Berikai wrote:Kako vi sa onim "Unnamed Testom" sa ID-em ispred iz Huba, prijavljujete ili ne? Koliko vidim niko ih ne prijavljuje.
Ja sam ga prijavio dvaputa do sada.
Demonijak wrote:E ovo sam cekao pa da psujem na sav glas!
Sad odradjeno jos 6 taskova.
Postotak uspjesnosti od prvog do sestog.
1. 80%
2. 100%
3. 70%
4. 100%
5. 100%
6. 90%
Nakon zavrsenog sestog taska:
You've failed out of the Entrance Exam.
Your accuracy is too low to work on the Entrance Exam. You'll need to work on real jobs in order to level up.
Po kojoj jebenoj logici?![]()
pupijevi wrote:Da to sam primetio,znaci dobijem another worker bla bla bla i tako refresham i kad se odlucim da ugasim posle pola sata nicega i dalje svetli WORK.Onda moram da ugasim browser i vrati se u normalu ali onda moram da ugasim i ostalih nekoliko stranica koje refresham pa sve jovo nanovo. Znaci ovo je neverovatni amaterizam a ne mogu da verujem da jedna multimilionska kompanija daje sebi ovakve kikseve i to ono bas toliko cesto da ponavljam da postoji konkurencija na ovom polju bilo bi veliko pitanje dal bi uopste i opstali.
incomehomejob wrote:Imala sam i ja u kuhinji, prvi hit posle update ekstenzije, odmah da ne moze ss na toj masini. I proradilo je posle dugmeta za zahtev nove masine. I napisala im sta je u pitanju.
Jesi probao tako da se izboris sa tim?
Za grickalice sam imala taj slucaj jednom skoro, i izivnjavam se, zaboravila sam da nam svima napisem.
Identicno kao i tebi, nemamo u ponudi. Isto prijava.
'Naboli' smo i ti i ja kao prstom u oko sta cemo da kliknemo od svih slika.
Ja bih se, pod ovim uslovima, radovala da nam daju nedelju dana mira i cf i rf u paketu, bez ikakvih promena.
xakep99 wrote:Ja svratio da podrzim gej paradu kad ono bonus u vidu izliva ljubavi prema majci i vredjanja i pretnji drugima.
Mnogo posla i kinte i pozdrav!
akulayu wrote:savmi wrote:akulayu i Garagos! Umesto da se salite i smejete,mogli bi ste da bar ne odmazete vasoj moderatorici,ako vec
necete da pomognete,mislim da je ona i vama pomagala.
ako nekome odmazem taj neko ce reci
post sam postavio jer sam video u kom pravcu ide vasa rasprava i zeleo sam da pomognem da na neki nacin sve ostane na nivou posalice
nazalost nisam uspeo
jedino sto mi na kraju preostaje je da predlozim i tebi i ipsilonu(ili kako vec)da editujete,brisete ili sta god znate da uradite sa vasim postovima jer moje misljenje je da ovo nije dobro ni za jednog od vas
ipsilon0607 wrote:poštovani korisniče savmi...
moram ti samo reći da si u ovoj priči između mene i moderatora nebitan (mislim uopće si nebitan)
zato ne vidim razlog zašto mi se i dalje obračaš?
a odgovor ćeš dobit, ne brini, nikome nisam ostao dužan i tu će bit kraj priče šta se tebe tiče
molim moderatora po n-ti put da reagira na ove agresivne, vrijeđajuće, i prijeteće postove.
hvala
ipsilon0607 wrote:Ako si to ti,na tvom avataru onda gajba ce ti doci glave.Dali upotrebljavas ono is Kolumbije,ili ti je to previse skupo,
pa koristis nacionalni proizvod Avganistana?Mislis da si puno pametan,posto samo gadjas macke?
a tko si sad pa ti?..ha?...jesam se tebi ikad obratio?
jesi ti jedna od onih koja sudi čovjeka po izgledu i kako se nosi? ccccc
na tvoju razinu se ne želim spuštati, dakle s tobom sa ovom rečenicom završavam.
a sad se obraćam moderatoru
vidim da si lajkala ovaj post, šta znači da odobravaš ovakvo direktno vrijeđanje člana CS.
to je dozvoljeno??...kao moderatora te pitam i molim da mi odgovoriš.
jesu li to u pitanju dvostruki aršini, ili ti godi ovakvo suptilno, i nisko "uvlačenje"??
ipsilon0607 wrote:šefice di si ??
ja već pijan za šankom, a tebi je coca cola ishlapila...čini mi se...valjda...nisam siguran...nakon gajbe