Please wait...
HomeForumPosts by milena18209

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by milena18209

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #7021

Sun Jul 26, 2020 05:27 in Ex-Yugoslavia

jel ulazi u GA?

EDIT: Evo rizikovah sama i vidim da ulazi u GA.

PITANJA I SAVJETI » Post #589

Wed Jan 15, 2020 15:16 in Ex-Yugoslavia

KovaCFK wrote: To znaci da trenutno nema tog posla, ali da ce ga mozda biti kasnije. Nisi prebrzo submitovala, jednostavno desava se. Skini i instaliraj Auto Refresh, i kad god ti tako izbaci da nema posla, ukljuci Auto Refresh(mpr. na 10 sec), i on ce sam da ti vrti tu stranicu dok ti ne dodje opet taj posao. Za to vreme dok vrti stranicu, mozes da radis sta hoces. Meni cesto izbaci da trenutno nema posla, ulglavnom na Clothingu, ali onda mi tako vrti i skoro uvek dodje i odradim bar 10ak taskova.

Malo mi nelogično da nije bilo posla jer u onoj koloni of tasks je bio broj veći od sto npr 150 ili tako nešto. U svakom slučaju hvala na informaciji.

PITANJA I SAVJETI » Post #587

Wed Jan 15, 2020 14:13 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima! Ja imam jedan problem, odradim kviz uspešno i onda više ne mogu da radim task. Piše "There is no work currently available in this task." Čitala sam ovde na forumu da ste pisali ako se previše brzo odradi submit da se dobija poruka "You completed your work." ili kako je zovete Caw i da tasker onda nema više mogućnost da radi taj posao sve dok se ne pojavi taj posao sa novim ID-om. Interesuje me da li je to i moj slučaj. Evo već 2-3 dana kako sam uspešno odradila kviz za dva posla gledam ih na listi, ali kad god uđem izađe mi ona poruka. Ako jeste Caw, koliko onda treba da čekam da radim submit za kviz?

PITANJA I SAVJETI » Post #579

Thu Dec 26, 2019 12:25 in Ex-Yugoslavia

velezovac87 wrote:
milena18209 wrote: Videla sam taj Shoping Query Relevance na listi, ušla i izašla, give up. Nije mi se svideo.

Ko ganja sedmično takmičenje idealan, ako ga ne sklone ja cu 3 maximirat, svakako nema sta da se radi danima, a jedan nosi jedan cent tako da why not, submit 30 sec

Daleko sam ja od sedmičnog takmičenja :lol:

PITANJA I SAVJETI » Post #577

Thu Dec 26, 2019 07:40 in Ex-Yugoslavia

Videla sam taj Shoping Query Relevance na listi, ušla i izašla, give up. Nije mi se svideo.

PITANJA I SAVJETI » Post #575

Thu Dec 26, 2019 04:41 in Ex-Yugoslavia

bizz555 wrote: Ne ulaze svi zadaci sa level 1,2,3 u GA npr level 1 Which Product Is The Best Match? ne ulaze u statistiku ali su loše plaćeni 0,005$ po zadatku rijetko kada više,Select All Products That Are The Same? isti slučaj tako da imate i sa level 3 npr Teddy Material level 3 nije ulazio U GA zavisi od TA,imate oznaku u job History crni krug unutar njega pravougaonik bijeli ukoliko to ima task ne ulazi u GA provjerite svoju Job History!

Lijep pozdrav :D

Hvala, bez obzira što su slabo plaćeni radiću ih malo da povratim samopouzdanje. Znam za tu oznaku u job history ali to vidim tek kad odradim kviz a onda je kasno :(

Pozdrav!

PITANJA I SAVJETI » Post #573

Thu Dec 26, 2019 02:15 in Ex-Yugoslavia

Ja instant dobih lvl3 ali sam uništila % jer sam 2-3 puta bila baaaš expelled. Pala sam na lvl2 i sad mi i on visi o koncu. Dok sam bila nulti mnogi taskovi nisu ulazili u GA pa mi nije bilo bitno ali sada za koji god task da se uhvatim i odradim posle toga vidim da ulazi u GA. Pošto mi je pao % morala sam ponovo da radim taskove za nulti za koje znam da ulaze u statistiku i znam da ih uradim da bih koliko toliko poboljšala procente. Sad imam strah da krenem da radim bilo koji task, naročito me plaše oni 14/19 ili čak 27/29. Interesuje me da li svi taskovi sada ulaze u statistiku, mislim na ove od lvl1 pa na više?

