Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

ClixSense проблем » Post #66

Mon Nov 11, 2013 15:03 in Bulgarian

Iliana0703 wrote: ОХ рових рових в форума и не намерих как се качват снимки, знам, че го четох някаде ама каде? ако може да се постави като FAQ този въпрос, за такива като мене да не питат а да четат, ще съм благодарна.

Ето Иле, така става, аз си качвам снимката в фейса и после копирам URL адреса и го слагам тук.

How to post a payment proof | ClixSense Forum

ClixSense Оферти » Post #585

Mon Nov 11, 2013 14:30 in Bulgarian

georgikatzarski wrote:
house83 wrote: Здравейте , в RadiumOne някой от БГ виждал ли е оферти. Аз до сега не съм видял там нито 1 оферта :(

Не съм виждал все още, сега гледам видео-оферта от SuperRewards - продължителност 11:59 - 0.02$ - не разбравх какво става, мина се времето, пробвах отново като се логнах в youtube за да харесам и коментирам клипа и нищо.

Отиди на

SuperRewards.com

кликни на синята питанка срещу клипа който си гледал и им пиши че си гледал видеото, те ще ти върнат отговор да им пратиш доказателство, ако си снимал им прати, ако не си снимал им пиши, че нямаш доказателство, би трябвало да ти я платят.

Успех Георги ;)

ClixSense проблем » Post #64

Mon Nov 11, 2013 01:56 in Bulgarian

Iliana0703 wrote:
lia1407 wrote:
Iliana0703 wrote: Здравеѝте, имам едно маааалко проблемче, изчетох форума, но не намирам решение/или съм пропуснала нещо/.
Забелязах преди време, че срещу името на всеки си му пише F или М ок това разбрах. На моето пише М,/явно не съм го отбелязала при регистрацията ми/ но определено съм си жена. Пробвах в акаунта да го сменя и немога. Не е коѝ знае какво ама ми дразни очите, та дали има начин да го променя?
Благодаря предварително.

Здравей Iliana0703, като го поправиш натисни update account най-долу по средата син бутон със сигурност вече няма да ти дразни очите. Аз пък адреса си бях объркала, какво да ти кажа, случва се :D

Пожелавам ти успех :thumbup:

Въпроса е там, че изобщо не ми дава да го поправя, град, пощенски код и дата на раждане също/което е добре/но пък пола защо?Благодаря за отговора.

Иле това е странно, аз вчера лично пробвах и набързо станах момченце, дай да видим снимка.

ClixSense проблем » Post #62

Sun Nov 10, 2013 15:11 in Bulgarian

MaqPencheva wrote: Здравейте може ли някой да ми отговори защо от както съм се регистрирала нямам нито една оферта - трябва ли да направя нещо конкретно някакви настройки или да достигна до определена сума за да имам и аз?

Здравей MaqPencheva не може да нямаш никакви оферти TrialPay,RadiumOne, Matomy SupersonicAds, SuperRewards, TokenAds тях разгледа ли ги? Ако наистина нямаш никъде оферти със сигурност нещо не е както трябва.

Daily Checklist Bonus » Post #365

Sun Nov 10, 2013 15:01 in Bulgarian

Правилно buldan75, личния пример е най-добър, макар че това което виждам не е задоволителен резултат при положение, че ти не можеш да се оплачеш от липса на задачи, което ме кара да си мисля, че днес те е мързяло и то доста :D

п.п.-Разконспириран си :mrgreen:

ClixSense проблем » Post #60

Sun Nov 10, 2013 14:36 in Bulgarian

Iliana0703 wrote: Здравеѝте, имам едно маааалко проблемче, изчетох форума, но не намирам решение/или съм пропуснала нещо/.
Забелязах преди време, че срещу името на всеки си му пише F или М ок това разбрах. На моето пише М,/явно не съм го отбелязала при регистрацията ми/ но определено съм си жена. Пробвах в акаунта да го сменя и немога. Не е коѝ знае какво ама ми дразни очите, та дали има начин да го променя?
Благодаря предварително.

Здравей Iliana0703, като го поправиш натисни update account най-долу по средата син бутон със сигурност вече няма да ти дразни очите. Аз пък адреса си бях объркала, какво да ти кажа, случва се :D

Пожелавам ти успех :thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1441

Sun Nov 10, 2013 04:58 in Bulgarian

sdushkova wrote: Tasks
There are no tasks currently available. Please check back later!
Задачи
Не са открити задачи на разположение в момента. Моля, проверете по-късно!
На 9 и 10-ти ноември само това получавам.
Вашият съвет?
-Да чакам по-добри времена?Същото е с офертите и рекламите.
Пусках билети,но историята се повтаря.
Преди малко разбрах,че не е така при всички през тези два дена.
Успех на всички!

