Please wait...
HomeForumPosts by Atina101

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Atina101

My first payment! » Post #1

Tue Aug 26, 2014 08:14 in Payment Proofs

[image removed]

And thanks to stuff for their willingnes to help and approving to withdraw my earnings via PayPal account of friend of mine opened in USA (I'm from Serbia and we can't receive money via PayPal; stuff approved this because he isn't member of this site). Thanks again! :clap:

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #268

Tue Aug 26, 2014 08:06 in Ex-Yugoslavia

Pitanja i saveti » Post #926

Sat Aug 16, 2014 01:31 in Ex-Yugoslavia

LinoLada wrote: Radila sam taskove, ali kad sam otvorila stranicu za napravit novi task pisalo je da trenutno nema posla. Nikako mi novi taskovi ne dolaze. Valjda zato sto sam bila odradila samo 70 posto uspjesno prijasnje zadatke pa se to mozda uracunava.

Dešava se i to, preostane više od 1000 taskova po jobu, a tebi piše da "nema posla". Pitala sam zašto to rade, dali su mi neko bezvezno objašnjenje, više se ni ne sećam. Tad me je posebno nerviralo što sam radila dva joba, imala po 100% accuracy, vidim da ima po 1000-1500 preostalih taskova, poslala nekoliko ticketa da vidim u čemu je problem... Naravno, odgovorili su posle jedno 2 nedelje (kad jobovi uveliko nisu bili aktuelni), mislim da su napisali nešto na foru kako treba svakom dati priliku da radi, a i da oni koji njima daju te zadatke da ih dalje distribuiraju po sajtovima određuju ko će uraditi koliko taskova, tako nešto... Čista glupost, "daju šansu svakom", a ne daju ti da radiš iako imaš accuracy 100%.

Pitanja i saveti » Post #920

Thu Aug 14, 2014 05:30 in Ex-Yugoslavia

Instaliraš clickaddon, on ti javlja za nove reklame i taskove... Ovo za dolar mi je potpuno jasno, i ja za 2,5 meseca aktivnosti imam samo 1,87 dolara na reklamama. @Iced flame, nekad nema ni fixed reklama, ja sam instalirala addon odmah, dešavalo se da po nekoliko dana uopšte nema fixed reklama, ozbiljno. Pare su u taskovima, ako ih ne radiš, bolje digni ruke od sajta (ne samo ovog, nego generalno)

ClixGrid » Post #1123

Sun Aug 10, 2014 22:42 in Ex-Yugoslavia

Sa 1900 klikova i ukupno jednim dobitkom mogli bi da me počaste još jednom, dosta mi je "dodatnih 5 šansi" :evil:

Pitanja i saveti » Post #912

Sun Aug 10, 2014 02:10 in Ex-Yugoslavia

I taj job i još neki vezani za profile na tviteru i kategorizacija nekih odevnih predmeta... bilo je baš dosta jobova koji su plaćani navodno cent po tasku, a zapravo ti plate cent za 2 taska i priznaju ti 2 taska kao jedan. Katastrofa, oči ti ispadnu dok odradiš 20 taskova da bi ti priznali 10, desi se da ti neopravdano srozaju accuracy, džabe se svađaš sa njima da si u pravu (neće da poprave) i sve to za sitne pare. Je li neko pisao ticket direktno Clicksense-u za to priznavanje taskova? Totalna je glupost raditi 20 za checklist da bi ti priznali 10. I na samom CrowdFloweru ti se važi isti broj odrađenih taskova ovde. Tj. nebitno što si ovde uradio 20, tamo će ti stajati da si uradio 10. Gluposti.

Pitanja i saveti » Post #910

Fri Aug 08, 2014 13:19 in Ex-Yugoslavia

lazar21 wrote:
Atina101 wrote: U pravu si, ja se nekad pogubim. Ali neki taskovi su plaćeni različito, npr. tamo imaš 0.8 centi, ovde 0.01 - znači, tamo je manje od centa, ovde je cent... kako kad.

evo samo da ti kazem da sam radila neki task na drugi sajt gde je bilo 0,89 cents /task a bila sam isplacena po 0,01$ :shock:

Ja sam sad ušla u štos, napisala sam na drugoj temi. Problem je u tome što ti ovde napišu da je cent po tasku, a plaćaju te zapravo 0.5 i za checklist ti treba 20 taskova da bi ti tamo pisalo 10 (čak ti ni ne plate 20 centi nego 10) => isplativije je raditi taskove na tim drugim sajtovima gde su plaćeni i po 0.7, 0.8... nego ovde. Ovde samo popunim checklist i gledam mogu li na nekom drugom sajtu da radim isti job.

