Danas sam bio u banci da otvorim papal racun,pa da isplatim ovo sto imam,ali to je izgleda malo prekomplikovano za mene
Kad sracunam sta mi sve treba da ga otvorim,ispadne mi skuplje nego ovih 17 dolara sto sad imam na racunu. A sad kad u oktobru krene fax sigurno necu ni minut provoditi na ovome. Tako da se osjecam kao da sam za dzabe sve ovo radio...
Ma sta ti to treba za otvoriti PayPal racun?? U kojoj banci si bio?
PayPal aktiviras sa bilo kojojm Visa debitnom karticom (Raiffeisen, Intesa, Unicredit...), a za tu karticu ti treba samo kopirana licna, prijava o mjestu boravka i popunjen formular. Dakle besplatno, ako ne racunas kopiranje licne
Na racunu moras imati nesto love (cca 5 KM), da bi se Paypal aktivirao, ali te pare ti vrate na balans.
Sorry za offtopic
Atina101 wrote:I meni je isto neki od 3. jula. Ja sam počela da se raspravljam oko svake njihove greške, više vremena mi ode na pravljenje screenshota i objašnjavanje zašto su pogrešili i da mi poprave accuracy i skoro uvek mi jave kako su ipak oni u pravu, nisam im priložila dovoljno infomracija... Kretenizam. A ovde se može zaraditi samo na taskovima i to je to, samo kliktanjem na reklame dobićemo ček (mi u Srbiji, pošto nemamo PayPal) za jedno 10 godina :/
Atina101 wrote:I ja sam isto videla da imam major flag na nekom jobu od pre mesec dana, ne mogu čak ni da se setim o čemu je reč (po nazivu joba), poslala sam ticket sa pitanjem šta je uopšte bio problem, i naravno, nisam dobila odgovor
![]()
alfaandomega wrote:Pozdrav svima,
Pocetnik sam, prije par dana se registrovala. Pa me sad interesuje kada ce se poceti pojavljivati taskovi? Kod mene ih trenutno nema nikako. vidim spominjete i neko odredjeno vrijeme dana kada ih bude. Eto ako mi neko moze objasniti malo oko toga. Hvala unaprijed.
amelasac wrote:POstovani, molim vas da mi neko odgovori koliko treba skupiti novca da bih dobila uplatu i kako to provjerim?
amela84 wrote:pozdrav svima...mozeli mi neko pojasniti u vezi taskova kada udjem u task imam opciju 26POTENTIAL JOBS ali nista ne mogu da otvorim...da li to od necega zavisi ...mozda od br.klikova i sl. ako nije moze kratko objasnjenje kako da radim to kako da udjem ????nadam se da me razumijete....hvala unaprijed na odgovoru....
qwertz2014 wrote:Šta ima. Usput ima li iko problema sa taskovima.Imam vec lvl 1 sa taskovima ,jer sam ih radio drugdje, ali ovdje ne mogu da radim lvl 1 zadatke zbog nekog razloga.