Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3177

Fri Sep 02, 2016 14:30 in Ex-Yugoslavia

KAleksandra wrote:
CicoSreckovic wrote: 938650 How Are These Audio Clips Similar Or Different?

aktivan,pusta preko 12

Drastican pad vrednosti - Ranije $ 0.27 ili 0.26 ,a sada $ 0.03

A i korekcije mi se ne svidjaju,pa za mene ide u aut.

Rainforest Task » Post #2238

Fri Sep 02, 2016 13:56 in Ex-Yugoslavia

cikalibi wrote:
savmi wrote: ili ono kaze izaberi original veličinu buketa, a ono po defaultu orginal, pa makar da tu instruckiju promjene pa kazu izaberi deluxe :D zemomak - Ovo nisam uspeo da stavim u"Quote"

Uvek kada je nesto prethodno izabrano a trazi da opet to izaberes ti samo klikni (izaberi ) to i zavrsio si posao.
To je isto ono pravilo kada trazi da kliknes na dugme koje nije aktivno,ili na neki tab koji je vec otvoren.
Ja uvek tako radim,nije mi bitno dali to ima logike.Isto i za biranje date,kaze izaberi,ja izaberem,opet izaberi
ja opet izaberem ,samo razlicitu datu i nista mu ne pisem u notes.

tako sam i ja kod tih ne bas jasnih instrukcija, pa su me castili sa 3 dana rada testnih taskova, bio sam ko drogiran.
od tad sve prijavljujem...

Dali si dobio "R" pa tek onda su ti dali da radis trening ili ne ?Kao sto kazu trening je prethodnih dana imao neki bag
pa neki su dobijali trening testove vise nego sto je trebalo.

Ja sam do sada radio trening u 3 runde za zadnjih 7 meseci i doci ce opet, uskoro.

Rainforest Task » Post #2235

Fri Sep 02, 2016 11:46 in Ex-Yugoslavia

ili ono kaze izaberi original veličinu buketa, a ono po defaultu orginal, pa makar da tu instruckiju promjene pa kazu izaberi deluxe :D zemomak - Ovo nisam uspeo da stavim u"Quote"

Uvek kada je nesto prethodno izabrano a trazi da opet to izaberes ti samo klikni (izaberi ) to i zavrsio si posao.
To je isto ono pravilo kada trazi da kliknes na dugme koje nije aktivno,ili na neki tab koji je vec otvoren.
Ja uvek tako radim,nije mi bitno dali to ima logike.Isto i za biranje date,kaze izaberi,ja izaberem,opet izaberi
ja opet izaberem ,samo razlicitu datu i nista mu ne pisem u notes.

Rainforest Task » Post #2228

Fri Sep 02, 2016 03:55 in Ex-Yugoslavia

A dali prijavljujete ovo "Dali si na stranici "Shop All " ,a novi naziv je "All Flowers ", ako pogledas u address bar
onda ime stranice je "Shop All".Ja sam to prijavio ,ali napisao sam da nisam siguran.

Mozda i ovde vazi pravilo da sve sto nije u navodnicima ne mora da bude isto.Ja znam da je to ista stranica ,
promenili su ime u interfejsu,a ostala je stara instrukcija.

Kada bi se radilo o: Klikni Save a tamo ima Create (nema navodnike) onda akcija je ista,a u prvom slucaju radi se o
nazivu stranice,pa ne znam?

Kafana » Post #2106

Fri Sep 02, 2016 00:18 in Ex-Yugoslavia

Payza skoro dva meseca ne prebacuje pare na kreditnim karticama tako da ostaje samo "Bank Wire",a za to
provizija je 15 $ (ranije 25 $) ali nije to problem,problem su banke, banke preko koje ces dobiti pare na tvoj devizni
racun, (Deutsche Bank - 31$, Danske Bank - 8 $) Ovo je bilo kada sam prebacivao 185 $ i 193 $,a Wells Fargo
je jednom uzeo 8$, a drugi put oko 20$.,tako da nikad ne znas koliko ces dobiti.
Maksimalna ukupna provizija kod mene je bila oko 63 $ ( da ne trazim sada post,ali tu je ).

Ja trenutno kod Payze imam 343.7 $ (skoro dva meseca tamo came ),ovde na pendingu imam jos 213 $ i to ce
stici (valjda),pa kako dalje,ko zna.

