Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #190

Mon Feb 20, 2017 16:35 in Ex-Yugoslavia

Ja prekidam,uradio sam 15,jedna nefer korekcija u kvizu,96 %.Prijatno!

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #608

Mon Feb 20, 2017 05:41 in Ex-Yugoslavia

savmi wrote:
incomehomejob wrote: Hvala puno za info. :)

Sad mi treba pomoc. :D Da dokucimo kako izgleda finale.

- Ako ne uzmem u obzir godisnji fee ($29.95), sto nas nece kaciti za sva sledeca povlacenja sa CS-a, onda je jedini 'odbitak', tih $2.00 ( Load fee )?
- Sada se na to primeni ona borkeeez xls formula, gde nas ceka:
  1. $3,15 fee na bankomatu za podizanje
  2. konverzija po formuli u xls
  3. 'ubacivanje' dnevene vrednosti dolara za lokalnu valutu u xls

Ja sam do sada podizao pare pomocu "Neteller Prepaid Card", "Payza Prepaid Card " i "VISA Credit Card (Payza) ".
U sva tri slucaja uzeli su deklarisane provizije "Neteller" i " Payza "i konverzija dolar/denar koja je promenljiva u
zavisnosti od vrednosti dolara na dan podizanja.Ja sam mislio da konverziju radi banka,pa sam jednom pitao zasto
mi stalno uzimaju vise nego sto je njihov zvanicni kurs na njihovoj kursnoj listi,odgovor je bio da se konverzija
radi po kursnu listu koja je internacionalna i da oni to ne rade,ne znam dali je ovo tacno ali ima logike,od cega
zive CC kompanije (ovo mi lici na CCC,danas jedan od 24 koraka,nije se pojavio u listi,evo jos ga nema).Ovo je
isto kao kada kupujes preko interneta,ko radi konverziju?Ne znam kako je kod vas,to je sve sto znam.Ja jedino
vam mogu reci da ce mi prilikom podizanja uzeti $3.15 i koliko vredi denar u odnosu na dolar na dan podizanja.

Kada je rec o konverziji ( ne racunam $3.15 koje uzima Payoneer ) evo koliko vredi dolar za podizanje (ATM):

Zvanicni kurs - (NBRM) $1 = 57.743 denara
Najnizi kurs (menjacko poslovanje ili kako se kaze) kod jedne banke - $1 = 57.035 denara
Kurs po kome je uradjena konverzija - $1 = 55.776 denara

Ovde nema pomoci,ali ono sto ne valja je da Payoneer uopste ne prikazuje koje si transakcije uradio.Kod mene
u " View Transactions " stoji samo ono sto je Payoneer uzeo ( $2.00 i $29.95 ),a ja sam u subotu dvaput kupovao
"On line u $ " i danas podigao 7000.00 denara na bankomatu.Ovako "Neteller" i "Payza" ne rade,bilo sto da
uradim to se registruje i imas na uvid veoma brzo.Ne valja im aplikacija,treba da se obrate kod RF,da im uradimo
testove i da im kazemo da nadju nove programere.

Ne znam dali je i kod ostalih ovako ili imaju mogucnost da vide transakcije ,a mozda se transakcije pojavljuju
posle nekoliko dana?

Kafana » Post #1008

Sun Feb 19, 2017 04:02 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote: I time ce dobiti sta? Pa najvise ljudi koji rade ovo su iz Azije i Ex-yu.

Pa nece imati odliv para,sve ce ostati u Americi i tako ce narod biti bogatiji, moci ce da kupi fruit and vegetable
GMO free.

Edit:
Uputstvo - Just kidding

Kafana » Post #991

Fri Feb 17, 2017 23:14 in Ex-Yugoslavia

Tako je ,dugme se pojavilo na dvadesetom koraku,ovaj, na dvadesetom $.

Najbole dugme

Edit:

incomehomejob,hteo sam da stavim tvoj post u"Quote",ali ko zna sta sam uradio.Dobro si procenila.