Prijavite bug-ove ovde » Post #89

Tue Oct 08, 2019 12:30 in Ex-Yugoslavia

RichKoko wrote:
milena18209 wrote: Treba mi pomoć. Imam jedan problem sa dashboardom. Prošle nedelje statistika mi je bila jobs 12, test questions 26/28, acuracy 92,9%. I tu nemam nikakve primedbe, sve je ok. U četvrtak 3. oktobra oko 21h po našem vremenu uradim jedan quiz mode koji ulazi u statistiku. Uradim ga 5 tačnih od 5 i u job history mi stoji 5 tačnih i 100% acuracy. E sad na dashboardu mi stoji jobs 13, što je dobro, test questions mi stoji 30/33 što je greška jer treba da stoji 31/33, jer kad na 26 dodate 5 to je 31 a ne 30. Acuracy mi je 93,9% što je u redu. Tako mi stoji od četvrtka, vidim da statistiku apdejtuju na 24h ali grešku nisu ispravili. Htela bih da ispravim ovu grešku jer ne bih da me košta procenata u budućnosti. Ne bih da se povedu za ovim pogrešnim 30/33 kad mi sledeći put računaju procente. Šta da radim?

zna se to desit,da dashboard uračuna 1 testno više ili maje,no na idučem poslu i kvizu koji prođeš,uračunat će ti i to jedno tesno pitanje koje sada nije,bez brige. ;)

btw. odličan accuracy,samo tako nastavi sada u početku,kao što naš Mod. zna često napomenuti...''Pažljivo s prvih 1000 taskova,onda ide lakše'',kad se malo 'zacementira' ta GA/Global Accuracy.

l.p. :)

Dobro onda, da ne brinem. Hvala ti RichKoko. A imam još jedan problem, kad radim neke taskove koji inače ne ulaze u statistiku, usred taska mi zahteva da unesem captcha i to obično na kraju. Ja znam šta je to ali je problem što se meni slika sa sadržajem koji treba da unesem ne vidi nego se vidi samo mala ikonica koja je presečena na pola. Onda samo zbog captche kliknem na give up a sve sam iz tog taska uradila dobro. Čak sam se logovala na ysense iz drugog browsera ali isto slika se ne vidi. Postoji li za to neko rešenje?

Prijavite bug-ove ovde » Post #87

Tue Oct 08, 2019 04:17 in Ex-Yugoslavia

Treba mi pomoć. Imam jedan problem sa dashboardom. Prošle nedelje statistika mi je bila jobs 12, test questions 26/28, acuracy 92,9%. I tu nemam nikakve primedbe, sve je ok. U četvrtak 3. oktobra oko 21h po našem vremenu uradim jedan quiz mode koji ulazi u statistiku. Uradim ga 5 tačnih od 5 i u job history mi stoji 5 tačnih i 100% acuracy. E sad na dashboardu mi stoji jobs 13, što je dobro, test questions mi stoji 30/33 što je greška jer treba da stoji 31/33, jer kad na 26 dodate 5 to je 31 a ne 30. Acuracy mi je 93,9% što je u redu. Tako mi stoji od četvrtka, vidim da statistiku apdejtuju na 24h ali grešku nisu ispravili. Htela bih da ispravim ovu grešku jer ne bih da me košta procenata u budućnosti. Ne bih da se povedu za ovim pogrešnim 30/33 kad mi sledeći put računaju procente. Šta da radim?

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1709

Tue Sep 24, 2019 04:26 in Ex-Yugoslavia

Incomehomejob, hvala.
Bez izvinjenja molim, samo opušteno. Ja i ne znam kakva je procedura ovde, možda je trebalo da se ja prvo nekako predstavim.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1707

Mon Sep 23, 2019 11:50 in Ex-Yugoslavia

Stigle mi pare malope tj. posle 10 dana na Paypal. Sad još samo da dođem do lvl 1 i da povećam zaradu :)

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1704

Sun Sep 22, 2019 19:09 in Ex-Yugoslavia

Ok, hvala na informacijama, biću strpljiva. Ja taj glavni forum nisam gledala jer mi engleski nije jača strana. Uglavnom sve gledam na ovom EX-YU forumu i mnogo sam shvatila samo na osnovu komentara.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1701

Sat Sep 21, 2019 18:32 in Ex-Yugoslavia

Zdravo svima, ja sam nova ovde na ysensu od 19. avgusta 2019. Do sada nisam imala nikakvih nedoumica i sve sto me zanimalo sam nasla na forumu. Sto se tice moje teme pretrazila sam forum i nisam nasla resenje. Naime, zaradila sam 10 dolara i htela da ih povucem na Paypal. Sve ono sa paypalom sam uradila kako treba, povezala karticu iz banke itd. Na Paypal su mi vec legle neke pare sa drugog sajta sto znaci da mi pp radi. Ovih 10 dolara sam povukla jos 13. septembra sa ysensa. Dobila sam mejl od ysensa u kome kaze da sacekam 2-3 radna dana i da ce mi ysense poslati mejl da me obavesti da su mi pare legle na paypal. Evo vec je 21. septembar a ja jos nisam dobila nikakvo obavestenje niti su mi pare legle na paypal. Sta da radim?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 28, 2023 18:58:29 PST