Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Похвали се. » Post #793

Fri Sep 13, 2013 16:09 in Bulgarian

:$ :$ :$ Плюс 5 допълнителни шанса.

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #59

Thu Sep 12, 2013 07:31 in Bulgarian

И при мен нямаше никакви проблеми всичко си беше нормално и работеше.

ClixSense Задачи » Post #1346

Thu Sep 12, 2013 00:51 in Bulgarian

jpopov wrote: Къде да ви намеря във Фейса, някаква съвсем тънка подсказка? :o

Ние ще те намерим, очаквай поща в Кликсенс.

Похвали се. » Post #788

Wed Sep 11, 2013 00:32 in Bulgarian

Gerganafen92 wrote:
lia1407 wrote:
Gerganafen92 wrote:

:clap:

Gerganafen92 , нещо ни "шментиш" :roll: :?:
Не обърнах внимание, че съм изписан без "92". Нямам причина да лъжа. Ето ви скрийншот на грид статистиката ми:


Gerganafen92, съвсем се обърках :?

Posts by Gerganafen | ClixSense Forum

Posts by Gerganafen92 | ClixSense Forum

Похвали се. » Post #782

Sun Sep 08, 2013 21:04 in Bulgarian

kingofdiamonds wrote: Абе Българите печелят ли 10$ в Кликгрид , я някои няма ли да се похвали ..Само по 10 цента виждам печеливши ???

Здравй kingofdiamonds, аз съм виждала Българи в статистиката с печалба от 10$, а в момента има трима Българи с печалби от по 5$, за съжаление не всички български потребители пишат в форума, но ако спечеля аз десетака със сигурност ще се чуе и то не само в BG форума :D

Пожелавам ти успех :thumbup: ;)

Реферали » Post #686

Sun Sep 08, 2013 20:54 in Bulgarian

any9 wrote: Здравейте!
Днес най-накрая ми дойде деня за рекламата ми в топ10пст. Та да споделя до момента резултатите и да ви попитам за съвет. От месеци чакане до момента имам само 26 реферала, а остават още към 3ч., едва ли ще събера минимума, който дава сайта - 50 реферала. Естествено моя късмет е такъв и до някъде съм се примирила, от всички видове реклами, които пускам хващам много по- малко от минимума... освен всичко това, днес имаше проблеми със кликсенс за известен период от време - при мен не зареждаше изобщо... както и да е, с моя късмет е нормално :)) Та да се върна на въпроса ми. Чудя се дали да пиша на съпорта на топ10птс, че нямам минимума от реферали, който са посочили в сайта. Някой с подобен проблем би ли споделил има ли смисъл да пиша или да не си губя времето? Дали компенсират по някакъв начин неизпълнената бройка реферали? Естествено на 1-во място за мен не е бройката, а качеството на рефералите, но все пак като предлагат нещо би трябвало поне да се доближи до посоченото в сайта.
Благодаря предварително! :)

Здравей any9, за съжаление наистина вчерашния ден не беше добър за рекламиране, всички имахме проблем с зареждането на сайта. Предлагам ти да изчакаш още един два дни за да видиш окончателната бройка на рефералите ти, защото и аз скоро рекламирах там, акаунта на мой реферал, само че за два дни, та рекламата тръгна на 2-ри, а последните три реферала са дошли на 6-ти т.е. за два дни са дошли 63 реферала а след това още 22, което и аз не мога да си го обясня, може да е станало объркване или бисквитките да са свършили тази работа. Както виждаш и при мен не е покрит обещания минимум, но въпреки всичко аз съм доволна ако бях рекламирала в Неото със същите средства съм сигурна, че нямаше да постигна тези резултати.
За компенсацията не мога да кажа нищо, но и на мен ще ми е интересно ако някой сподели дали сайта компенсира обещаният минимум и ако е "да" може би и аз ще се възползвам.

Поздрави Лия

Похвали се. » Post #780

Sun Sep 08, 2013 13:30 in Bulgarian

Gerganafen92 wrote:

:clap:

Gerganafen92 , нещо ни "шментиш" :roll: :?:

Реферали » Post #664

Fri Sep 06, 2013 07:48 in Bulgarian

kissmat wrote: Здравейте. Аз реших да рискувам и да пробвам онзи сайт. Преди малко закупих един пакет и да видим, какво ще стане. Дано да са сериозни. Ще пиша след 10 дни да споделя, дали е това, което пишат или е поредния блъф.

kissmat, дано всичко да е наред, стискам ти палци и ти пожелавам УСПЕХ!!!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #136

Fri Sep 06, 2013 05:48 in Bulgarian

divavv wrote: Благодаря за бързия отговор,Лия!:)
Аз подробно разучих инструкциите в "Help Center" още преди да поискам плащане.Това,което не ми е ясно е дали трябва да предприема други действия -да чакам имейл или нещо друго,или парите директно ще постъпят по сметката ми?Въпросът ми сигурно звучи много глупаво за тези,които са отдавна тук,но с начинаещите е така-питат за всяко нещо!:)))))
Още веднъж благодаря!:)