Kafana » Post #989

Fri Feb 17, 2017 15:41 in Ex-Yugoslavia

Ja sam nekoliko puta pokusavao da radim,ali uvek na kraju "Give up" u kvizu.Pre dva dana sam opet pokusao
i prosao kviz sa 100%,posle kviza dobio jednu korekciju,ja izabrao da je to za tinejdzere,a TA kaze da je za "Adults".
U sledecem zadatku bio je jedan Gif sa jednim decakom koji je udarao u nesto sto je bilo na podu,a celo lice mu je
bilo obliveno krvlju.Ja sam to stavio da je za odrasle a u korekciji su sve kategorije,do vrha,ukljucujuci i onu za
decu bili obelezeni sa zelenom bojom,znaci tacne.Pa sam se sa 83% otkazao.Ne znam kako ljudi rade ovo,kada
mozes uvek biti "expelled".Svaka im cast!

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #579

Fri Feb 17, 2017 07:03 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Hvala puno za info. :)

Sad mi treba pomoc. :D Da dokucimo kako izgleda finale.

- Ako ne uzmem u obzir godisnji fee ($29.95), sto nas nece kaciti za sva sledeca povlacenja sa CS-a, onda je jedini 'odbitak', tih $2.00 ( Load fee )?
- Sada se na to primeni ona borkeeez xls formula, gde nas ceka:
  1. $3,15 fee na bankomatu za podizanje
  2. konverzija po formuli u xls
  3. 'ubacivanje' dnevene vrednosti dolara za lokalnu valutu u xls

Ja sam do sada podizao pare pomocu "Neteller Prepaid Card", "Payza Prepaid Card " i "VISA Credit Card (Payza) ".
U sva tri slucaja uzeli su deklarisane provizije "Neteller" i " Payza "i konverzija dolar/denar koja je promenljiva u
zavisnosti od vrednosti dolara na dan podizanja.Ja sam mislio da konverziju radi banka,pa sam jednom pitao zasto
mi stalno uzimaju vise nego sto je njihov zvanicni kurs na njihovoj kursnoj listi,odgovor je bio da se konverzija
radi po kursnu listu koja je internacionalna i da oni to ne rade,ne znam dali je ovo tacno ali ima logike,od cega
zive CC kompanije (ovo mi lici na CCC,danas jedan od 24 koraka,nije se pojavio u listi,evo jos ga nema).Ovo je
isto kao kada kupujes preko interneta,ko radi konverziju?Ne znam kako je kod vas,to je sve sto znam.Ja jedino
vam mogu reci da ce mi prilikom podizanja uzeti $3.15 i koliko vredi denar u odnosu na dolar na dan podizanja.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #576

Fri Feb 17, 2017 05:43 in Ex-Yugoslavia

Povukao sam $195.28 , minus $2.00 ( Load fee ), minus $29.95 (Annual fee),ostalo je $163.33.
Godisnju clanarinu su uzeli danas.Nisam citao pa ne znam za kakve konverzije je rec,ali kada podizete
pare (domaca valuta) pomocu kartice mislim da konverzije radi sama platforma (Master Card,VISA...),mozda
gresim.Sada ostaje jos $3.15 za podizanje na ATM i jos nesto ako uzima "ATM/POS service provider"po njihovim
recima.

Edit:

Tacno je da sam u trenutku kada sam postravio ono pitanje za " Payza/RChanger " imao nesto malo vise
od $200, $195.28 u pendingu ,nesto vise od $4 u " Balance " i dnevni bonus ,kojih sam imao nameru da
prebacim za podizanje,ali CS me je pretekao,poslao je pare,a ja nisam uspeo da ovu sumu dodam na $195.28.
Eto,samo da ne bude zabune.

