Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #1642

Sun Aug 07, 2016 19:16 in Ex-Yugoslavia

Kod mene je 8.3,mislim da to nema veze ,svaki bug koji sam prijavio je 100% bug,e sada sto oni drugi nisu prijavili
to nije moj problem.Od kada su uveli listu ja sve to pratim i stvarno je zalosno koliko ima onih "Yes".Samo mi
nije jasno kako to TA -i ne mogu ili ne zele da to utvrde kada za sve postoje skrinsotovi.

Kafana » Post #1947

Sun Aug 07, 2016 19:01 in Ex-Yugoslavia

Posle mesec dana opet pitaj,dok se ne umore,ma primice te samo budi uporan.

Kafana » Post #1945

Sun Aug 07, 2016 17:26 in Ex-Yugoslavia

Biras samo ankete koje ti odgovaraju (dato je priblizno potrebno vreme),0.5$, 0.75 $, 0.8$, 1.00$, 1.50$.Ono
sto ti ne odgovara,samo vratis i nikome nista.Ja sam imao ankete od 1.00$ koje odradis za 5 minuta.
Kao dopuna je dobro,a ankete su bolje placene nego kod CF.

Kafana » Post #1943

Sun Aug 07, 2016 15:47 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: Čuo sam da im je shipping dosta skup ali se nađe kvalitetnih stvarčica čak jeftinije nego na e-bayu. Kako funkcioniraju ti gift cardovi, kupuješ gift card iznosom koji imaš na balansu pa kodom sa tog giftcarda plaćaš u trgovinama?

Nema gift cardova,ono sto zaradis samo prebacis na "GIFT CARD BALANCE" i tako kupujes.Mozes da kupujes samo
na USA Amazon,sto se tice shippinga zavisi od koga kupujes i sta kupujes,generalno za Evropu 5$ + 2$ od libre.Isto
tako mozes da da stavis svoje pare na "GIFT CARD BALANCE" ali to nas ne interesuje zato sto od ove nase pare
sto zaradimo dok dodju do nas puno ljudi uzmu po nesto sa sebe,a tamo uzme samo MT i shipping.

Kafana » Post #1941

Sun Aug 07, 2016 14:42 in Ex-Yugoslavia

simasrbija wrote:
incomehomejob wrote: :D

Da im nije opala prodaja na Amazonu, pa je situacija 'daj sta das'. Po principu, 'Ovi novi nemaju gde da potrose pare, osim kod nas.'
Zasto da nas onda i ne prime, pare ne idu nigde, ostaju kod njih, a mi sirotani jos i radimo prakticno za dz. :D

Moguce da je opala.Mada po registraciji vidi se da nije igra u pitanju, momak iz Austije je rekao da u poslednja tri meseca pustaju puno ljudi van SAD tako da je moguce da im fale radnici :)
Ono sto pouzdano vidim da tamo ima dosta posla (trenutno 974,741 taskova najplaceniji idu do 60$) ali se i traze kvalifikacije koje se rade kod njih nisam probao jos, jer se jos nisam ni registrovao. :D
Ne znam ni da li moramo da placamo porez, mada sto bi kada ima dosta stvari koje su free shipping :)
Registrujte se pa sacekajte da vam odobre, sad je ta opcija dobra, pitanje je koliko ce trajati

Ovi HIT -ovi nisu za nas ,trenutno ja imam 176 za mene,a od toga mogu da radim samo nekoliko (ono sto
meni odgovara),ja radim najcesce ankete ,ima dosta prevaranata koji ne placaju,a ima i takvih sa namerom da
ne plate pa ti poklone "Rejection" i "Approval Rate" ti pada (kod mene je 98,2) .Veca tacnost = veci broj HIT-ova.
Free shipping vazi samo za USA,budi srecan ako ti isporuce (Srbija je na spisku,Makedonija nije).Ja ono sto
kupim ide na adrese u Grckoj i Austriji pa mi ljudi posle donesu.
Kod mene mesecni prosek je oko 30$,ali ako uzmes u obzir da se mnogo ne mucis za te pare i nije tako lose
kao nesto dopunsko.

Edit: Ispravka : Evo bas sam sada kupio samo donji deo trenjerice (sweatpants) "Fruit of the Loom " za 25.47$
sa free shippingom ,jedan od retkih koji salju i u Makedoniju,e sada dali ce stvarno biti free,videcu kada ih dobijem
(ako ne traze da to platim na carinu).

Rainforest Task » Post #1632

Sat Aug 06, 2016 20:47 in Ex-Yugoslavia

Danas sam dobio jedan "NASA" HIT,mozda bude neki "FBI" ili"CIA"HIT,ali moramo prvo potpisati NDA.

Kafana » Post #1920

Sat Aug 06, 2016 18:46 in Ex-Yugoslavia

Ma nije da smo mi toliko neinteresantni,evo ja na MT..k-u radim samo ankete (90 %),radim samo ono
sto mi odgovara,dok cekam da se ekstenzija nasmesi ili da CF pusti neki fer posao.

Neteller treba da bude maknut sa liste i ponovo vracen kada postane funkcionalan inace samo proizvodi nervozu
i sluzi kao antireklama.

Rainforest Task » Post #1621

Sat Aug 06, 2016 13:42 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Koliko znam Public profile" je ono sto vide musterije Rainforest-a. Mislim da je pomenuto na prvom AMA obracanju.
Cisto da vide kakav je ko. Do skoro je bilo omoguceno musterijama da banuju bilo koga od nas. To nije klasican ban nego jednostavno vise ne dobijate hit-ove sa njihovim zadacima. Mislim da su rekli da ce uskoro ponovo vratiti tu mogucnost.
Znaci ako neka musterija vidi da ste negde napravili gresku dobar profil moze da vas spasi banovanja.

