Contributor portalda bende sadece şu task gözükmekte gerçi buda tasktan sayılmaz ama neyse , gün içinde gelipte kayıp mı oluyor bu tasklar dashboard kısmına bakınca yine level 3 gözüküyorum.
1589473 Welcome To Appen
Cloudly wrote:Selam,
Toluna anketi geldi 1,16 dolarlık, 2 adet, genelde bitiririm ama ikisinde de SEC GEÇİŞİ diye bir soru sordu, değer girmemi istedi. Birinde 1 birinde doğum yılımı girdim, ikisinden de attı.
Bir daha denk gelirse ne yazmamız gerek oraya
sevgiyildirim wrote:Arkadaşlar Selam,
Bu sitede yeniyim. Anketlere erişim sağlayabiliyorum fakat Tasks kısmında gelen şu 0,06 usd lik (Find Business Names And Addresses - ) görevleri bir türlü geçemiyorum. Sebebini anlayamadım. Yapabilen varsa bir yardımcı olabilir mi
ankettasksever wrote:mrvtz wrote:sems-i wrote:zaten bundan sonra da bende paylaşmam , insanları üzdüğümü düşünmeye başladım
yeni adres açıp , ordan devam ederim
Kimine çok kimine az anket gelmesi, sizin suçunuz değil. Hayatın aslı da bu, herkes aynı şansa ve olanaklara sahip değil. Eşitlik, herkese bol kazanç hayatın içinde yok ki burada olsun. Birileri her zaman öyle veya böyle daha çok kazanıyor, sadece burda değil, hayatın pek çok yerinde. Yapılacak bir şey yok. Siz paylaşın tabi, buraya gelene kadar hayatta üzülecek bir sürü şey var. Bol şans, iyi kazançlar.
18 Günde bir 52 dolar daha . Sadece anketle olmuyor bu iş.![]()
gisil wrote:black and white 120 tane yaptırdı gören kaçırmasın, neredeyse kusursuzdu yüzde 97 accuracy ile bitirdim.