Kafana » Post #949

Thu Feb 16, 2017 23:46 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Bitno da ste ti i dugme ponovo u ljubavi. :D
Jeste da vam je veza malo poskupela, ali bitno da traje. :D

Ma ne ,mislio sam da stvarno nesto nije u redu,ja i onako podizem kad sakupim oko 200.Bez potrebe sam
potrosio papir,ali i u ovome ima nesto dobro, valjda niko vise nece da pita za istu stvar.Izgleda da nisam spavao
bas brzo,pa mi nije pao na pamet razlog,najcesce ukapiram sta je ali dugme jos jednom izvini.

Kafana » Post #946

Thu Feb 16, 2017 23:33 in Ex-Yugoslavia

Jeste, to sam zaboravio.Izvini dugme!

Kafana » Post #944

Thu Feb 16, 2017 23:15 in Ex-Yugoslavia

Oni jesu otisli,ali drugi su dosli.Pare sam trazio prosle nedelje,pre 7 radnih dana,ako je po ustavu,onda mogu da
trazim opet.Meni ne trebaju sada,ali do sada uvek kad zaradis dolara sest,ono dugme se pojavi.Momentalno
imam 14.20$ ali dugme se opet ne pojavljuje.Sada ne znam dali je ovo regularno,nije bitno,tacno je da se
salim,a nadam se da ce se dugme pojaviti uskoro.

Kafana » Post #941

Thu Feb 16, 2017 18:18 in Ex-Yugoslavia

Dugme za "Cash out" nije tu.Please,come back!

Molim te, vrati se!

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #574

Thu Feb 16, 2017 18:09 in Ex-Yugoslavia

savmi wrote:
darthjovan wrote: Evo izveštaja na dan 18.01.2017:

- povukao 42.03$ na Payoneer

- skinut fee 2.00$ (Clixsense)

- skinut fee 29.95$ (godisnja nadoknada koju naplacuje Payoneer za odrzavanje racuna)

- ostalo 10.08$ da se švrćkam

napomena za stare korisnike, ne skidaju retroaktivno godišnju nadoknadu, što je lepa vest

Hvala za informaciju,kada sakupim vise od 100 $,prebacicu na Payoneer,da vidim dali ce da isplate onih 25 $.
Javljam sta ce biti ako me neko ne pretekne u medjuvremenu.

Hvala jos jednom darthjovan

darthjovan,pre 24 sata dobio sam pare na karticu ($195.28),ali nema nista od onih $25 za prebacenih $100.
Najverovatnije to vazi samo za odredjenom vremenskom periodu posle aktivacije kartice,a posto su vec prosle
dve godine,izgleda da to ne vazi za nas.
Ako ima promene,javicu ti.

Rainforest Task » Post #4388

Thu Feb 16, 2017 17:11 in Ex-Yugoslavia

Dolazi prolece,kise padaju.Samo da ne bude poplava.

Rainforest Task » Post #4386

Thu Feb 16, 2017 16:50 in Ex-Yugoslavia

Kod mene nikada nije bilo ovakvih problema,mislim da je problem u VM.Ako radi probleme ,onda "Restart",razlog i
produzi ako radi,ako ne manuelno,a to je bas problem.

Rainforest Task » Post #4382

Thu Feb 16, 2017 16:09 in Ex-Yugoslavia

COOK'S od 2 koraka,za novi dan.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #553

Thu Feb 16, 2017 06:17 in Ex-Yugoslavia

jeckamil wrote: How to Use the Withdraw to Bank Service - YouTube

Nadam se da ce nekome koristiti. Upustvo kako se povlaci sa payoneera-a na bankovni racun. Doduse ne znam da li se placa jos nesto osim onih 3.5% i 3.15$

Nadam se da ovaj video moze ovde da se objavi incomehomejob

Kod mene ta opcija ne postoji,tako da ostaje samo "Prepaid" kartica.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #549

Thu Feb 16, 2017 01:12 in Ex-Yugoslavia

junky01 wrote:
savmi wrote: junky01,to je bilo ranije,i ja sam koristio "VISA" karticu, ali pre 6 meseci ta opcija nije vise na raspolaganju,zato
sam ti rekao da proveris.Idi na nalog i probaj da povuces pare na kreditnu karticu (nije bitno dali imas pare ).Ako
je rezultat isti kao na skrinsotu,onda nema povlacenja na karticu (VISA).

