Nema filozofije, slično su plaćeni taskovi, neko je objasnio... Znači gledaj ptc sajtove gde ti plaćaju u centima, a ne kao coins. Na ovim glupavim jobovima gde ti obračunavaju svaki drugi task (znači, moraš uraditi 20 da bi ti se računalo kao 10 za checklist) ovde je cent, a na tim drugim sajtovima bude po 0.8, 0.7 zavisi od joba... znači ipak je malo isplativije. Ja uglavnom ovde odradim za checklist i onda se prebacim na neki od tih drugih sajtova ako je job dostupan i tamo. Postoje i dve bitne cake: nisu svi jobovi dostupni na svakom sajtu, bez obzira na to da li si naveo tamo na crowdfloweru da su ti i oni "contributors" ili ne. Drugo, nekad automatski prepozna ip ili šta već, nekad ne. Meni se dešavalo da ovde odmah odradim šta imam, izlogujem se, odmah se ulogujem na neki od tih drugih sajtova i nastavim sa istim jobom i ne prave problem, čim završiš task pare odmah idu na main balance, a negde ti se desi da ti piše kako možeš da radiš job samo preko jednog sajta, iako nije neophodno da se loguješ na crowdflower, pa da te tako "prepoznaju". To mi se dešavalo i sa jobovima koji stoje po par dana jer imaju po nekoliko hiljada taskova, imam adsl i dinamic ip, znači nije do toga, nemam pojma zašto nekad prepoznaju, nekad ne, ali uvek pokušam, pokoji dolar više ne škodi
A ovo za srozavanje accuracy-ja... ja sam počela baš svaki put da pravim print screenove, ali baš svaki put, i odmah šaljem ticket, pa nazad na task. I meni su srozali accuracy za nekoliko %, ne znam koliko je da ti oduzmu level, ali meni je sa nekih 88-89% pao na valjda 81%. Katastrofa. Nekoliko puta su uvažili, a nekoliko puta su se i pored screenshota pravilil ludi i tvrdili kako im nisam prosledila dovoljno informacija

pa ih onda lepo ispsujem na nekoliko svetskih jezika, ako ubacuju u translator imaju šta i da čitaju

I ne znam zašto zezaju, još pre skoro 2 nedelje sam poslala ticket sa pitanjem zašto ne mogu da radim jobove gde sam imala 100% accuracy, posle 9 taskova su mi rekli kako "nema više posla za mene", a preostalo preko 1500 taskova

odgovor još uvek nisam dobila, kad pogledam status i dalje je "open", a otvoreno 16-17 jula, čak sam i "dopunjavala" ticket tj. na taj otvoren sam ponovo dodala pitanje kada će se nakaniti da mi odgovore i ništa, prave se ludi. Kreteni.