Tacno je to sto kaze autor,ali oni imaju to cudno pravilo,pa sledi prekrsajna prijava.
Drugi primer,ne bi prijavio.
BoMoni82 wrote:Nadam se da će me neko uspjeti razumjeti jer ne znam stručno objasniti...
Da li da prijavljujemo ako se stranica nije učitala u pravom formatu. Ja ne znam stručan izraz za to. Recimo, meni se tako znalo učitavati kad surfam a uključim štednju podataka. To kad mi je bio slabiji internet i računar. Recimo, stranica izgleda totalno drugačije, kao stranica knjige, bez nekih efekata, sa lijevim poravnanjem.
Desilo mi se danas na medicinskom tasku dva puta i prijavila.
Napisala u tiketu pitanje da li je u redu to prijaviti, ali još ne odgovaraju.
Kontam, ne može se tako pravilno ni testirati, jer ako pita za dugme u gornjem desnom uglu, a ono je zbajbučeno negdje na dnu na lijevoj strani....
incomehomejob wrote:Jeste posteno pada.
![]()
Bezite od ovog novog 'gradjevinara' load-uje sto godina. Mene je kostao nekoliko hitova dok sam cekala na svaki step.
Nadjite nacin da prijavite.
midhat1986 wrote:ne znam jel iko jos ima problema sa ovim aukcijama ili se to meni samo desava, kontam da ne zezaju sta cookies etc... kad unesem mail ok je, ali cim pass unesem samo stoji ne ide dalje, ako kliknes js jednom vrati te na mail i pise , mail je vec u bazi..." sto" puta isti problem i oni to ne popravljaju
dream45 wrote:Taj mi je podatak onda promakao.... A i Nisam nesto proveravala na PayPal da se nesto promenilo u odnossu na MKD.
A zasto mislis da cemo strepeti celu godinu?