Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Sretan Božić » Post #2

Sun Dec 24, 2017 12:37 in Ex-Yugoslavia

Kafana » Post #2640

Sun Dec 24, 2017 07:13 in Ex-Yugoslavia

Rainforest Task » Post #5401

Fri Dec 22, 2017 07:37 in Ex-Yugoslavia

Mislim da je razlog VM, a VM se ne prijavljuje, vrati test , isto, slucaj ako se ne promeni inicijalni URL, opet se
dobija automatski rejection.Nadam se da si prvo probao sa "Restart", ako nisi, onda prvo to, pa ako nece,
valjda se niko nece naljutiti ako se uradi reload, Chrome.

Rainforest Task » Post #5395

Fri Dec 01, 2017 10:00 in Ex-Yugoslavia

Kafana » Post #2581

Wed Nov 29, 2017 09:55 in Ex-Yugoslavia

Evo, ja sam radio na forumu i primetio da nema vise "F" i "M".

Edit: Odgovor na Garagosovo pitanje sa predhodne strane.

Rainforest Task » Post #5387

Fri Nov 24, 2017 09:56 in Ex-Yugoslavia

Ne znam zasto se RF-u toliko zurilo da blokira tvoj nalog, kada ti je CF nalog bio blokiran veoma kratko
vreme i kada je razlog " neprekrsajnog karaktera " kada su RF pravila u pitanju.Stvarno ne znam sta
da kazem osim zakljucka da ne vredimo pet para.

Rainforest Task » Post #5385

Fri Nov 24, 2017 08:46 in Ex-Yugoslavia

Pre oko dva meseca bili su blokirani, a posle nekoliko dana odblokirani dva testera koji su bili aktivni
clanovi RF foruma.Jedan je bio marokanac a onaj drugi/a iz BiH.

Mozda bi bilo lakse ako CF potvrdi da ti je odblokiran nalog, a ti tu "potvrdu" posaljes kod RF.

Rainforest Task » Post #5377

Wed Nov 22, 2017 06:05 in Ex-Yugoslavia

Darkko365 wrote:
savmi wrote: Dali je neko dobio email od Kristen za RFQA Exploratory Tester Application. Ja sam to dobio pre godinu
i nesto, ali posto tada email nije bio poslat od RF, malo nisam verovao a bilo me je i strah od EXCELENT
English i od " you should already be familiar with web exploratory testing and have written and executed
manual test scripts in the past. Sada je email poslat od strane RF-a, a uslovi su isti. Pa ako neko nesto zna o
" manual test scripts " u konkretnom slucaju, dali se samo radi po instrukcijama (procitao sam da moze i tako,
a ima i kada se pise kod), pa ako mu nije tesko, neka kaze. Hvala!

Nema razloga da te strah od excellent english. Pogledaj samo kakvih sve nebuloza ima u ovim jobovima koje radimo a tiču se engleskog jezika.

Dobro, ima test autora kojima engleski nije maternji jezik i to se primecuje a bilo je i slucajeva sa nerazumljivim
instrukcijama, bas zbog toga. Meni nije problem da napisem za ono sto se prijavljuje i to je uvek gramaticki tacno
i u detaljima. Kada je rec o Exploratory Tester Application, ranije nije bila anketa na pocetku,ali sada jeste. Na prvoj
strani osim pitanja za ime, ID i forum username, postoji i pitanje za English Proficiency. Ima 5 opcija, 1. Excelent
(native), 2. _ ( almost native ), ja sam izabrao trecu " Good ( working, spoken and written English, ako sam dobro
upamtio ). Nakon "Next" dobio sam odgovor da ne mogu dalje, znaci opcija za prolaz je "Excelent". Znao sam da ce
ishod biti ovakav samo nisam hteo da email bude neodgovoren a i kada bih izabrao "Excelent", slagao bi. Mogu da
kazem da mi je makedonski odlican ali tu i tamo pogresim neko slovo, mislim na knijizevni jezik.

minn28 , kada se radi o rejections, 20 je razlog za blokadu, mada moze biti svaki broj od 1 do 20 ako Admin tako
odluci. Kada izabers "NO", triput proveri dali je to stvarno tako, isto tako, a mozda i najbitniji razlog je nasa
lojalnost prema RF, zato ponekad treba samo zatvoriti test a ne prijavljivati ono sto se ne prijavljuje.

Rainforest Task » Post #5374

Tue Nov 21, 2017 03:53 in Ex-Yugoslavia

gammarus wrote: After 5000 completed tasks received 3 rejections, blocked the account, and now I can not enter in any way, the button of password removal does not help. How else can you write in support?

