Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #2641

Tue Sep 27, 2016 03:41 in Ex-Yugoslavia

Ponekad " ttps " ili " tps "

Pitanja i saveti » Post #2977

Mon Sep 26, 2016 14:20 in Ex-Yugoslavia

Informacija za Payza korisnike

Hi, Want to get more out of Payza? A Payza Prepaid Card is the perfect companion to your account.
With a Payza Prepaid Card you can quickly withdraw funds from your account and spend them anywhere credit cards are accepted: Online, in stores, even at most ATMs.
What are you waiting for? Our blog has all the details to help you order your own Payza Prepaid Card!

Cena 19.95 $, proucite provizije , ali sada imamo drugi problem na relaciji CS/Payza

Rainforest Task » Post #2610

Thu Sep 22, 2016 17:34 in Ex-Yugoslavia

Tacno je to sto kaze autor,ali oni imaju to cudno pravilo,pa sledi prekrsajna prijava.

Drugi primer,ne bi prijavio.

Rainforest Task » Post #2601

Thu Sep 22, 2016 12:08 in Ex-Yugoslavia

BoMoni82 wrote: Nadam se da će me neko uspjeti razumjeti jer ne znam stručno objasniti...
Da li da prijavljujemo ako se stranica nije učitala u pravom formatu. Ja ne znam stručan izraz za to. Recimo, meni se tako znalo učitavati kad surfam a uključim štednju podataka. To kad mi je bio slabiji internet i računar. Recimo, stranica izgleda totalno drugačije, kao stranica knjige, bez nekih efekata, sa lijevim poravnanjem.
Desilo mi se danas na medicinskom tasku dva puta i prijavila.
Napisala u tiketu pitanje da li je u redu to prijaviti, ali još ne odgovaraju.
Kontam, ne može se tako pravilno ni testirati, jer ako pita za dugme u gornjem desnom uglu, a ono je zbajbučeno negdje na dnu na lijevoj strani....

Integris&me - Po meni,to je za prijavu,prijavio sam dva na prvom koraku,a prijavio je bar jedan od onih dva testera.

Rainforest Task » Post #2580

Wed Sep 21, 2016 19:40 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Jeste posteno pada. :D

Bezite od ovog novog 'gradjevinara' load-uje sto godina. Mene je kostao nekoliko hitova dok sam cekala na svaki step.
Nadjite nacin da prijavite. :D

15 koraka = 00:39:05

Prijavio bih ja,ali nisam mogao da mu nadjem gresku.Test nije los,odradio sam ranije 2 i bili su dobri.

Rainforest Task » Post #2499

Mon Sep 19, 2016 01:41 in Ex-Yugoslavia

Tako sam i ja radio,sve dok nisu to promenili i napisali da treba da se prijavljuje,sada su opet promenili,znaci
za 15 dana "Yes" = "No" i "No" = "Yes",zakljucak "Yes" = "Yes",a "Yes" znaci koji cent vise.

Rainforest Task » Post #2497

Mon Sep 19, 2016 00:31 in Ex-Yugoslavia

Pogresio, umesto "EDIT" izabrao sam "QUOTE".Izvinjavam se!

Rainforest Task » Post #2496

Mon Sep 19, 2016 00:13 in Ex-Yugoslavia

Onda,svaki dan moramo da citamo pravila,najbolje,kada dobijes HIT,prvo procitaj pravila pa onda Copy/Ctrl + V.

Kada vam dodje bilo koji GH sa "Unnamed Test",onda ,Ponedeljak,Sreda i Petak,odgovarate sa "No",svi ostali
dani su "Yes",naravno na svoju odgovornost,ja cu tako raditi.

Rainforest Task » Post #2494

Sun Sep 18, 2016 23:39 in Ex-Yugoslavia

Berikai,vidi ovo:

" If the question asks Are you brought to a new test page with the title "Unnamed Test"? but the page says #47211 Unnamed Test, answer Yes. Unnamed Test is clearly the title and #47211 is separate. "

Ovo je pre desetak dana bilo "No" ili sam ja pogresno procitao/razumeo ?

Pitanja i saveti » Post #2940

Fri Sep 16, 2016 13:21 in Ex-Yugoslavia

Jasno

Rainforest Task » Post #2473

Fri Sep 16, 2016 11:51 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: Da i to svakodnevno, no za ovaj koji se zadnji pojavio nisam potpisao pa ne znam. Javite i meni da li sam šta propustio.

Ja sam dobio nekoliko i mislim da je dobar.

