Пожелавам ти късмет

Ако е една и съща като име, мерси.
Да може, няма проблем само внимавай да не я оставиш отворена т.е. ако ти писне да решаваш излизай с Give up.
Пожелавам ти късмет
sdushkova wrote:Здравейте!
Wiew Ads днес не работи нормално.
До 15ч. получих само 3 реклами през 5 часа.
Да не би да има отново техническа проверка та сайта?
Въпросите са много,
но поне на тези този въпрос някой може ли да ми отговори,
дали има същия проблем на 24.09.13?
Благодаря Ви!
sdushkova wrote:Хаха..Шегаджия
А на мен не ми се появява дори запетаята lia1407 ..
Ден на личен "траур" свързан с късмета...
Успех на всички!
kissmat wrote:CONGRATULATIONS!
You have just won $5.00!
You have 56 chances left for today
Доживях и аз да се похваля.Хайде и Вие след мен.
sdushkova wrote:Здравейте отново!
Наложи се да съм по-активна днес..
Изпълнихме с моя реферал всички ваши съвети от форума,но все още не виждам неговото име като мой реферал.
Мисля,че е от голямо значение,че той вижда моето username като спонсор,но все още съм обезпокоена,че не се отчита реферал при мен.
Може ли да ми даде някой връзка с администрацията,за да проверя на какво се дължи това,като процедурата е спазена и той ме вижда като спонсор?
ivanbochukov wrote:здравейте извинявам се за въпроса си най вероятно някъде из форума се крие отговора му ... та нека си попитам получаваме по 0,50$ за ПЪРВИЯ долар от кликове на даден реферал или за ВСЕКИ един спечелен от кликове ?
RuBenige00 wrote:Здравейте! Първият път не се представих както трябва, заради пробата на постването! Казвам се Румен Велинов. На 35 години съм. Живея в Испания! Предпочетох българския форум, защото смятам, че ще бъда по полезен! В ClixSense съм от близо година и в началото не му отдавах голямо значение, но в близките 3-4месеца почти не се откъсвам от него! Желая на всички успех!
twetey wrote:Привет на всички от мене.
Аз всеки ден чета по-малко тук от форума и днес се спрях тук, интересното е че и на мене не ми беше излизал клип до сега, след като прочетох някой мнения тук реших да проверя пак за клип и ЧУДО имах клип за 2 цента
Така че отметнах първия си клип.
Успех на всички и дано има повече клипове за нас българите.
tomo12341 wrote:Привет и от мен на всички Българи,имам и аз един въпрос от 21,08,2013 съм задал 10$ за изплащане но още не ги пращат някой да е информиран как става да не би аз да греша нещо? Пише в процес и толкова,някой да е чакал толкова?
rummy_bs wrote:То голяма кореспонденция, голямо чудо се води...Изнервящо е някак..Нали уж всичко трябва да е безпроблемно,усмихнато /като в приканващата реклама../.............Явно навсякъде е все едно и също за съжаление..