjamo'.

savmi, ne daj toliko para da ti uzimaju. :(
Hoces da pitam ja support za neki predlog? Ne znam sta bi bilo najbolje da ih se pita, ali reci ti i pisacu im. :)

Hvala puno,mozes napisati i pitati sta da rade oni koji imaju samo jedan procesor na raspolaganju (Payza ) koji ih
godinama dere (evo sada su povisili proviziju za transfer CS/Payza od 2.5% +13 den. na 2.9% +15 den.).Ja sam
nekoliko puta pisao i pitao, ali nista,sve po starom.

Kafana » Post #1821

Sat Jul 23, 2016 12:30 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: @savmi
Neteller ovde zaboravi. Meni drze $165 jos od decembra prosle godine. Posle dva meseca otkazali su mi isplatu. Video sam da neki ljudi dobijaju pare preko Neteller-a pa sam i ja krajem maja opet zatrazio isplatu. Jos uvek je pending payout :roll:
Payza satire sa provizijom. Imas opciju da dobijes pare tako sto ce neko ko ima PayPal da ubaci tvoju mail adresu na svoj nalog. Mislim da moze da bude 7-8 mail adresa na jednom nalogu. Bilo bi dobro da neko ovo potvrdi. U svakom slucaju prvo pises tiket CS-u i oni ce ti odobriti da podignes pare na tudji PayPal pod uslovom da taj neko doda tvoju mail adresu na svoj nalog. E sad sa PayPal-a ne mozes da prebacis pare na Neteller, to je problem. Ne znam da li moze da se prebaci lova sa PayPal-a na tvoj devizni racun. :?

Nole,znam ja to sve,Neteller treba da bude skinut sa liste zato sto to samo iritira ljude.Ako nesto ne finkcionise (jos
malo pa godinu dana), onda nece ni profunkcionirati.Kao sto sam rekao,ja sam primoran da otvorim novi RF profil
tamo gde je i tvoj profil (pretpostavljam),jer tamo nemamo nikakvih problema,pare ti prebace u roku od 5 sekundi,
a uskoro cu uzeti "Golden"( od poena ) pa znas koliki je bonus.Payza trenutno ne prebacuje pare na karticu, a kada
ce, to niko ne zna,ostaje samo prebacivanje na devizni racun.Payza ce uzeti 15 $ (fiksno),e sad dalje preko kojih
banaka ce ici nikad se ne zna.Najcesce je islo preko "Dojce bank" koji mi je za 200 $ izimao oko 31 $(dali je to
procenat ili ne ne znam).Ako bude uvucena jos neka banka i ona moze da uzmme proviziju.Ranije Payza je uzimala
25 $,sada je 15$.Preko PayPal-a kod nas ne moze da se primaju pare,znaci ne moze ni na devizni racun.Neki koriste
PayPal tako sto koriste kartice od Nove Ljubljanske Banke (NLB) izdate kod nas ,a PayPal account registruju koristeci
slovenacke adrese (to nije dozvoljeno),tako da to za mene nije resenje.CS bi trebao biti malo vise zainteresovaniji
za one clanove koji namaju PayPal i da ih ne ostavlja na milost i nemilost samo jednom procesoru ,zato sto i clanovi
imaju mozak pa razmisljaju i znaju sta je najbolje za njih,ali uvek je bitnija vecina ,manjina nije neki faktor.

Rainforest Task » Post #1373

Fri Jul 22, 2016 17:44 in Ex-Yugoslavia

Mene je sramota da kazem koliko sam uradio.Nisam ja kriv,ekstenzija je kriva (da bog da se nikad neapdejtovala )
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:49:09 PST