Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

ClixSense Задачи » Post #1388

Thu Oct 10, 2013 02:00 in Bulgarian

ofeliq_asgr wrote: Искам да попитам мога ли да решавам задачи от различни сайтове?
Ако е една и съща като име, мерси.

Да може, няма проблем само внимавай да не я оставиш отворена т.е. ако ти писне да решаваш излизай с Give up.

Пожелавам ти късмет ;)

ClixSense Задачи » Post #1386

Tue Oct 08, 2013 08:00 in Bulgarian

Здравей Spotmaniac, бъди настоятелен и проверявай по-често, рано или късно ще те пусне да решаваш.

Пожелавам ти късмет :thumbup:

Промени в SIGNUP комисионните » Post #5

Tue Oct 01, 2013 01:37 in Bulgarian

Аз говоря само от мое име, никой не ангажирам с моето мнение а и си мисля, че е по-добре да видим в действителност как ще е по-добре и тогава да го коментираме, май леко прибързахме с заключенията :)

Промени в SIGNUP комисионните » Post #3

Tue Oct 01, 2013 01:06 in Bulgarian

Аз съм много доволна от премахването на ограничението от $100 за комисионните от покупките на нашите реферали за Premium потребителите. Fugitive88 и от това съм доволна виж, че влизат офертите, задачите и кликовете според мен ще става даже по-бързо от колкото долар от собствени кликове, всички знаем, че от задачи и оферти се правят бързо 5$ т.е. може да се направят и за един два дни.

:clixsense: от мене 100% ДА за промените :clap: :thumbup: :$ :geek: :ugeek:

Момичета и момчета ще станем богати :D

И сега към buldan75, ако вече сме си получили комисионната от .50$ ще получим ли и останалите .50$ при достигане на новите лимити?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2170

Tue Sep 24, 2013 06:19 in Bulgarian

sdushkova wrote: Здравейте!
Wiew Ads днес не работи нормално.
До 15ч. получих само 3 реклами през 5 часа.
Да не би да има отново техническа проверка та сайта?
Въпросите са много,
но поне на тези този въпрос някой може ли да ми отговори,
дали има същия проблем на 24.09.13?
Благодаря Ви!

Не, сайта няма проблем, това е нормално, като стандартен потребител вие имате една гарантирана реклама на ден от 0.01$, а останалите зависят от това към кои потребители ще е насочена рекламата която рекламодателя пуска.
Моля обърнете внимание на тази тема, сигурна съм че тя ще ви помогне да се ориентирате в програмата на Кликсенс.

Ръководство/Информация за използване на ClixSense | ClixSense Forum

Daily Checklist Bonus » Post #348

Tue Sep 24, 2013 00:51 in Bulgarian

8-) 8-) 8-) :ugeek: :ugeek: :ugeek:

:roll: :roll: :roll:

Похвали се. » Post #816

Mon Sep 23, 2013 03:50 in Bulgarian

sdushkova wrote: Хаха..Шегаджия
А на мен не ми се появява дори запетаята lia1407 ..
Ден на личен "траур" свързан с късмета...
Успех на всички!

sdushkova, само няма да се разочароваш, късмета идва винаги когато не го очакваш, кликай редовно и рано или късно ще огрее слънце и на твоята улица. ;)

И да спомена, че аз съм в женски род :kitty:

Поздрави Лия

Всичко за ClixGrid » Post #308

Mon Sep 23, 2013 03:43 in Bulgarian

kissmat wrote: CONGRATULATIONS!
You have just won $5.00!
You have 56 chances left for today

Доживях и аз да се похваля. :D Хайде и Вие след мен. :thumbup:

kissmat, много се зарадвах като те видях в статистиката на грида, мислех аз да те издам преди ти да се похвалиш, но реших да оставя това удоволствие на тебе :)

Пожелавам ти да доживееш още по-щастливи моменти с :clixsense:

Поздрави Лия

Похвали се. » Post #814

Mon Sep 23, 2013 03:35 in Bulgarian

Пак ми избяга десетичната запетая :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2166

Sun Sep 22, 2013 15:30 in Bulgarian

sdushkova wrote: Здравейте отново!
Наложи се да съм по-активна днес..:)
Изпълнихме с моя реферал всички ваши съвети от форума,но все още не виждам неговото име като мой реферал.
Мисля,че е от голямо значение,че той вижда моето username като спонсор,но все още съм обезпокоена,че не се отчита реферал при мен.
Може ли да ми даде някой връзка с администрацията,за да проверя на какво се дължи това,като процедурата е спазена и той ме вижда като спонсор?

Здравей sdushkova,попитай твоя реферал потвърдил ли си е регистрацията? Би трябвало да е получил имейл за потвърждаване на регистрацията, може и това да е причината.

