Please wait...
HomeForumPosts by respekt

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by respekt

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3182

Fri May 20, 2016 13:01 in Bulgarian

Krasi_640619 wrote: Здравейте, станах PREMIUM член на скоро, питанката ми е от къде и как мога да си видя 1000 бр. кредити които съм получила за членството си искам да ги включа в реклама но когато отида на менюто ми иска да PAYPAL за плащане.

Доколкото знам това вече не е активно при покупка на премиум да ти дават 1000 кредита.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3180

Sun May 15, 2016 12:47 in Bulgarian

copele82 wrote: здравейте имам едно питане. акаунта ми беше затворен след като 3 месеца не бях влизал и имах тогава 19$. а сега след като ми го отвориха отново имам 14$.. та въпроса ми е някаква такса ли има за тази услуга или.. благодаря предварително

Такса няма, но преди беше при неактивност от 90 дена след това ти се губи целия баланс. Може да са правили някакви промени но това може да го каже buldan.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3177

Mon May 02, 2016 07:36 in Bulgarian

extraordinaire, чакаш докато ти отговорят, но дори и да ти върнат отговор че няма да ти махнат флага(да се надяваме това да не стане), но винаги можеш да отвориш този тикет повторно и да оспорваш решението. Аз така преди 2 мес. имах флаг който казаха че няма да махнат и аз писах отново, малко гневно беше това което писах така да го кажа и ми махнаха флага 2 седмици по късно след повторното писане

ClixSense Задачи » Post #3192

Wed Apr 06, 2016 11:42 in Bulgarian

pisetu wrote: Преди малко ми се случи нещо, което честно казано много ме изнерви. Дойдоха ми днес 2-3 задачки от един и същи вид, от първата направих 4 с успеваемост 100%, плати ми само 1 цент. На втората направих 14(!), и сега гледам пак 1 цент. Успеваемостта ми беше първоначално 100%, после падна на 80 и няколко. Заради това ли не ми е платено? И преди съм виждала, че нещо с плащането не е наред, но съм чела из форума и съм си го обяснявала по един или друг начин. Но за 14 само 1 цент??????? И в профила ми е отразено, че съм правила само 1 задача... Моля за някакво обяснение, бъг ли е, или аз не съм наясно..... :(

Част от задачите се плащат две за една. Нормално е като си направила 4 да ти е отчетена само една, защото първата(quiz mode) не се заплаща, а след това като направиш следващите две ти се плаща 1 цент и е необходимо да направиш още две за да ти платят още един цент или общо 5 задачи.
По другия въпрос, четох из общия форум че и днес има някакво забавяне в плащанията от crowdflower към clixsense, но ще ти бъдат платени всички задачи които си направила не се безпокой.

ClixSense Оферти » Post #1221

Sun Apr 03, 2016 10:04 in Bulgarian

pisetu wrote: Здравейте и предварително се извинявам ако поста не е за тази тема. Имам следния проблем - инсталирах игра на таблета, но не получавам заплащането. Какво трябва да направя и имал ли е друг подобен проблем... Благодаря предварително

Ако не са ти платили ще трябва да пишеш тикет на рекламодателя. Това става като отидеш на страницата на рекламодателя(суперсоник, матоми, оферторо и т.н.) и горе в десния ъгъл ще видиш бутон от сорта на support, get help, missing clixsens и т.н. След като натиснеш на бутона ще ти отвори страницата в която ще видиш офертите който си изпълнила и дали ти е платена или не. Но да знаеш че за някой оферти може да се изисква технологично време докато ги платят. Някой може и до 24 часа да ти се платят, затова поизчакай малко и тогава пиши ако още не ти е платена. Успех в Clixsense.

ClixSense Задачи » Post #3181

Fri Apr 01, 2016 05:04 in Bulgarian

cvetidoncheva93 wrote: Относно задачата по 7 цента и при мен така. При мен вече не е активна, но като цъкна на задача отгоре над условието ми се изписва това :
Server Errors / Delayed Payments

We've observed increased levels of server errors, which may result in a delay on your task payments. We are working on a fix. Please do not submit support tickets about this matter unless your recent payments do not post within 24 hours. Thanks for your understanding.

