Please wait...
HomeForumPosts by Thelastair

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Thelastair

appen yeni sitede ilk taskı yaptım :) » Post #18

Mon Jan 04, 2021 10:41 in Turkish

ankettasksever wrote:
Thelastair wrote: Contributor portalda bende sadece şu task gözükmekte gerçi buda tasktan sayılmaz ama neyse , gün içinde gelipte kayıp mı oluyor bu tasklar dashboard kısmına bakınca yine level 3 gözüküyorum.

1589473 Welcome To Appen

hocam edit profilden Contributor portal kutusunu tıklayıp save yaptın mı. yaptıktan sonra ortaya çıkması lazım tüm liste.

Appen dashboard kısmında edit profile giriyorum yanlız orda contributor portal yok şunlar var ;

Ysense

King Of Prizes

Internal Channel

İnternal channel'a tıkladım üstteki Display Name'i appen'daki nickim yapıp doğum tarihini falan girip save ettim tekrar siteye dönüp baktım olmadı, hatayı nerde yaptım ? :)

appen yeni sitede ilk taskı yaptım :) » Post #10

Sun Jan 03, 2021 00:54 in Turkish

Contributor portalda bende sadece şu task gözükmekte gerçi buda tasktan sayılmaz ama neyse , gün içinde gelipte kayıp mı oluyor bu tasklar dashboard kısmına bakınca yine level 3 gözüküyorum.

1589473 Welcome To Appen

You can only access this task from one account. » Post #4

Fri Jan 01, 2021 03:14 in Turkish

Appen'a baştan mı kayıt olacağız ben tam anlamadım bu işi. Level seviyeleri yeni hesaplarda ne olacak ? Onca emek boşa gitti doğruluk %95 nerdeyse..

Anket paylaşımları » Post #169

Tue Dec 15, 2020 02:21 in Turkish

Cloudly wrote: Selam,

Toluna anketi geldi 1,16 dolarlık, 2 adet, genelde bitiririm ama ikisinde de SEC GEÇİŞİ diye bir soru sordu, değer girmemi istedi. Birinde 1 birinde doğum yılımı girdim, ikisinden de attı.

Bir daha denk gelirse ne yazmamız gerek oraya :)

10 dedim attı 1 dedim devam etti bu sefer anketin ortasında attı , anket tuvalet temizlik ürünleri anketi ya kotası dolmuş yada hatalı.

TASK GÜNCEL! » Post #4581

Sun Dec 13, 2020 02:59 in Turkish

CagriBey wrote: 1699914 Religious_website
$0.07 40
1699930 Useful Product Recommendation
$0.03 61
1699613 Product Substitution V3 - External
$0.02 90
Pazar sürprizleri :thumbup:

kaçar tane yaptırdı ?

Product Substitution V3 - External şundan 38 yaptırdı diğerlerinden 0.

Anket paylaşımları » Post #125

Thu Dec 10, 2020 21:47 in Turkish

Şirket gelirine 400 milyon tl'den az deyince attı :)

ysense den payoneer'e para aktarımı nasıl yapılır. » Post #2

Mon Dec 07, 2020 08:31 in Turkish

Parayı çektikten sonra mail bekleyeceksiniz sonra buraya kayıtlı olduğunuz mail adresinize bir mail gelecek o maile tıklayıp payoneer hesabınıza giriş yapacaksınız ve prodege, payoneer hesabınıza tanımlanmış olacak.Sonra her çekmenizde otomatik 1 hafta içinde yatacak paranız.

TASK GÜNCEL! » Post #4571

Fri Dec 04, 2020 03:03 in Turkish

1694644 Gaze Detection In Traffic 0.35

Şu taskı yapan varmı ?

HAFTASONLARI ASLA ANKET GELMİYOR » Post #2

Sun Nov 08, 2020 02:34 in Turkish

idilnur11 wrote: Arkadaşlar gerçekten haftasonu buralar çok sessiz. Asla anket gelmiyor... Sizde de öyle mi?

Gelirsede 1 tane falan denk geliyor bazen ama 2-3 haftada bir oda, anket genelde hafta içi gelir.

TASK GÜNCEL! » Post #4526

Sat Nov 07, 2020 03:20 in Turkish

sevgiyildirim wrote: Arkadaşlar Selam,

Bu sitede yeniyim. Anketlere erişim sağlayabiliyorum fakat Tasks kısmında gelen şu 0,06 usd lik (Find Business Names And Addresses - ) görevleri bir türlü geçemiyorum. Sebebini anlayamadım. Yapabilen varsa bir yardımcı olabilir mi

Bazıları hatalı , örnek vereyim xxx INC. adlı şirketin ismini kopyalayıp yapıştırıyorsun neden INC'nin sonuna nokta koydun diyor başka bir taskta ise . olmuyor INC sonunda neden . koymadın diyor correct veriyor :) Aynı şekilde adres posta kodunda verilen sitede başında 0xx varken yazıyorsun başına niye 0 koydun diyor halbuki 0 koymazsanız 4 haneli oluyor posta ve kabul etmiyor :) Yani yapabileceğiniz pek birşey yok.

Hatasız olanı denk gelirse yapın , bazı siteler açılmıyor olabilir o açılmayan siteleri başka bir tarayıcıdan VPN ile açıp siteye öyle girip yapmaya çalışın.

