to nije moj problem.Od kada su uveli listu ja sve to pratim i stvarno je zalosno koliko ima onih "Yes".Samo mi
nije jasno kako to TA -i ne mogu ili ne zele da to utvrde kada za sve postoje skrinsotovi.
Berikai wrote:Čuo sam da im je shipping dosta skup ali se nađe kvalitetnih stvarčica čak jeftinije nego na e-bayu. Kako funkcioniraju ti gift cardovi, kupuješ gift card iznosom koji imaš na balansu pa kodom sa tog giftcarda plaćaš u trgovinama?
simasrbija wrote:incomehomejob wrote:![]()
Da im nije opala prodaja na Amazonu, pa je situacija 'daj sta das'. Po principu, 'Ovi novi nemaju gde da potrose pare, osim kod nas.'
Zasto da nas onda i ne prime, pare ne idu nigde, ostaju kod njih, a mi sirotani jos i radimo prakticno za dz.
Moguce da je opala.Mada po registraciji vidi se da nije igra u pitanju, momak iz Austije je rekao da u poslednja tri meseca pustaju puno ljudi van SAD tako da je moguce da im fale radnici
Ono sto pouzdano vidim da tamo ima dosta posla (trenutno 974,741 taskova najplaceniji idu do 60$) ali se i traze kvalifikacije koje se rade kod njih nisam probao jos, jer se jos nisam ni registrovao.
Ne znam ni da li moramo da placamo porez, mada sto bi kada ima dosta stvari koje su free shipping
Registrujte se pa sacekajte da vam odobre, sad je ta opcija dobra, pitanje je koliko ce trajati
Nole76 wrote:Koliko znam Public profile" je ono sto vide musterije Rainforest-a. Mislim da je pomenuto na prvom AMA obracanju.
Cisto da vide kakav je ko. Do skoro je bilo omoguceno musterijama da banuju bilo koga od nas. To nije klasican ban nego jednostavno vise ne dobijate hit-ove sa njihovim zadacima. Mislim da su rekli da ce uskoro ponovo vratiti tu mogucnost.
Znaci ako neka musterija vidi da ste negde napravili gresku dobar profil moze da vas spasi banovanja.
DroWRanGeR17 wrote:Jedno pitanje za one koje koriste Neteller platni procesor koliko ste cekali od kad ste poracali karticu,
i dali se nesto placa u postu...
@Savmi jel proradila opcija kod Payza?
Lutak wrote:Ovako...Moje iskustvo sto se tice Clotinga.....
Normalno mi idu po tri-cetiri ID-a(po 300 i kusur komada)..i onda 2 zaredom ID-a completed na sitnu cifru(14,28)...ovo mi je treci takav "krug"...Posto sam poslednja 2 ID-a completed na 14 ..ovaj mi je za sada u redu..Moje licno misljenje je da to nema veze ni sa acc-om ni sa "other(jer sad u ovoj turi su mi bas dosta takvih)"..nego da je to prosto nesto sto da li TA napravi(jer mi je previse u semi)..ili je prosto neka greska u samom tasku ili kako se to vec kaze....