Evo ja sam sada uradio jso jedan task, accuracy mi je dobra, pise 1 task completed (samo jedan sam iz te grupe taskova radio) ali para ni za ovaj task nema...
littleplavusha wrote:Quote:ne razumijem,zasto moras cekati prvi u mjesecu,zar ne isplacuju sakog ponedjeljak i petka u 17:00prebacuju novac svaki pon i pet ali samo na paypal, a sa paypala na racun jedino na zahtijev (placa se naknada)ili pricekas prvi.cemo vidjet
littleplavusha wrote:Quote:Vidim da sada na balansu imas svega 7 dolarada, samo koliko sam shvatila moram cekati 01 u mjesecu da mi prebace bez provizije sredstva na racunu
znaci uspjela si isplatiti ovo ostalo
mozes li mi reci sta si uradila,posto imam isti problem kao ti
Edit:
a evo nasao sam sad tvoj odgovor na drugoj temi,tako da zanemari ovo![]()
uff, izgorit cu do onda
littleplavusha wrote:e ovako, ako mi moze tko pomoci-off topic je,znam
u cetvrtak sam zahtijevala isplatu na paypal racun, stavila sam vise od 8 dolara zbog provizije, i imam verificirani racun i mogu primati novce od drugih (barem sam na ebayu mogla primiti povrat novca). i vidim u subotu su mi se novci vratili na clixsensu, znaci iz nekog razloga mi nisu uplatili.e sad, ja sam namjestila jos nesto na paypalu racunu, da mogu dobiti lovu od drugih, ali nisam sigurna dal jel to to. sta ste vi sve namjestavali da mozete dobiti novce od clixsense? tnx
Quote:There is an issue with Paypal. The error we get is:
PayPal withdrawal ID 148059379 failed with reason code 3148: Receiver's address is in a non-receivable country or a PayPal zero country
Thank you
littleplavusha wrote:Quote:Isti smoprije ih se moglo vise raditi (zadaci sa racunima) a sad ti da 1 ili 2 i onda nis
samo ja malo vise radim te za racune,meni nisu teski,ali mozes uraditi smao po 1 ili 2 od jedne vrste,tj jednog prodavca.
A sto se tice tih sto testiraju aplikacije meni oni uvijek daju neki bonus (pored tog 0.01) tako da mi je to omiljeni taska sto se tice tih sto testiras web site meni su bili omiljeni i najbolji (bili su dobro placeni), mada sam znala odustati puno puta ako nesto nisam bila sigurna i ga poceti rjesavati opet, jer su dosta lako djelili flagove. a sad ja ne znam dal je samo meni tako ili je i drugima-ne moze ih se uloviti nikako, a kad ih ulovis kad kliknes na tasku open work in another window znalo mi je izbaciti poruku da jedan drugi radnik je prihvatio posao te da probam ponovo, a kad bi probala ponovo par puta onda bi mi znalo izbaciti poruku da sam precesto pitala za ovaj posao i da nema posla za mene
kao da su stavili nekakva ogranicenja imam osjecaj, ali nije u redu, jer sad ih ne mogu uraditi ni pomocu trikova
littleplavusha wrote:ma ja radim taskove samo kad imam vremena, i samo oni koji su laksi i koji nisu 0.01 cent
ja prije 10 dana kad su bili ti 'pravi' taskovi sam radila na drugom radnom mjestu, gdije nemam komp
eeeee danas ima full tih ignoring the year, compare wine label images to see if they are the same-18 sam ih uspijela uraditi, meni ti su full super
. a ti explicit sto ih ja radim isto su dosta laki i dosta dobre instrukcije imaju, tako da makar preseli komp u spavacoj
uspijela sam uloviti i dva od onih gdije treba prepisivati racune (ali jedva) a onih par di testiras web stranicu nista, ne da mi i bog.i ulovila sam neki po 0.07 centi sta djelis nesto na fejs, takodjer
littleplavusha wrote:evo da se javim, danas na poslu je bilo jako mirno, i slucajno slucajno i sva sreca sam uspijela uhvatiti jako puno onih po 2 centi 'Find EXPLICIT CONTENT by evaluating publication cover AND inside pages' i one legendarne po 3 centa 'Ignoring the year, compare wine label images to see if they are the same', pa mi je zarada skoknula u plafon
cijelih 80 centi, to je inace moj osobni dnevni rekord do sada
littleplavusha wrote:ma katastrofa, u zadnje vrijeme nema uopce taskova za uraditi, svi su po 0.01 cent ili neki sto si morao prije rijesiti round 1 da bi mogao sudjelovati u round 2, a oni gdije treba da prepises sa racuna ili da testiras web site uopce mi ne da da ih radim-pamti zadatke od prije mjesec dana sta sam ih uradila, i nema, you have done maximum of your work, i nema sanse da mi da da udjem u task!a one dobre gdije si izabirao najbolji google rezultat sa 0.06 centi su smanjili na 0.04 centi! ljudi, odoh ja kopati, imam paradajz pa mozda sta prodam, vise mi se isplati
macko112233 wrote:Drugari,
Task Find the Company Leadership Page using a Company URL ima gresku, tacnije je ne priznaju ispravan odgovor. Napisala sam im zalbu, odgovorili su vrlo brzo za nekih pola sata, i prihvatili su je. Tako da znate ako vam se desi slicno..pisite im.
jevticbozidar wrote:i sta im ovo znaci-Make sure you only have one window open for this task. We only accept work when it's submitted from one window.preveo sam ali mekapiram kakav 1 prozor?pa otvorim pocetnu stranu i udjem u zadatke,otvorim neki zadatak i to sr..e mi se pojavi.
Cevu wrote:Da li je ovde neko iz Srbije podigao novac i kako?
Quote:evo pola sata sam se zaj......a sa tim scolarom, i nema sanse.i meni dodje na kraju kad prekopiram dodje nesto na hrvatskom, mozda zato, ma ja ne razumjem, pomozite![]()
Quote:hvala ti,uspeo sam da taj deo naucim tj.da prekopiram tekst ali,ali...uvek ima neko ali...kako da dodjem do onakvog teksta koji oni traze.malo pre sam navatao jedan ALI kad otvoris stranicu pojavi se onaj obican tekst o tom pravnom slucaju--narod protiv...i kako da dodjem do zeljenog dokumenta.u njihovom objasnjenju su prikazane slike kako treba da izgleda validan tekst a neznam kako da ga nadjem.j...ga kad sam duduk i znam malo sa takvim stvarima.
Quote:Za Srbiju trenutno samo cek.Znaci mnogo strpljenja do 100$ i mnogo srece da se dobijaju taskovi.
Quote:pozdrav
u pravu si ali ova druga dva sam odah skontao ( s obzirom da nemam pojma engleski,koristim prevodilac) a posto sam jos duduk za iole ozbiljnije radnje na kompjuteru,taj prvi mi nikako nep[olazi za rukom,nogom i ostalim delovima![]()
![]()
![]()
![]()
,a naletao sam cesto na taj zadatak i pokusavao i pokusavao...i odustao,nazalost