You can try this - support@rainforest.zendesk.com

Rainforest Task » Post #5372

Mon Nov 20, 2017 16:23 in Ex-Yugoslavia

Dali je neko dobio email od Kristen za RFQA Exploratory Tester Application. Ja sam to dobio pre godinu
i nesto, ali posto tada email nije bio poslat od RF, malo nisam verovao a bilo me je i strah od EXCELENT
English i od " you should already be familiar with web exploratory testing and have written and executed
manual test scripts in the past. Sada je email poslat od strane RF-a, a uslovi su isti. Pa ako neko nesto zna o
" manual test scripts " u konkretnom slucaju, dali se samo radi po instrukcijama (procitao sam da moze i tako,
a ima i kada se pise kod), pa ako mu nije tesko, neka kaze. Hvala!

Rainforest Task » Post #5368

Wed Nov 15, 2017 20:21 in Ex-Yugoslavia

Mozes da proveris password ako postoji ona ikona "oko", sa desne strane.Niko do sada
nije rekao da je zabranjeno, isto tako prati kada radis "Paste", kod nekih aplikacija pokazuje se
svaki karakter, ali kratko. Ili, umesto da pocnes sa unosenjem email-a, prvo kopiraj password, pa
"Paste" u polje za email/user i mozes da proveris dali ispravno radi Copy/Paste, dalje znas. Isto
ovo zadnje ne bi trebalo da bude zabranjeno, zato sto po meni spada u akciju tacno unosenje
podataka. Kada kliknes Sign In, Log In, Sign Up, vise nema ispravljanja, ako je crveno, prijava.

Kafana » Post #2550

Sun Nov 12, 2017 04:16 in Ex-Yugoslavia

Posto je pupijevi dao odgovor u moje ime upotrebljavajuci mnozinu, moram da kazem da nije tacno da ja
trazim neke alternativne poslove i da je to razlog sto ne pisem na forumu, razlog je sasvim drugi. Mene nije
pogodilo to sto se desilo, nisam upotrebljavao AR, tako da je sve isto kao i ranije, cak i malo bolje.

PITANJA I SAVJETI » Post #118

Mon Sep 18, 2017 03:00 in Ex-Yugoslavia

maxikiki wrote: Mozda si u pravu,al meni bolje da dzabe sedim i gledam tv nego džabe da radim nešto,100 clothinga za 1$,neka hvala.

maxkiki wrote: " 1033330 Shoes Categorization 20170728164056
Nastavak od pre ,ko nije završio "

Izvini ako sam pogresio u vezi vrednosti, samo sam ovo otvorio i zatvorio pre nekoliko dana, mislim da je vrednost
bila 1 cent .
Malo para za puno pitanja.

Kafana » Post #2121

Mon Jul 31, 2017 05:17 in Ex-Yugoslavia

bublikkilbub wrote: savmi nemoj tako jako ;) pozz само опуштено брат,не знаев дека си машко,еве ти се извинувам,кафе кога сакаш во Ск,на твоја сметка,секако,како домаќин,поз

Rekao sam da necu da odgovaram, ali moram. Posto produzavas da od mene i od moderatora radis budale
a ostali clanovi ovog foruma mudro sute, nemaju hrabrosti da kazu svoje misljenje ili ih ne zanima.Evo redom.

Rekao si da je ClixSense postao sranje samo zato sto ti nemas "PTC Ads" i "ClixGrid " ,pa mi is Makedonije
nemamo" Syrveys & Offers " , pa ako nemas CF level onda pisi propalo,a sta ti vredi i da imas " level 3 " a nemas
posao i rekao si da to nije fer. Od ovoga sto si napisao ja sam razumeo da je glavni krivac za to ClixSense ,a posto
znam da to nije istina i pretpostavio sam da ne znas da je CS tu samo da prosledi zadatke od CF,napiso sam da CS
nije kriv.

Dalje,rekao si da ti savrseno dobro znas kako se dodeljuju zadatci i da je za to odgovoran CF,onda tvoja optuzba
da je CS postao sranje je cista laz a ti si svesno lagao,ne znam kakva ti je namera,mozda radis za neki drugi sajt,
a ovde si dosao da propagiras neistinu,isto tako kazes da je to bio trenutak kada si bio iskren.Covek ne sme biti
iskren samo u pojedinim trenutcima vec 24 casova.

Ne krivim te sto ne znas da sam musko,i ja bi tako zakljucio po ono "F" ,kazes da te ne zanima motiv zasto imam
"F",nema motiva.Nalog je registrovan na drugo ime,a posto je u jednom domacinstvu dozvoljeno da imas samo
jedan nalog, ja nisam hteo da zatvorim taj nalog vec produzio da radim,nije mi bilo bitno sto pise,mada mi je bilo malo glupo, ali nema veze.

Kazes da moderator ne moze da oceni tvoj IQ samo na osnovu dva tvoja posta,mislim da svako moze da proceni
tvoj IQ,ali mene ne brine tvoj IQ,vec tvoj obraz.

