Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #2727

Mon Oct 03, 2016 14:11 in Ex-Yugoslavia

It means that some workers have been selected for beta testing Websocket connections..... Incase your extension is not polling, and is showing as pending, it means that you are connected to the webserver via websocket and your extension will not poll. You will get hits via web socket directly. Pre-assigned hits directly for your ID.

ID - Google, Forsquare, Yelp, Yell, Facebook i sl. » Post #66

Mon Oct 03, 2016 01:32 in Ex-Yugoslavia

cikalibi wrote: 909212 Is This Business Assigned The Correct Category?
stigoh do kraja, 290 komada, sub na 30 sek, ponekad daje u serijama po 3-4 . ako neko nije radio :)

Ja sam dosao do 3 7/7,uvek kada ga otvorim kaze,nema posla za tebe,ja mu kazem nema problema,vidimo
se kasnije,izgleda to kasnije,nece da bude.Nema veze.

Novi nacin isplate - Tango Card » Post #24

Mon Oct 03, 2016 00:00 in Ex-Yugoslavia

Jas imav 343 $,posto ne gi prefrlaat parite na kreditna karticka,ostanuva samo "devizna smetka",za toa
Payza ke mi zeme 15$,a kolku ke zemat bankite nikogas ne se znae (Deutsche Dank mi zemase okolu 31 $)
Znaci i da e za ednokratna upotreba,vo momentov poveke mi odgovara.Ne e dobro toa sto ako ti e neaktivna
kartickata poveke od 3 mecseci sekoj nareden mesec ke ti zemaat po 2 $.Ako CS raboti so Payza togas nema da
ima problemi,ako ne ke se snaogjam nekako.

Novi nacin isplate - Tango Card » Post #22

Sun Oct 02, 2016 18:54 in Ex-Yugoslavia

Mora da imas verificiran nalog,jas imav, ama odkako plativ,povtorno mi baraa dokument za da se potvrdi
adresata,pa morav povtorno da prakam.Ja verificiraa odma isto taka dobiv email deka ke ja dobijam karticata
posle (1 do 8 nedeli ).Zemav kartica bez ime, za tie so ime se ceka podolgo.Kartickata e ispratena i mislam
daka ke dojde za dve do tri nedeli.

Novi nacin isplate - Tango Card » Post #20

Sun Oct 02, 2016 18:14 in Ex-Yugoslavia

Tamo kod tebe ja mesecno imam izmedju 20 i 30 dolara,a to mi sluzi za kupovinu,zato nisam odavno podizao pare.
To je dobro,sada moze da se podizu i male sume.

Novi nacin isplate - Tango Card » Post #18

Sun Oct 02, 2016 17:12 in Ex-Yugoslavia

Ako podigas vo dolari 2.50 ,plus 1$ za polnenje na karticata,znaci 3.50 $, a toa 4$ e ako podigas vo druga
valuta,razlicna od valutata na kartickata ( $ ).Kolku sto znam jas Neteller zima 6$.

Novi nacin isplate - Tango Card » Post #15

Sun Oct 02, 2016 15:59 in Ex-Yugoslavia

Jas kupiv kartica,cekam da dojde.

Payza CC fees

Payza CC fees 2

Payza CC fees 3

Novi nacin isplate - Tango Card » Post #13

Sun Oct 02, 2016 15:30 in Ex-Yugoslavia

Postavio sam pitanje za Tango/Bitcoin ,evo koji sam odgovor dobio :

" Neteller doesn't allow to deposit bitcoin to then withdraw cash using your Neteller card.
As well they don't allow to top up your account using a virtual Visa card

You should cashout your Clixsense money to a Bitcoin gift card and then you can get your Bitcoin changed in your local currency and get it to your bank account.... or to a Bitcoin Mastercard/Visa card

Clixsense payment >> Bitcoin>> your bank
or
Clixsense payment>>Bitcoin>> Bitcoin Mastercard/Visa Card "

Novi nacin isplate - Tango Card » Post #10

Sun Oct 02, 2016 09:11 in Ex-Yugoslavia

Ovo je napisala u postu #9 - " but only one hour after clixsense sent me the money i had them in my card ....
saved on time and on fees BIG TIME... highly recommend for all non paypal countries."

Ja sam proucio one Exchange-re sa kojima radi Payza i mogu da kazem da to nikad necu da koristim,to su
derikoze.

Edit: Bitcoin deposits cannot be used for purchases or withdrawals using your Net+ card. Neteller
Opet nije jasno

Pitanja i saveti » Post #3016

Sun Oct 02, 2016 01:57 in Ex-Yugoslavia

Trebalo bi da se menja svakog dana ,ali bilo je slucajeva kada nije bilo promena i po nekoliko dana (5,6),mislim
da i kod mene nema promene zadnjih dana.Nemoj da se sekiras.

Novi nacin isplate - Tango Card » Post #7

Sat Oct 01, 2016 18:22 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Ako nema mogucnosti da Bitcoin pretvorim u pare onda slaba vajda. :)

Probao sam nekoliko puta da ovo gore stavim u "Quote",ali ne ide,zakljucak,mora da sam malo glup ili malo pametan.

Po onome sto je napisala ANICAMILIONER ,najverovatnije moze,jesi procitao onaj post #11?