На някой друг показва ли му го ?

Това излиза на всеки и на всички задачи. Това е съобщение от crowdflower и беше пуснато вчера след като им беше паднал сървъра. А превода е че е възможно да има забавяне в плащанията поради този срив който е имало. Така че не се притеснявайте ако не получите плащане веднага след като решите задача.

ClixSense Задачи » Post #3162

Mon Mar 21, 2016 14:15 in Bulgarian

gimikbg wrote: Не става. Цял ден рефрешва добавката, резултат няма.

You have done the maximum amount of work on this job.

Може тази задача която рефрешваш да не е активна вече.

ClixSense Задачи » Post #3158

Sat Mar 19, 2016 14:20 in Bulgarian

gimikbg wrote: Защо на всички задачи, които се опитвам да решавам ми излиза следния надпис:

You have done the maximum amount of work on this job.

Така не мога да си достигам до дневния бонус.
При всички ли е така?

Ако се поровиш малко ще намериш обяснение за това. Има го една страница назад и също така на първата страница. Прочети и ще разбереш какво да правиш. Дано не приемеш коментара ми като заяждане.

ClixSense Задачи » Post #3152

Fri Mar 04, 2016 08:25 in Bulgarian

dido77 wrote: някой решавал ли е задача 879699 .моля за съвет.

Дай някакво име на задачата. Все пак не сме гадатели. ;)

Advertise - Как да рекламираме в ClixSense » Post #61

Sun Feb 28, 2016 08:09 in Bulgarian

plamsi87 wrote: Искам да рекламирам рефералния си линк от Clixsense в Neobux...


Тогава нека някой по запознат като булдан да ти отговори с точност за рекламирането в неото. ;)

Advertise - Как да рекламираме в ClixSense » Post #59

Sun Feb 28, 2016 07:25 in Bulgarian

plamsi87 wrote: Здравейте, имам проблем с добавянето на реклама. Купих кредити, после бутончето добави. Пишсах си всичко, въпросът ми е: в title писах, сайта който искам да рекламирам съответно Clixsense. Даде ми грешка, писах на ръководството и ми отговориха, че не може да рекламирам този сайт на вече регистрирани негови потребители....Какво трябва да напиша в title? Нали все пак целта е да се набират реферали съответно трябва да е Clixsense? Извинете ме за невежеството, но наистина не мога да си обясня къде точно бъркам, ако може някой с опит да ми помогне.....

В clixsense искаш да си рекламираш рефералния линк за самия сайт ли? Ако това искаш да направиш няма как да стане. Тук можеш да рекламираш други сайтове, но няма как в кликса да рекламираш кликса и да си анабираш реферали

ПС: поясни малко по подробно какво искаш да правиш ;)

ClixSense Оферти » Post #1206

Sun Feb 28, 2016 00:37 in Bulgarian

miloto86 wrote: Там е проблема, че нито от оферти, нито от задачи мога да изкарам допълнително. От оферти е само слушането на радио. Не ми дават други а при задачите ми иска регистрация в Crowdflower, която не се получава. Пробвах с 3 различни емайла и пак нищо. Не знам защо така.

Трябва да се регистрираш чрез facebook и ще стане. :)

ClixSense Задачи » Post #3135

Sun Feb 21, 2016 23:49 in Bulgarian

nikipoli wrote: Блаходаря за бързият отговор,но с риск да прозвуча неграмотно какво е addon и къде да го намеря :oops:

Add-ons или приставка на български. Това са добавки към всеки браузър. За мозила си се казват add-ons(приставки) мисля че е точно на български, а за хром са разширения. И на двата браузъра могат да се намеря в менютата. За мозила Са си искарани като отделно меню, а в хром се достъпват през менюто "Още инструменти(more tools)". За мозила аз съм ползвал tab mix plus, но има и check4change, а за хром eazy auto refresh или auto refresh plus.

