Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #4322

Tue Feb 07, 2017 00:58 in Ex-Yugoslavia

Dali je neko ko je jednom potpisao ovaj zadnji NDA dobio email ( reminder ) da opet stavi svoj potpis?Ja sam to
uradio pre neki dan ali danas u inbox-u imam dva email-a da opet uradim to iako sam predhodno dobio onaj
email " You just signed .... NDA ". I jos nesto,email zapocinje sa " Hi tester ",pa petocifreni broj koji prvi put
vidim.

Rainforest Task » Post #4314

Mon Feb 06, 2017 17:37 in Ex-Yugoslavia

Kao sto pokazuje moj skrinsot,ja sam to uradio i produzio dalje.To je isto kao i za "Safari" jer ti ne dozvoljava
da radis na testu.

Rainforest Task » Post #4308

Sun Feb 05, 2017 15:04 in Ex-Yugoslavia

jeckamil wrote: When the iPhone terminal appears (after the grey screen) and the loading bar is stuck at 75% you click on Hardware ---> Reboot. The iPhone fully reloads after a while

Ovo je kako resiti probelm na iPhonu. Prepisano sa glavnog foruma. Jel moze objasnjenje.Koje je to dugme?

Meni ovo lici kao da se radi o "Menu",valjda na vrhu stranice,kada se pojavi sledeci put videcemo.Ja sam danas
kliknuo nekoliko puta na ikonu u dnu stranice ( za simulator ) ali nista.

Edit:

jeckamil,danas sam opet dobio onu kuhinju (24) - iPhone 6s i opet isti problem,ovo sto si napisala je tacno,kliknuo
sam na "Hardware" pa u padajucem meniju na "Reboot" i proradila je.Nije ti potrebno,ali evo ti skrinsot.

iPhone 6s

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #343

Sun Feb 05, 2017 06:39 in Ex-Yugoslavia

987473 Clothing Categorisation Task

Rainforest Task » Post #4305

Sun Feb 05, 2017 04:14 in Ex-Yugoslavia

Ako si uzeo pare,dobro je.

Rainforest Task » Post #4301

Sun Feb 05, 2017 01:35 in Ex-Yugoslavia

Jedan takav kod mene,posle vise od 10 minuta na "X",neka ide gde god hoce jer nema pomoci (24 koraka -
iPhone 6s ),ali posle pola sata otvorio se tab sa porukom da je posao dodeljen drugom,e sada dali je rec o istom
testu,ne znam,u "History" nisam dirao.Po meni,bitno je da se restartuje na dugme "Restart" i da se napise
razlog (nekoliko puta),valjda ce poruka stici tamo gde treba.

Rainforest Task » Post #4298

Sat Feb 04, 2017 14:55 in Ex-Yugoslavia

Ako je rec o " CCC " kasne po nekoliko sati i neki od njih idu sa datom predhodnog dana.Evo,danas jedan od
24 koraka submitovan u pola osam bio je sa jucerasnjom datom.Kod mene ovakvih za ovu zadnju nedelju ima
ukupno sedam.Ne brini,platice,ali svi oni koji kasne su sa netacnom datom.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #112

Fri Feb 03, 2017 16:37 in Ex-Yugoslavia

Company Employee Count Data From Linkedin (Requires Linkedin Account)

Rainforest Task » Post #4262

Wed Feb 01, 2017 16:32 in Ex-Yugoslavia

Kod mene bonus je skoro svaki dan manji od 70 c (neto).

Evo, danasnji je 73 c bruto.

Rainforest Task » Post #4260

Wed Feb 01, 2017 16:13 in Ex-Yugoslavia

Librato,pre 2 sata.