Сега седиш и чакаш с трепет да си видиш плащането в акаунта на ПейПал, после може да го снимаш и да го качиш в темата Плащания, че да ти се зарадваме и ние, първото плащане е първия успех, пожелавам ти следващото да е по-голямо :thumbup:

Реферали » Post #662

Fri Sep 06, 2013 04:47 in Bulgarian

Miro773 wrote: Здравейте банда,

Ето и резултатът от поредната 10-а реклама в неото 02.08-02.09 - изравнена най-слаба кампания - 83 реферала с един премиум. Очаквах и да е по-зле, но финалът слава Богу беше добър. Но за този период съм доволен и на толкова. Продължавам напред с надежда за по-добри времена. :)

Успех на всички!

Давай Миро ние сме с теб ;) , отпускарския сезон е на приключване така, че ни очакват по-добри времена за рекламиране, а и честито за реферала с премиума!!! :thumbup:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #134

Fri Sep 06, 2013 01:22 in Bulgarian

divavv wrote: Здравейте!:)Аз съм сравнително от скоро в сайта и досега не съм изисквала плащания към пейпал.Вчера го направих за първи път,но не ми е ясно какво следва.Някой може ли да ми обясни самият процес на прехвърляне на парите от сайта към пейпал?След като съм натиснала "withdraw" трябва ли да правя още нещо?Предварително благодаря за отговора!:)

Здравей divavv съдейки от статистиката ти всичко при тебе е наред, за повече информация погледни тук.


ClixSense Help Center



Поздрави Лия

Реферали » Post #656

Thu Sep 05, 2013 12:55 in Bulgarian

PrincessOfCry wrote: В събота неделя ще си купя от там ЛИА , че от вчера ми тече рекламата в топ10 и неискам да ги съчетавам .... Като го пробвам ще споделя снимка и мнение. А house83 според мен тия реклами с закопуването на кредитите са жив та...к . По добре да платиш на някой малко повече и резултата да е 100% -тов , отколкото да си копуваш кредити в неото примерно и сам да рекламираш.. Това е моето мнение :)

Аз съм голям фен на рекламите в Неото, а ако можех и да ги пускам като Миро, все там щях да си вися, PrincessOfCry то там за да имаш успех трябва да имаш и здрави нерви и познания за дребните хитринки които много помагат ако знаеш как да ги ползваш, но нищо не може да се сравни с "мързеливата" реклама, така че ще чакаме с трепет да споделиш резултатите от твоето откритие :thumbup:

Похвали се. » Post #777

Thu Sep 05, 2013 12:08 in Bulgarian

Хора от както спрях да се хваля ме налегна къръка, та си казах, дай да си се похваля, че да ми е чиста съвестта и да не ми минават лоши мисли :)

Реферали » Post #650

Thu Sep 05, 2013 11:40 in Bulgarian

didkocska wrote: house83 Мисля, че си допуснал голяма грешка като си пуснал реклаамта да я гледат само Премиуми, предполага се, че премиум потребителите се занимават с тези сайтове по-сериозно и вече имат регистрации в по-големите сайтове. затова и резултата ти е такъв.

А за горния сайт, изглежда добре, но не знам и аз от къде ще ми гарантират бройката, че и тяхната активност ... чудя се все още дали да пробвам рекламата за 10$

Дидко то и аз се чудя, дай да пробваме пък после ще ни помагат да водим диспути в ПейПал, като това не е гаранция, че ще си получим парите обратно.
Вариантите са два или "ще пием студена вода" или няма, аз имам възможност за няколко пакета ама не ми стиска да вложа средства в нещо което даже не зная дали работи.
Промених си мнението последно ти предлагам да изчакаме да видим другите колеги как мислят по въпроса, прекалено е хубаво за да е истина.

Реферали » Post #647

Thu Sep 05, 2013 09:39 in Bulgarian

PrincessOfCry wrote: refsellers се казва ;)

Пакетите са два един от 9.99$ а другия е от 19.89$, PrincessOfCry сайта изпробван ли е ? Иначе ми се струва доста привлекателен и започват да ме сърбят ръцете, но не ми се рискува.

Реферали » Post #645

Thu Sep 05, 2013 08:40 in Bulgarian

PrincessOfCry wrote: Да не отнеса някой бан задето публикувам интернет адреси.. Затова питах дали е позволено , но никой не отговори..