ClixSense Задачи » Post #3132

Sun Feb 21, 2016 15:41 in Bulgarian

Искам да напиша един коментар за помощ към новите потребители които започват да решават задачи, защото виждам че доста се бъркат с надписите които излизат по задачите. Та така:
1. Първо: За приключена задача, която няма няма да ти пуска повече докато не се смени номера й, излиза надпис:

Само при този надпис няма смисъл да я пускате вече задачата, но това е само докато пуснат нов номер(ID) на задачата.
2. Второ: Това са другите два надписа които излизат:При тези два надписа означава, че в момента няма наличен свободен слот за задачата, но това не означава че няма да ви пусне пак след час или два или може дори след 5 мин., но за да ви пусне е необходимо да се рефрешва задачата докато се освободи слот и ви даде да решавате.

ПС: за рефреш бих предложил да потърсите някой addon за браузъра който използвате, защото ако рефрешвате по обикновения начин става много бавно и всеки ще се откаже лесно.

Дано съм бил полезен с този си коментар. ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3130

Mon Feb 01, 2016 22:38 in Bulgarian

CliX-er wrote:
buldan75 wrote: Би ли конкретизирал точно, кой и в кое мнение те е упрекнал, че си тъп? Определено не можеш и нямаш право да обвиняваш всички във форума! По един коментар е трудно да познаеш кой, от кой район на България е! По-лесно е да познаеш възрастта му...

Потребителят, когото защитавате, ми намекна, че съм такъв, като изрази мнение, че съм се изказвал с абсолютна точност/сигурност, въпреки че това беше просто моето собствено мнение или по-скоро предположение. Извинявам се, че съм се почувствал така.
Иначе съм склонен да мисля, че имам право да изразявам мнение от кой район на България е даден потребител, поне по начина му на писане и обръщения към мен, както и на база собствени наблюдения. Разбира се, ще се въздържам да го правя в тази част на форума, защото виждам, че нещо Ви засягам лично.
Аз не съм издънката на обществото и смятам, че този стил на писане граничи с липса на възпитание, като съм изразил съответно позицията си. Съжалявам, ако съм обидил родното Ви място.
Не съм обвинявал всички във форума - този лаф (известен между другото от години в българското интернет пространство) беше насочен към един човек, а не към целия форум, и мисля, че това стана ясно... перифразирате ме умишлено или не (без да искам да ви засегна). Дано с това си мнение не ме правите черната овца във форума...
Ще помоля за пореден път да спрем с този въпрос дотук - все едно не съм писал изобщо.
И дано не се окаже, че някои потребители са привилегировани от вас. Но не съм аз човекът, който ще разбива стереотипи. Останете със здраве! ;)

CliX-er извинявам се ако сте се почуствали лично засегнат от коментара ми. Не съм имал такова намерение. Коментара ми е моето виждане на нещата. Не знам къде сте видели, че ви упреквам че сте се изказали с абсолютна точност/сигурност. Изказването ми беше съответното, че аз до сега не съм имал проблеми и че плащанията не варират само от 10 15 долара. Другото което бях написал е един прост въпрос. Как сте разбрали че админа е неплатежоспособен. Ако сте се засегнали от това, искрено се извинявам.
Само не знам, това от кой район на България съм какво общо има? Донякъде ми изглежда като обида, но аз не го приемам като такава. Да от северна България съм и с точност Плевен и съм доволен, че съм от там.
ПС: Нека наистина да оставим спора настрана. Поне според мен сме тук да си помагаме, за да успяваме всички.
Лек и спокоен ден.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3126

Mon Feb 01, 2016 12:23 in Bulgarian

Suffocation wrote: Да попитам аз - тия Банери в Affiliates , заплаща ли се нещо ?

Не, това са банери с рефералния ти линк. Да ги сложиш в някой сайт и да си набираш реферали чрез тях.

