Nole76 wrote:Ja sam navatao jednu kuhinju i gomilu ovih cc muva. Ma sve je to slabo kad tokom dana nema nista.
incomehomejob wrote:Te zagrade su greska TA. Ako se secas onih hitova gde download-ujemo fajlove za Step Variables. Tu ces videti takve zagrade. Taj mejl je 'varijabila' koja se ne pise svaki put, nego se u tom polju (step variable) 'naredjaju' mejlovi kada se priprema hit/stepovi i ne mora sve da se pise ponovo samo se ubaci lista mejlova i to polje samo 'vuce' redom i pridruzuje tamo gde treba razlicite mejlove. Neko je to 'zbrljao' i zato je ostala zagrada.
Ovo gore je samo objasnjenje sta se desilo ukoliko ikoga uopste zanima ovaj moj esej gore.![]()
Ali sto kaze Nole76, nisam pametna sta raditi.
Da, svima nam je jasno kako izgleda mejl format i logicno mi je da nastavimo jer sa tim datim mejlom sve ide kako treba.
Jedino ako hoce da prijavimo to da bi TA ukapirao da to treba da ispravi, cisto forme radi. Opet, nisam pametna za odluku sta uraditi.
Eto sad imate i informaciju koja vam u zivotu nije trebala, cemu sluze te zagrade.
Nole76 wrote:Nove ideje RF-a. Ako im ovo prodje onda smo definitivno ugasili.
Notify inactive workers when there's a lot of work available · Issue #690 · rainforestapp/tester-chrome-extension · GitHub
incomehomejob wrote:Otvorio mi se jedan.
Safari definitivno ima brata blizanca - edge. Agonija.
simasrbija wrote:Our records indicate that the task author flagged your work on job ID 955405: “Find Official Local Government Urls” after reviewing your answers. You may have submitted a suspicious answer distribution, exceeded the submission rate limit, or your answers simply did not match the author’s expectations of quality. Unfortunately, flags are not lifted unless an admin determines they’ve occurred in error. Please take this opportunity to work on any of our other tasks that interest you. Thanks for writing in!
Michael
Odgovor za flag, inace je poslat svima isti.
Napisao bih mu svasta ali pre svega hocu da se konsultujem sa vama, sta predlazete?
Edit: ne znam da li skidaju flag uopste iz job history-ja?