bublikkilbub wrote:
savmi nemoj tako jako
pozz само опуштено брат,не знаев дека си машко,еве ти се извинувам,кафе кога сакаш во Ск,на твоја сметка,секако,како домаќин,поз
Rekao sam da necu da odgovaram, ali moram. Posto produzavas da od mene i od moderatora radis budale
a ostali clanovi ovog foruma mudro sute, nemaju hrabrosti da kazu svoje misljenje ili ih ne zanima.Evo redom.
Rekao si da je ClixSense postao sranje samo zato sto ti nemas "PTC Ads" i "ClixGrid " ,pa mi is Makedonije
nemamo" Syrveys & Offers " , pa ako nemas CF level onda pisi propalo,a sta ti vredi i da imas " level 3 " a nemas
posao i rekao si da to nije fer. Od ovoga sto si napisao ja sam razumeo da je glavni krivac za to ClixSense ,a posto
znam da to nije istina i pretpostavio sam da ne znas da je CS tu samo da prosledi zadatke od CF,napiso sam da CS
nije kriv.
Dalje,rekao si da ti savrseno dobro znas kako se dodeljuju zadatci i da je za to odgovoran CF,onda tvoja optuzba
da je CS postao sranje je cista laz a ti si svesno lagao,ne znam kakva ti je namera,mozda radis za neki drugi sajt,
a ovde si dosao da propagiras neistinu,isto tako kazes da je to bio trenutak kada si bio iskren.Covek ne sme biti
iskren samo u pojedinim trenutcima vec 24 casova.
Ne krivim te sto ne znas da sam musko,i ja bi tako zakljucio po ono "F" ,kazes da te ne zanima motiv zasto imam
"F",nema motiva.Nalog je registrovan na drugo ime,a posto je u jednom domacinstvu dozvoljeno da imas samo
jedan nalog, ja nisam hteo da zatvorim taj nalog vec produzio da radim,nije mi bilo bitno sto pise,mada mi je bilo malo glupo, ali nema veze.
Kazes da moderator ne moze da oceni tvoj IQ samo na osnovu dva tvoja posta,mislim da svako moze da proceni
tvoj IQ,ali mene ne brine tvoj IQ,vec tvoj obraz.
Rekao si da sam ti zakazivao tucu sa pretecim tonom.Rekao sam ovo: "Ako si iz Skoplja mozemo vec sutra da se nadjemo,da porazgovaramo i da vidim kakav si ti to muskarac,a ako si iz nekog drugog grada ,dogovoricemo se.Ne razumem.gde si ti video tucu,samo razgovor i pogled od glave do pete.
Ovo je zadnje od mene na ovu temu,cisto da se razjasni kakvi to jludi postoje,lazu, optuzuju,a kada im neko kaze
da to nije istina oni kazu da to oni nikada nisu kazali iako njihova laz stoji zapisana crnim slovima.Pa kakav si ti to covek i kako podnosis samog sebe? Zato sam ja tebi rekao da zelim da razgovaramo.
Edit:
Posle ovog tvog zadnjeg posta,gde se opet ismejavas,mogu da ti garantujem da cemo sigurno razgovarati,
sada si mi dodelio zadatak,a ja posto sam u ratu sve zadatke izvrsavao bez pogovora,mislim da neces biti
ovako veseo i saljiv kada budemo razgovarali.Ja kada nesto obecam,to i ispunim.Mislim da ti IQ nije na
zavidnom nivou,zato sto nisi procenio s kim imas posla.