Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #2089

Mon Aug 29, 2016 14:40 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote:
savmi wrote:
darthjovan wrote: Ljudi ovo izgleda nece da izadje na dobro, od 1800 taskova na RF za vise od 10 meseci sam imao samo 2 rejectiona ili otkad su poceli da se broje, a sada 4 komada za 10 minuta pojma nemam sta gresim sa ovim google

Dali si kliknuo na "Clipboard" ikonu ?(ako pricamo o istom testu)

Isto je, kliknuo sam i na link i na clipboard, probao i sa yes i sa no mislio sam da posle gresim ali izgleda to njima svejedno, pa da li je ovo moguce.

Ja sam kliknuo ikonu i nisam dobio "R"

Rainforest Task » Post #2076

Mon Aug 29, 2016 14:21 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote: Ljudi ovo izgleda nece da izadje na dobro, od 1800 taskova na RF za vise od 10 meseci sam imao samo 2 rejectiona ili otkad su poceli da se broje, a sada 4 komada za 10 minuta pojma nemam sta gresim sa ovim google

Dali si kliknuo na "Clipboard" ikonu ?(ako pricamo o istom testu)

Rainforest Task » Post #2068

Mon Aug 29, 2016 14:15 in Ex-Yugoslavia

Po pravilima i trening testovi bi trebalo biti placeni,ali ovi nisu.Ili ja nesto ne znam?

Rainforest Task » Post #2063

Mon Aug 29, 2016 14:11 in Ex-Yugoslavia

Lutak wrote: Narode...ako pita da li je knjiga rankirana na #99-om mestu(a nije,nego je na #36-om)..da li je to NO?Ili sam ja totalni kreten??

NO

Rainforest Task » Post #2038

Mon Aug 29, 2016 03:44 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ima ispod ona 3 reda za ocenjivanje, slabo se vidi. I tek kada kliknes u to polje, vidi se i neka kao podvucena crta. :)

savmi, ne znam sta oni tu tacno hoce, jer kada prijavim 'No' zbog instrukcija, vec napisem zasto sam kliknula 'No'. Ja pisem sad i ovde od kada i to postoji, ali mi izgleda kao dupla stvar. :(

Edit:
Auuu, al' sam spora. :D

Dobro jutro drustvo. :D

I ja isto pisem dvaput,kada se radi o instrukcijama,mislim da to hoce.

Rainforest Task » Post #2035

Mon Aug 29, 2016 03:33 in Ex-Yugoslavia

jeckamil wrote: Ja sam sad upravo prijavila task zbog losih instrukcija i na kraju ocenila ali nisam primetila gde kod ocenjivanja ima sta da se napise. Samo sam stiklirala 1

Prvo ,nemoj " 1 ".Sta ako to cita i TA ? (ovo je moje misljenje)

Ispod ocene za Interfejs ,kliknes i tu napises ono sto zelis. (horizontalna crta )

jeckamil Ja dajem 6 ili 7

Rainforest Task » Post #2032

Mon Aug 29, 2016 03:04 in Ex-Yugoslavia

Znaci, kada su instrukcije razlog sa prijavu,pisemo jednom u box za prijavu i pisemo opet kada dajemo ocene.

Edit: Evo sada,napisao sam,da "AVAILABLE TO CALL" nije isto sto i "AVAILABLE TO CALL-IN" i poklonili su mi
jedan bug.

Kada je rec o bagovima primetio sam da se zadnjih 5-6 dana nesto redovnije pojavljuju u listi.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3112

Sun Aug 28, 2016 12:06 in Ex-Yugoslavia

Ja sam to otvorio,poceo malo da kucam i zatvorio,nije to za mene.Kasnije ,procitao sam na glavnom forumu
da su ljudi imali probleme,nije radio kao sto treba (Alt + ... ).Pronadji topik na glavnom forumu,sigurno ima
vise informacija.

Rainforest Task » Post #2025

Sun Aug 28, 2016 02:04 in Ex-Yugoslavia

Ma,uvek pisu da su "buttons",a tamo osim "SIGN UP" sve ostalo je link,bar ja tako mislim.Uvek prijavjlujem,
ali korekcije nema.Sada sam napisao tamo gde se ocenjuje (survey),pa ce ovi iz RF to procitati pa ce mi dati
nekoliko "R".