Да, не е така при всички, защото решаваме Скил тестове, погледни тук съм ти отговорила.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense | ClixSense Forum

Поздрави Лия

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2237

Sun Nov 10, 2013 04:44 in Bulgarian

Здравей sdushkova направи си регистрация в crowdflower и започни да решаваш Skill Tests те ти дават достъп до разнообразни и по-високо платени задачи ;)

CrowdFlower | Sign Up

След като си направиш регистрацията е важно когато отвориш задача в Кликсенс да се логнеш в акаута на crowdflower, опцията ти се намира в дясно на задачата.

Advertise - Как да рекламираме в ClixSense » Post #37

Sun Nov 10, 2013 04:32 in Bulgarian

emwolf wrote: Аз вече пуснах тук реклама за 1,20$ но без успех. В неото също пуснах 3 реклами по 5$ за няколко дни и само 2 реферала. Това нормално ли е или има някои тънкости които ми убягват.

Здравей emwolf, разбира се че има тънкости, погледни какво сме коментирали на тази страница, потърси и други коментари в темата със сигурност ще са ти от полза.

Реферали | ClixSense Forum

Пожелавам ти късмет и ако срещнеш затруднения пиши ;)

Реферали » Post #761

Fri Nov 08, 2013 14:23 in Bulgarian

roshafff wrote: Искам да рекламирам в neobux но чрез пейза / Payza.com.

Има ли такси и ако да - какви са те ? Преди време ползвах безплатен акаунт в пейза, но спрях понеже имаха някакви проблеми, а и вкараха някакви такси, сега не знам дали ги има и при депозит и трябва ли да ти е верифициарн акаунта за това изобщо.

Благодаря на отзовалите се :)

Здравей roshafff, ако имаш достатъчно пари за реклама в акаунта на Payza не е нужно да го верифициараш. За таксите не мога да ти кажа и затова не отговорих на първото ти питане, но сега като се разрових намерих това.

Transaction Fees | Low Rates to Send & Receive Money Online with Payza

А ако ти се чете можеш да се поразровиш из тази тема, може някой да е писал вече за това.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях | ClixSense Forum

Пожелавам ти късмет с рекламата :thumbup:

Daily Checklist Bonus » Post #362

Thu Nov 07, 2013 15:00 in Bulgarian

house83 wrote: Тези задачки започват да ми харесват :)

хахахахахаха house83, на всички ни харесват задачите, стига да може да ги решаваме (визирам себе си) :D

ClixSense проблем » Post #57

Thu Nov 07, 2013 03:33 in Bulgarian

MaqPencheva wrote: buldan75 а ще може ли да ми кажеш къде се намира съпорта? Благодаря предварително :)

MaqPencheva за втори път ти давам линка към съпорта кликни на него и като съобщение прати това което ти е написал buldan75

ClixSense Help Center

Ето и снимка къде се намира опцията.

ТАКА ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА ТВОЯ ТИКЕТ

След което натискаш submit ticket и ще видиш това

Натискаш червения бутон и готово.
От своя страна съпорта ще ти отговорят, че са изпратили твоите координати на buldan75 .
Проверявай си пощенската кутия за писмо от Златомир Георгиев.

Как да си сменя пощата в Clixsense » Post #2

Thu Nov 07, 2013 02:57 in Bulgarian

kingofdiamonds, да не би да е от тук, ако не е пиши на съпорта те с сигурност ще ти помогнат.

Sign In - ClixSense

ClixSense Оферти » Post #578

Thu Nov 07, 2013 02:33 in Bulgarian

veti_itev wrote: Здравейте, някой може ли да ми помогне да се свържа със съпорта на SupersonicAds защото никъде не намирам форма за контакт. Проблемът ми е, че инсталирах някаква игричка Castle Clash, но не си получих парите, а сега и офертата липсва от списъка :(

Здравей veti_itev кликни на линка и долу в ляво ще видиш надпис Support кликни на него.

Sign In - ClixSense

Ако не са ти платили за офертата срещу нея ще пише Pending (waiting for advertiser's approval) Missing ClixCents? Кликаш на Missing ClixCents? после долу в дясно на Submit a support ticket >> попълваш формата като ще е хубаво да прикачиш и снимка за доказателство че офертата е изпълнена.

Пожелавам ти късмет :thumbup:

Намерих и това, но не съм сигурна дали ще ти свърши работа.

Contact Us | SupersonicAds

Реферали » Post #746

Mon Nov 04, 2013 00:00 in Bulgarian

Richi86 wrote: Ако може малко информация как става това с рекламирането в/ bestptc / и колко ще ми струва това?
Благодаря предварително!!!

