stigoh do kraja, 290 komada, sub na 30 sek, ponekad daje u serijama po 3-4 . ako neko nije radio
Ja sam dosao do 3 7/7,uvek kada ga otvorim kaze,nema posla za tebe,ja mu kazem nema problema,vidimo
se kasnije,izgleda to kasnije,nece da bude.Nema veze.
DragiD wrote:Koliko se dugo sada ceka na isplati?
Do sada je bilo redovno, 5 radnih dana, ali se zadnja nesto odduzila i cekam vec 20-tak dana.
Nole76 wrote:Ja sam do sada imao tri puta "naucnike". Dva puta prijave korak kod kuhinje gde te pita posle logovanja da li se vidi ime. Prvo se ucita strana kao da nije bilo logovanja a vrlo brzo se sama refresuje i pojavi se ime. Naravno ljude je mrzelo da cekaju, ili je bio dosta spor terminal, pa lepo prijavili.
I jos jednom kod datuma. Kazu instrukcije "izaberi taj i taj datum" Ja kliknem na kalendar i izaberem a "naucnici" prijavili da je format datuma u instrukcijama MM/DD/YY a na sajtu DD/MM/YY.
I ja lepo kazem da u instrukcijama stoji izaberi npr 12 jul 2016 i ja sam izabrao 12 jul 2016. U cemu je problem? Nigde ne pise da format datuma mora da se poklopi. Ma garant citaju ove sa engleskog dela foruma sto prijavljuju sve i svasta.
cebence wrote:Job disagreement Hi cebence In one of your jobs you answered Yes, but 2 testers found a bug. Please review your answer here Mod edit Thanks! p.s. you can use our Chrome Extension to find work quickly; Mod edit Unsubscribe: Mod edit
da li je neko dobio ovako nesto