Rainforest Task » Post #4256

Mon Jan 30, 2017 21:47 in Ex-Yugoslavia

Bila je juce kuhinja kod mene,danas u 06:15 dobio sam jedan HIT,ali nije se otvarao (Failed to fetch) ,pa nisam
mogao da vidim sta je.Nocas kod mene jos jednom (Failed to fetch),pa tri CCC od 03:30 do 04:10,dva su bili
sa jucerasnjom datom (ni na nebu ni na zemlji),a onaj zadnji,uopste se nije pojavio u listi.

Edit
Jos jedan CCC sa jucerasnjom datom (Submit u 06:06 ).

Rainforest Task » Post #4240

Fri Jan 27, 2017 17:21 in Ex-Yugoslavia

Prviot e vo 01:04:46 (po nase vreme),a vtoriot vo 01:12:04,znaci treba da se racunaat za 28/01,a ne za 27/01.

Edit:

Bio jedan post iznad ovog,ali je u medjuvremenu nestao,u slucaju da se pitate,sta ovaj radi.

Mod edit:

Postovi ne nestaju sa foruma - obrise ih administracija/uprava.

Rainforest Task » Post #4239

Fri Jan 27, 2017 16:40 in Ex-Yugoslavia

Dva HIT-a posle 01:00,oba su usli u jucerasnji dan,a bonus je vec uracunat.Ne radi tacno taj njihov sat

Rainforest Task » Post #4225

Thu Jan 26, 2017 18:30 in Ex-Yugoslavia

Kod mene za danasnji CS dan,sve same prijave,cetiri kuhinje,"Slated"onda dva nova testa (ne znam im ime,jedan
je bio na "iPhone 6s", Suncanje od 86 koraka,prijava na trecem.Evo sada opet kuhinja od 25,ne radi ono radio
dugme za "Visa" i ne moze da se unese broj kartice.

Samo neka pustaju,bice prijava,nego sta.

Rainforest Task » Post #4219

Thu Jan 26, 2017 16:40 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Sve sam obrisao i reinstalirao nekoliko puta. Obrisao cookies al' dzaba.Nije do mene. Nalog je i dalje aktivan. Ko zna sta je u pitanju. :?

Kod mene nije bilo tako crveno kao kod tebe,a ima jos jedan slucaj na forumu,video si.Mozda kada bi instalirao
"Chrome" ponovo, ako se odlucis, obavezno posle deinstalacije ( Chrome ) obrisi "leftovers" pomocu " CCleaner ".
To je meni jednom pomoglo kada je bio update za "Chrome".

Rainforest Task » Post #4216

Thu Jan 26, 2017 16:03 in Ex-Yugoslavia

Ja sam pre desetak dana 5 puta instalirao ekstenzuju da bi postala zelena.Instaliraj sve dok ne "pozeleni".

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #280

Wed Jan 25, 2017 16:18 in Ex-Yugoslavia

leptirmili wrote: Ne bih znao, nisam neki stručnjak za kuke :D, nisam ga radio. Inače taj je jedini ostao na listi, ostali su svi već nestali-očigledno da je najteži.

Ma,nije tezak samo TA nije kazao u instrukcijama sta sve zeli da mi uradimo u konkretnim slucajevima,ostavio je
da svako od nas izabere sta misli,a on ce da izabere "Expelled".Ima nekoliko specificnih situcija,a greska je sasvim
izvesna.

Rainforest Task » Post #4203

Wed Jan 25, 2017 03:25 in Ex-Yugoslavia

Najkraci password : "papertrail" - Sign in with Username: "admin" and Password: "p".
Have you signed in successfully?
Bio je kratak kao i password,prijava na drugom koraku.

Rainforest Task » Post #4201

Tue Jan 24, 2017 21:02 in Ex-Yugoslavia

Prespavao sam jucerasnji termin,a pre toga bila je svaki dan ukljucujuci Subotu i Nedelju.

Evo,upravo sada jedan ATK.

Kafana » Post #547

Tue Jan 24, 2017 06:15 in Ex-Yugoslavia

Ja koristim samo biber,Viber ne stavljam u jela.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:30:18 PST