Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #1868

Mon Aug 22, 2016 17:00 in Ex-Yugoslavia

perfect_guy wrote: pojavio mi se rejection gdje ni uz jedan korak nemam X da bih znao šta je u pitanju. Kako znati šta je?

"X" ce se pojaviti samo ako se pogresi neko od kontrolnih pitanja (sabiranje,dali ima neki robot,orao,stopalo...,
dali radis na kompjutaru,dali si covek....),bar tako ja mislim.To sto imas nekoliko skrinsotova mozda je slucaj
kada kaze da skrinsot nije uspeo,a u stvari skrinsot je bio uspesan ili ako izaberes "No" i posle toga nekoliko
puta pritisnes "Cancel"( mislim da ce uraditi nekoliko skrinsotova).

Kafana » Post #2036

Mon Aug 22, 2016 16:09 in Ex-Yugoslavia

Nisam ja tako mislio,samo geografski.Kad sam radio onaj "NASA" test,u trecem koraku pitaju gde je Zemun,a ja
kazem Beograd je periferija Zemuna,a vi ne znate gde je Zemun i nisam dobio "R".

Kafana » Post #2034

Mon Aug 22, 2016 15:53 in Ex-Yugoslavia

Zemun = Jersey City (New Jersey ), a Beograd = New York ( ima neke slicnosti)

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3019

Sat Aug 20, 2016 13:03 in Ex-Yugoslavia

notme1206 wrote: 917514 Transcribe Information From A Receipt (Publix)
expelled sa 0%........možda je i do mene,ali prosto ne vidim kako...nije mi to prvi task,pa ni prvi nije bio 0 % sigurno....

pa čisto da skrenem pažnju :D
za najbolju ekipu koja je uvek od pomoći i koja uvek sve deli :)

Racuni sada kao da pocinju da lice na sve ostalo,nasao sam nekoliko korekcija ( 100 % nefer ).Ja ih radim samo
za vikend i to samo ako imam potrebu.Ako nastave ovako onda,postace nevidljivi.

Rainforest Task » Post #1850

Fri Aug 19, 2016 15:31 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote:
savmi wrote: Dali neko zna sta doslovno znaci ovo : " {{c.c.expiration}}, (ne znam dali sam bas tacno napisao).Radi se
o cvecari i mislim da je mozda " random expiration date".

Ja to prijavljujem zato sto nije stavljen konkretan datum. Pravila kazu ako nisi 100% siguran prijavi.

Da pise "Put any date in the future" ne bi prijavljivao.

Ja sam danas prvi put imao to i prijavio da mi nije jasna instrukcija ( 21 k),ali ako ovo ima neko univerzalno
znacenje, (ako nije kod), onda mozda nije za prijavu.

Edit:

Evo,ovo sam nasao na engleskom forumu ( izgleda da treba da se prijavljuje )

Step Variables

Rainforest Task » Post #1849

Fri Aug 19, 2016 15:25 in Ex-Yugoslavia

bakeer1337, hvala!

Rainforest Task » Post #1846

Fri Aug 19, 2016 14:25 in Ex-Yugoslavia

Dali neko zna sta doslovno znaci ovo : " {{c.c.expiration}}, (ne znam dali sam bas tacno napisao).Radi se
o cvecari i mislim da je mozda " random expiration date".

Rainforest Task » Post #1814

Thu Aug 18, 2016 17:54 in Ex-Yugoslavia

Vidite sta sam morao da prijavljujem na prvom koraku.

Instrukcija : " Do you get any errors and does it let you go to the next step? "

No,there are no "Errors" and "Yes",I am on the next step,but I have to report this
because this question is with two correct answers "No" and "Yes".Sorry!

Rainforest Task » Post #1812

Thu Aug 18, 2016 16:44 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Ovi iz prirodne kutije su izgleda dobili na nekoj lutriji :D
Ovako nesto nisam video od kada radim ovo. Non-stop njihovi hit-ovi.

Da,ali sve sto sam prijavio na njihovim testovima (za ova dva zadnja dana) nista nije uslo u "TFB".

Rainforest Task » Post #1781

Thu Aug 18, 2016 02:08 in Ex-Yugoslavia

midhat1986 wrote: brate jel ima neko pravilo da iza 00:00 pusta vise zadataka ili ..? posto ja to do po danu do 00:00 radim i ne bude nesto bas puno, moguce da je nocu puno vise tih zadataka

Mozda je nesto bolje ali,opet ima ljudi koji i po danu urade dosta testova.Najbojle je da probas pa da uporedis.

Rainforest Task » Post #1777

Thu Aug 18, 2016 00:48 in Ex-Yugoslavia

Od 02 : 00 pa do sada samo 22.

Pitanja i saveti » Post #2804

Wed Aug 17, 2016 13:49 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Procitaj u Kafani, nekoliko strana unazad, nikoga nisu tako ojadili kao savmi :( sa tim sistemom.

I meni to rade, po malo, ali mi i otimaju (ne registruju kao tacna) tekuca tacna pitanja iz taskova koje radim i koja idu u GA.

