Please wait...
HomeForumPosts by al1968

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by al1968

24/7-Общи приказки » Post #324

Tue Jan 28, 2014 14:07 in Bulgarian

lia1407 wrote:
respekt wrote:
lia1407 wrote: Черпя Мохитооооооо

Ти па мохито. Дай нещо по така. Едно убаво уиски ;)

Без лед, защото Шута каза, че е смъртоносен и е виновен за потъването на Титаник

Аз УИСКИТО го пия само с кола...лесно влиза, а и камуфлажа е добър! А в тая зима за какъв лед говорим ! ТрЕбе си нещо топличко, по-меки цветове....

24/7-Общи приказки » Post #322

Tue Jan 28, 2014 13:58 in Bulgarian

Qtrus wrote: Абе не е ли едно нашенско от грозде или кайсийка... стопля ушите и краката и ти прави компрес на душата :D

Не бря! Цвета му е зелен..не знам от какво се прави.Ама % съдържание на спиритуса е около 40..значи става. А що се касае до гости в ЛондЪна...всички май ще сме поканени там, "когато му дойде времето"..както казваше Царя

24/7-Общи приказки » Post #317

Tue Jan 28, 2014 13:47 in Bulgarian

lia1407 wrote: Черпя МохитоооооооАйде сега....мохитото май стана наризателно ! Тук сам! Обаче...добре , че си бях в БГ за празниците и видях за първи път какво представлява мохитото. А на вкус...оещала съм, че ще го пия в ЛондЪна с един много готин мъж и неговата прекрасна съпруга! Само чакам хубавия повод!

24/7-Общи приказки » Post #314

Tue Jan 28, 2014 13:43 in Bulgarian

Ехо, появи се още един звездоброец! Отдавна не съм се разписвала тук.! А колкото до служебната дрямка...това се случва не само в БГ :))))) но и някъде из "работливата" Европа ! Питайте Войводата докато пази входа на обекта, къде се подвизава през това време.:)))

ClixSense Задачи » Post #1426

Thu Oct 24, 2013 11:20 in Bulgarian

"Считано от 11:23 EST време днес, ClixSense са спрели да получават кредитни потвърждения от CrowdFlower.

Към момента администрацията на ClixSense нямат информация на какво се дължи проблема, но смятат че същият ще бъде отстранен в най-скоро време. Също така се очаква и повече информация от самите CrowdFlower.

След като проблемът бъде отстранен, ще бъдат изплатени всички задачи, които са биле изпълнени през въпросния период от време.

ClixSense се извиняват за неудобствата, които този проблем е причинил."


BULDAN 75

Проблем със задачите в CrowdFlower » Post #1

Thu Oct 24, 2013 11:11 in Bulgarian

Считано от 11:23 EST време днес, ClixSense са спрели да получават кредитни потвърждения от CrowdFlower.

Към момента администрацията на ClixSense нямат информация на какво се дължи проблема, но смятат че същият ще бъде отстранен в най-скоро време. Също така се очаква и повече информация от самите CrowdFlower.

След като проблемът бъде отстранен, ще бъдат изплатени всички задачи, които са биле изпълнени през въпросния период от време.

ClixSense се извиняват за неудобствата, които този проблем е причинил.

ClixSense Задачи » Post #1389

Thu Oct 10, 2013 02:26 in Bulgarian

ofeliq_asgr wrote: Искам да попитам мога ли да решавам задачи от различни сайтове?
Ако е една и съща като име, мерси.


По принцип може, но в последно време КФ наложиха ограничения за някои задачи- ако ги отвориш в един сайт и пробваш в следващия, след първата задача ти изписва, че можеш да я правиш само от един акаунт. Така че- преценявай къде и как. А и някои задчи имат лимит в бройката- по 50 обикновено. В такъв случай като стигнеш лимита не те пуска повече. До следващата серия задачи от този тип. УСПЕХ!!!!!

ClixSense Оферти » Post #535

Tue Oct 01, 2013 22:24 in Bulgarian

Да, нормално е.Общо взето за България са много малко офертите- в повечето случаи са клипове за гледане. По добрия вариант е да се ориентираш към задачите/ тасковете/- последната седмица се появяват вече задачи....след почти два месеца суша. Успех!

