nov
Dali je bio ispravan? Kada sam ga ja otvorio falio je izbor za "Male" "Female" a u instrukcijama je pisalo da se trebaju odredjivati boje, licilo mi je da nesto nije u redu, pa Give Up.
dulenator wrote:1254768 Categorize Drink Products /Empty Spots In Images
$0.03 lvl 1
Edit:
I ispadoh sa jednim netačnim. Malo je konfuzno postavljen zadatak, jer nije napisano šta se tačno traži, nego je širok dijapazon proizvoda i pakovanja, za razliku od prethodnih ID-eva. Sad je za svako piće nebitno da li je obeležen jedan ili dva komada ili čitav paket, bitno je samo da je taj proizvod. Verovatno sam se zeznuo sa slikom gde je Coronita, a nisam izabrao Corona, nego "other".
edom2606 wrote:Kako da poredam poruke od CF-a u "Index Notifications" da bi mi najnovije bile na vrhu. Od danas su mi se poremetile totalno, kako god da ih sortiram (silazno ili uzlazno) najnoviji datum mi je aug.2017 ili najstariji feb.2016. Vidim u onom narandžastom balončiću 2 nove poruke, ali ne mogu da ih stavim na vrh tj da ih vidim. Hvala unaprijed.
salatica wrote:Molim za pomoc!!!Prebacivao sam novac na pejzu sa clixsensa ali je ona ugasena.Ako bih izabrao payoneer za prebacivanje sa clixsensa kakav mi racun treba iz banke,devizni ili obican tekuci racun? Da li DEBIT MASTER CARD IZ TELENOR BANKE moze da se poveze sa payoneerom i da se novac sa payoneera prebaci na ovu karticu?Unapred hvala na odgovorima i na savetima.
Garagos wrote:To sto traze da zapisem, ja otvorim u obicnom chromu, google translate i tu lepo napisem to sto se od mene trazi i posle opet to napisem.
mickeygrb wrote:Quote:znaci, nakon 3 rejections blokira se racun?
Rejectioni nemaji nikakve veze, meni je blokiran račun iako nisam imao nijedan. Dovoljno je samo da ti CF bez objašnjenja blokira account na nekoliko sati i to je to što se tiče RF-a, kraj karijere...
Jasmina022 wrote:Nova sam ovdje i iskreno - ništa ne kužim.
Svaka anketa koju sam do sada kliknula bila je "sorry, but we doesn't have anything for you"... o kvizovima i igricama da ne govorim, prije će asteroid drmnuti o zemlju nego što ih riješim maksimalno točno. Koliko vidim svi pričate o nekim taskovima, a meni su i oni sasvim nejasni... ima li kakvih rješenja, skripti, šalabahtera? Sorry, ali skroz sam zbunjena, valjda ste i vi ovako u početku.