Please wait...
HomeForumPosts by sabljarka-ba

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by sabljarka-ba

Kafana » Post #3447

Wed Jan 01, 2020 11:37 in Ex-Yugoslavia

Svima puno, puno sreće u Novoj 2020. godini, mnogo više posla na ovoj najboljoj stranici i što više isplata!!! :D :D

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1640

Mon Sep 02, 2019 00:54 in Ex-Yugoslavia

velezovac87, isplati se malo prošetati po bankama (Intesa i ono što je pupijevi predložio), jer na skrill-u gubiš suviše mnogo, od 100 dolara dobiješ 49 dolara na svoj račun moje iskustvo). Dakle PayPal je zakon!!!

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1560

Mon Apr 08, 2019 07:38 in Ex-Yugoslavia

ruma45 wrote:
sabljarka-ba wrote: I ja sam strašno razočarana sa isplatom sa Skrilla (u pitanju je BiH):
Tražila sam isplatu 35 dolara, oni su mi isplatili 29 dolara (6 dolara je njihov fee) a ja sam na račun dobila 5 dolara!
To je zaista užas, Nigdje našeg dragog PayPal-a!

Da li je ovo bilo skoro (u poslednjih par dana) ili početkom marta?
Dana 29.marta mi je Skrill isplatio 29 dolara od mojih 35 (6 dolara je njihov fee) a na moj račun u banci je stiglo 8.9 konvertibilnih maraka, što je 5 dolara dolara.
Izgleda zaista da smo mi u BiH i Srbiji uaista pravi robovi, radimo samo za bankovne zarade.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1555

Sat Apr 06, 2019 03:37 in Ex-Yugoslavia

I ja sam strašno razočarana sa isplatom sa Skrilla (u pitanju je BiH):
Tražila sam isplatu 35 dolara, oni su mi isplatili 29 dolara (6 dolara je njihov fee) a ja sam na račun dobila 5 dolara!
To je zaista užas, Nigdje našeg dragog PayPal-a!

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1526

Fri Jan 11, 2019 23:53 in Ex-Yugoslavia

Da i ha sam dobila taj mail. BiH.

Komentari i prijave u vezi foruma i moda » Post #4

Fri Nov 02, 2018 00:49 in Ex-Yugoslavia

Nisu mi jasni ljudi koji napadaju našeg mod-a! Pa ja ni na jednoj drugoj stranici nisam imala pomoć od mod-a, ne udostoje se ni odgovoriti a kamoli pomoći, samo je mod na ClixSens-u uvijek spreman pružiti pomoć! A koliko to nju živaca košta, ona zna najbolje!
Pozdrav svima

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1491

Wed Sep 05, 2018 03:03 in Ex-Yugoslavia

Da li je neko pokušao da isplati zaradu sa PayZa preko bitcoin računa? Ja sam neki dan, tačnije 28. augusta, zatražila isplatu na moj bitcoin račun i nakon kraćeg vremena provjere prebačeno je i na PENDING-u je. Šta će dalje biti ne znam ali ako dobijem novac svakako ću vas obavijestiti. Inače, PayZa sada radi preko engleskog websaita payza.eu.com i ulazi se sa starim password-om koji je bio na američkom accountu.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1417

Fri Mar 23, 2018 02:08 in Ex-Yugoslavia

PayZa ponovo radi normalno ali je adresa promijenjena na www.payza.eu. i loguje se sa starim password-om.
Sjedište im je sada u Londonu.

Kafana » Post #2656

Sun Dec 31, 2017 08:20 in Ex-Yugoslavia

Sretna Nova 2018. godina, veći broj taskova i da im cijena bude jedno 100% veća od sadašnjih!
:xthumbup: :xthumbup: :xthumbup:

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1316

Fri Oct 06, 2017 06:10 in Ex-Yugoslavia

Malo kasnim sa odgovorom - ja sam dobila isplatu nakon nakon nekih 4 dana! Ali to je bilo polovinom jula, ne znam kako je trenutno.

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #131

Mon Aug 07, 2017 02:56 in Ex-Yugoslavia

admirado_1991 wrote: Svaka vama čast kada ste voljni pomoći i izdvojiti vrijeme za novajlije.

E sad još jedno samo pitanje, pošto tamo na listi taskova svi su isti, postoji li bilo kakva naznaka koji task ulazi u Level stats?

Imamo na našem forumu veoma lijep topik: ID taskova koji ulaze u GA

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #126

Sun Aug 06, 2017 02:42 in Ex-Yugoslavia

Nemoj raditi taskove iz te grupe, nešto kod njih ne štima.

Kafana » Post #2166

Sun Aug 06, 2017 02:38 in Ex-Yugoslavia

Vesnatg wrote: Pozdrav,
danas imam dosta taskova. Ne znam koje trebam raditi za lavel ali ovakvi mi nikako ne idu
1032588 Find Company Information - Revenue & Number Of Employees - B

Nemoj ih raditi, zbog čestog expelled na njima može biti posljedica za dobijanje levela.

PITANJA I SAVJETI » Post #2

Tue Aug 01, 2017 05:32 in Ex-Yugoslavia

REZERVISANI POST

PITANJA I SAVJETI » Post #1

Tue Aug 01, 2017 05:31 in Ex-Yugoslavia

Poštovani članovi ClixSense-a, sadašnji i budući!

U ovom topiku možete postavljati pitanja o svemu što se tiče rada na ovom sajtu a što vam nije jasno.
Prije nego postavite pitanje molimo da pročitate teme na forumu jer ćete možda tu naći odgovor na vaše pitanje.
Takođe obavezno pročitajte Pravila foruma.
Nadam se da ćemo zajedničkim snagama pomoći jedni drugima da uspješno radimo na ClixSense-u!

Kafana » Post #2137

Tue Aug 01, 2017 03:42 in Ex-Yugoslavia

Moj oproštaj od ClixGrid-a:

Dragi igrači ClixGrid-a!

Bilo mi je veliko zadovoljstvo družiti se sa vama.
Ja sam ga igrala baš iz zabave - neopterećena time da li ću nešto dobiti ili ne pa mi je bilo tim veće zadovoljstvo kada bih dobila neku nagradu.
Neko je bio i sretne ruke pa se lijepo zaradilo na ovoj igri.
Pošto je ClixGrid ukinut i više se nećemo viđati u ovoj temi, puno vas sve pozdravljam i želim uspjeha u daljem radu na ClixSense-u!

Vaša sabljarka-ba!

ClixGrid » Post #451

Tue Aug 01, 2017 03:34 in Ex-Yugoslavia

Dragi igrači ClixGrid-a!

Bilo mi je veliko zadovoljstvo družiti se sa vama.
Ja sam ga igrala baš iz zabave - neopterećena time da li ću nešto dobiti ili ne pa mi je bilo tim veće zadovoljstvo kada bih dobila neku nagradu.
Neko je bio i sretne ruke pa se lijepo zaradilo na ovoj igri.
Pošto je ClixGrid ukinut i više se nećemo viđati u ovoj temi, puno vas sve pozdravljam i želim uspjeha u daljem radu na ClixSense-u!

Vaša sabljarka-ba!

ClixGrid » Post #450

Mon Jul 17, 2017 03:24 in Ex-Yugoslavia

Šanse, šanse, drage moje šanse:

CONGRATULATIONS!
You have won 5 extra chances!
You have 33 chances left for today

CONGRATULATIONS!
You have won 5 extra chances!
You have 8 chances left for today

ClixGrid » Post #448

Sat Jul 15, 2017 03:54 in Ex-Yugoslavia