Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Pitanja i saveti » Post #3335

Tue Nov 15, 2016 17:52 in Ex-Yugoslavia

Ja ne koristim autorefresh za zadatke,ali znam da mozes raditi dva razlicita Job-a (razliciti ID ) istovremeno,
pa kada ti autorefresher izbaci oba odjednom,ne moras da zatvaras jednog od njih,produzi da radis,tako ja mislim,
ako gresim ,javice se neko da me ispravi.

Rainforest Task » Post #3599

Tue Nov 15, 2016 16:27 in Ex-Yugoslavia

eufrat wrote: kod mene je bilo pod navodnicima, 3 sam takva dobila.

Instrukcija = When you are on the website, a POP UP with options 'Where would you like to shop?' - UK shop & USA shop flashes on the screen. Select UK shop.
Could you select UK shop?

Stranica = " Which book versions would like to see? "

Ja nisam obratio paznju na ovo (žurio sam da sto pre napustim kompjuter) pa uporedjivao sam samo dugmad
"UK Shop " i "USA Shop" (stara verzija ) sa ovom novom "USA BOOKS" i "UK BOOKS",dvoimio sam se dali
da prijavim ali posto ovo nije bilo u navodnicima,hteo sam da napisem u notes,notes nije bio tamo,tako da
sam produzio i opet pogresio (razlicita dugmad ).Znaci ako dobijete ovakav test kao ja ,obavezno prijavite.

Dobio sam "Job disagreement " (zasluzeno ) i to mi je prva greska od uvodjenja "JD",rejection nisam dobio,
a trebao sam da dobijem,sto se mene tice isto kao da sam ga dobio.Nemojte nikada zuriti zato sto je mogucnost
da se uradi greska veoma velika.

Rainforest Task » Post #3563

Sun Nov 13, 2016 17:52 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Evo usr... kuhinju. Prijava odma' u startu zbog pogresno napisanog teksta pod navodnicima kod email adrese. :twisted:

I naravno nema bug +1 zato sto su druga dva testera prosli ovaj korak bez problema :roll:
Lepo se vidi da pise CLICK TO START a ne START NOW na prethodnom koraku. :evil:
Nisam drukara al' mi stvarno malo fali da sve ovo stavim na RF forum.

To sto kazes,tacno je.Ja sam taj test dvaput prijavio,najverovatinije,autor je malo pomesao instrukcije,dali namerno
ili ne,ne znam ali mora da se prijavi (mislim da je 4-ti korak).

Rainforest Task » Post #3554

Fri Nov 11, 2016 15:48 in Ex-Yugoslavia

dream45 wrote: Dali vi bas svaki put pisete nesto u "Test Notes"? Ja vrlo retko. Ocenim samo i to je to. :?:

I ja retko,ranije kod cvecare kada su falili slike,a bilo je slucajeva kada sam hteo da napisem nesto u notesu,
ali notes nije bio tamo (eShares,COOK'S...).
Kada je razlog prijave losa instrukcija,onda obavezno posle ocenjivanja napisem zasto sam prijavio.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3847

Thu Nov 10, 2016 18:03 in Ex-Yugoslavia

967897 Company Revenue Validation - Fer(zasada) ,dobar $ ,GA+

Novi nacin isplate - Tango Card » Post #50

Sat Nov 05, 2016 16:58 in Ex-Yugoslavia

Ovo je napisala valerie :

10/10/16
I won't say the name because I don't know if he would want me to relay it or not. Jim said they
are presently waiting on a response from a payment processor and hoping to hear something this
week. It is a payment processor many of you have requested to be implemented.

Ako se ovo odnosi na Payoneer i ako bude uveden onda mozda ce biti dobro,ali posto je proslo vec 25 dana,
a nema nista konkretno,opet "?" je tu,pa moram traziti neki nacin preko PayPal-a.

Novi nacin isplate - Tango Card » Post #48

Sat Nov 05, 2016 13:34 in Ex-Yugoslavia

Mozes da otkazes isplatu.Pre 10 dana otkazao sam Snapcard od 300$ zbog dugog cekanja i zbog problema sa
Snapcard-om ( problemi sa logovanjem i proveru odakle dolaze pare ),znaci opet razna maltretiranja.

Rainforest Task » Post #3310

Thu Oct 27, 2016 19:08 in Ex-Yugoslavia

Onda nije isti test,kod ovog instrukcija nije traziila da se koristi mis,vec da se uporede vrednosti koje su ispod
dijagrama sa onima u instrukciji,ali posto ispod dijagrama nije bilo nikakvih vrednosti,prijava.

Rainforest Task » Post #3308

Thu Oct 27, 2016 18:45 in Ex-Yugoslavia

I kod mene taj isti ali prijava na 14-om koraku (nije bilo vrednosti ispod dijagrama).

Rainforest Task » Post #3306

Thu Oct 27, 2016 17:58 in Ex-Yugoslavia

Onaj ko je dobio rejection za "blank page" - GitHub neka proveri profil,kod mene "R" je obrisan.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3686

Mon Oct 24, 2016 18:33 in Ex-Yugoslavia

Guys, this is not for recruiting new testers lol.

This is for developers.

Do not attempt to submit this task from CF you will receive a flag to your CF account and flagged from Rainforest.

the assignment links start with turker.dev - this is not for testers.