Pitanja i saveti » Post #3014

Sat Oct 01, 2016 17:21 in Ex-Yugoslavia

DragiD wrote: Koliko se dugo sada ceka na isplati?

Do sada je bilo redovno, 5 radnih dana, ali se zadnja nesto odduzila i cekam vec 20-tak dana.

Ja cekam 31 dan ( Payza) , sto se tice Netteler-a,ne znam dali neko uopste moze da prebaci pare,ranije to je
bilo moguce samo za male sume, a cekanje je bilo vise od jednog meseca, pa i dva,mislim da nije upotrebljiv.

Evo sta su mi odgovorili (CS) ,pre dva dana :

Hello,

We are currently experiencing a problem with Payza and are working hard to resolve it. We hope to have the problem corrected soon.

Thank you

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3447

Sat Oct 01, 2016 00:02 in Ex-Yugoslavia

simasrbija wrote: Ja ne mogu da radim posto imam admin flag ali evo nasao sam za vas:

955783 A Personality Survey
$0.70

Kod nije dobar,ne moze da se sabmituje,bar je tako bilo kod mene,ali posto ne oduzima puno vremena,moze
da se proba.

Rainforest Task » Post #2700

Fri Sep 30, 2016 17:54 in Ex-Yugoslavia

:D :clap: :thumbup:

Juce castio,danas opet,ako ti je sutra rodjendan.ostaces bez para.

Kafana » Post #2381

Thu Sep 29, 2016 18:48 in Ex-Yugoslavia

Hteo sam samo da napisem u "Notes",ali kazem,ne valja instrukcija,pa morao sam da prijavim.Sorry!

Edit: Stedim na prostoru,pa zato nisam upotrebio "QUOTE",a u zadnje vreme uvek me salje na sledecu stranicu,
sada pocinjem da brojim postove before "Submit"

Kafana » Post #2379

Thu Sep 29, 2016 18:26 in Ex-Yugoslavia

Fali pivo, "ostav"!

Rainforest Task » Post #2669

Thu Sep 29, 2016 02:16 in Ex-Yugoslavia

Nije bilo dobro.

Rainforest Task » Post #2666

Wed Sep 28, 2016 20:22 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Ja sam do sada imao tri puta "naucnike". Dva puta prijave korak kod kuhinje gde te pita posle logovanja da li se vidi ime. Prvo se ucita strana kao da nije bilo logovanja a vrlo brzo se sama refresuje i pojavi se ime. Naravno ljude je mrzelo da cekaju, ili je bio dosta spor terminal, pa lepo prijavili.
I jos jednom kod datuma. Kazu instrukcije "izaberi taj i taj datum" Ja kliknem na kalendar i izaberem a "naucnici" prijavili da je format datuma u instrukcijama MM/DD/YY a na sajtu DD/MM/YY.
I ja lepo kazem da u instrukcijama stoji izaberi npr 12 jul 2016 i ja sam izabrao 12 jul 2016. U cemu je problem? Nigde ne pise da format datuma mora da se poklopi. Ma garant citaju ove sa engleskog dela foruma sto prijavljuju sve i svasta.

Ako je neko pogresio,onda neka salju "informacije/opomene",ali u onom slucaju,a i u tvom, ako postoji skrinsot,
a postoji,nemaju razlog da ikoga informisu samo zato sto je razlicito odgovorio ako je njegov odgovor tacan,a
skrinsot je dokaz za to,neka pregledaju skrinsotove,pa posle neka reaguju.Ja ne razumem ono,tamo se lepo
vidi da je ona ulogovana,a dobila je opomenu,ostala dva imaju dokaz,ostao je onaj treci koji nije namestio dobro
skrinsot ali napisao je "error'.Znaci oni opominju onog ko je razlicito odgovorio,a trebalo bi da opominju onog ko
je razlicito odgovorio i pritom pogresio,a skrinsot to potvrdjuje.

Ja sam dvaput imao slucaj da mi bude nalog zakljucan,ja sam to prijavio i posto sam bio u grupi "vecina " nisam
dobio razglednicu,ali pretpostavljam onaj koji je bio najbrzi i uspeo da se uloguje,dobio je informaciju da je razlicito
odgovorio,a to nije ispravno.

Rainforest Task » Post #2661

Wed Sep 28, 2016 14:29 in Ex-Yugoslavia

Ja ne bi hteo da me onako informišu,bolje da im ne dajem povod za to,e sada ,kada nisi pogresio (ne zavisi od
tebe) onda moze,imas cime da se branis.

Rainforest Task » Post #2659

Wed Sep 28, 2016 14:12 in Ex-Yugoslavia

cebence wrote: Job disagreement Hi cebence In one of your jobs you answered Yes, but 2 testers found a bug. Please review your answer here Mod edit Thanks! p.s. you can use our Chrome Extension to find work quickly; Mod edit Unsubscribe: Mod edit

da li je neko dobio ovako nesto :?

Pogledaj na engleskom forumu (RF),ima dva primera,niko nije pogresio ali onaj koji je bio manjina dobio
je opomenu (problem sa logovanjem ).Ne znam sta si ti razlicito odgovorila,valjda imas skrinsotove?

Messaline71
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:36:50 PST