Tasks » Post #381

Wed Aug 06, 2014 09:33 in Ex-Yugoslavia

Nemaš flag i žališ se? :D nemam pojma ni po kojoj logici dodeljuju te flagove.
@Iced flame - nisam proveravala, sad ću baš da vidim. Je l' automatski popravljen i accuracy?

Tasks » Post #377

Tue Aug 05, 2014 02:11 in Ex-Yugoslavia

I meni je isto neki od 3. jula. Ja sam počela da se raspravljam oko svake njihove greške, više vremena mi ode na pravljenje screenshota i objašnjavanje zašto su pogrešili i da mi poprave accuracy i skoro uvek mi jave kako su ipak oni u pravu, nisam im priložila dovoljno infomracija... Kretenizam. A ovde se može zaraditi samo na taskovima i to je to, samo kliktanjem na reklame dobićemo ček (mi u Srbiji, pošto nemamo PayPal) za jedno 10 godina :/

Da li ponovo Payza radi ili ne? » Post #5

Sun Aug 03, 2014 04:30 in Ex-Yugoslavia

Kad će već jednom početi da isplaćuju preko nje? Navodno je trebalo još pre mesec dana :/

Tasks » Post #375

Sun Aug 03, 2014 04:28 in Ex-Yugoslavia

I ja sam isto videla da imam major flag na nekom jobu od pre mesec dana, ne mogu čak ni da se setim o čemu je reč (po nazivu joba), poslala sam ticket sa pitanjem šta je uopšte bio problem, i naravno, nisam dobila odgovor :evil: :evil:

Pitanje u vezi Complete Tasks Complete Offers » Post #3

Fri Aug 01, 2014 12:23 in Ex-Yugoslavia

Ako ti je PayPal otvoren u Srbiji, onda ne možeš da povlačiš novac

Tasks » Post #373

Thu Jul 31, 2014 21:24 in Ex-Yugoslavia

Nema filozofije, slično su plaćeni taskovi, neko je objasnio... Znači gledaj ptc sajtove gde ti plaćaju u centima, a ne kao coins. Na ovim glupavim jobovima gde ti obračunavaju svaki drugi task (znači, moraš uraditi 20 da bi ti se računalo kao 10 za checklist) ovde je cent, a na tim drugim sajtovima bude po 0.8, 0.7 zavisi od joba... znači ipak je malo isplativije. Ja uglavnom ovde odradim za checklist i onda se prebacim na neki od tih drugih sajtova ako je job dostupan i tamo. Postoje i dve bitne cake: nisu svi jobovi dostupni na svakom sajtu, bez obzira na to da li si naveo tamo na crowdfloweru da su ti i oni "contributors" ili ne. Drugo, nekad automatski prepozna ip ili šta već, nekad ne. Meni se dešavalo da ovde odmah odradim šta imam, izlogujem se, odmah se ulogujem na neki od tih drugih sajtova i nastavim sa istim jobom i ne prave problem, čim završiš task pare odmah idu na main balance, a negde ti se desi da ti piše kako možeš da radiš job samo preko jednog sajta, iako nije neophodno da se loguješ na crowdflower, pa da te tako "prepoznaju". To mi se dešavalo i sa jobovima koji stoje po par dana jer imaju po nekoliko hiljada taskova, imam adsl i dinamic ip, znači nije do toga, nemam pojma zašto nekad prepoznaju, nekad ne, ali uvek pokušam, pokoji dolar više ne škodi :D

A ovo za srozavanje accuracy-ja... ja sam počela baš svaki put da pravim print screenove, ali baš svaki put, i odmah šaljem ticket, pa nazad na task. I meni su srozali accuracy za nekoliko %, ne znam koliko je da ti oduzmu level, ali meni je sa nekih 88-89% pao na valjda 81%. Katastrofa. Nekoliko puta su uvažili, a nekoliko puta su se i pored screenshota pravilil ludi i tvrdili kako im nisam prosledila dovoljno informacija :evil: pa ih onda lepo ispsujem na nekoliko svetskih jezika, ako ubacuju u translator imaju šta i da čitaju :D I ne znam zašto zezaju, još pre skoro 2 nedelje sam poslala ticket sa pitanjem zašto ne mogu da radim jobove gde sam imala 100% accuracy, posle 9 taskova su mi rekli kako "nema više posla za mene", a preostalo preko 1500 taskova :shock: odgovor još uvek nisam dobila, kad pogledam status i dalje je "open", a otvoreno 16-17 jula, čak sam i "dopunjavala" ticket tj. na taj otvoren sam ponovo dodala pitanje kada će se nakaniti da mi odgovore i ništa, prave se ludi. Kreteni.

