ankettasksever wrote:yatahaze wrote:talimat vereli 1 haftayı geçti.ortada paradan eser yok.2 ay beklet ondan sonra parayı yatırma.ticketlara hep aynı cevabı ver.nefret etmeye başladım bu siteden de çalışanlarından da.
valerie konu başlığımı kapatmış. adamım biraz sakin cevap verseydin ya. sorunları çözmeye çalışırken kullanılan dil ve üslup önemli, olumsuz davranış ile sorun daha da karmaşık hale geliyor. ne yapalım mevcut şartlar bu. gönül ister ki daha iyi olsun ama elimizde değil. ya gidecez yada sakin olup beklemeyi bileceğiz.
Suber16 seninle alakalı da birşeyler yazmış ama ne demek istediğini anlamadım. genel bir konuyu kişiselleştirip üstüne yatmış resmen.
hala sorunların çözümünü bekliyoruz.
ySense Forum
gugu91 wrote:hellhot wrote:gugu91 wrote:48 DOLAR CEKILMIYOR MU ? ....TİCKAT ATMAK NEDIR ? NERDEN ATILIYOR ? ...
Açık konuşmak gerekirse işiniz bir hayli zor. Öncelikle iki mailin farklı olması ciddi bir sorun cünkü para transferlerinde aynı mailin olmasını istiyor ysense. Her iki mailinizi de kontrol edebiliyor musunuz. İkisinde de gelen hiçbir mail yok mu?
İkinci olarak payoneere 50 dolarlık bir çekim işlemi göndermişsiniz ki bu sorun benim de başıma geldi ben 2 doları ysense hesabından keserler diye düşünerek gönderim yapmıştım ama payoneere 48 dolar geçti ve su anda ysense hesabımda kalan 24 doları tekrar 52 yapmak zorundayım.
Gerçi bir arkadaşımın hesabına 50 dolar geçecek ve ondaki 50 doları benim payoneere transfer ederek toplam 98 dolar olmasını sağlayıp çekmeyi deneyeceğim. Payoneerden payoneere gonderim ucreti bulunmuyor. Ama bunu birbirimizi tanıdığımız ve güvendiğimiz için yapabiliyoruz.
Sizin ise hesabınızda olan 48 doları cekmek için tek seçeneğiniz tekrar bir 52 dolar tamamlayarak onu payoneere göndermeniz ve banka hesabınıza çekim yapmanız. Ha bu arada belki 10, 20 dolar gibi transfer seçenekleri eklerler ve tekrar 50 olması için beklemezsiniz.
Burdakı maıl bana aıt ve gmaıl payonerdeı maıL hotmaıl ve esımın adına ....50 dolar dısında cekım secenegı yoktu gecen hafta persembe gunu ve dırek get rewarded yere bastım sıfremı yazdım 50 yı dustu ben 52 ceker dıye dusunmustum aslında ama olmadı , gerekırse ben 48 doları sıze gonderırım sızde benım ıbanıma yollarsınız bır sekılde ırtıbat kurarız dıye dusunuyorum ...suan onemlı olan bu 48 dolar ne zaman bana gelecek ...cunkı hıcbır maıl yok ...
gugu91 wrote:48 DOLAR CEKILMIYOR MU ? ....TİCKAT ATMAK NEDIR ? NERDEN ATILIYOR ? ...
ankettasksever wrote:hellhot wrote:20 dolar daha havale nasıl yapacaksınız? Benim su anda payoneerde 48 dolarım ve ysense içinde 21 dolarım var. Ya 50 dolar daha olması için uğrasacagım ya da 10-20 dolar gibi opsiyonlar getirmelerini bekleyeceğim. 3 ay bekledik simdi de 2 dolar için paramızı cekemiyoruz.
hocam payonerde 48$ varsa ve ysense de 22$ olunca işlem yaparsan payoner hesabında 68$ ın olmaz mı . bu şartlar için dedim ben. payonerde en az 50$ çekim limiti var ve bundan az para varsa ve paraya acil sıkışıksanız ysenseden 20$ ı hemen çekip ekleyin üstüne acil çekim için. yoksa tekrar 50$ ı beklemek en mantıklısı.
ben clixsense de para bırakmıyordum her 52$ da talimat veriyordum. ama aylık çekim yapabiliyordum. şimdi çekimi normal olarak ayda bir o parayı kazanabilirsem ancak 2 ayda bir yine aynı masrafı yaparak TL olarak çekecem. şartlar böyle oldu. ama 52$ ı aylık nasıl kazanacam o iş muamma bereket de kalmadı.
dediğin gibi herşey ysensenin 2$ masrafını içine koyup işlemi yapmasıyla kötüleşti. 100$ imkanı olsa bekler öyle çekim yapardık o daha iyi olurdu. süre uzardı ama az masrafa değerdi.
ankettasksever wrote:Bana kalırsa payoneerde hiçbir sorun yok bu ysense 2 dolarlık kesintiyi gonderilen 50 doların içinden yaptırdığı için yaşanıyor sorun.ekatmer wrote:Anlayacağınız boktan bir iş oldu.
50 dolar çekmek için 2 dolar ysense aldı 2 dolar payooner aldı etti sana 4 USD
Ayrıca parayı bankaya transfer etmek için ilave bir de düük kurdan payooner bozup gönderecek külliyen zarar.
Şu an 50 USD çekim talimatı verdim payoonerde 48 dolar olarak geçt tabi bi sorun da burada başlıyor payoonerden para cekmek için minumum alt limit 50 USD.
payoner 2 dolar nasıl aldı. usd gönderip çekme talimatı verdiğimizde geçerli döviz kurunun 0.10 krş altında TL ye çevirme işlemi yapıyordu en son.
sems-i wrote:sems-i wrote:sems-i wrote:sems-i wrote:80,854,716 11 Jan 2019 13:03 EST Complete Wannads Offerwall (Bir anket doldurun) $0.1900
80,852,713 11 Jan 2019 11:48 EST Complete Wannads Offerwall (Bir anket doldurun) $0.2600
80,850,375 11 Jan 2019 10:07 EST Complete CINT (Project #323537) $0.2600
80,849,019 11 Jan 2019 08:55 EST Complete Samplicio.us (Project #3724628) $2.1300
80,856,015 11 Jan 2019 14:06 EST Complete Persona.ly Offerwall (Consumer Survey) $0.0100
80,856,345 11 Jan 2019 14:24 EST Complete TrialPay Offerwall $0.1000
80,857,840 11 Jan 2019 15:38 EST Complete Persona.ly Offerwall (Quiz Diva - Logo) $0.0200