Please wait...
HomeForumPosts by kibo95

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by kibo95

Neplaceni taskovi » Post #5

Thu Nov 19, 2015 08:11 in Ex-Yugoslavia

Vidim da si i ti bila odsutna neko vrijemekao i ja, mozda je nesto do toga?
Evo ja sam sada uradio jso jedan task, accuracy mi je dobra, pise 1 task completed (samo jedan sam iz te grupe taskova radio) ali para ni za ovaj task nema...

Neplaceni taskovi » Post #3

Thu Nov 19, 2015 07:47 in Ex-Yugoslavia

Meni se ovi taskovi od danas cak ni u Task history ne nalaze, kao da ih nisam nikad ni radio

Neplaceni taskovi » Post #1

Thu Nov 19, 2015 07:40 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima.
Nije me bilo na ovom clisensu, ima skoro godinu i po. Ulazio bih ja svakih mjesec-dva cisto da se ne desi da izgubim ove pare, ali bio sam odustao od ovoga.
Sad vidim imam neki novih referala (nemam pojma gdje nadjose moj link), pa usao da vidim kakvo je stanje.
Odradio sam 3 RAZLICTIA taska, posto sam vidio da su realtivno dobro placeni, ali ni za 1 nisam dobio novac.
Nije mi se desilo da mi je task usao u expelled mode, ili da mi je accuracy too low, radio sam taskove i prije, znam sta to znaci :D
Jel to neka novina da se taskovi ne placaju odmah, ili kod mene nesto nije uredu?
Da znam da li da se zalim za task dok jos mogu?

Tasks » Post #440

Fri Sep 12, 2014 01:43 in Ex-Yugoslavia

littleplavusha wrote:
Quote:ne razumijem,zasto moras cekati prvi u mjesecu,zar ne isplacuju sakog ponedjeljak i petka u 17:00
prebacuju novac svaki pon i pet ali samo na paypal, a sa paypala na racun jedino na zahtijev (placa se naknada) :roll: ili pricekas prvi.cemo vidjet :$

meni rekose da ja sa paypala mogu dici pare na bilo kojem bankomatu :?

Tasks » Post #438

Thu Sep 11, 2014 03:49 in Ex-Yugoslavia

littleplavusha wrote:
Quote:Vidim da sada na balansu imas svega 7 dolara
znaci uspjela si isplatiti ovo ostalo
mozes li mi reci sta si uradila,posto imam isti problem kao ti

Edit:
a evo nasao sam sad tvoj odgovor na drugoj temi,tako da zanemari ovo :D
da, samo koliko sam shvatila moram cekati 01 u mjesecu da mi prebace bez provizije sredstva na racunu :mrgreen: :mrgreen: uff, izgorit cu do onda :twisted:

ne razumijem,zasto moras cekati prvi u mjesecu,zar ne isplacuju sakog ponedjeljak i petka u 17:00

Tasks » Post #435

Wed Sep 10, 2014 03:29 in Ex-Yugoslavia

littleplavusha wrote: e ovako, ako mi moze tko pomoci-off topic je,znam :mrgreen: u cetvrtak sam zahtijevala isplatu na paypal racun, stavila sam vise od 8 dolara zbog provizije, i imam verificirani racun i mogu primati novce od drugih (barem sam na ebayu mogla primiti povrat novca). i vidim u subotu su mi se novci vratili na clixsensu, znaci iz nekog razloga mi nisu uplatili.e sad, ja sam namjestila jos nesto na paypalu racunu, da mogu dobiti lovu od drugih, ali nisam sigurna dal jel to to. sta ste vi sve namjestavali da mozete dobiti novce od clixsense? tnx :$

Vidim da sada na balansu imas svega 7 dolara
znaci uspjela si isplatiti ovo ostalo
mozes li mi reci sta si uradila,posto imam isti problem kao ti

Edit:
a evo nasao sam sad tvoj odgovor na drugoj temi,tako da zanemari ovo :D

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #275

Sat Sep 06, 2014 05:44 in Ex-Yugoslavia

Meni ne mogu isplatiti pare,ne razumiojem sto,kazu da imam neki problem sa paypal nalogom :(
Ja sasvim normalno kupujem stvari na ebay-u
ne razumijem kakav bi problem to mogao biti.
I sta sad da radim,da potpuno odustanem od ovog i izgubim te pare koje sam do sad skupljao :(

