Please wait...
HomeForumPosts by alingabriel1981

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by alingabriel1981

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1790

Sun Mar 30, 2014 07:46 in Romanian

Alin73 wrote: tot nu inteleg :| eu vreasu sa stiu cum pot castiga bani pe urma taskurilor ca am auzit ca se da 70 centi pe task si vreau sa stiu unde trebuie sa intru ca sa fac bani din asta si cel mai important ce e TASK :?:

=)) doamne fereste .
Mai vorbesti ca stii si engleza.
Pai e foarte simplu baaaaaa,in loc sa te agiti sa intrebi in stanga si in dreapta ,deschizi un task si citesti ,dar am impresia ca tu CREZI ca stii engleza la perfectie ,cred ca in realitate stii doar ceea ce ai invatat din desenele animate.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1789

Sun Mar 30, 2014 07:40 in Romanian

ivanstas wrote: Cineva a reusit sa faca acest task?

Tell Us What You Think About This Youtube Video

Daca da....explicati-mi si mie cum se face!
Daca taceai ,filozof ramaneai.
Auzi la el,nu stie cum se fac task urile alea cu " Tell Us What You Think About This Youtube Video ",cum ai facut tu banii aia ....nu stiu ,dar vad ca esti pe dinafara.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1692

Mon Nov 11, 2013 09:40 in Romanian

bubico wrote: Stie cineva cum se fac task-urile cu gasirea mail-ului unei persoane?

,,Contact information for this business person?"

Deci tu le facusei pe alea cu termeni financiari portughezi...care nu puteau fi facute decat de vreo persoana cu foarte multe cunostinte din domeniul bancar, portughez - englez si nu poti sa le faci pe astea :)) care sunt floare la ureche.
Tare asta .
Pai iti spun eu cum le-ai facut pe alea portugheze.
Nu a contat acuratetea acolo,mai exact nu a existat.
Au fost in work mode ,doar ;)

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1685

Wed Oct 16, 2013 12:24 in Romanian

bubico wrote: Puii mei, joburile astea din Columbia cred ca sunt gresite. Eu zic ca e adresa corecta si ei spun ca am zis ,,FALSE" :x :oops:
Sunt gresite si alea si cele cu adrese din Brazilia ...au fost la fel
A rezolvat cineva taskuri cu termenii financiari ? Task urile portugheze?

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1671

Fri Sep 27, 2013 04:46 in Romanian

stridis wrote:
serRene wrote: de 1 saptamana in azi se fac 7 zile nici un task nimica cand sunt la munca stau cate 16 ore cu pagina deschisa si refresh si degeaba nu am vazut nimica inafara de aia cu adult nush ce care nu merge pe RO din cate am inteles...nush daca are rost sa mai stau sa pierd timpul pe aici din moment ce altii fac 600-900 de taskuri in 24 de ore clar restu sunt degeaba :) parerea mea...

Nu mai fi suparat ca sunt foarte multi in situatia ta, printre care ma aflu si eu :) fac vreo 3 saptamani cred si n-am prins mai nimica nu ca n-as fi stat dar ce-au fost vizibile au fost foarte putine (10-50) aseara parca erau cele cu oferte zilnice (cam 400) da n-ai ce sa prinzi ,daca faci 2-3 ca dispar foarte repede , cei de la CF stiu cum le impart aceste sarcini ,(acele skill teste ) le-am facut pe toate cu exceptia unuia la care expirase timpul si tot nimica n-am cu saptamanile , bine ma gandeam ca poate d-acolo e problema da cel putin pt. mine nu s-a schimbat nimic cinestie care-i treaba noi deocamdata asteptam au ei metodele lor dupa care le distribuie ,odata prea multe si-odata prea putine asta e.

Pai ce skill test uri ai trecut tu ?
Cel portughez l-ai trecut ?
Cel portughez cu termenii financiari?
Cel german?
Cel francez nivel 1?

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1670

Fri Sep 27, 2013 04:44 in Romanian

StephanieJolie1 wrote: Hello! am reust sa fac decat un task! :lol:
Cel cu imaginile, in rest mi-au aparut alte doua task'uri, la care cred ca am gresit...si de atunci imi apare asta! Nici macar cel cu imaginile nu-l mai pot face. Deci probabil m-au banat...sau ceva..
:thumbdown:

Wow :))....

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1669

Fri Sep 27, 2013 04:43 in Romanian

prapaditul wrote: sal bubico, referitor la mesajul tau de mai sus, se poate face ceva ca sa nu mai fi banat ???

ca eu am trimis mesaj pe forum la ei, dar nu mi-a raspuns nimeni...si astfel nu mai fac task-uri de vreo luna

si ce este mai nasol, ca nici macar nu stiu pentru ce m-au banat.

bafta la click-uri si taskuri.

