Please wait...
HomeForumPosts by seby2193

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by seby2193

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #1759

Mon Sep 22, 2014 08:26 in Romanian

seby2193
2014-09-22 11:24:05
$0.50

chiar acum :)

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1700

Sun Nov 17, 2013 01:02 in Romanian

task-uri sunt fratilor ,dar problema e cu banii ce ii castigam cu toti, munciti evident , sunt scazuti
de PayPal odata cu procesarea lor de plati a doua cu whitdraw , cand pleca banii din paypal
ne fura cate un pic si banca noastra... iar apoi cred ca daca s-ar pune impozit si pe banii astia :oops:

Oferte » Post #190

Tue Sep 10, 2013 08:38 in Romanian

ct89rdu wrote: Buna seara!

Ce ziceti de oferta de pe Matomy, aceea de 339 clixcents?
Din cate vad trebuie sa pui doar un bilet de 1 lira.
A facuto cineva?

Multumesc

Nu m-as risca, din moment ce mi-am mai luat-o in barba chiar si cu alea free,
si 2 nu ma intereseaza produsul.

Intrebari/Probleme » Post #1294

Tue Sep 10, 2013 08:35 in Romanian

Acelasi lucru as intreba si eu, stiu ca nu e vinovat CS sau altcineva dar vreau sa stiu daca aceste Minijoburi sau
taskuri , cum vreti sa le ziceti , mai sunt valabile?!? intrucat de saptamani bune n-am mai prins nimic , am 3 $ si un pic in cont, de luni bune urmaresc site-ul.. din clicuri pe reclame nu fac mare lucru, grosul e in task-uri... :( imi place foarte tare sa lucrez pe ele, dar nu le prind nici pe durata zilei, nici a nopti oare sunt in declin cei de la crowd?

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1608

Fri Jul 26, 2013 09:53 in Romanian

E rau ca in weekend cand lumea are mai mult timp nu se merge la munca
sau alte activitati care ocupa timpul liber nu sunt, atunci ar trebui sa fie multe si din orice domeniu,
bine ca nu e dupa ei, dar ar fi bine asa nu ca azi faci un task ajungi sa scoti si tu un amarat de dolar
si iti mai apare altul dupa nu stiu cate zile pana la urma renunti si la idee.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1445

Sat May 04, 2013 15:12 in Romanian

Imi explica si mie cineva pe scurt cum se face task-ul german cu 'telefonumer...' ca idee. multumesc

Hristos a Inviat !

Sa Facem Cunostinta! » Post #82

Fri May 03, 2013 13:13 in Romanian

Salutare !

Sebi din Brasov , sunt de ceva vreme totusi.

Oferte » Post #180

Fri May 03, 2013 13:10 in Romanian

junioru wrote:
rlutia66 wrote: E tzeapa. Am pus exact adresa si codul postal de la ISP-ul care imi da IP-ul, sa evit orice dubiu

Da, la fel am facut si eu zipul dupa ip generat de ISP. Macar pot zice si ei la inceput ca serviciul nu e valabil in romania, nu sa stai ca prostul sa te inregistrezi pe 10siteuri.

Da cea mai mare tzeapa, la un moment dat eu m-am blocat la pagina unde trebuia sa bifezi yes or no
si era o pagina web ceva cu millionairs, bifasem yes dar scriptul o luase razna si cand dadeam submit imi tot
dadea mesaj cu 'Hould you like to receive offers from millionairs...'

Iar

Ofertele de la matomy (unele) cele free atunci cand vrei sa le faci te redirectioneaza
aiurea spre pagini inexistente.

