Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #3080

Mon Oct 17, 2016 20:36 in Ex-Yugoslavia

Dobro.onda moj jedini savet je "Low Profile",znas sta kaze "Calimero"

Rainforest Task » Post #3078

Mon Oct 17, 2016 19:01 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Ja sam navatao jednu kuhinju i gomilu ovih cc muva. Ma sve je to slabo kad tokom dana nema nista.

To znaci da nisi u " grupi sa najgorim testerima " kako si rekao.I ja retko prebacim 20 sa novim sistemom
dodeljivanja,evo za danasnji RF dan imam sanse da uradim nesto preko 20,svi dobijaju manje posla,ali kod
mene je i ranije bilo tako.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3597

Mon Oct 17, 2016 16:56 in Ex-Yugoslavia

959569 Tell Us What These Articles Say About Souq.com 1 5 5 100%

Posle kviza,dobio sam ovo :

" You don't meet the qualifications for this task.
Many of our tasks require that you have special qualifications before you can work on them. It seems you don't quite have all of the qualifications this task requires. "

Mozda, ako ima 4 nivo sa 200 % tacnosti( ne smem da stavim na kraju ,jedno 4 ili 5 "?",samo tacka ).Mozda su
mi poklonili neki "Flag " ali jos se nije pojavio u "Job History"

Hvala cikalibi,sada znam da nisam postao flegmatican.

Rainforest Task » Post #3072

Mon Oct 17, 2016 16:02 in Ex-Yugoslavia

Ja mislim da " Job disagreement " kako sto funkcionise sada (to nam salje sistem,bar ja tako mislim) je samo
"disagreement" sto ne znaci da smo pogresili.Ja imam tri i kod svakog, skrinsot pokazuje da nisam pogresio,
a nisu pogresili ni oni drugi testeri (2).Zalio sam se za sva tri slucaja ,ali nisam dobio nikakav odgovor,pupijevi
je rekao da su mu nakon dva dana odgovorili i uvazili prigovor,pa ako cita ovo ,zamolio bih da napise gde su mu
odgovorili "email inbox' ili u "CF Notifications ".Isto, sto je veoma interesantno,kod dva od ova tri slucaja,na
onaj skrinsot sto dokazuje da nisam pogresio postoje klikovi koji ne bi trebalo da budu tamo ( nema nikakve
potrebe ),a ima ih i to dosta na broju.

Rainforest Task » Post #3052

Sun Oct 16, 2016 15:39 in Ex-Yugoslavia

Posle 02:00,mozda ce se nesto pojaviti,bar jedan COOK'S, a mozda i nesto vise.

Rainforest Task » Post #3050

Sun Oct 16, 2016 12:53 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Te zagrade su greska TA. Ako se secas onih hitova gde download-ujemo fajlove za Step Variables. Tu ces videti takve zagrade. Taj mejl je 'varijabila' koja se ne pise svaki put, nego se u tom polju (step variable) 'naredjaju' mejlovi kada se priprema hit/stepovi i ne mora sve da se pise ponovo samo se ubaci lista mejlova i to polje samo 'vuce' redom i pridruzuje tamo gde treba razlicite mejlove. Neko je to 'zbrljao' i zato je ostala zagrada.

Ovo gore je samo objasnjenje sta se desilo ukoliko ikoga uopste zanima ovaj moj esej gore. :roll: :D Ali sto kaze Nole76, nisam pametna sta raditi. :)
Da, svima nam je jasno kako izgleda mejl format i logicno mi je da nastavimo jer sa tim datim mejlom sve ide kako treba.
Jedino ako hoce da prijavimo to da bi TA ukapirao da to treba da ispravi, cisto forme radi. Opet, nisam pametna za odluku sta uraditi.
Eto sad imate i informaciju koja vam u zivotu nije trebala, cemu sluze te zagrade. :D

Slazem se da je to greska TA i mislim da treba da se prijavi.Ovaj TA ne stavlja u navodnike ono sto hoce
da bude kopirano/uneseno u neko polje,vec stavi samo dve tacke ispred onoga sto treba da bude kopirano,
bar sam ja tako primetio.Ja sam dvaput ovo prijavio i u oba slucaja dobio sam onaj tekst da sam pronasao
"bug",ali samo jedan je usao u listi.Isti slucaj je bio i sa cvecarom (expiration date).