Rekao si da sam ti zakazivao tucu sa pretecim tonom.Rekao sam ovo: "Ako si iz Skoplja mozemo vec sutra da se nadjemo,da porazgovaramo i da vidim kakav si ti to muskarac,a ako si iz nekog drugog grada ,dogovoricemo se.Ne razumem.gde si ti video tucu,samo razgovor i pogled od glave do pete.

Ovo je zadnje od mene na ovu temu,cisto da se razjasni kakvi to jludi postoje,lazu, optuzuju,a kada im neko kaze
da to nije istina oni kazu da to oni nikada nisu kazali iako njihova laz stoji zapisana crnim slovima.Pa kakav si ti to covek i kako podnosis samog sebe? Zato sam ja tebi rekao da zelim da razgovaramo.

Edit:
Posle ovog tvog zadnjeg posta,gde se opet ismejavas,mogu da ti garantujem da cemo sigurno razgovarati,
sada si mi dodelio zadatak,a ja posto sam u ratu sve zadatke izvrsavao bez pogovora,mislim da neces biti
ovako veseo i saljiv kada budemo razgovarali.Ja kada nesto obecam,to i ispunim.Mislim da ti IQ nije na
zavidnom nivou,zato sto nisi procenio s kim imas posla.

Kafana » Post #2115

Sun Jul 30, 2017 17:31 in Ex-Yugoslavia

Si zgresil, ne sum zensko,koga bi go cital forumot malku poveke, bi znael.Namesto da bides pameten ti i ponatamu
prodolzuvas da ni prodavas pamet.Ako bese masko ke se izvinese za navredata sto ja napravi od cista dosada i se
ke zavrsese.Toa sto si od Makedonija isto kako i jas,ne ti dava za pravo da ja brukas Makedonija i ne znaci deka
site sto se od Makedonija treba da te podrzuvaat samo zatoa sto si od Makedonija bez ogled na toa sto ke kazes.

Jas se zasramiv od toa sto si go napisal,pa zatoa i ti odgovoriv.Da se iznaplakase i ti kako toj kup luge sto nema zadaci,
ima flagovi i bla,bla,bla kako sto vikas, jas nemase ni zbor da ti kazam,ama ti sakase da se pretstavis kako nekoj koj
e popameten od site ostanati,pa si ja pokazuva svojata kultura so izbranite zborovi.

Iako ti napisav dovolno dolg tekst za da razberes,ne sum tip koj saka igri so zborovi.Jas ponataka nema da ti
odgovaram, se sto sakas da mi kazes mozes da mi napises na " chat " , da ne gi zamarame lugeto ovde,a ako si od
Skopje uste utre moze da se najdeme pa da porazgovarame i da vidam sto masko si,a ako si od nekoj drug grad ke
se dogovorime.

Kafana » Post #2112

Sun Jul 30, 2017 15:36 in Ex-Yugoslavia

bublikkilbub wrote: nije mi bila namera da sirim neistine,odlicno znam da je CF distributer taskova,sve mi je jasno,pa na kraju krajeva i ne treba bogzna sta dase skonta kako sve to funkcionise,ne bih da mi niko potcenjuje intelektualne sposobnosti,ja to ucinio nisam,a samo sam hteo da kazem da je dosadno,da nema taskova,da nema klikovaclix grida,pa imam valjda pravo na misljenje??Nemojte odmah da "skacete" na mene,nisam hteo nikog da uvredim,a ako jesam izvinjavam se,mada mislim da nema potrebe al eto,izvinjavam se

Najbojle je da posaljes jedan tiket gazdi i da mu kazes: "Izvinite, ja nemam nameru nikoga da vredjam,ali mislim
da je vasa firma s****e ",pa molim te reci mi sta ti je odgovorio.Eto,ja vise necu da skacem.

Kafana » Post #2109

Sat Jul 29, 2017 15:21 in Ex-Yugoslavia

bublikkilbub wrote: JBT,ovaj sajt postade pravo sr...e za nas iz Makedonije,nema survey,nema offers,nista nema,ako jos i nemas level na CF onda pisi propalo,a sta i ako imam LV.3 kad nema posla,,nije fer...

Nista se nije promenilo sto se tice " Syrveys & Offers " , tako je bilo i ranije.Jedina promena je " Clix Grid " i
" PTC Ads " a ta zarada i nije bila zarada.Ne znam zasto si upotrebio takve reci,ali jedno je sigurno, CS nije kriv
sto tebi fali posao za " level 3 ".

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #2844

Thu Jul 27, 2017 01:22 in Ex-Yugoslavia

1033037 Clothing Categorisation Task

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1266

Wed Jul 12, 2017 12:35 in Ex-Yugoslavia

E

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #2752

Mon Jul 10, 2017 10:24 in Ex-Yugoslavia

Why are only half the tasks I did being counted?

Edit

Jao,kad dodje incomehomejob,pa ovo je pogresna tema.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:27:14 PST