Please wait...
HomeForumPosts by enesk1

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by enesk1

Pomoc oko taktike » Post #2

Fri Nov 21, 2014 12:46 in Ex-Yugoslavia

Najbolja taktika ti je da ne pokusavas da zaradis 1000$ mjesecno. Radi taskove i imaces neki dzeparac

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #270

Tue Aug 26, 2014 22:59 in Ex-Yugoslavia

jevticbozidar wrote: da li je pocela isplata na payzu?sta znaci ako odaberes opciju check(international)?da li to znaci da salju cek na kucnu adresu?to bi bilo najbolja opcija ako je to u pitanju.nakrpio sam oko 20 dolara pa razmisljam da ih podignem.
pozdrav i unapred hvala na odgovoru :thumbup: :thumbup:

Minimalan iznos za slanje checka je 100 $

Tasks » Post #393

Tue Aug 26, 2014 02:54 in Ex-Yugoslavia

Nisu cak ni na cistom arapskom vec egipatski dijalekt. Google translate ga prevodi u vecini slucajeva bez ikakvog smisla

Adobe flash player i android » Post #5

Tue Aug 19, 2014 04:20 in Ex-Yugoslavia

Clixsense ne radi preko Puffin browsera. Ja sam sa marketa za gledanje reklama skinuo Proton browser i u njemu ima opcija da se ukljuci flash. Bude strasno sporo, ali radi dovoljno za checklist

expelled mode na tasku » Post #1

Tue Aug 19, 2014 04:19 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima. Pokusao sam da nadjem kompletan odgovor, ali nisam uspio.
Imam par taskova na kojima sam "expelled", a uglavnom su mi samo oni dostupni. Da li se to resetuje nakon nekog vremena ili treba pisati zahtjev supportu?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 16:55:20 PST