When and if RF will open doors to new testers they will announce this officially.

Ovo je napisao Darkstar2

Rainforest Task » Post #3218

Mon Oct 24, 2016 14:17 in Ex-Yugoslavia

Kod mene nije pomoglo restartovanje (to sam radio nekoliko puta ),na ovaj zadnji uradio sam " Reconnect " i
"Restart" na samom pocetku ali opet isto.Sedeci put kada vidim "Failed to fetch" kada je HIT vec otvoren
onda "X",da ne radim nesto sto ne moze da se odradi.Poslao sam tiket pre nekoliko dana,ali odgovor ce
da dodje u buducnosti.

Rainforest Task » Post #3214

Mon Oct 24, 2016 13:45 in Ex-Yugoslavia

Dali se neko,nekad izvukao od "Failed to fetch" koji se pojavljuje na pocetku i posle nekoliko sekundi nestane,
vi produzite da radite,pa ako treba da izaberete "No" ili "Done" onda dobijete "Something bad happened "?
Znaci u obzir dolazi samo "Yes",nije bitno koliko puta izaberete "No" i "Done" opet dobijete "Something bad...".
Ja sam do sada izgubio 3 HIT-a.

Rainforest Task » Post #3201

Mon Oct 24, 2016 02:33 in Ex-Yugoslavia

dream45 wrote:
incomehomejob wrote: Trebalo bi da te jedan od tih linkova u poruci vodi direktno na stranu gde se vide svi screenshotovi i tvoji i onih sa kojima si bila 'uparena' dok si radila taj hit.

Ima na toj strani i box gde mozes da posaljes obrazlozenje zasto mislis da si u pravu i da je disagreement bio neosnovan.

Nema kod mene. :( Taj link koji su mi oni poslali vodi me na portalu RF. Otvorim link,ima ono da se stavi user i pass, stavim i otvori mi RF stranu, onu pocetnu : profile, public profile,rejections, history.....
Nema veze, necu da se bunim,mislim da bih sad u ovaj njihov haos jos samo dodatno opteretila RF.
Ja sam uvidjajna osoba. ;)
Samo da znam za sledeci put,znaci nema gde drugo da se vidi taj job disagreement osim preko tog linka.

U notifikaciji treba da imas link koji izgleda ovako: h ttps://portal.rainforestqa.com/retrospective/tu dolazi Job ID

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3660

Sat Oct 22, 2016 03:59 in Ex-Yugoslavia

Ja radim na ovaj ID -960116 ,bio je jutros aktivan,a dali je najnoviji,nisam bas siguran ali mislim da jeste.

Rainforest Task » Post #3188

Fri Oct 21, 2016 16:39 in Ex-Yugoslavia

Ovo sam dobio malopre dvaput zaredom : " Looks like you found a bug! ",
ali od baga ni traga u listi. Pa,pitam se,dali neko ne govori istinu ? (desavalo se i ranije)

Edit: Opet x 3

Rainforest Task » Post #3162

Thu Oct 20, 2016 18:06 in Ex-Yugoslavia

Kada dobijete e-Builder,sada imate i ovo:

" Note: The test site could be really slow so please wait till the page finishes loading on all the steps. "

Nije bio spor,samo,prijava na zadnjem koraku.

Tasks za level 0 » Post #940

Wed Oct 19, 2016 22:24 in Ex-Yugoslavia

ivzo wrote: Hvala na brzom odgovoru! :)

Cekam, i nadam se da ce da isprave. :)

Moj je odgovor bio brz,ali najverovatnije nije tacan,zato sto sam procitao samo tvoj post i odgovorio ,a sada vidim
da je incomehomejob vec odgovorila ( nekoliko postova prema gore ) na tvoje pitanje,pa ako je to genericki odgovor
i ako si ti sigurna da nisi pogresila onda uradi kako kaze moderator.

Odgovorio sam po mojoj logici,a to je da sam do sada poslao ukupno 4 tiketa od kojih jedan je za neplacenu
anketu.Posto sam nekompetentan za tikete,nemoj mene da slusas.

Eto vidis,kad se neko (ja) petjla tamo gde mu nije mesto ,treba da pise dvaput.

Izvini !

Tasks za level 0 » Post #938

Wed Oct 19, 2016 18:36 in Ex-Yugoslavia

Mislim da ne treba da saljes tiket,ako isprave ,dobro,ako ne isprave,opet dobro,produzi dalje.

Rainforest Task » Post #3111

Tue Oct 18, 2016 17:45 in Ex-Yugoslavia

Comments to test authors 2016-10-18 23:37:01 UTC, Kristen Hohenstein

Hello, dear testers! It's been brought to my attention that testers sometimes include comments about VM performance when reporting a job to a test author (e.g. I'm reporting this test because the instructions provided were very confusing. Also, it's hard to test your website because the content slows down Rainforest's virtual machines). Please don't do this -- VM slowness is not the fault of the customer, and they should not have to spend time thinking about this when trying to address their bugs. Reserve these VM slowness complaints for us :) Thank you all, and keep up the good work!

Edit

Mozda nisam trebao da zauzimam prostor,posto svi imate ovo kod vas na profilu.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 03:04:15 PST