Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Advertise - Как да рекламираме в ClixSense » Post #32

Thu Oct 31, 2013 06:20 in Bulgarian

Здравей emwolf, слагаш рефералния си линк, допълнително описание също тябва да се напише ако не можеш да измислиш нищо сложи името на сайта който ще рекламираш. Ако се сетиш за нещо друго не се колебай да пишеш.

Пожелавам ти късмет :thumbup:

ClixSense проблем » Post #49

Thu Oct 31, 2013 04:53 in Bulgarian

Здравей MaqPencheva, добре дошла в нашия форум, за съжаление се случват такива неща най- вероятно ти и твоя реферал сте гледали реклама на Кликсенс в друг PTC сайт и бисквитките са ви изиграли лоша шега, както казва buldan75 единствения начин да се реши проблема е да се пише на съпорта, като задължително трябва да е на английски, давам ти директен линк към съпорта, а бутона се намира горе в дясно Helpdesk след като кликнеш на него избираш Submit a Ticket

ClixSense Help Center

Пожелавам ти късмет :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1428

Sun Oct 27, 2013 07:56 in Bulgarian

allkata в youtube има клипове, колегите правят блогове с обяснения на задачите потърси в интернет в фейсбук има групи.

Пожелавам ти късмет!

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #145

Sun Oct 27, 2013 07:43 in Bulgarian

Пейпал е процесор за разплащане няма как да го захраниш със средства от картата, ако правиш покупка сумата се дърпа директно от картата ти, а когато на тебе ти плащат сумата отива в акаунта и ти решаваш дали парите да останат в акаунта или да ги прехвърлиш в картата си.

Представете се. » Post #566

Wed Oct 23, 2013 16:45 in Bulgarian

Добре дошъл при нас Дани, разбира се че ще помагаме при нужда!

Пожелавам ти късмет :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1421

Wed Oct 23, 2013 15:56 in Bulgarian

pilota861 wrote: Здравейте, днес получих $5 бонус от задачите, но не разбрах защо, нямам никакво съобщение. Някой би ли ми обяснил за какво се дават тези бонуси ( не че се оплаквам :D )?

pilota861 честито за бонуса, той се дава когато направиш 50$ от задачи ;)

Payza » Post #2

Sun Oct 20, 2013 07:34 in Bulgarian

Здравей kraanv, аз съм с Paypal, но мисля че с Payza не е по-различно.Трябва да имаш опция Withdraw от която да заявиш, че искаш средствата от акаунта да отидат в дебитната или кредитната карта която си верифицирал/а/.

Потърси из тази тема дали някой не го е коментирал този въпрос.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях | ClixSense Forum

Пожелавам ти успех!

Похвали се. » Post #848

Sun Oct 20, 2013 07:15 in Bulgarian

Не мога да не се похваля с първите 100$ изкарани от Кликсенс, за осем месеца мисля че е добре имайки в предвид, че през повечето време дремех в сайта наблюдавайки рефералите ми и си мислех, че задачите и офертите хапят.

Проблем с 1 от рефералите ми » Post #11

Sat Oct 19, 2013 08:32 in Bulgarian

sdushkova до колкото виждам от снимките твоя реферал има проблем с флаш плеъра, а относно втората ти публикация ще кажа, че не е имало нужда от нея, форума се чете всеки ден от нашите администратори и ако не ти отговори някой от нас със сигурност ще получиш отговор от администратор.
Аз не мога да ти дам компетентен отговор, защото не ползвам смартфон, но съм сигурна че до утре ще получиш изчерпателен отговор :thumbup: сега се успокой, много сме тука и ще помагаме кой с каквото може.

Поздрави Лия

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2192

Sat Oct 19, 2013 05:49 in Bulgarian

Хора, пуснали са анкета за Virool, вече гласувах аз много ги харесвам!

Virool videos offer wall? | ClixSense Forum

Определено искам да видя Virool в :clixsense: :$

ClixSense Задачи » Post #1419

Sat Oct 19, 2013 04:23 in Bulgarian

paulaili wrote: Uh oh! You've been flagged.

На много задачи се е случвало това. :) Не е болка за умиране :)

paulaili, не е болка за умиране, но е много неприятно да знаеш как се решават само няколко задачи и да са те флагнали точно на тях, тамън им хванах цаката и те взеха че ме флагнаха :)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2190

Sat Oct 19, 2013 04:05 in Bulgarian

house83 wrote: Здравейте , имам следния въпрос. Някой опитвал ли е да вкара $ тук от PayPal , ако не му е верифицирана сметката там. В някой сайтове може , в други не. Имам пари за плащане , но ще ми трябват след 3 седмици - мисля да платя премиума на 1 мой реферал , но дали да си ги държа тук или в Paypal.

Здравей house83, аз не разбрах много добре въпроса ти, но относно покупката на премиум на твой реферал след като я заявиш ще те питат от къде ще плащаш можеш да избираш дали цялата сума да е от ПейПал или от баланса в акаунта, а има опция ако не ти стигат парите от акаунта разликата да се плати от ПейПал.
Можеш да направиш плащане с неверифициран ПейПал.

Реферали » Post #719

Thu Oct 17, 2013 07:02 in Bulgarian

donhopa wrote: Да те попитам тези adprize в неото сами ли си тръгват с рекламата или ръчно трябва да ги пусна?