Rainforest Task » Post #3040

Sat Oct 15, 2016 16:35 in Ex-Yugoslavia

Ma necu da se zalim( nije me briga za "R" ),evo juce,dobio sam odgovor na jedan tiket posle 3 meseca cekanja
(bolje ikad,nego nikad) ,a posto zajedno sa odgovorom salju i onu anketu da kazes dali si zadovoljan njihovim
support-om, napisao sam da sam super zadovoljan,kada bi odgovorili posle 6 meseci,e onda,razmislio bih,
najverovatnije moj odgovor bi bio "moderate satisfied ".

Edit: Ono sto sam pitao nema veze sa njihovim odgovorom (promasili su temu,ali tematika je tacna).

Zbog juceresnje situacije,kada su HIT-ovi od subote(15) zapisivani kao da su od predhodnog dana(14),ja sam
za subotu umesto 16 imao 9 HIT-ova (placenih) i jedan trening,ali sada vidim da se pojavio dnevni bonus,dali je
opet neka greska ili se i trening HIT-ovi racunaju u ukupnom broju potrebnih za bonus (10),ne znam,vazo je da
su platili bonus.

Rainforest Task » Post #3038

Sat Oct 15, 2016 16:13 in Ex-Yugoslavia

Limited Availability Next Week 2016-10-14 21:15:19 UTC, Kristen Hohenstein

Hello, testers! I'll have limited availability next week due to travel and company-wide meetings. I'll have regular work hours each morning where I'll dedicate at least 1 full hour to the forum and then spend the rest of my available time on other support tasks. Our super testers will try to be around to answer your forum questions when I'm unavailable, so please graciously accept their help when it's offered. If it's a question they don't know the official answer to, I will try to address it when I'm online! These (and only these people) are our super testers: @Amaya @SirChris @em_n_em @Darkstar2 @Niki @GreenRain @ando @Lady_M @bhargavvstar Thanks, everyone! I'm sorry I won't be in the forum a lot next week. Keep up the good work, and remember to be kind and constructive in your interactions with one another <3

Kristen ode,a sta je sa mojim rejection-om (blank page),jos stoji kod mene,a rekli su da ce timski da rade?

Kafana » Post #2511

Fri Oct 14, 2016 19:17 in Ex-Yugoslavia

Kada sam ja hteo da kupim karticu kaze da nemam dovoljno sredstava,pa morao sam da ubacim pare na moj nalog,
a za da prebacis pare moras imati verifikovani nalog,a kako je prebacivanje Snapcard.....AdvCash,ne znam ,ali ako
ti je na pendingu,valjda nece biti problema,kada prebace kupis karticu i gotovo.

Sto se tice novca koji je kod Payze,svako ko ima tamo pare moze da ih povuce preko BankWire (ne isplati se),
Payza ce uzeti 15 $ a koliko ce uzeti banke ( ? ),ali zato mozes kupiti "Prepaid " karticu koja kosta $19.95,
svako podizanje je 1 + 2.50 $,samo nepovoljno je sto ako ti je kartica neaktivna vise od 3 meseca onda
uzimaju za svaki naredni mesec 2 $,ali to se moze srediti.Glavni problem je sto CS ima problem isto kao
i sa Neteller-om.

Kafana » Post #2508

Fri Oct 14, 2016 18:51 in Ex-Yugoslavia

Da,ali kada verifikujes,onda imas jedan uslov za IP i onaj gore (podrzane zemjle), kada prebacis pare onda ne
treba ti Payza.Uradicu i ja isto tako kao ti.Najbolje je bilo da se saceka do ovog nivoa gde si ti sada,pa tek onda da
se registrujemo (AdvCash) ,ali ko bi znao da ne primaju pare preko kreditnih kartica,manje vazno,meni su do sada
uzeli puno tako da je ovo mrvica.

Kafana » Post #2506

Fri Oct 14, 2016 18:35 in Ex-Yugoslavia

Ne moze sa Payz-e,vidi spisak zemalja (bivsi SSSR),moze Payza preko Exchanger-a.

Rainforest Task » Post #3032

Fri Oct 14, 2016 18:03 in Ex-Yugoslavia

Isto i kod mene, 5 idu sa jucerasnjom datom.

Edit:

Evo i dalje produzava da ih racuna sa jucerasnjom datom,sad su 6(7) HIT-ova,a sada je 03:10(nase vreme).

Uradio sam jos dva,ali sada nema ih i sa jucerasnjom datom (valjda ce doci).

Svaki dan u svakom pogledu sve vise napredujemo.

Umesto da imam 8 za danas (Subota),imam samo 1.