ClixSense Задачи » Post #1367

Wed Sep 25, 2013 22:48 in Bulgarian

Здравей,allkata! По принцип всяка задача е сама за себе си, т.е. прави се по различен начин. За някои от задачите колеги по- нагоре в тази тема са написали обяснения, но не може да се даде конкретен отговор. Аз лично правя така- оглеждам и си превеждам / чрез транслате/ инструкциите, след това примерите. И като ми стане ясно горе-долу какво се иска в задачата, отварям първата. След което задължително си превеждам отговорите , които трябва да маркирам.За успокоение- аз не знам и дума английски, но по този начин успявам да се ориентирам .Ако преценя, че няма да се справя в този момент със задачата, я затварям .

Задачите се правят бавно и спокойно.Време се дава достатъчно, така че не е нужно да се бърза. Важно е да се направи както трябва, за да имаме успеваемост добра и шанс да ни пуска по-нататък да работим.

Желая ти успех и късмет!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2164

Sun Sep 22, 2013 14:25 in Bulgarian

мила, админите няма как да ти отговорят. Тук, в нашия форум има БГ модератори- хора умни, интелигентни, знаещи и можещи....но..хора, като всички нас! И със сигурност нямат физическата възможност да прочетат на всеки постовете и да отговорят.Затова много от приятелите се включват и отговарят на даден въпрос! Не е важно кой и как- важно е да получиш точната помощ в точното време! УСПЕХ!!!!!!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2144

Thu Sep 19, 2013 10:39 in Bulgarian

По принцип офертите са нож с две остриета- правиш ги, изпълняваш всички изисквания и...в повечето случаи не ти ги плащат. Щом стигнахме до ситуация да изпращаме скриншотове на гледани видео клипове...Аз лично почти цял ден изгубих да пиша писма на матоми и суперревардс за неплатени оферти от близо месец...платиха...някои, но вече просто ми писна от такава велика коренспонденция за такива пари...И въпреки всичко си мисля, че ако направим някоя оферта и не ни я платят- трябва да си търсим парите.

Точно поради тази причина е занимавам повече със задачите. И аз не знам дума английска, но някак си се справям чрез транслате на гугъл.

Похвали се. » Post #800

Mon Sep 16, 2013 08:25 in Bulgarian

daniboy-london wrote: :lol: :lol:
:thumbdown:

tova trqbva da sa nai trudnite $13.70 ako vaobshte i tqx gi plashtat
oferti za bg kolkoto da si gubish vremeto
ako kato vid medot za podpomagane e tozi sait neznam da li i za 1 xlqb pari se izkarvat na den?
izumen sam ot fakta ako nqkoi e napravil pari tuk.........


За протокола:

От 23.03.2013 г. до сега today $0.7408 yesterday $0.7741 total $245.2490.

Имам малко повече от за 'един хляб на ден ", но..да ..прав си- акопосещаваш сайта само да накликаш рекламите, нямаш шанс! Със сигурност за 4 дена не си успял да се ориентираш във възможностите на тази програма. Но ако все пак искаш да работиш и да печелиш тук- отдели време и прочети мъничко от темите за задачите, за офертите. Факта, че този сайт е от 2007 год. и още не се е скамнал...говори много.
Но..това е въпрос на личен избор!!!!!Желая ти успех и се надявам след два месеца да говорим на един език!!!

P.S. И...да... сайта плаща- с швейцарска точност- всеки петък и понеделник! Но миминума си е минимум- за всички нас- и трябва да се потрудиш, за да го получиш!!! ;)

Похвали се. » Post #796

Sun Sep 15, 2013 23:04 in Bulgarian

Браво, момчета!!! Велики сте!! Не един, ДВАМА БЪЛГАРИ в ТОП 10!!!! Показахте на света, че българите също можем! На всички пожелавам този успех и вярвам, че в най- скоро време целия ТОП 10 ще бъде окупиран само от българи!

ClixSense Задачи » Post #1336

Sat Sep 07, 2013 22:08 in Bulgarian

Здравей! Тестовете в дашборда са за доказване на умения, които по-късно ще ти дадат достъп до определен вид задачи. Би трябвало в момента да имаш езикови- немски, френски, португалски.За френския малко по-нагоре в темата има подаден жокер.Дори и да се провалиш на тия тестове, след около 10 дни отново ще ги получиш.

А за задачите-в момента няма налични, но пак в тази тема има обяснения поне на пет задачи- принципа на решаване.В същност не може да се обяснява на сляпо, но в най-общи линии задачите са такива- да намериш официалния сайт на дадена фирма/ като имаш три линка за търсене/, или да направиш корекция на адреса на фирмата, или да категоризираш дейността на фирма, или да отбележиш от 30 снимки кои са с неподходящо съдържание за деца под 17 години.....