https://s27.postimg.org/hg7jby9f7/screenshot_413826.jpg

Ljudi spavate li vi uopste. :D
Sada sam proverio, u pravu ste, povlacenje na kreditnu karticu je privremeno u prekidu.
A uredno su mi trazili da obnovim(produzim) vaznost kartice.
Dugo je nisam koristio,pa sam ovaj deo i propustio.
Hvala na infu.

To sto oni kazu privremeno,racunaj kao da je zauvek.

Ja radim trecu i prvi smenu,a spavam brzo,pa ako si brz nije problem.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #545

Wed Feb 15, 2017 18:50 in Ex-Yugoslavia

junky01,to je bilo ranije,i ja sam koristio "VISA" karticu, ali pre 6 meseci ta opcija nije vise na raspolaganju,zato
sam ti rekao da proveris.Idi na nalog i probaj da povuces pare na kreditnu karticu (nije bitno dali imas pare ).Ako
je rezultat isti kao na skrinsotu,onda nema povlacenja na karticu (VISA).

https://s27.postimg.org/hg7jby9f7/screenshot_413826.jpg

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #543

Wed Feb 15, 2017 17:53 in Ex-Yugoslavia

junky01 wrote: Iskreno malo vise komplikacije a efekat na kraju isti.
Payza uzima 8$ za prebacivanje na karticu.

Inace sada sam proverio koliki je fee za prebacivanje sa CS na Payzu.
Mislim da je isti kao sto je bilo i za PP.
Za 10$ je fee 0.50$
za 20$ fee je 0,75$
U naznakama stoji da fee nece biti naplacen za Payza starter accaunt. ..to treba proveriti.
Ja sam moj davno "preopteretio" sa prometom pa su me prebacili u visi razred :lol:

Koliko je meni poznato "Payza" ne prebacuje pare na kreditne kartice osim na "Payza Prepaid Card" ( tako
je kod mene na mom nalogu ) ,ako imas "Payza" nalog proveri,mozda to vazi samo za Makedoniju.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #542

Wed Feb 15, 2017 17:48 in Ex-Yugoslavia

klikbh wrote: PAYPAL - PREBACIVANJE NA PAYPAL RACUN
Najbolja opcija je
1.OTVORITE PAYZA RACUN
2.VERIFIKACIJA NIJE PORTEBNA DO IZNOSA 500 DOLLARA
3.NE SKIDAJTE NOVAC NA KARTICE , BANKU - ODERAT CE VAS PROVIZIJOM!
4. OPCIJA NA PAYZA- WITHDROW MONEY- EXCHANGER!!!!
5. OTVORITE NALOG NA EXCHANGERU : RCHANGE
6. VERIFIKACIJA SAMO BROJ MOB I EMAIL
7. SA PAYZA PREBACITE NA RCHANGE, ON SALJE NA PAYPAL

CLIXSENSE VAM ISPALTI 10 DOLARA NA PAYZA
10 DOLARA PREBACITE NA PAYPAL, RCHANGE VAM NAPLATI 2,3 DOLARA!

I PODESITE OPCIJU AUTOWITDROW MONEY EVERY 1 OF THE MONTH NA PAYPALU, BESPLATNO VAM PREBACE NA KARTICU

PAYZA I SVI OSTALI CE VAM UZETI 10-15 DOLARA ZA SLANJE NA RACUN
BEZ IKAKVIH PREPAID KARTICA, BEZ CEKOVA, I OSTALOG, NAJBOLJA POCIJA :)

Ja se izvinjavam,ali moram da pitam.Momentalno na CS imam oko 200$,ako prebacim pare preko "Payza" na
"RCHANGE" dali ce mi "RCHANGE" uzeti 46$ ?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 03:42:00 PST