Ти няма да даваш линкове, кажи ни името на сайта ;)

Реферали » Post #643

Thu Sep 05, 2013 08:30 in Bulgarian

PrincessOfCry wrote: не ... 50 реф за 10$

Е хайде де кажи ни, не дръж в невидение :D

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #46

Wed Sep 04, 2013 09:49 in Bulgarian

belchev2 wrote: 8-) Лия,наистина ме развесели!Ако не забравя,ще поразровя из сайтовете,за да видя,дали има под 17$ ъпгрейд.А за черпенето няма проблем!И аз мога да почерпя,ако живееш около София. 8-)

Точно в София живея, така че все на някой от двамани ще му се наложи да почерпи :D

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #44

Wed Sep 04, 2013 09:15 in Bulgarian

belchev2 wrote: Здравей,Лия!Мнението ми трудно ще се промени,защото правя сравнение с други сайтове,които ти дават две възможности-директни и наети реферали.Стратегията,която прилагаш тук ще има същия успех и в който и да е друг сайт.Покажи ми тази статистика,ако не е проблем!Пожелавам ти успех! :thumbup:

В дясно под аватара ми се вижда статистиката, но нали знаеш винаги има едно голямо НО, в други pts сайтове за да печелиш добре от директни или наети реферали трябва да си ъпгрейднат потребител и тука сега идва интересното, дай да сравним колко струват ъпгрейдите в сайтовете с наемни реферали и ако ми кажеш поне един сайт в който ъпгрейда е под 17$ година и получаваш по-високи комисионни от реферали, обещавам да те почерпя с едно питие по твой избор, сигурно сега се усмихваш, но аз не се майтапя ще те черпя обещавам ;)

Поздрави Лия

Ръководство/Информация за използване на ClixSense » Post #41

Wed Sep 04, 2013 04:37 in Bulgarian

belchev2 wrote:
al1968 wrote:
arietza wrote: Да, едно разбрах,даваш 17 долара и седем месеца кликаш,да си ги върнеш! Аз пък нищо не давам, само кликам и за седем месеца правя 7 долара. Държа 10 сайта и сметката ми долу излиза най малко 70 долара без да инвестирам. Извинявайте,ама излиза,че ти трябва да си плащаш да гледаш реклами и те зарибяват с разни несигурни бонусчета.нищо не се споменава колко е платила за реферали до "живот", които след няколко дена изчезват. Аз се оттървах само с 60 цента,но едно разбрах,по добре е пиле на масата, отколкото сърна ,но в гората!!!


Интересно- от една година си тук и до сега не си разбрал, че в тоя сайт освен реклами за гледане има и таскове, оферти, видео. И че ако си премиум, т.е дал си 17$ , само от допълнителните реклами, които отпускат , си избиваш парите за 6 месеца. А да не споменавам и обяснявам разликата в % на дневния бонус, защото виждам, че ти не се стремиш да го спечелиш. Лично аз преди 2 години "държах" 30 сайта, в които кликах като луда до сред нощите и тръпнех, дали ще ми платят със зор изкараното доларче. Сега вече имам само 4 сайта, в които работя, а не ги посещавам само, и съм доволна.Има и за пиле, и за мохито, пък кой знае- може и сафари да си спретна- за сърната в гората. Но всеки решава и преценява сам! Желая ти късмет и успех!

Ариец,този сайт все повече ми пада в очите .Точен е,плаща навреме,но се изкарват само няколко цента,ако нямаш реферали. Вече съжалявам,че се включих,но трябва да си избия парите,защото съм премиум.

Здравей belchev2 в всички PTC сайтове от кликове се изкарват по няколко цента, погледни Neobux който ни е познат на всички, там също се изкарват същите пари от гледане на реклами,тук има достатъчно опции за печелене може би ти липстват рефералите за наемане, но лично аз не харесвам наемните реферали защото тях трябва да ги обгрижваш т.е. да си гледаш рекламите всеки ден за да получиш комисионна от техните кликове, да ги рециклираш, да ги удължаваш, да смяташ много добре дали ще си на печалба или на загуба от тях, те са непредсказуеми, докато при директните реферали имаш възможност да комуникираш с тях и да ги убедиш, че си заслужава да се работи с ptc, а като успееш да ги убедиш те остават в сайта и се трудят "здраво", а и от тях получаваш и други комисионни, например от ъпгрейд, от решаване на задачи, от изпълнение на оферти, от покупки.
:clixsense: даже не те задължава да си гледаш дневните реклами за да си получиш комисионната от заработката на рефералите ти, което е голямо предимство на този сайт.
Друго си мисля, че вложените средства в наемане рециклиране и удължаване които се инвестират за 6ст месеца са еднакви със средствата които ще са ти нужни да пуснеш добра реклама от която за 6ст месеца ще си възстановиш вложените средства и когато това се случи ти ще продължаваш безплатно да печелиш от тях, което е чиста печалба.
Аз вложих 70$ за реклама която пуснах на 12.04.2013 и както се вижда от статистиката ми вече съм си върнала вложените средства и от тук на татък започвам да печеля.
Надявам се, че съм успяла поне малко да променя мнението ти за програмата на :clixsense:

Поздрави Лия
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:41:44 PST