Eu stiam ca te baneaza ,doar in momentul in care ai gresit foarte multe task uri sau ai obtinut o acuratete inacceptabil de mica

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1660

Fri Sep 13, 2013 11:52 in Romanian

rlutia66 wrote: Astazi am primit doua emailuri de la CF in care imi raspund la doua contestatii facute cu 13 luni in urma!?!
Quote:We are sorry that you had an issue with Job 120526 - Extract Milestone Information from a University Course Syllabus (UPDATED)

We also sincerely apologize for our delayed response to your issue. Thank you so much for your patience while we work through the backlog.

We are going to look into this task to see exactly what the problem might have been. We have issued you a bonus to compensate you for your time and inconvenience.

We know it has been about 13 months since you posted this topic. We are in the process of transitioning to a new support platform to improve our ability to get to issues in a timely matter. Late replies such as this will not be acceptable.
Celalalt e la fel, dar pentru alt task

Mai au un pic pana sa ajunga la zi :lol:
Salut ...stiu ca ai ceva timp de cand esti inscris pe astfel de site uri .
Cum stai cu task urile ,primesti mai multe ...sau tot ca noi? :)

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1627

Sun Aug 11, 2013 06:24 in Romanian

Reuseste cineva sa intre pe task ul asta "Flag images that contain adult content (Contains mature content) (NEW UI) (CrowdFlower Official Job)" .
De vreo 2 saptamani de cand ma chinui si o singura data mi -a dat unul .
Vad ca le alimenteaza non-stop....acum sunt 2 peste o jumatate de ora sunt 30 ...problema e ca azi erau 35 si am dat click pe task si nimic...deci in concluzie pe astea cine le face????????
Daca stie cineva sa ma lamureasca si pe mine?
Nu mi dati un raspuns de genul "sunt luate de altcineva in momentul respectiv " ca nu cred nici in ruptul capului.
Astea pe care le avem noi aici sunt doar pentru noi romanii ,ok?
S a intamplat odata sa incerc sa fac un task la 04:00 dimineata,mai era unul singur disponibil.
Nu m-a lasat sa l fac ...si ghici ce la 10:00 era acelasi task cu 1 disponibile ...pana la vreo 11:00 cand n a mai fost ....dar stau si ma gandesc asa....as vrea sa cred ca exista o logica ,dar ce logica e in asta .
Testul ala ramane acolo cateva ore bune ,nu l-a facut nimeni,toti erau prosti ...si nu au reusit sa l faca si hop a venit desteptul de la ora 11:00 si l a rezolvat :).
Logic, nu?

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1626

Sun Aug 11, 2013 06:16 in Romanian

bubico wrote:
criskey wrote:
bubico wrote:
Este probabil legat si de istoricul tau, de acuratetea obtinuta.

Acum e un task in germana de 0,28 $ , dar nu e valabil pt romanica :x :oops: :evil:
Daca apare in lista, este valabil... chiar daca nu poti intra in quiz mode.
Cat despre istoric si acuratete, teoria nu tine, cel putin momentan, pentru ca mai bine de o luna dashboardurile sunt in mentenanta si acuraretile sunt curs de recalculare. Chiar ei au spus pe forum, ca acuratetea nu influenteaza in perioada asta numarul de taskuri. (deci doar tara/regiunea poate afecta, cum era si pana acum).

Get Satisfaction - People Powered Customer Service

Singura explicatie ar putea fi vreun job primit in urma trecerii vreunui skill test. Saptamana trecuta a fost unul ce-l primeai daca treceai un skill test legat de ghiduri de cumparaturi pe ebay... de am facut vreo 100 pe verzi. In rest, nu stiu sa fi fost un alt skill test in urma caruia sa ai un numar constant taskuri (gen "daily tasks"), astfel incat sa te mentii undeva la o suta de taskuri zilnic.

Tu te-ai logat la ei si ai facut testele alea ale lor ?

Skill test urile nu au nici o legatura,cel putin in cazul meu,eu am trecut un test cu specific medical si unul pentru verificare cunostintele de franceza..asta nu inseamna ca am vazut teste in franceza sau cu specific medical...

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1615

Sun Aug 04, 2013 03:14 in Romanian

Mda...ideea e ca altii prind task uri mereu ,chiar daca le apar probabil un numar de 20 disponibile/task ....iar altii se chinuie degeaba sa dea click pe task ul respectiv de 1 milion de ori ca tot "there is no work" ii apare.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1613

Sat Aug 03, 2013 07:11 in Romanian

:D Scopul pentru care am intrat pe forum in acest moment a fost...sa intreb cum "florin87200 si nastasapaul " fac atatea task uri si uite ca tocmai am gasit :lol: .
Sa fie in functie de scorul / punctajul pe care l-au realizat de a lungul timpului?
Sa presupunem ca s au inregistrat pe site din 2011 si au ajuns sa le faca cu o acuratete de 95%-100% si pe baza acelui punctaj primesc mai multe task uri?
Altfel nu cred ca ar fi posibil...sau eu stiu .
Eu am facut 46 de task uri in 6 ore :lol: .
Deci ei sunt un fel de roboti? Sau ma misc eu ca la 100 de ani ?

WON .25 cents on ClixGrid » Post #3

Mon Jul 22, 2013 12:47 in Success Stories

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.25!
First time :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 10, 2023 22:33:31 PST