Please wait...
HomeForumPosts by victor732001

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by victor732001

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #191

Sat Sep 07, 2013 03:28 in Ex-Yugoslavia

vladko wrote: Cestitam WeeCash za sada si na prvom mestu u zaradi na ClixSense od Ex-Yu . :clap:

pisi mi druze preku koja banka i potocno koja karticka se vrsi isplata vo makedonija ...

ClixGrid » Post #605

Mon Aug 19, 2013 01:05 in Ex-Yugoslavia

za dobro utro - Screenshot by Lightshot - dobro dojde ... :thumbup: :clixsense:

ClixGrid » Post #578

Mon Aug 05, 2013 05:50 in Ex-Yugoslavia

victor732001 wrote: za zivo cudo deneska me iznenadi - Screenshot by Lightshot ... samo taka neka prodolzi :clap: :clixsense:

Screenshot by Lightshot

ClixGrid » Post #577

Mon Aug 05, 2013 05:41 in Ex-Yugoslavia

za zivo cudo deneska me iznenadi - Screenshot by Lightshot ... samo taka neka prodolzi :clap: :clixsense:

NOVAC » Post #10

Mon Jul 22, 2013 06:19 in Ex-Yugoslavia

nocko wrote:
vule89 wrote: Posto ne mogu da dovedem ni jednog referala i ovo uzaludno svakodnevno kliktanje za po cent dva pocinje da me izludjuje...Jel ima neka opcija da kao sto je bilo na jenom sajtu da platis i da ti daju referale ili reklame?? Tj. Jel postoji jos neki vid zarade na sajtu sem da klikcemo na reklamice i da molimo boga da ubodemo kockicu u ClixGrid igrici??? HVALA

Pozdrav i dobro došao.
Dobro ti WeeCash reče za taskove. Ja sam juče i danas zaradio 12 dolara na onim taskovima s adresama u Njemačkoj.
Ni meni ne ide dobro dovođenje referala ali treba biti uporan.
Sretno...

Pisi sta koristis kao pomocno sredstvo ... koji pretrazivac ili sajt ili mozda neki program ... opisi malo vise u detalje nacin rada ... hvala :thumbup: :thumbup:

ClixGrid » Post #462

Tue Jun 04, 2013 02:03 in Ex-Yugoslavia

Screenshot by Lightshot danas sam dobio ovo

Isplate sa ySense (Postajte isplate ovde!) » Post #153

Tue May 14, 2013 10:44 in Ex-Yugoslavia

vladko wrote: Cestitam WeeCash za sada si na prvom mestu u zaradi na ClixSense od Ex-Yu . :clap:

cestitki za dobienite nagradi ... neka se mnozat ... inaku mene mi treba mala pomos i informacija okolu povlekuvanje na parite ... preku koja karticka od stopanska banka moze da se prefrlat parite , ako znaes ili mozes da pomognes pisi odgovor ... jas imam visa-internet sto sluzi za placanje i kupuvanje na internet ... ne znam dali moze i da prima pari istata karticka ... blagodaram

ClixGrid Win!!! » Post #3

Tue May 14, 2013 02:04 in Your Stats

ClixGrid » Post #424

Tue May 14, 2013 01:27 in Ex-Yugoslavia

SankeMKD wrote: danas sam osvoio 5 extra chances

konecno i jas da ubodam nesto - Screenshot by Lightshot

ClixGrid » Post #423

Tue May 14, 2013 01:24 in Ex-Yugoslavia

i mene mi se posreci denes - Screenshot by Lightshot

ClixGrid » Post #422

Tue May 14, 2013 00:54 in Ex-Yugoslavia

SankeMKD wrote: danas sam osvoio 5 extra chances

cestitki za dobienite nagradi ... neka se mnozat ... inaku mene mi treba mala pomos i informacija okolu povlekuvanje na parite ... preku koja karticka od stopanska banka moze da se prefrlat parite , ako znaes ili mozes da pomognes pisi odgovor ... jas imam visa-internet sto sluzi za placanje i kupuvanje na internet ... ne znam dali moze i da prima pari istata karticka ... blagodaram

Brzi Start » Post #8

Fri Apr 26, 2013 14:03 in Ex-Yugoslavia

ok vi e muabetot ama koj frla pari u nepoznato ... treba malku povece da se zapoznae so okolnostite pa potoa da se vpusti vo takanarecena avantura ... iako ne bi bilo loso da ima malku povece sorabotka pomecu nas pa ako treba i nekoja grupa da formirame na fb ili druga mreza

Pitanje za Offers » Post #15

Tue Apr 23, 2013 07:00 in Ex-Yugoslavia

mozete postavljati odgovore od zavrsenih taskova kako bi pomogli i drugima da zavrse iste ... :clap:

ClixGrid » Post #401

Sat Apr 20, 2013 02:56 in Ex-Yugoslavia

Prva nagrada - Screenshot by Lightshot i kod mene ...
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 08:23:44 PST