1. защо пък и некоректните сайтове да не се възползват от нас .без да можем да се предупредим за тях
2.защо пък всички да печелят докато другите разберат за какво става въпрос .
3.каним реферали .ок и после какво ,чудим се защо са се махнали и са неяктивни .ки ще ви кажя ,не всикчи разбираме от тия сайтове .тоя който ме извика в тоя сайт ми помогна точно с два час реплики и те бяха намери ли играта за 10 долара ,и колко активна мога да бъда -на работа ли съм или не съм .с това ли си помагаме .така ли се задържат рефали и после се чудите защо от тях вече никой не е активен .да българи сме и си държим на дилемата по добре вуте да е зле от колкото я да съм добре .в ада казана на българите се знае .там където няма една глава отгоре .защото никой няма да ти помогне а ще гледа да те дръпне на дъното при него
4.с риск да ме блокират но така или иначе тоя на когото съм реферал не ми помага дори със съвети . ще си оставя скайпа ,за сериозни хора които не само търсят помоща ми но са готови да предуставят такава. АКО МЕ БЛОКИРАТ В ТОЯ САЙТ ЗАРАДИ ТОВА КОЕТО НАПРАВИХ ,ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ,НО ЗНАМ ЕДНО НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ ПРЕДИ ВСИЧКО И ЗНАМ ЧЕ ЩЕ НАМРИМ НАЧИН ДА СЕ СВЪРЖЕМ ПОМЕЖДУ СИ И ДА ГИ РАЗБИЕМ .ЗА БЪЛГАРИЯ ДУМАТА ЗАБРАНА И НЕВЪЗМОЖНО НЕ ВАЖИ
Промяна: Скайп адреса бе премахнат, защото е в разрез с правилата на форума.
buldan75
buldan75 wrote:Здравей и на теб shviki ,
И добре дошъл във форума на ClixSense.
Пожелавам ти приятни моменти и естествено добри печалби.![]()
Поздрави