Здравей Richi86, ако си решил да рекламираш те съветвам да прочетеш тази тема като започнеш от зад на пред.

top10-27$ на ден (обещават от 50 до 80 реферала за ден)
bestptcpaying-18$ на ден (обещават от 30 до 50 реферала за ден)

Попълваш си формата, след това заявяваш колко дни ще ти е рекламата, плащаш и чакаш да дойде времето когато тя ще тръгне.

24/7-Общи приказки » Post #186

Sun Nov 03, 2013 23:45 in Bulgarian

vikila789 wrote: здравеите някои може ли да ми каже как се прави снимка на страницата която гледам

Здравей vikila789, погледни тук.

How to post a payment proof | ClixSense Forum

Пожелавам ти късмет ;)

Похвали се. » Post #869

Sun Nov 03, 2013 13:37 in Bulgarian

Поредния късметлийски ден :$

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2220

Sun Nov 03, 2013 06:47 in Bulgarian

Браво Емо, свалям ти шапка и ти пожелавам още по големи успехи в :clixsense:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2216

Sat Nov 02, 2013 15:43 in Bulgarian

Здравейте и от мен :), с PTC сайтовете се захванах докато си търсех работа в интернет и да ви кажа честно нещата ми се видяха много съмнителни като виждах големите суми спечелени от този вид дейност, бяха ми нужни около няколко седмици за да се реша да се регистрирам в първият ми PTC сайт, но сега ще ви разкажа какво ми се случи след това. За късмет попаднах в Кликсенс и си признавам, че нямах ни най-малка идея къде съм попаднала, но забелязах че сайта има BG форум което много ме зарадва и реших, че ако не се възползвам от форума няма как да се случат нещата, не проумявах как колегите изкарват толкова пари, а аз не можех да вържа пет цента на ден, това много ме ентусиазира направих всичко нужно за новобранец, свалих тулбара, попрочетох форума, сдобих се с няколко реферала които ми бяха естествено познати и приятели, които не ми спестяваха подигравките, че съм се захванала с нещо което не си заслужава, което от своя страна ме ентусиазира още повече и реших, че щом другите могат да изкарват пари, защо аз да не мога, срам не срам се свързах се с колега от форума в който бях сигурна че ще ми помогне и няма да ме подведе, за мой късмет попаднах на много добър човек, който естествено оправда очакванията ми, за което съм му много благодарна и така с общи усилия потръгнаха нещата, но все още ме чопкаше мисълта че нещо не е както трябва, всеки ден гледах и се любувах на дейлитата на моите колеги и си виках че освен да ги подкрепям и да се радвам на резултатите им нищо повече не можех да направя, докато те самите не започнаха да ме подтикват да опитам, да пробвам при всяка възможност, даваха жокери за задачите и офертите и така с общи усилия аз със помощта на моите колеги които ми дишаха във врата и ми брояха изпълнените задачи и непрекъснато ми повтаряха, че не е чак толкова сложно и че и аз мога да се справя макар че не знам нито един език, УСПЯХ да си пречупя мисленето и повярвах, че и аз мога да решавам задачи и да правя оферти.
Като заключение ще кажа, че много съм се привързала към сайта и към колегите с две думи вече не ме интересува колко ще изкарам от сайта защото той се е превърнал в мое хоби без което не мога.
Така, че мили колеги ако искате да сте от печелившата страна не се отказвайте, а намерете начин как да се справите с нещата които ви се виждат на пръв поглед невъзможни.

Поздрави Лия

arietza61 » Post #3

Fri Nov 01, 2013 15:06 in Bulgarian

arietza моите уважения, но само от гледане на реклами толкова се изкарва, явно не си разбрал как се изкарват пари от сайта, а именно от осемте нива на рефералите, да не говоря, че колегите които решават задачи и правят оферти са стигали над 10$ на ден което е доста солидна сума.
Много е грубо да говориш за друг сайт и да го хвалиш като на всички ни е ясно кои са собствениците на сайта и повярвай ми те не са с добро име, също така грубо си нарушил правилата на форума като си оставил своята поща.
В заключение ще кажа, че никой не те задържа тук насила щом не ти харесва сайта просто не го ползвай, кому беше нужно да изнасяш такава тирада нито ще си първия нито последния който си тръгва и между другото Кликсенс е един от малкото сайтове които е с добра репутация.

Желая ти късмет, като искрено ти пожелавам твоите 10 сериозни сайта да съществуват и след шест години това го казвам не случайно, а защото Кликсенс съществува вече шест години.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 12:54:53 PST