Payoneer karticu (aktiviranu ) imam skoro dve godine.Ona je besplatna ali pri prvoj transakciji uzece (bar je tako
bilo tada) 29 $ ,kada prebacis 100 $ vrate ti 25 $ .Provizije za podizanje bile su bolje nego kod Netellera.
Kako je sada ne znam (nisam se ulogovao da proverim,a i sta cu,uvesce ga ovde 2022)

Kafana » Post #2103

Thu Sep 01, 2016 21:40 in Ex-Yugoslavia

Ja nista ne razumem sta valerie govori ?!

Kada bi tamo u onom tekstu umesto "Payza" bio "Neteller".onda je jasno,ovako mislim da je onaj
covek dobio pogresan odgovor,a valerie stavila katanac i ja ne mogu da je pitam (zato ja ne verujem
kad citam novine).A sta ako je ovo tacno,to znaci da cu dobiti pare,tamo, oko nove godine.

Confused

Rainforest Task » Post #2215

Thu Sep 01, 2016 16:01 in Ex-Yugoslavia

Tacno,nije kompliciran,ali meni ce trebati jedan sat za dvadeset koraka.Mozda je trebalo da se po 40-50 puta
klikne na onim krugovima dok ne dodje ono sto traze. A prethodno sa onim adresama?Mozda sam ja bio
nestrpljiv,posto sam morao da radim nesto drugo malo dalje od kompjutera pa sam zurio,ali rekao sam,gledao sam
na sat,40 minuta za 9 koraka da sve proverim.

Rainforest Task » Post #2213

Thu Sep 01, 2016 15:45 in Ex-Yugoslavia

Novi test "ideal","Rota" je macji kasalj za ovog.Deset koraka u jednom koraku,test je imao 20 koraka,stigao sam
do devetom i trebalo mi je 40 minuta,onda spas,"Conection lost",pa restart i na kraju "too often".Neverovatno!

Rainforest Task » Post #2191

Wed Aug 31, 2016 19:45 in Ex-Yugoslavia

Tih od 40-50 koraka ja ih retko vidim,a i kad su dosli,nijedan nisam zavrsio do kraja.Evo,prekjuce,prvi put
dobijem 107 koraka i prijavim na pedeset i osmom koraku.Mozda gresim ali mislim da je vrlo tesko da se kompletiraju
tako veliki HIT-ovi (100 + ) a da se istovremeno striktno postuju pravila.

Rainforest Task » Post #2189

Wed Aug 31, 2016 18:33 in Ex-Yugoslavia

Sitna kisa je prestala,ocekuju se 30 litara po kvadratnom metru posle dva sata,nemojte ici na spavanje,ili,
idite,mozda je ova prognoza netacna.Necu da budem ja kriv.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3140

Wed Aug 31, 2016 11:47 in Ex-Yugoslavia

Ako si radio "FIFA" poslove i slicnih ,to je taj tip.Ovaj nije tezak,do sada ,nasao sam samo jednu nefer korekciju.
Dobro procitaj instrukcije.Prvo odredi dali se radi o kreditnim karticama (kompanije) ili ne .Veci broj tvitova nemaju
veze sa KK.Onda redom,kako ide,ako ima link,proveri link da bi znao odgovor na drugo pitanje.Vidi o kojoj kompaniji
je rec,onda sentiment (ulaganja,spajanje ,rast akcija ...( + ),ako se korisnici zale,otpustanje radnika .....( - ).
Onda sta je tema posta,tu posveti vise paznje,dobro procitaj instrukcije,tu se najvise moze pogresiti.Informacije
o autoru posta,to nije tesko.

Rainforest Task » Post #2170

Wed Aug 31, 2016 01:49 in Ex-Yugoslavia

Mene je danas ubio onaj "Slated",cetiri dosli i svi otisli sa prijavom,nista ne radi.Ponekad lici na pupijevu
zivcanu papirologiju.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3138

Wed Aug 31, 2016 00:03 in Ex-Yugoslavia

933166 Tell Us What People On Social Media Say About Credit Card Companies

Radi opet,kod mene za sada 14,ko nije radio neka pocne da radi,a oni drugi naka produze.
Ko je zavrsio,nema vise.

Rainforest Task » Post #2159

Tue Aug 30, 2016 14:10 in Ex-Yugoslavia

vudario wrote: Screenshot by Lightshot najduzi hit do sada

Meni bi trebalo, dva sata za to.Dobro je sto ih ne dobijam.

Edit : Nole76,jesi li potpisao NDA?