Pitanja i saveti » Post #952

Fri Sep 05, 2014 23:36 in Ex-Yugoslavia

Quote:There is an issue with Paypal. The error we get is:

PayPal withdrawal ID 148059379 failed with reason code 3148: Receiver's address is in a non-receivable country or a PayPal zero country

Thank you

imam ovaj problem,ne mogu podici pare
kako je moguce da je moja adresa u zemlji koja kao ne podrzava paypal,kako su svi ostali iz BiH digli pare?

Tasks » Post #423

Tue Sep 02, 2014 06:26 in Ex-Yugoslavia

littleplavusha wrote:
Quote:Isti smo :D
samo ja malo vise radim te za racune,meni nisu teski,ali mozes uraditi smao po 1 ili 2 od jedne vrste,tj jednog prodavca.
A sto se tice tih sto testiraju aplikacije meni oni uvijek daju neki bonus (pored tog 0.01) tako da mi je to omiljeni task :D
prije ih se moglo vise raditi (zadaci sa racunima) a sad ti da 1 ili 2 i onda nis :o a sto se tice tih sto testiras web site meni su bili omiljeni i najbolji (bili su dobro placeni), mada sam znala odustati puno puta ako nesto nisam bila sigurna i ga poceti rjesavati opet, jer su dosta lako djelili flagove. a sad ja ne znam dal je samo meni tako ili je i drugima-ne moze ih se uloviti nikako, a kad ih ulovis kad kliknes na tasku open work in another window znalo mi je izbaciti poruku da jedan drugi radnik je prihvatio posao te da probam ponovo, a kad bi probala ponovo par puta onda bi mi znalo izbaciti poruku da sam precesto pitala za ovaj posao i da nema posla za mene :evil: kao da su stavili nekakva ogranicenja imam osjecaj, ali nije u redu, jer sad ih ne mogu uraditi ni pomocu trikova :roll:

Isti slucaj,nisam odavno uhvatio ni 1 :(

a bozidar ja te od 0.01 uospte ne zelim da radim...ne isplati se trositi vrijeme na to.

Danas sam bio u banci da otvorim papal racun,pa da isplatim ovo sto imam,ali to je izgleda malo prekomplikovano za mene :(
Kad sracunam sta mi sve treba da ga otvorim,ispadne mi skuplje nego ovih 17 dolara sto sad imam na racunu. A sad kad u oktobru krene fax sigurno necu ni minut provoditi na ovome. Tako da se osjecam kao da sam za dzabe sve ovo radio...

Tasks » Post #420

Tue Sep 02, 2014 00:41 in Ex-Yugoslavia

littleplavusha wrote: ma ja radim taskove samo kad imam vremena, i samo oni koji su laksi i koji nisu 0.01 cent :D ja prije 10 dana kad su bili ti 'pravi' taskovi sam radila na drugom radnom mjestu, gdije nemam komp :mrgreen: eeeee danas ima full tih ignoring the year, compare wine label images to see if they are the same-18 sam ih uspijela uraditi, meni ti su full super :lol: . a ti explicit sto ih ja radim isto su dosta laki i dosta dobre instrukcije imaju, tako da makar preseli komp u spavacoj :oops: uspijela sam uloviti i dva od onih gdije treba prepisivati racune (ali jedva) a onih par di testiras web stranicu nista, ne da mi i bog.i ulovila sam neki po 0.07 centi sta djelis nesto na fejs, takodjer :thumbup:

Isti smo :D
samo ja malo vise radim te za racune,meni nisu teski,ali mozes uraditi smao po 1 ili 2 od jedne vrste,tj jednog prodavca.
A sto se tice tih sto testiraju aplikacije meni oni uvijek daju neki bonus (pored tog 0.01) tako da mi je to omiljeni task :D

