pozdrav incomehomejob
u poslednjih mesec i kusur,promenuo sam radno mesto tj firmu pa nestizem na sajt.
sto se tice flagova ,izgleda da sam opet bio bespotrebno uznemiren....znas kako to kod mene ide ...
ovo je mejl od malopre
Your Major Flag on Job 1282110 was removed after a job owner or Figure Eight Community member thoroughly reviewed your ticket.
The Major Flag should no longer be visible on your Job History and you may continue working on this Job if it is still running. We apologize for any inconvenience.
Thanks!
The Figure Eight Team
i stvarno,pogledam u istoriju a njih nema.opet,cak ni dispute nisam ''stiso''.budale i pijanice ( ovo drugo nisam ) i bog cuva

tako bar kaze nas pametni,stari narod

e sad.kolka sam ''budala'' valda ce mi vratiti i nalog posto su skinuti flagovi.kod meme je sve moguce pa i 2 majora za 1 zadatak.maznam dal je tako nesto bio slucaj kod jos nekog il sam ja unikat

pretpostavljam da su mi zbog toga deaktivirali nalog jer,stvarno,nikad nisam pokusao nesto da muljam niti sam ikada bio drzak ili neljubazan a kamoli nesto gore od toga.
ako mi nevrate nalog uskoro ( naravno da to ocekujem uskoro

) napisacu im zalbu.nadam se da ce sve doci na svoje mesto.
a ,stvarno sam kratak sa vremenom i slobodnim danima pa zato nestizem da vidim sta se desava na forumu.