Dovezi de plata. » Post #299

Fri May 03, 2013 12:53 in Romanian

Felicitari tuturor pentru aceste plati si la cati mai multi bani ! Eu am fost sceptic
la inceput in privinta acestor website-uri dar cand m-am vazut cu prima plata in PayPal , mi-am
dat doua palme si m-am trezit la realitate, acum fiind si fara serviciu din cauza birocratiei astea (unele lucruri nu se spun
dar ma simt nevoit uneori) am sa acord cea mai mare atentie acestui site, cred in posibilitatea de plati nelimitate ca nr si ca $ cred in CS ! Sper sa ramaneti aceeasi si sa nu va schimbati ! Multumesc :D

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #904

Mon Mar 25, 2013 10:40 in Romanian

seby2193
2013-03-25 13:35:32
$0.50

Intrebari/Probleme » Post #1077

Fri Mar 22, 2013 09:34 in Romanian

Am si eu intrebare pentru cei care scot plati de pe Clixsense , ieri noaptea Joi ora 22 ora serverului
mi-am cerut plata , s-a facut vineri astazi si este trecut de 5:00 ora serverului , plata o am in pending e posibil
sa existe deelay mare la plati adica sa primesc banii astazi in cursul nopti sau am fost 'omis' si voi
fi platit pe luni, intreb deoarece am nevoie urgenta de bani si daca voi primi banii luni as vrea sa mai alunez
inca 2 zile ca sa mai imi strang.

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1378

Wed Mar 20, 2013 15:13 in Romanian

degeaba is sute/mii/catralioane daca nu poti lucra pe nici-una , sau apuci sa faci si tu
cativa centi apoi nu te mai alasa ideal e cand sunt 2-3 si preferabil cu minim 0.06 si peste 1000 de sloturi
pentru ca atunci poti lucra mai mult si castigurile sunt consistente ;)

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1376

Wed Mar 20, 2013 14:44 in Romanian

Imi place talentul celor de la CF , de a baga mai multe taskuri cu sloturi putine si cu 2-3 centi
indiferent daca task-ul este usor sau putin mai greu. :thumbdown: :thumbdown:

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1362

Tue Mar 05, 2013 09:06 in Romanian

Citesti intructiunile care se cer apoi completezi tabelasele cu raspunsul corect.. de ex
intr-un task ti se da un document PDF despre firme , din acel document tu extragi esentialul (e.g. Numele patronului, functia ocupata) depinde ce iti cere in acel task, toate sunt diferite dar daca da
cunosti limba engleza te prinzi usor

Ajutor clixsense !! » Post #3

Tue Mar 05, 2013 05:05 in Romanian

Mersi, mi-a explicat cineva de la support ca aveam ora calculatorului inainte, totusi
am primit o notificare prin e-mail ca am folosit proxy sper sa nu-mi dezactiveze contul

Ajutor clixsense !! » Post #1

Mon Mar 04, 2013 12:04 in Romanian

buna ziua , sunt un membru serios care nu ma ocup de prosti sau de actiuni ce contravin TOS, dar
website-ul ma 'vede' ca si cum as avea proxy, eu am net prin wireless de la vecinu , Ip e dinamic dar e de romania,
am incercat de pe toate web-browserele sa scap de urmatoarea eroare dar nu reusesc , cand apare cand nu apare..

Access to this page has been denied.
Access via a Proxy/VPN/VPS or from a country not on your profile is not permitted.

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #862

Mon Mar 04, 2013 03:25 in Romanian

Azi 1 $

Venitul zilnic » Post #206

Mon Feb 25, 2013 12:10 in Romanian

unele task-uri sunt complet idioate si scrise cu ... de multe ori cand apuc si eu un task la care ma pricep
ajung sa fiu blocat desi fac bine unele au informatii eronate pe care sistemul lor le 'vede' ca fiind corecte
iar tie iti scade din accuracy, de multe ori am dat feedback. la unele s-au sesizat(destul de greu) si m-au deblocat.
deci aveti grija pentru ca cei de la crowdflower, au si task-uri care contin erori va spun din propria experienta

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1351

Sun Feb 24, 2013 11:39 in Romanian

Am observat ca aceste Task-uri apar frecvent pe timpul noptii (dupa ora 00:00), si dimineata. Noaptea sunt si cate 7-8 task-uri si cei mai important cu multe sloturi (availability). Este?

Intrebari/Probleme » Post #1046

Sat Feb 23, 2013 23:28 in Romanian

Am o intrebare , defapt e o curiozitate personala, in cat timp ati reusit sa faceti primii $$ pe Clixsense?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 07:04:37 PST