Juce - JOBS COMPLETED = 1,806 ; TEST QUESTION ANSWERED 35,232 ; Accuracy - 92.283
Danas - JOBS COMPLETED =1,671; TEST QUESTION ANSWERED 32,741 ; Accuracy - 92.477

Razlika - 2491 pitanje

Rainforest Task » Post #1763

Wed Aug 17, 2016 00:05 in Ex-Yugoslavia

Kod mene cvecara od 65,ali nisam mogao da se ulogujem (email already in the database).Mi smo uradili sto je nase,
sada ce oni popraviti i opet poslati nazad da je doradimo.

Jos jedna cvecara od 30 koraka (isti problem)

Rainforest Task » Post #1758

Tue Aug 16, 2016 15:43 in Ex-Yugoslavia

Koliko ja razumem terminal koji dobijamo za rad je Virtuelna Masina.Dugme "Restart Job" moramo da koristimo,
inace mozda nece biti dobro ako uvek restartiramo HIT.

Rainforest Task » Post #1708

Fri Aug 12, 2016 03:10 in Ex-Yugoslavia

Kada nadjem nesto interesantno ja cu napisati,do sada ,skoro sve sto nam je poznato.
Evo jedan "Silly Request"

Hi. I got rejected because I messed up one of the silly math questions, and I realized I did it as soon as I hit the wrong button, but there is no way to go backwards on a step and correct an answer. I noticed I got rejected for this, however the other 11 steps I did are valid work. I just missed a stupid comprehension check, and I even left a note on the notepad saying "I accidentally failed the step 3 number test and wasn't able to go back"

Is there a way to get this reversed and my work approved? I spent a good 5-10 minutes on it and would like to paid.

Covek ne zna dali je radio 5 ili 10 minuta.

Ej,a mozda ce me RF poslati u "Jail" ako ja produzim da prepisujem,ako neko nesto zna neka kaze odmah,
ako dobijem "bananu" onda dzaba i ova titula "Poverenik".

Rainforest Task » Post #1706

Fri Aug 12, 2016 03:00 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote:
akulayu wrote:
kad im proradi forum ti napisi nesto tipa: vi ste bre gomila... ne zvao se ja income :lol: :lol: :lol:
Samo da krene forum, jedva cekam. :D
Za sada nam je savmi poverenik za zaštitu testera. Moracemo da otvorimo posebnu temu "savmi resava vase RF probleme" za nase zalbe :lol:

Nema problema,samo vi napisite,ja cu da prepisem,platim postarinu i pismo je stiglo.Ja do sada imam samo
jedan post (10 c),gde trazimo da se za svaki test uvede "Test Notes".

Neko je postavio pitanje za povisicu,od 4c na 5c,ali je odbiveno.Onaj "R" kaze idite na CF E.... ,tamo vam nece
uzeti 30%,onda pitanje kako da odemo tamo,a "R" kaze - "Nemam pojma".

Subscribe for more information Button ili Link (Subscribe ) Click Here

Kafana » Post #1983

Thu Aug 11, 2016 18:18 in Ex-Yugoslavia

Kod mene nema promena ( zadnja promena pre oko 15 dana kada je bilo ono banovanje) .Ja skoro da nista i
ne radim (GA +) osim prosle nedelje "Categorize These Products" ali samo 16, ovo mi odrzava tacnost (najcesce
100%),drugo otvorim pa zatvorim,smucilo mi se od nefer korekcija,evo pre dve nedelje i racuni (Bi-Lo ) u kvizu
dve nefer korekcije i za prvi put expelled kod ovog tipa.Da nije RF bilo bi veoma lose.

Rainforest Task » Post #1701

Thu Aug 11, 2016 17:14 in Ex-Yugoslavia

Vazno je da si se nasmejala.

Rainforest Task » Post #1699

Thu Aug 11, 2016 16:56 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Drugari, imamo li mi 'predstavnika' medju izabranima za rf forum? :D

Ja sam medju "invited",dobra stvar je sto placaju 10c od svakog posta ,tako da sada vise pisem nego sto
testiram (bezobrazna ekstenzija ,skoro uvek ispod dvadeset dnevno,za ovaj zadnji mesec).Dok traje ovaj
eksperiment mislim da cu vise zaraditi od postova nego od testiranja.

Evo,da vidite kako izgleda (ne znam dali je ovo zabranjeno,mislim ovaj skrinsot)

RF Forum

Kafana » Post #1962

Tue Aug 09, 2016 03:56 in Ex-Yugoslavia

Izvinite sto nisam odgovorio odamah,bio sam odsutan!

simasrbija,kod mene je prosek oko 30$ mesecno,nekad manje a nekad vise ,ali ja stvarno biram ono sto radim tako da drugi mogu zaraditi vise ,za mene je bitno sto se uopste ne mucim da zaradim to,nema flagova.

notme1206,to su iste ankete(Surveys) koje dobijamo na CF,ovde su bolje placene.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:45:47 PST