Когато спреш рекламата те тръгват автоматично. ;)

ClixSense Задачи » Post #1413

Thu Oct 17, 2013 06:43 in Bulgarian

Охххх Fugitive88, съвсем се отчаях, тайно се надявам поне канала да ми оправят ако не друго, не знам вече кой да питам, писах в форума на crowdflower, но все още моето питане е без отговор, последното нещо за което се сещам е да пиша на съпорта на Кликсенс, но си мисля че отговора ще им е да пусна запитване към crowdflower.Според вас дали нашия съпорт ще може да ми помогне за канала? :( :( :(

ClixSense Задачи » Post #1411

Thu Oct 17, 2013 01:06 in Bulgarian

Здравей carrieand, и аз имам проблем с флагването и още куп недоразумения моля те ако получиш отговор от crowdflower пиши, ще ти пратя моите координати чрез съпорта на Кликсенс, моля те свържи се с мен когато ги получиш.

Поздрави Лия

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2187

Wed Oct 16, 2013 14:22 in Bulgarian

lz3mi wrote: Някой ще ми каже ли как да поставя снимка тук?

Качваш снимката в някоя социална мрежа, после копираш url адреса и после го слагаш тук ;)

ClixSense проблем » Post #43

Wed Oct 16, 2013 11:54 in Bulgarian

georgikatzarski wrote: Веднага се зарадвах преди 30 минути като ми показа статистиките и рекламите от Тулбара на :clixsense: , 2 дни нямах връзка със сайта .

Георги, то си е за радост след два дни чакане :D за мое щастие аз не бях на линия около 12 часа през които успявах да влезна в сайта, но ме изхвърляше постоянно, но важното е че сега всичко е ОК и както казват някои колеги "да живее :clixsense: "

24/7-Общи приказки » Post #182

Sun Oct 13, 2013 12:03 in Bulgarian

Ама моля ви не ме гледайте така обещавам ще пия......ако някой почерпи :roll:

24/7-Общи приказки » Post #180

Sun Oct 13, 2013 11:05 in Bulgarian

Здравей sdushkova, искам да споделя с теб, че когато рекламираш на Грида в Кликсенс никъде нямаш опция да насочиш рекламата си към дадена група потребители, за разлика от рекламата с кредити където имаш тази възможност, което автоматично показва, че предположението което изказваш е нелогично да не кажа абсурдно, преди да стана премиум потребител аз имах много по-чести печалби от грида. Абсолютно съм съгласна с тебе, че си заслужава да си премиум потребител в този сайт, но само тогава когато работиш поне с 50% от опциите за печелене които ти предлага програмата, не че от собствени кликове няма да си изкараш вложените средства за ъпгрейд, но ако се задоволиш само с този начин на печелена от сайта тогава ще се превърнеш в посетител на сайта а идеята на PTC сайтовете не е да гледаш реклами а да градиш акаунти от които се очаква след време да ти носят прилични приходи.
А между другото тази тема както личи в първия пост от темата е направена за развлечение и опознаване на колегите които пишем в форума, а твоя коментар може би щеше да седи по-добре в темата за Грида.

Реферали » Post #717

Sun Oct 13, 2013 10:18 in Bulgarian

Здравей donhopa, Миро е имал в предвид пакета да не е по-малък от 70$ защото кликовете са съответно по-малко и не си заслужава, а колкото е по-скъпа микро рекламата толкова повече кредити имаш и съответно ще тече по-дълго време и ще се види от повече потребители, той казва че ги разделя на по 1000 защото когато са така разделени няма опасност да се засече твоята реклама с друга реклама на Кликсенс т.е. ако не са разделени по този начин или са разделени на повече кликове или въобще не е разделена и излезе втора реклама на Кликсенс ти ще можеш да спреш твоята след 15мин. от пускането или ако разделена на повече кликове пак засечката ще е по-дълга отколкото ако са разделени на 1000, а ние в никакъв случай не искаме нашата реклама да се засече с друга конкурентна реклама на Кликсенс.
Когато пуснеш рекламата и даден човек я види веднъж той при новото разпределение няма да я види втори път, но ще може да я гледа след 24 часа т.е. ако ти останат кликове за другия ден и въпросния потребител е на линия ще може да я гледа отново, но не и преди да са изтекли 24часа и аз се притеснявах от това да не се гледа няколко пъти от едни и същи хора и държах да си пусна кредитите за един ден за да имам уникални кликове, но след обсъждане на този въпрос ме убедиха колко е малка вероятността това да се случи, защото трафика на този сайт е много голям.
С 70$ може да се хванат между 60-100 реферала в зависимост от умелото дебнене на дублираща реклама, да не са повече от четири микро рекламите които текът в момента, да е нямало скоро изтекла реклама на Кликсенс, съобразяване с трафика на сайта и най-важното КЪСМЕТ.
Както пускаш реклама за 70$ по същия начин пускаш и по-скъпата реклама просто при по-скъпата ще имаш повече кредита които ще трябва да разпределяш и съответно ще очакваш повече реферали.
Реклама за 600$ ако се съобразиш с всички тънкости няма да успееш да я пуснеш за един ден по-някой път като излезе втора реклама и тя е с много кредити на теб ще ти се наложи да изчакаш да изтече за да си пуснеш отново твоята реклама, нали не си си помислил, че можеш да си оставиш рекламата без постоянен надзор, за да си успешен ще ти се наложи дни наред да дебнеш за подходящия момент, така седят нещата с рекламите при които сам си закупуваш кредити, но има и друг мързелив начин за набиране на реферали и това е банер рекламата при която си плащаш на ден и не ти се налага да дебнеш просто си седиш в акаунта стискаш си палци и си разглеждаш новодошлите реферали.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:41:14 PST