Ja sam mislio da svako moze da vidi nas profil,pa to mi je bilo cudno,a za RF klijente nisam ni pomislio,tako da
je ovo sasvim logicno da njihovi klijenti mogu da vide nase profile,da vide sa kim imaju posla.

Kafana » Post #1917

Sat Aug 06, 2016 13:33 in Ex-Yugoslavia

DroWRanGeR17 wrote: Jedno pitanje za one koje koriste Neteller platni procesor koliko ste cekali od kad ste poracali karticu,
i dali se nesto placa u postu...
@Savmi jel proradila opcija kod Payza?

Kolku sto mozam da se setam 17-18 denovi,nema postanski trosoci.Payza seuste ne prefrla pari na kreditna
karticka.

" We apologize for the inconvenience, but credit card withdrawals are temporarily unavailable. Please select another withdrawal method."

Rainforest Task » Post #1618

Fri Aug 05, 2016 21:49 in Ex-Yugoslavia

Hvala, " Clothing" je na listi ( off topic)

Rainforest Task » Post #1616

Fri Aug 05, 2016 21:19 in Ex-Yugoslavia

Glup sam ja za ove stvari (Facebook ne volim),ali da bi neko video moj profil ,valjda je potrebna neka mreza,opet
mi nije jasno.

Rainforest Task » Post #1614

Fri Aug 05, 2016 20:41 in Ex-Yugoslavia

Kako neko drugi moze da vidi moj profil,u ovom trenutku?

Rainforest Task » Post #1611

Fri Aug 05, 2016 19:10 in Ex-Yugoslavia

Ja sam tek sada to primetio.Mozda je nesto povezano sa kanalima,da izaberes preko kojeg kanala ces biti
isplacen (CF Contributor ID ),a mozda i nema veze ovo sto pricam.

Rainforest Task » Post #1608

Fri Aug 05, 2016 18:23 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Trenutno poplava hitova!

Neobicno za start subote ali vec sam "navato" 12 komada za sat vremena.

Ja sam spavao,pa promasio,samo jedan.

Rainforest Task » Post #1607

Fri Aug 05, 2016 18:21 in Ex-Yugoslavia

Nas RF nalog sada ima : "Profile" i "Public profile" ili je to jos od davnina tako?

Rainforest Task » Post #1594

Fri Aug 05, 2016 02:19 in Ex-Yugoslavia

Dali kod GitHub - ova "New test" , "Tests" , "Results" su "buttons" or "links".Meni na prvi pogled lice da su linkovi,
ali kada kursor bude iznad teksta onda se pojavljuje dugme ,tako da smatram da se radi o dugmadima.
Malopre,bio je jedan GH kojeg sam prijavio na trecem koraku (kaze klikni link "Results").Vecina instrukcija kaze
klikni dugme "Results".Kod vecine testova ovo nije rascisceno,a mislim da se ovo retko prijavljuje,kad god sam
prijavio nikada nisam dobio " bug ",tako je bilo i malopre.Sta mislite za GitHub - ove?

Edit: Odgovor - Mozda si u pravu,a mozda i nisi.

Rainforest Task » Post #1588

Thu Aug 04, 2016 19:02 in Ex-Yugoslavia

Dva nova kuvara (25 i 22 koraka) oba prijavljeni na trecem koraku,razlog - Klikni na "Log In" dugme,ali tamo
nema dugme jer ima samo tekst na tamno sivoj traci ,a to su linkovi ( koliko sam ja dobro razimeo sta je link,
a sta dugme).Ista stvar kod testa sa aukcijama.Ja mislim da napisemo jednu peticiju da TA-i ne upotrebljavaju
"dugme "Log In, nego 'Klikni "Log In".

Edit: Prijavio sam jednu grickalicu (club ) na prvom koraku zbog pop up modala,onda jednu "plavu koru" na trideset
i prvom koraku, a nisam zaradio niti jedan "Insekat".

Drugarice, ovaj forum je sa prijavu,pojavio se jedan smajli u tekstu i morao sam tri puta da editujem tekst
kako bi ga najurio,a dosao je nepozvan.

Evo zasto se pojavio smajli - dve tacke i "P" = Razz :P ,nije kriv forum.

Rainforest Task » Post #1578

Wed Aug 03, 2016 19:57 in Ex-Yugoslavia

Dobro,opravdano.Ja sam malo spavao(2 sata),pa cu sad da strazarim,ako ima nesto budim vas.

Rainforest Task » Post #1575

Wed Aug 03, 2016 19:24 in Ex-Yugoslavia

Nista se ne cuje,ovakvu tisinu odavno nismo imali

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #2873

Wed Aug 03, 2016 15:57 in Ex-Yugoslavia

Lutak wrote: Ovako...Moje iskustvo sto se tice Clotinga.....

Normalno mi idu po tri-cetiri ID-a(po 300 i kusur komada)..i onda 2 zaredom ID-a completed na sitnu cifru(14,28)...ovo mi je treci takav "krug"...Posto sam poslednja 2 ID-a completed na 14 ..ovaj mi je za sada u redu..Moje licno misljenje je da to nema veze ni sa acc-om ni sa "other(jer sad u ovoj turi su mi bas dosta takvih)"..nego da je to prosto nesto sto da li TA napravi(jer mi je previse u semi)..ili je prosto neka greska u samom tasku ili kako se to vec kaze....

Lutak,kada sam video ono da te hvata panika,ja sam pomislio da ti nikada nisi ni radila ovo,pa sam ti napisao one
osnovne stvari.Sada "(po 300 i kusur komada)" vidim da si ti za mene "Master of the Clothing Categorisation Task ".
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 03:16:40 PST