ClixGrid » Post #1101

Sun Jul 20, 2014 04:16 in Ex-Yugoslavia

Konačno!
CONGRATULATIONS!
You have just won $0.25!
You have 16 chances left for today

ClixGrid » Post #1099

Sat Jul 19, 2014 04:02 in Ex-Yugoslavia

Blago vama ljudi... ja imam 1180 klikova na gridu i nisam ubola ni centa :(

Pitanja i saveti » Post #901

Sat Jul 19, 2014 02:30 in Ex-Yugoslavia

U pravu si, ja se nekad pogubim. Ali neki taskovi su plaćeni različito, npr. tamo imaš 0.8 centi, ovde 0.01 - znači, tamo je manje od centa, ovde je cent... kako kad.

Tasks » Post #364

Fri Jul 18, 2014 08:26 in Ex-Yugoslavia

Lishilla wrote: Meni se ni jedan ne otvara.

Ako nisi level 1, 2 ili 3 (i meni je trebalo u početku da shvatim o čemu je reč), onda čekaš taskove koje rade početnici. Moraš da uradiš nekoliko takvih taskova i da imaš visok accuracy da bi počeli da ti se pojavljuju ovi kod kojih piše level 1, 2 ili 3. Već je pisano o tome na prethodnim stranicama, instaliraj clickaddon koji ti "javlja" da se pojavila nova reklama ili task, kad uhvatiš neki od tih za koje ti nije potreban nijedan "level" pokušaj da uradiš što bolje. Registruj se i na CrowdFlower, traži im da ti daju skilltest (ja sam pisala i jako dugo čekala da mi se pojavi), kad ti se konačno pojavi i kad ga rešiš stavi ovaj kao "contributor"-a, možeš da dodaš i još neke PTC sajtove ako si registrovana na još nekom gde se pojavljuju njihovi jobovi (svuda su bolje plaćeni nego ovde, ja ovde radim samo da bih ispunila checklist), kad uradiš dovoljno taskova dobićeš taj level 1, ako ti je accuracy dobar i ako redovno radiš imaćeš više jobova na raspolaganju itd... tako da samo malo strpljenja, i ja sam ludela dok nisam konačno uhvatila jedan od tih jobova, odradila dosta taskova, trajalo je celu noć ali se isplatilo, imala sam visok accuracy i dobila level 1. U međuvremenu dodala još dva sajta gde isto imaš njihove "jobove" a svuda su plaćeni više nego ovde, ovde odradi 10 dnevno da ispuniš checklist, a onda zarađuj pare na drugim sajtovima. Da sam se oslanjala samo na reklame, na nekoliko sajtova na kojima sam registrovana ne bih imala ni za minimalnu isplatu.

Pitanja i saveti » Post #899

Fri Jul 18, 2014 08:16 in Ex-Yugoslavia

Koji job je u pitanju? Ja ovde radim po 10 taskova dnevno (od offers nema vajde) samo da ispunim checklist, plaćeni su bedno, isti job vidim na više sajtova i ono što je ovde npr. 0.05 tj. pola centa na drugom sajtu je 5 centi po tasku... smešno.

Pitanja i saveti » Post #895

Thu Jul 17, 2014 22:06 in Ex-Yugoslavia

lazar21 wrote:
Atina101 wrote: Hajde, probaću tako, pa kad mi "upali" javljam ovde :D

Edit: uhvatila taskove i upalilo je :D

Sad me interesuje da li je fiksan taj procenat koji dobijaš kad kompletiraš checklist (meni je trenutno 6% verovatno od dnevne zarade, i 1% za ono što mi je aktiviran Clickaddon) ili se nekako kasnije uvećava?


Kad uzmes upgrade mozes 16% max bonus da uzmes.
12% oc check list + 2% clixaddon+2% ako 3 dana redom uhvatis check list

Koliki je maksimalan bonus ako sam standard? Prvo mi je nekoliko dana bio 6, sad uspevam da već nekoliko dana za redom (7-8, možda i više) ispunim checklist, taj procenat se popeo na 7% (sa addon i onim drugim, ako ispunjavaš checklist 3 dana za redom itd) i stoji na 7% danima... hoće li se povećati ili je to to, nema dalje za standarde?

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #256

Tue Jul 08, 2014 09:46 in Ex-Yugoslavia

Iskočila mi neka vest o Payzi... je l' proradilo to?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 18:14:31 PST