П.П. buldan75, застъпихме си постовете, ако искаш изтрий моя да не се обърка колежката.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2159

Sun Sep 22, 2013 12:12 in Bulgarian

ivanbochukov wrote: здравейте извинявам се за въпроса си най вероятно някъде из форума се крие отговора му ... та нека си попитам получаваме по 0,50$ за ПЪРВИЯ долар от кликове на даден реферал или за ВСЕКИ един спечелен от кликове ?

Получаваш 0.50$ от всеки твой реферал от първо ниво достигнал 1$ от собствени кликове плюс комисионна за всяка негова изгледана реклама, в случая ти си премиум и това са твоите комисионни.

Micro-$0.0004
Mini- $$0.0020
Standard-$0.0040
Extended-$0.0080

ClixSense Affiliate Program - Refer Others And Multiply Your Earnings!

Представете се. » Post #563

Fri Sep 20, 2013 04:46 in Bulgarian

RuBenige00 wrote: Здравейте! Първият път не се представих както трябва, заради пробата на постването! Казвам се Румен Велинов. На 35 години съм. Живея в Испания! Предпочетох българския форум, защото смятам, че ще бъда по полезен! В ClixSense съм от близо година и в началото не му отдавах голямо значение, но в близките 3-4месеца почти не се откъсвам от него! Желая на всички успех!

Здравей Румба, поздравявам те за завръщането ти и ти пожелавам много успехи, и аз не бях много активна в началото, но като се осъзнах къде се намирам и как работи програмата, и как се печели от нея всичко се нареди и нещата вървят отлично.

За видеоклиповете » Post #16

Fri Sep 20, 2013 04:13 in Bulgarian

twetey wrote: Привет на всички от мене.
Аз всеки ден чета по-малко тук от форума и днес се спрях тук, интересното е че и на мене не ми беше излизал клип до сега, след като прочетох някой мнения тук реших да проверя пак за клип и ЧУДО имах клип за 2 цента :)
Така че отметнах първия си клип.
Успех на всички и дано има повече клипове за нас българите.

Здравей twetey и добре дошъл/а/ в форума, не е чудо клипове има често, за тях си подсказваме в тази тема ClixSense Оферти | ClixSense Forum следи я редовно.
Честито за първата ти платена оферта, пожелавам ти много успехи в :clixsense:

Поздрави Лия

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2146

Fri Sep 20, 2013 04:02 in Bulgarian

tomo12341 wrote: Привет и от мен на всички Българи,имам и аз един въпрос от 21,08,2013 съм задал 10$ за изплащане но още не ги пращат някой да е информиран как става да не би аз да греша нещо? Пише в процес и толкова,някой да е чакал толкова?

Здравей tomo12341, със сигурност нещо не е наред погледни дали ти е занулен текущия баланс и погледни статуса на плащането ти. После пиши да видим какво се е случило, нали знаеш, че трябва да зададеш пощата с която си се регистрирал в Пейпал или какъвто електртонен процесор за разплащане използваш.

My Account › Transaction History

Sign In - ClixSense

Похвали се. » Post #804

Wed Sep 18, 2013 15:27 in Bulgarian

kingofdiamonds wrote: LIA това за 1 ден ли бе ? :Д

kingofdiamonds да, за един ден, погледни на снимките има дата и час ;)

respekt, и аз по едно време имах затишие, дано това затишие да се окаже пред буря :)

Daily Checklist Bonus » Post #344

Wed Sep 18, 2013 15:10 in Bulgarian

На това му се вика, от всичко по малко :D

Похвали се. » Post #801

Wed Sep 18, 2013 13:55 in Bulgarian

;)
:)
:D

Мисля, че е време да падне десетичката 8-) 8-) 8-)

ClixSense Оферти » Post #513

Tue Sep 17, 2013 01:26 in Bulgarian

rummy_bs wrote: То голяма кореспонденция, голямо чудо се води...Изнервящо е някак..Нали уж всичко трябва да е безпроблемно,усмихнато /като в приканващата реклама../.............Явно навсякъде е все едно и също за съжаление..:(

rummy_bs то с писането на тикети е цяло приключение, а когато ти платят офертата пада голяма радост :), а ако си докладваш хитро т.е. когато имаш нужда да си хванеш дейлито се получава перфектно даже да ви кажа аз скоро съжалих, че ги докладвах всички на куп, защото оня ден не ми стигна една задача за да си хвана дейлито, а сега си мисля ако спечеля 10$ от грида и имам две готови неплатени оферти, ще съм много доволна от дейлито.

Представете се. » Post #561

Mon Sep 16, 2013 08:01 in Bulgarian

RuBenige00 wrote: Здравейте! Казвам се Румен Велинов!

Добре дошъл при нас Румба ;) , пожелавам ти много успехи и късмет!!!

:clixsense:

Похвали се. » Post #799

Mon Sep 16, 2013 07:39 in Bulgarian

Вчера забравих да се похваля :)

Пожелавам ви късмет ;)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:11:15 PST