Please wait...
HomeForumPosts by Pavke33

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Pavke33

Kako platiti članstvo sa Pay Pala » Post #11

Wed Aug 26, 2015 03:16 in Ex-Yugoslavia

Hvala na odgovorima :)

Kako platiti članstvo sa Pay Pala » Post #8

Tue Aug 25, 2015 04:03 in Ex-Yugoslavia

Jel se dobija vise taskova sa premium racunom?

ClixGrid » Post #1356

Sat Jan 24, 2015 04:46 in Ex-Yugoslavia

CONGRATULATIONS!
You have just won 0.25!
You have 10 chances left for today

Pitanja i saveti » Post #693

Sun Oct 27, 2013 07:42 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima, da li neko moze da mi pomogne posto ne mogu uopste da radim taskove, pise mi " No acess, your current login cannot access this resource, to mi isto pise i na CrowdFloweru... da li treba da sredim neke opcije da bih ponovo mogao da radim taskove? ili je posredi nesto drugo?

Unapred zahvalan

Pitanja i saveti » Post #673

Fri Oct 04, 2013 03:11 in Ex-Yugoslavia

Poz Nocko, jesam prijavljen na crowdFloweru ali i tamo mi isto ispise istu ovu poruku kada radim taskove, izgleda da je nesto oko mog kompjutera ili sa internetnom... u svakom slucaju hvala na pomoci

Pitanja i saveti » Post #666

Mon Sep 23, 2013 03:11 in Ex-Yugoslavia

Zna li neko zasto ne mogu da radim taskove, ovo mi ispise kada udjem na task
No access

Your current login cannot access this resource.

Jel imao neko iste probleme? Hvala unapred na odgovoru

More Tasks for Yugoslavia » Post #2

Tue Aug 06, 2013 02:00 in Ex-Yugoslavia

x2
Trebali bi da napravimo referendum i da trazimo da nam ubace vise taskova za sve zemlje bivse Jugoslavije. Ja sam svega 80-ak odradio do sada, a novih taskova nema vec danima barem kod mene...

Tasks » Post #12

Sun Jul 28, 2013 01:42 in Ex-Yugoslavia

Hvala na odgovoru Nocko. Uspeo sam i ja sinoc da uhvatim jedan task, ali sam failovao, trazio mi da otvaram google map i da potvrdjujem adrese nekih firmi.... naravno ja se izlupetao i naravno nisam uspeo, valjda cu imati vise srece da naletim na neki task i da uspem :) Hvala jos jednom

Tasks » Post #9

Fri Jul 26, 2013 15:48 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima, novi sam ovde i donekle razumem sta treba klikati... ali me zanima sto ne mogu ni jedan task da dobijem? Hvala unapred
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 21, 2023 16:36:56 PST