Pitanja i saveti » Post #2938

Thu Sep 15, 2016 12:05 in Ex-Yugoslavia

Dali si sigurna deka moze na ovoj nacin?Ako Paypal nalogot e so makedonska adresa,togas povtorno nema
da imas opcija za povlekuvanje na parite,na karticka nema da moze,pa ke ti pobaraat IBAN,a i da im dades
IBAN,povtorno nema da moze.Mozebi gresam,ne znam.

Rainforest Task » Post #2444

Thu Sep 15, 2016 03:12 in Ex-Yugoslavia

midhat1986 wrote: ne znam jel iko jos ima problema sa ovim aukcijama ili se to meni samo desava, kontam da ne zezaju sta cookies etc... kad unesem mail ok je, ali cim pass unesem samo stoji ne ide dalje, ako kliknes js jednom vrati te na mail i pise , mail je vec u bazi..." sto" puta isti problem i oni to ne popravljaju

Kod mene je bila samo jednom takva situacija,prijavljuj, nema druge.Evo danas prijavio sam ovo: "Click the
"LOG IN" button in the upper right ",to nije dugme,nego link,isto kada pita dali je izvrsena zamena (korak 7
ili 8 ) ,sve ono tamo su linkovi,samo "SIGN UP " je dugme ,to prijavljujem vise od 10 puta, ranije modal na
pocetku,jedanaest puta .Takav je ovaj test,treba malo vremana da bi se ispravila instrukcija.

Kafana » Post #2306

Thu Sep 15, 2016 00:35 in Ex-Yugoslavia

Tu je FBI,nemoj da se sekiras.Mene drma RF ekstenzija mnogo vise nego oni zemljotresi.

Pitanja i saveti » Post #2936

Thu Sep 15, 2016 00:30 in Ex-Yugoslavia

dream45 wrote: Taj mi je podatak onda promakao.... A i Nisam nesto proveravala na PayPal da se nesto promenilo u odnossu na MKD.
A zasto mislis da cemo strepeti celu godinu?

Eve sto napisa DroWRanGeR17

Ова го имам објаснето некаде сега ме мрзи да барам каде, прво да ти кажам дека правиш на своја одговорност и може да ти биде замрзната сметката, можеш и да купуваш и да продаваш и да примаш
и да праќаш преку овој ПејПал, е сеа иде процесот, (да кажам дека имаш лимит е сеа не знам колку беше
и ако го надминеш то лимит за цела година ти зборувам овој лимит ти е за примање само ти до 1000 долари
во годината и "сигурна си") претпоставувам дека имаш македонски ПајПал и да немаш и да имаш ништо страшно правиш нов ПајПал држава обавезно Словенија, ако имаш предходно македонски ПајПал, НЕМОЈ
со иста е-маил адреса да го правиш и овој словенскиот ќе најдеш на гоогле некоја словенска адреса
толку за тоа, е сеа картичка дебитна ќе ти треба од НЛБ Тутунска Банка од оваа само прифаќа НЕМОЈ со друга да ја верификуваш сметката, верификацијата знаеш како оди.

Pitanja i saveti » Post #2932

Wed Sep 14, 2016 16:46 in Ex-Yugoslavia

Dobro,mozda je nesto trenutno,videcemo,evo sta su mi odgovorili:

"Hello,
yes there is a problem with Payza at the moment. You may want to try one of the other payment options like paypal, paytoo and tango card.

Thank you. "

Dobio sam i ovo:

" Paypal is available for Macedonia, you can signup here: "

Pitanja i saveti » Post #2929

Wed Sep 14, 2016 15:44 in Ex-Yugoslavia

DroWRanGeR17 wrote:
savmi wrote: Payza nije vise dostupna za isplatu,isto kao i Neteller.

Ima probleme sa "Timeout" Payza mislim da je zbog toga nije bila dostupna.

Sta znaci "Timeout",konkretno, izmedju CS i Payz-e?

Pitanja i saveti » Post #2928

Wed Sep 14, 2016 15:40 in Ex-Yugoslavia

Tamo su,samo da bi bili tamo, inace ne sluze nicemu.
Poslao sam tiket da pitam dali ima nekih problema,posto cekam na isplatu 15 dana.Odgovorili su da Payza
ne radi vise sa CS i da mogu da izaberem PayPal,PAYTOO,Tango.A dali stvarno mogu?

Pitanja i saveti » Post #2925

Wed Sep 14, 2016 14:34 in Ex-Yugoslavia

Payza nije vise dostupna za isplatu,isto kao i Neteller.

Rainforest Task » Post #2439

Wed Sep 14, 2016 11:51 in Ex-Yugoslavia

Od GH-ova se veoma tesko dobija "bug",bar sam ja tako primetio.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:06:05 PST