ANKETLER » Post #1942

Fri Nov 06, 2020 09:34 in Turkish

ankettasksever wrote:
mrvtz wrote:
sems-i wrote: zaten bundan sonra da bende paylaşmam , insanları üzdüğümü düşünmeye başladım
yeni adres açıp , ordan devam ederim

Kimine çok kimine az anket gelmesi, sizin suçunuz değil. Hayatın aslı da bu, herkes aynı şansa ve olanaklara sahip değil. Eşitlik, herkese bol kazanç hayatın içinde yok ki burada olsun. Birileri her zaman öyle veya böyle daha çok kazanıyor, sadece burda değil, hayatın pek çok yerinde. Yapılacak bir şey yok. Siz paylaşın tabi, buraya gelene kadar hayatta üzülecek bir sürü şey var. Bol şans, iyi kazançlar.

18 Günde bir 52 dolar daha . Sadece anketle olmuyor bu iş. :thumbup: :$

Ben şu an 41. gündeyim bakiye 51.5 usd , muhtemelen yarın tamamlarım. Bu ay hangi taskları yaptın bu kadar ? Bu son gelen web adresi tasklarından bugün 38 tane yaptırdı bana sonra bitti dedi bayadır task yapamıyorum denk mi gelmiyor nedir.

Bu arada yoursurveys deki puanım 95 civarına düşmüş önceki gün baktım tesadüfen, iki defa -20 puan kırmış geçmiş anketlerden bu ara ankette gelmeyeye başladı.

TASK GÜNCEL! » Post #4501

Fri Oct 30, 2020 05:24 in Turkish

3 farklı duplicate geldi toplam 200 er tane , eskiden resmin üzerine gelince büyüyordu şimdi büyümüyor sadece bendemi bilmiyorum , aynı ayakkabıyı renk tonu farkından bir taskta kabul ediyorken (normal renk-koyu renk-açık renk) diğerinde farklı bir model yine renk tonundan kabul etmiyor yapan yapsın iyi kazançlar..

TASK GÜNCEL! » Post #4493

Thu Oct 29, 2020 04:39 in Turkish

gisil wrote: black and white 120 tane yaptırdı gören kaçırmasın, neredeyse kusursuzdu yüzde 97 accuracy ile bitirdim.

Bunu anlamadım ben , ilk yaptığım resimde renkli adam suratı var hayır değil dedim correct yedik %80 ile duruyor devam etmedim expel yapmasın diye.

---

Classifying Funny Products

Şunuda 2 tane yaptım 2'side hatalıydı ,Birinde amazon adresinde resim yoktu tencere gibi birşeydi not funny dedim correct verdi 1-2 kişide unfair demiş , diğerinde sticker noel falan amazon içeriğinde funny yazıyorken burda correct verdi expel olduk boşa :) Dahada yapmam clothinge devam.

param payoneere aktarılmadı » Post #12

Mon Oct 05, 2020 00:24 in Turkish

Thelastair wrote:
AtaturkunTorunu wrote: 26 Eylül'de çekme talebi vermiştim, bugün param yatmış. Siz de kontrol edebilirsiniz.

Bende geçen cumartesi vermiştim aynı gün şimdi baktım yatmamış , herhalde yatar yakında..

Para payoneer hesabına yatmış , toplam 6 iş günü sürdü.

param payoneere aktarılmadı » Post #10

Sun Oct 04, 2020 02:42 in Turkish

idilnur11 wrote: evet :( keşke okusaydım forumu hiç aklıma gelmedi...

İlk kez para çekiminizde burdaki kayıtlı olduğunuz mail adresinize bir link gelecek , o linkten payoneer hesabınıza giriş yapacaksınız ve otomatik olarak bağlanacak. Yani problem yok şimdilik gelecek olan maili bekleyin sadece.

param payoneere aktarılmadı » Post #7

Sun Oct 04, 2020 00:07 in Turkish

idilnur11 wrote: ben de 26 eylülde ödeme talebi yapmıştım fakat benden payoneer hesabımı falan istemedi? mail geldikten sonra yüklenir diye düşünüyorum ama yanlış bişi mi yaptım :(

İlk defa mı para çekiyorsunuz ?

param payoneere aktarılmadı » Post #5

Sat Oct 03, 2020 04:48 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote: 26 Eylül'de çekme talebi vermiştim, bugün param yatmış. Siz de kontrol edebilirsiniz.

Bende geçen cumartesi vermiştim aynı gün şimdi baktım yatmamış , herhalde yatar yakında..

TASK GÜNCEL! » Post #4412

Wed Sep 30, 2020 03:23 in Turkish

1000 tane duplicate geldi seri yaptırıyor ama appen çöktü hata veriyor :)

Alternatif para kazanma yöntemleri » Post #33

Sat Sep 19, 2020 09:48 in Turkish

miknatiss wrote: Merhaba, 1 aydır üyeyim buraya, 3. Taraf çerezleri kabul et diyor ediyorum ama olmuyor..daha hiç para kazanamadım. Yardımcı olabılecek birisi varmı?

Adblock'u kapatın veya opera kullanıyorsanız sağ yukarda mavi tik var reklam engelleyici onu kapatın tekrar deneyin.

ANKETLER » Post #1100

Thu Aug 06, 2020 13:51 in Turkish

lothar1 wrote: anket kısmı bozuldu mu bende hiçbir şey çıkmıyor

Arada bir düzeliyor sonra geri gidiyor.:)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 26, 2023 09:07:22 PST