Training Jobs Update 2016-08-30 19:15:32 UTC, Maciej Gryka
Hi, Yesterday we have enabled a new "random retraining" feature for all workers. There was a bug in the implementation, which meant that if there was no real work available, you would get a training job EVERY TIME you requested one. This obviously led to a lot of you having only training jobs for quite a while and thinking you were put in the training sandbox. We're sorry about that, it was our mistake. Some points to clarify: - We are looking through your "unfair rejection" complaints (which will take a while). Keep in mind that some of the training jobs are designed to be difficult, sometimes more difficult than real jobs, because our customers require lots of attention to detail. - We found a bug, where the reason for rejection in your history was displayed incorrectly or missing. Because of this many of you felt you could not understand why you were rejected. This is fixed now so if you look through your rejections again, you should see the correct reason. - We will soon re-enable "random retraining", but it should be barely noticeable for most of you. The more you work for us and the more we trust you, the fewer training jobs you will receive. If you have just escaped the "training sandbox" recently you will probably notice a single, mandatory training job every so often, but as you gain trust, you will see fewer and fewer of them. As a summary: - There was a bug with far too many training jobs yesterday. - It was not because you were put in the training sandbox. - We are looking through your training rejections. - You will sometimes get single training jobs no matter how much we trust you. However, if we detect bad performance, you will be put in the training sandbox and will have to complete an entire training course (multiple jobs) to be allowed to work for us again.

Rainforest Task » Post #2126

Tue Aug 30, 2016 02:53 in Ex-Yugoslavia

perfect_guy wrote: šta je ovo, juče se ispucali s treningom, zato jutros totalno ništa

Sta,oces jos trening testova? ( Šalim se )

Rainforest Task » Post #2124

Tue Aug 30, 2016 02:38 in Ex-Yugoslavia

Juce, RF je veoma licio na CF,ne znam dali je zbog ovog "F" ili zbog neceg drugog,ali to je bilo evidentno.
Ja sam bio te srece da ne naletim na minu juce,ali dosta ljudi nisu bili tako srecni.Mislim da nije fer da ja
prodjem test a da neko drugi za isti taj test dobije rejection(odgovorio isto kao i ja),posto su tacni odgovori
unapred poznati i odredjeni.Sad,sta je ono juce bilo,ne znam,ali da nije bilo dobro, nije,bilo je nesto slicno i ranije ,
ali ne u ovom razmeru.

Ja se veoma retko zalim na RF,ali ovo mi se uopste nije dopalo.Nemam problema da mi svaki dan daju
trening testove ,ali ti testovi moraju biti 100 % tacni.Ako nisu tacni,onda koji je smisao tih trening testova?

Rainforest Task » Post #2119

Mon Aug 29, 2016 23:59 in Ex-Yugoslavia

banne86 wrote: Koliko vremena treba RF-u da isplati zadatke? U porukama na CF profilu mi pise da je paid, ali nista nema na account.... Izvinjavam se ako je vec bilo razgovora u vezi ovoga, ali nisam nigde mogao da nadjem odg. :?

Ako si dobio CF notifikaciju,onda je RF platio,sada ostaje da CF nije prebacio pare na kanalu gde radis,tako ja mislim.

Rainforest Task » Post #2117

Mon Aug 29, 2016 20:36 in Ex-Yugoslavia

Training Jobs 2016-08-30 01:04:53 UTC, Kristen Hohenstein
Hi, everyone! Random training was enabled today. I didn't know ahead of time or I would have sent an email letting you know. I apologize for the inconvenience! This doesn't necessarily mean that bugs got released with the training, however. If you think you got unfair training rejections today, please send in a support ticket categorized as "Other" and provide the jobs IDs in your message. Please start the ticket with the sentence, "Potential unfair training rejections." If you are rude or use bad language, you will be blocked from Rainforest. We will be looking into these tickets tomorrow after the AMA. Thanks for your patience! If you already submitted a ticket, submit one again using the above language, but add "I sent in a ticket earlier." This way I can easily locate all of your tickets and solve them accordingly. Thank you!

Rainforest Task » Post #2114

Mon Aug 29, 2016 16:22 in Ex-Yugoslavia

Ja mislim da ce sutra dosta ovih "R" biti obrisani,samo pitam se,kako je moguce da ima toliko gresaka i kako
bas kod ovih trening testova.Hvala Bogu kod mene je 0 "R", ali samo zato sto nije bilo sabiranje.

Rainforest Task » Post #2106

Mon Aug 29, 2016 15:48 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Sve im kasni. Izmedju trening hitova, posle 4.-og sam dobila regularan Github i nije se pojavio 10-ak min. na profilu u History.

I kod mene isto.Pre nedejlu dana isto nije se pojavio jedan GH ,ja jos cekam.(ko ceka taj doceka)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 03:14:10 PST