Please wait...
HomeForumPosts by misko-kv

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by misko-kv

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #914

Tue Mar 07, 2017 05:40 in Ex-Yugoslavia

I ja sam mislio da moze,al rekoh da pitam za svaki slucaj:) hvala.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #912

Tue Mar 07, 2017 05:08 in Ex-Yugoslavia

Jedno pitanje u vezi platnih procesora.Do sada sam podizao preko paypala,sad me zanima da li mogu na isti racun u intesi gde sam povezao paypal da povezem i payzu?

Pitanja i saveti » Post #2679

Tue Jul 05, 2016 13:25 in Ex-Yugoslavia

Isti je mail,i vec sam radio taskove sve je bilo ok,sada nece.Poslao sam im mail,videcu sta ce biti.

Pitanja i saveti » Post #2677

Tue Jul 05, 2016 12:35 in Ex-Yugoslavia

evo sad sam iskopirao sta mi kazu da uradim kad pokusam da se lugujem,ne razumem zasto da menjam moj fb,kad je radilo sve kako treba u pocetku. Sorry, you must change your Facebook account's email to sign-in and perform tasks

Pitanja i saveti » Post #2676

Tue Jul 05, 2016 12:11 in Ex-Yugoslavia

dobro,hvala vam na trudu,nadam se da cu resiti nesto.Pozdrav

Pitanja i saveti » Post #2675

Tue Jul 05, 2016 12:09 in Ex-Yugoslavia

to sam odradio jos u pocetku,bas davno,znam da sam nula level,nem pojma zasto ni kako to ide,nisam bas upoznat za levele.

Pitanja i saveti » Post #2672

Tue Jul 05, 2016 11:59 in Ex-Yugoslavia

poveze me sa fb i onda mi kaze da se ne slazu sifre ili tako nesto ne stignem da procitam :)Nemam nikakve levele,samo me zanimalo da li je moguce da se ponovo registrujem novim mailom i fb-om,nece mi praviti problem? lakse mi je to da uradim ako je dozvoljeno nego da sad resavam ovaj problem,a vec sam pokusao i sa resetom pasworda i nece nista.

Pitanja i saveti » Post #2669

Tue Jul 05, 2016 11:36 in Ex-Yugoslavia

Isti je mail,ali nece da se uloguje ,pa sam mislio da otvorim sve ponovo,ne znam jel bi to bio problem mozda?

Pitanja i saveti » Post #2667

Tue Jul 05, 2016 11:15 in Ex-Yugoslavia

Imam problem,ako moze neko da mi odgovori.Radio sam taskove kad sam se registrovao ovde,ali to je bilo jako davno,posle zbog nedostatka vremena nisam mogao da ih radim i sada imam problem jer ne mogu da se ulogujem na CrowdFlower,nesto se ne slaze sa mojim fb profilom.Da li da otvorim potpuno novi mail i fb i tako da pokusam da se registrujem na CF?

Surveys, Offers, Video, Games » Post #125

Mon Jul 04, 2016 03:16 in Ex-Yugoslavia

Nisam bas nesto upucen,nisam radio puno taskova,u pocetku par puta,posle nisam imao vremena.Hvala ti puno na odgovorima.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #123

Sun Jul 03, 2016 14:48 in Ex-Yugoslavia

Sad da te pitam gde je taj rain forest,sta se tu radi...taskovi? Mozes da me uputis u vezi toga,ne vidim nigde na nalogu to?

Surveys, Offers, Video, Games » Post #121

Sun Jul 03, 2016 09:42 in Ex-Yugoslavia

Ok hvala na odgovoru,sad bar znam da ne treba registracija.A sada su proradle igrice,i ako nisam nista popravljao,stvarno ne znam zasto predhodnih par dana nisu htele da se pokrenu.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #119

Sun Jul 03, 2016 06:09 in Ex-Yugoslavia

Nisam menjao nista,sve je radilo kako treba,otvarao sam bukvalno sve igrice koje su bile na listi,a sada nece ni jednu.Uvek izadje isti tekst...

Surveys, Offers, Video, Games » Post #117

Sat Jul 02, 2016 18:21 in Ex-Yugoslavia

Molim nekog za odgovor.Odavno sam na clixsense ali zbog nedostatka vremena sam radio vrlo mlo taskove i ofers.Sad imam vise vremena pa poceo malo nesto da raduckam,zanima me kada udjem na TrialPay,i pokrenem neku igricu uvek me izbacuje izadje mi ovo: There was an error connecting you to Jet Cats. I na toj stranici ima opcija da se registrujem na trial pay,da li to treba da uradim ili ne?Pre par dana sam igrao igrice bez poblema i zaradio koji cent,ali sada nece ni jednu da pokrene.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 22, 2023 12:22:50 PST