ClixSense Задачи » Post #3109

Fri Jan 29, 2016 23:41 in Bulgarian

bobi4oo wrote: Зравейте на всички !!
Имам малък проблем със задачите
дава ми някакво съобщение
"You don't have permission to work on this job"!!
Дане би причината да е че имам още една регистрация в crowdflower?
В зеления ми е стара регистрация и там всичко е наред ?
Имам и още един въпрос
"ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
51.2%"

Това ми е ACC на профила ли и как мога да стана ниво 1


Това което ти дава е защото искаш да решаваш задача за някое от нивата, а ти ги нямаш или ако е само на една задача, може да е от това че е за нашия регион. Както и колегата е написал трябва да си вдигнеш accuracy-то за да може да вземеш първо ниво и така нагоре. Сега трябва да следиш за задачите без ниво и да решаваш тях за да си вдигнеш accuracy-то над 70 процента. Виж също така дали нямаш и някой и друг флаг от job history и ако имаш пускай диспут за тях че да ти ги махнат.

ClixSense Задачи » Post #3108

Fri Jan 29, 2016 23:34 in Bulgarian

mernjei wrote:
mernjei wrote:


Quote:There are a variety of reasons why you might not have access to a Performance Level Badge despite meeting the minimum requirements. It is important to note that these are only minimum requirements. There are other factors that determine eligibility, including CrowdFlower admins manually reviewing individual Contributor accounts.

Below are a brief list of some reasons why your access to Performance Level Badges might be restricted:
You do not meet the minimum requirements
Your account failed a manual review by a CrowdFlower admin
You violated our Code of Conduct
You violated our Terms of Service


Какъв ми е проблема? Може ли някой да сподели, как да го оправя? Нямам флагове или тем подобни простотии. Просто направих едни 40-50 таска от 0.03$ и бум.

Прегледай си още един път хубаво job history и ако наистина на нито една задача нямаш флаг, пиши на crowdflower и ги питай какво ти пречи за да вдигнеш нивото.

ClixSense Задачи » Post #3104

Thu Jan 28, 2016 23:21 in Bulgarian

VeGans wrote:
respekt wrote:
Да попитам какво искаш да ти платят? При правенето на задачата си получил заплащането за нея.

Искам да ми платят два пъти по седем цента. Имам две РЕШЕНИ задачи и нямам нито цент за тях.

Но в случая това е по-малкия ми проблем. Повече ме е яд, че ми прецакаха точността.


Да не би да си решил само quiz mode, без да решиш задача в work mode, защото предполагам знаеш че ако се реши само quiz-а той не се заплаща.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #3113

Thu Jan 28, 2016 02:17 in Bulgarian

CliX-er wrote: Бъдете внимателни и предвидливи с действията си тук. Твърде вероятно е да съм изгорял с 3-цифрена сума... не отговарят на ticket-ите ми. Админът явно вече е неплатежоспособен. В секцията "Payment proofs" можете да видите плащания не по-големи от 15-20 долара. Когато обявиха новата политика на плащанията в края на ноември, обработката на плащане отнемаше 2-3 работни дни - сега отнема 1-2 седмици. Нещата стават все по-зле и не мисля, че сайтът ще оцелее още дълго.
Съжалявам, че съм толкова краен. Може би съм възпитан по такъв начин, че да нямам доверие и на родителите си.
Дано не се окажа прав за нищо от написаното.
Пожелавам на всички да си вземете парите, защото живеем в една твърде мизерна държавица, в която животът с всеки изминал ден се превръща в предизвикателство! Успех! :)


И как разбра че админа е неплатежоспособен? Сайта е най-стария който плаща и е точен от всички други сайтове. Аз до сега за 3 години не съм имал проблеми. Сега чакам плащане от няколко дена, но и то ще дойде. Все пак има почти 6 милиона потребители. Нормално е че няма как да изплатят на всички парите за един ден. И също така до сега почти всичките ми плащания са ми за 40-50 долара и нагоре и до сега не съм имал проблеми и винаги са ми ги изплащали. Наистина с новата политика на плащане стана малко бавно но пак плащат и дано плащат още много години. ;)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 30, 2023 13:37:51 PST