Tasks » Post #418

Mon Sep 01, 2014 09:59 in Ex-Yugoslavia

littleplavusha wrote: evo da se javim, danas na poslu je bilo jako mirno, i slucajno slucajno i sva sreca sam uspijela uhvatiti jako puno onih po 2 centi 'Find EXPLICIT CONTENT by evaluating publication cover AND inside pages' i one legendarne po 3 centa 'Ignoring the year, compare wine label images to see if they are the same', pa mi je zarada skoknula u plafon :mrgreen: cijelih 80 centi, to je inace moj osobni dnevni rekord do sada :D

Pa kad si to uhvatila???
CItav dan sam tu i nista :oOO
a te explicit content mi je glupo raditi,komp mi je u dnevnoj,malo neugodna situacija....
Malo mi je cudno da ti je 80 centi licni rekord,ja sam znao prije 8-9 dana imati 2 dolara za 10 taskova (al tad su bili pravi taskovi,tad znam da sam uradio neke od 0.14 i jedan od 0.56) :D

EDIT:
evo ga uvatio sam i ja nesto :D

Tasks » Post #416

Mon Sep 01, 2014 05:39 in Ex-Yugoslavia

littleplavusha wrote: ma katastrofa, u zadnje vrijeme nema uopce taskova za uraditi, svi su po 0.01 cent ili neki sto si morao prije rijesiti round 1 da bi mogao sudjelovati u round 2, a oni gdije treba da prepises sa racuna ili da testiras web site uopce mi ne da da ih radim-pamti zadatke od prije mjesec dana sta sam ih uradila, i nema, you have done maximum of your work, i nema sanse da mi da da udjem u task!a one dobre gdije si izabirao najbolji google rezultat sa 0.06 centi su smanjili na 0.04 centi! ljudi, odoh ja kopati, imam paradajz pa mozda sta prodam, vise mi se isplati :lol:

potpuino ista sitacija kod mene,a ti sa najboljim google rezultatom ja bi ih radio i da su 0.01 ali ih kod mene nema
evo vec 4.-5. dan nista od taskova :(

Tasks » Post #412

Sat Aug 30, 2014 05:05 in Ex-Yugoslavia

macko112233 wrote: Drugari,
Task Find the Company Leadership Page using a Company URL ima gresku, tacnije je ne priznaju ispravan odgovor. Napisala sam im zalbu, odgovorili su vrlo brzo za nekih pola sata, i prihvatili su je. Tako da znate ako vam se desi slicno..pisite im.

Kome konkretno si pisala zalbu, clixsensu ili crowdfloweru
Jer ja sam imao problema sa neisplacenim taskovima (odradio sam perko 30 taskova koji nisu placeni)
Zalio sam se clixsenseu,rekli su da se zaim na crowdflower,ja se zalio tamo,i evo vec 5 dana proslo jos nema konkretnog odgovora

Tasks » Post #409

Fri Aug 29, 2014 08:53 in Ex-Yugoslavia

jevticbozidar wrote: i sta im ovo znaci-Make sure you only have one window open for this task. We only accept work when it's submitted from one window.preveo sam ali mekapiram kakav 1 prozor?pa otvorim pocetnu stranu i udjem u zadatke,otvorim neki zadatak i to sr..e mi se pojavi.

Opusti se,samo te upozoravaju da ti se ne desi da otvoris 2 taska u isto vrijeme,ili taj isti task u 2 prozora (u browseru) oni prihvataju tacno uradjen zadatak samo ako je otvoren u jednom prozoru :D

Pitanja i saveti » Post #950

Fri Aug 29, 2014 04:34 in Ex-Yugoslavia

Cevu wrote: Da li je ovde neko iz Srbije podigao novac i kako?

Ja koliko sam primjetio ima dosta ljudi iz Srbije koji su podigli novac putem ceka (valjda je to trenutno jedina opcija za Srbiju)

Imas na ovom linku razogovor o tome,tu sam i procitao da je dosta njih vec dobilo cek,imas tu i neka njihova iskustva pa vidi sta kazu :D

Da li je neko dobio cek u Srbiji? | ClixSense Forum

Tasks » Post #405

Thu Aug 28, 2014 03:08 in Ex-Yugoslavia

Quote:evo pola sata sam se zaj......a sa tim scolarom, i nema sanse.i meni dodje na kraju kad prekopiram dodje nesto na hrvatskom, mozda zato, ma ja ne razumjem, pomozite :evil: :shock:

Pa vec sam ranije objasnio ovaj problem.
Stvar je u tome sto je taj google scholar u tvom slucaju preveden na hrvatski,te zbog toga pojedini dijelovi stranice nisu onakvi kakvi bi bili da su na engleskom.
prije nego sto otvoris taj task otidji na ovaj link:

Google Scholar Settings

to su ti podesavanja tog google akademika (google scholara)
i desno imas language samo promijeni na engleski i radice 1000%

Tasks » Post #400

Wed Aug 27, 2014 04:17 in Ex-Yugoslavia

Quote:hvala ti,uspeo sam da taj deo naucim tj.da prekopiram tekst ali,ali...uvek ima neko ali...kako da dodjem do onakvog teksta koji oni traze.malo pre sam navatao jedan ALI kad otvoris stranicu pojavi se onaj obican tekst o tom pravnom slucaju--narod protiv...i kako da dodjem do zeljenog dokumenta.u njihovom objasnjenju su prikazane slike kako treba da izgleda validan tekst a neznam kako da ga nadjem.j...ga kad sam duduk i znam malo sa takvim stvarima.

pa vec sam ti objasnio kako
jednostavno kad se otvori ta stranica (sto kazes u tvom slucaju narod protiv...(uvijek je razlcit taj text)) tada stisnes ctrl+u i otvorice ti se onakav tekst sto trebas prekopirati,ili mozes ici i desni klik na tu stranicu pa view page source,al bolje ova prva opcija ctrl+u (sa tastature :P)

Pitanja i saveti » Post #946

Tue Aug 26, 2014 13:28 in Ex-Yugoslavia

Quote:Za Srbiju trenutno samo cek.Znaci mnogo strpljenja do 100$ i mnogo srece da se dobijaju taskovi. :|

pa dal je moguce,znaci ne postoji drugi nacin isplate nego cekom,i morate 100 dolara nakupiti
uh,pa to je vrlo neprivlacno za nove referale,kad znaju da mroaju do 100 dolara nagurati da bi dobili novac

moze jedno pitanje?

For each direct referral you recruit that earns a total* of at least $5 or $10 (depending on your membership type) you will earn a generous signup commission as follows:

ja sam mislio da dobijam bonus na svakih 10 dolara,nije vajda da se bonus samo jednom dobija? :(

Tasks » Post #398

Tue Aug 26, 2014 12:53 in Ex-Yugoslavia

Quote:pozdrav
u pravu si ali ova druga dva sam odah skontao ( s obzirom da nemam pojma engleski,koristim prevodilac) a posto sam jos duduk za iole ozbiljnije radnje na kompjuteru,taj prvi mi nikako nep[olazi za rukom,nogom i ostalim delovima :D :D :D :D :D ,a naletao sam cesto na taj zadatak i pokusavao i pokusavao...i odustao,nazalost

ma meni je cudno otkud da daju 0.56 za 1 task,pa mroas 56 onih malih uraditi da zaradis isto toliko :oOO
a nema problema ovaj prvi je stvarno lak

1. otvoris link koji ti nude
2. stisnes ctrl+u (ili desni klik view page source,ali to se razlikuje od browsera do browsera bolje ovo prvo)
3. stisnes ctrl+a (selektuje sav text) i ctrl+c (kopira taj text)
4. potom ga zalijepis u predvidjen box za to i to je to dobijes verifikacioni kod i dobijes pare
ja sam mjerio tacno 5 sekundi treba da ga zavrsis,hahah

al ima tu jedna caka,posto su sve te stranice na goole akademik koji je preveden na nas jezik (a kod mene vjerujem i kod tebe i na cirilicu) onda to sto kopiras on ne prepoznaje,stoga samo trebas promijeniti taj google akademik na izvorni engleski i to je to
srecno :D

Tasks » Post #394

Tue Aug 26, 2014 04:43 in Ex-Yugoslavia

odlicni taskovi danas
nema ih puno al zato kad se pojave RAZBIJAJU.
Za prvi vam treba 5 sekundi da ga rijesite,za drugi 2 minuta,samo da ih uhvatite
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Apr 1, 2023 09:39:24 PST