Rainforest Task » Post #2022

Sun Aug 28, 2016 01:48 in Ex-Yugoslavia

Ovaj predmet kojeg ja predajem,to nema veze sa zivotom.Svima dajem visoke ocene,samo neka dodju na ispit,
prosli su.Evo malo pre dosli su oni sto rade sa aukcijama,dolaze na ispit ,ne znam mozda deset puta.Ja im dam
ocenu 7,a oni nemaju veze sta je "Button" ,a sta "Link" "SAVED ITEMS", "MY BIDS", and "ME".Zivot je kratak
nek se raduju.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3103

Sat Aug 27, 2016 18:32 in Ex-Yugoslavia

Evo,da se i ja pohvalim,uradio sam 13,a u "Job History"pise 10 21/22 95% i kaze da sam sve kompletirao.
Maksimum mi je 60 zadataka,a najcesce 14.Tacnost mi je uvek iznad 90 %,otvaram svaki link osim kada
je "Other",a "Submit" uvek posle 3 minuta,pa pitam se,sta sam skrivio ovom TA-u,pa me vako nagradjuje?

Rainforest Task » Post #2020

Sat Aug 27, 2016 16:13 in Ex-Yugoslavia

Ja sam juce imao tog "Rotvajlera"

Klikni "Create",dali se pojavio modal za unos pitanja ? Da ,tu je
Klikni sa strane,dali se modal izgubio? Da
Unesi pitanje . Ne mogu,zaboravio si da modal nije tu.

Ocena prolazna "6" ,ti i onako ne juris prosek.

Rainforest Task » Post #2015

Sat Aug 27, 2016 12:37 in Ex-Yugoslavia

BoMoni82 wrote: Dobro, tamo piše da prijavljujemo loše instrukcije... Ali neko može ocijeniti lošije zbog pravopisa, progutanih slova, lošeg formatiranja.... A da instrukcije budu sasvim dobre.

Sve dok mogu raditi po instrukcijama,ja cu dati 10,a pravopis i ostalo nije bitno za mene,to necu ocenjivati.

Rainforest Task » Post #2009

Sat Aug 27, 2016 11:52 in Ex-Yugoslavia

dream45 wrote: Sto se tice onog ocenjivanja na kraju zadatka....
Mislim neznam sta da kazem a da ne uvredim naseg poslodavca :)
Uradila sam zadatak sve kako treba i na kraju kad je doslo ono za ocenjivanje stavila sam cini mi se 3 ili 4 ocenu za instrukcije.
Kasnije dobijem mail sa OPOMENOM :shock:
Pisu mi da to vise ne radim, kao nesto u stilu "zadnja opomena" . Ako mi instrukcije ne valjaju trebam da prijavim zadatak sa NO.

( @incomehomejob , dali smem da stavim ovde copy-paste tog maila? )

Ajd sad vi meni recite dal sam ja luda ili sta.Pa sta mi onda daju opciju da ih ocenjujem kad nece da cuju ??
Ako zele da im delim samo desetke nek povecaju cenu za task :mrgreen:

Ja kada izaberem "NO" a razlog su instrukcije,onda ocena je 6 ili 7,u svakom drugom slucaju je 10.Znaci ako
ne prijavis a izaberes ocenu 3 ili 4,onda morala si to prijaviti.Nemoj da se ljutis ali mislim da su oni u pravu.

Rainforest Task » Post #2002

Fri Aug 26, 2016 18:12 in Ex-Yugoslavia

Novo pitanje ( ili mozda nije )

Look at the page.
Are you currently breathing?

YES ; NO

Pitanja i saveti » Post #2850

Wed Aug 24, 2016 11:40 in Ex-Yugoslavia

Nema zasto da ti bude neugodno,ja sam to predlozio i ti nemas nikakve veze sa tim.Ako neko misli da ti
juris referale, onda taj ne zna da misli.Pisem tiket,pa da vidim sta ce reci CS.

Edit : Odgovorili su odmah i odobrili.

Pitanja i saveti » Post #2848

Tue Aug 23, 2016 17:01 in Ex-Yugoslavia

Dobro,sad mi reci sta da radim?Pisem tiket,onda ce oni valjda traziti tvoj " Affiliate Link " ili "username",mozda
ce oni sve to objasniti?

Edit: Dali je ovo u skladu sa pravilima,necu da imas bilo kakvih problema?

Pitanja i saveti » Post #2846

Tue Aug 23, 2016 16:38 in Ex-Yugoslavia

Drugarice incomehomejob,vidim da imas samo jednog referala (jedan ko nijedan),pa mislio sam da te pitam,
ako hoces da budes moj sponzor (spremam se za sledecu olimpijadu,bacanje koplja,pa potrebni su mi sponzori).
Ako neces da prihvatis onda sledeci na listi je onaj "rajib9".

Rainforest Task » Post #1871

Mon Aug 22, 2016 23:37 in Ex-Yugoslavia

Bravo,moj rekord je samo 42.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3045

Mon Aug 22, 2016 23:20 in Ex-Yugoslavia

938585 Label The Object Use Cases
938293 Label The Object Properties

Fer i lagani,mozete sa 100 %,samo procitajte svaku definiciju (jedna ista rec ima razlicito znacenje)
Max 4 ,GA +
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:05:16 PST