Задачите са различни, но тук можеш да питаш, когато има нещо неясно.Винаги се намира кой да помогне!!! Успех! И дано по-скоро пуснат задачи! Ще видиш колко бързо ще се ориентираш какво трябва да се прави!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2136

Thu Sep 05, 2013 21:39 in Bulgarian

Здравей! Решаваш сам- все пак това си е риск, но лично моя съвет е да изчакаш, да си събереш парите и сам да си купиш премиум! Наблягай на задачи и оферти / когато ги има, разбира се / и за месец си готов! УСПЕХ и КЪСМЕТ!

ClixSense Задачи » Post #1333

Thu Sep 05, 2013 12:56 in Bulgarian

LekyShantyf wrote: къде са тези задачи,как се решават,нов съм и нищо не знам? :(


Стреснаха те с тоя английски! Аз не знам дума, но с транслате си превеждам упътването- при всяка задача има такова, а след това си превеждам един по един отговорите и ми става ясно точно какво се търси и как трябва да се отговаря.И после...смело отваряш първата задача и...каквото стане.Общо взето- човек се учш от грешките си.И прегледай тази секция - има страшно много информация. Ще се справиш!!!!! Всички сме тръгнали от нула!! Успех, късмет и ако има проблем- смело питай- винаги ще ти помогнат!!!!

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #52

Wed Sep 04, 2013 20:46 in Bulgarian

Разбира се, всеки има право на мнение. И при Татово време никой не ти забраняваше да говориш!!!! Но по-важно е как и какво казваш, защото на фона на молбите за помощ от новите колеги , твоите изказвания звучат доста песимистично. Нали не мислиш, че всички ние седим само в кликсенс и нямаме представа от други сайтове. Да, в кликса няма наети реферали, от които след месец да имаш в най-добрия случай 5 цента печалба! И лично на мен това ми допада, защото рефералите са ХОРА, а не БОТОВЕ / като в нео например/.

Коментирано е във форума, че тук има три начина за печелене на пари- 1,чрез реферали, 2.чрез твой личен труд и 3.чрез реферали и твой труд. Всеки сам избира стратегията !

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2132

Wed Sep 04, 2013 20:33 in Bulgarian

stanislav555 wrote: здравейте на всички и от мен.Искам да ви попитам направих една оферта CashRocketGPT и не н=ми я отчита и след като потвърдих и имейла си. Какво да правя кажете?Здравей и добре си ни дошъл! Не знам точно за коя оферта говориш, но ако е на суперревардс,кликаш на Get Help-там ще намериш офертите, които си направил и ако не е платена, срещу нея имаш бутон хелп, където пишеш до супорта-кратко и ясно- "направих тази оферта, защо не ми е платена." След което ще получиш имейл да изпратиш потвърждение. В отговора си копираш и поставяш имейла, на който си потвърдил регистрацията си и пак пращаш до супорта.И със сигурност ще ти я платят. Някои от офертите се кредитират след 15 мин.,но специално с суперревардс има проблеми при плащанията.

по същия начин се процедира и при матоми, токен адс ...ако не са ти платили.Просто проверявай и бъди нахален! УСПЕХ!!!!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2129

Wed Sep 04, 2013 13:45 in Bulgarian

PrincessOfCry wrote: От днес ми почнаха вписванията на нови реферали от Top10 .. Ае дано :) :)
Няма да е зле после да споделиш резултата.Ще бъде от голяма полза за всички нас! УСПЕХ!!!!!!!!

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #48

Wed Sep 04, 2013 11:52 in Bulgarian

За черпенето- то няма да избяга! Но никой насила не e вързан тук! Никого няма да убият, че си е закрил акаунта. Един е доволен, друг- не! Един иска да печели само чрез реферали, друг- иска да се потруди. Но не смятам, че такива коментари- " сайта е лош...не дава нищо..." трябва да се появяват тук.Най- малкото-заради новите приятели, които влизат тук и четат, за да се научат какво,как...!

НЯМА САЙТ, КОЙТО ТИ ДАВА ЪПГРЕЙД ЗА ЕДНА ГОДИНА НА ЦЕНА 17$! Можеш да се ровиш,belchev2 , колкото си искаш/ лично аз се рових из нета почти цял ден, преди да си купя премиум!/

Тук се опитваме да помагаме, да насочваме, да отговаряме на нормални въпроси, свързани с работата и възможностите на тази прогарама.

Недей да ставаш втори поморийски- никой няма полза от това!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 3, 2023 12:12:54 PST