Kafana » Post #2504

Fri Oct 14, 2016 18:01 in Ex-Yugoslavia

Ja sam otvorio AdvCash nalog sa nemerom da kupim karticu,ako kupis karticu u roku od sedam dana od kada si
registrovao nalog,kartica kosta 5 $,posle 7 dana cena joj je 15 $.Kada sam hteo da prebacim pare,zatrazili su da
verifikujem nalog,to sam i uradio,ali umesto da je verifikuju za (2 do 24 sata) to su uradili za vise od 2 dana.
Opcije za deponiranje para su: BankWire(pare ne bi stigle za 4 dana ),onda ima " e-currency " od poznatih:
Perfect Money,OK Pay i Payeer,uspeo sam da prebacim preko PM 1.50 $(toliko sam imao) i posle preko "Payeer",
ali sajt nije radio kao sto treba ,pa nisam uspeo za ova tri dana,tako da sada moram da kupim karticu za 15 $,nije
toliko bitno.Onda imas opcije preko "Exchanger - e".

Sada meni nije jasno,po ovome sto su ti odgovorili.sredstva trebamo prebaciti na neko drugo mesto,pa tek onda
kod "AdvCach"?

Rainforest Task » Post #2990

Thu Oct 13, 2016 13:08 in Ex-Yugoslavia

Evo sta stoji u njihovom feedback-u,tamo gde je rejection:

"You did not reach the correct URL in the one of the steps. ", a ja sam samo kliknuo "Login",URL nije moj
posao,to je vas posao.

Rainforest Task » Post #2984

Thu Oct 13, 2016 12:41 in Ex-Yugoslavia

Na ovaj drugi, nisam dobio "R".

Rainforest Task » Post #2979

Thu Oct 13, 2016 12:35 in Ex-Yugoslavia

Evo i kod mene "R" za istu stvar,a imam jos jedan GH sa praznom stranom,pa ako prijavim dobicu jos jedan "R".

Rainforest Task » Post #2949

Wed Oct 12, 2016 22:14 in Ex-Yugoslavia

Danas, dobio sam "Another worker.......",pa onda "assigment " HIT.

Rainforest Task » Post #2875

Fri Oct 07, 2016 17:54 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Nove ideje RF-a. Ako im ovo prodje onda smo definitivno ugasili.
Notify inactive workers when there's a lot of work available · Issue #690 · rainforestapp/tester-chrome-extension · GitHub

Ja mislim da treba da nas zovu telefonom,posto imaju nase telefonske brojeve,ako slucajno spavamo onda
neka nas probude,koja glupost.

Rainforest Task » Post #2867

Fri Oct 07, 2016 15:47 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Otvorio mi se jedan.
Safari definitivno ima brata blizanca - edge. Agonija.

Kod mene "Edge" ucestalo guta slova u address bar-u, ranije je bilo "ttps" pa "tps" sada je presao na "ps",valjda
misli na "Post Scriptum",a jeste spor ko "Safari ".

Evo opet onaj " najbolji " "CCC " i opet snezna stranica.

Edit: Evo ga opet (18 koraka,pa to je maraton ),srecom prijava na prvom.Ranije,gasio sam ekstenziju,sada
cu da ih skupljam,ma koliko dosli.

Pitanja i saveti » Post #3037

Mon Oct 03, 2016 16:59 in Ex-Yugoslavia

simasrbija wrote: Our records indicate that the task author flagged your work on job ID 955405: “Find Official Local Government Urls” after reviewing your answers. You may have submitted a suspicious answer distribution, exceeded the submission rate limit, or your answers simply did not match the author’s expectations of quality. Unfortunately, flags are not lifted unless an admin determines they’ve occurred in error. Please take this opportunity to work on any of our other tasks that interest you. Thanks for writing in!
Michael

Odgovor za flag, inace je poslat svima isti.
Napisao bih mu svasta ali pre svega hocu da se konsultujem sa vama, sta predlazete?

Edit: ne znam da li skidaju flag uopste iz job history-ja?

Ako mozes,suzdrzi se od bilo kakvih komentara,posebno na engleskom forumu,to ne pomaze.Dovoljno je
sto vas je vise sa istim flagom.Sacekaj da vidis sta ce biti i nemoj upotrebljavati nikakve uvredljive reci na
forumu.Ako je TA pogresio onda sanse za povlacenje flag- a su velike.TA-i su uvek u pravu,oni donose pare ,
mi odnosimo pare.Ako ne povuku flag (grupno) moraces da ih molis i ubedjujes da to nikad neces ponoviti (nema
veze dali si kriv ili ne,mi smo uvek krivi).Sacekaj i samo pametno,pravda i istina nemaju veze sa ovim.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:45:48 PST