Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

ClixSense Оферти » Post #631

Fri Nov 29, 2013 15:59 in Bulgarian

gentu wrote:
tsetsebg wrote: Вчера и тая сутрин изгледах 3 видео клипа в SuperRewards, но не само не ми ги платиха, но не са отразени в Get Help като гледани и чакащи за плащане. Моля ви споделете при вас как е.
Лек и успешен ден ви желая.
-същата история и при мен!!!

Номерата на Матоми и те правят така с офертите за 11 цента :(, офертата е изпълнена, но не е платена и не е отразена в историята, съответно няма къде да се напише, че е изпълнена и да си приложиш доказателството. При SuperRewards не ми се е случвало никога, но Матоми са всеизвестни :cry:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #161

Tue Nov 26, 2013 15:12 in Bulgarian

milenski wrote: Edit : За колко време идва 4 цифреният код, защото вече минаха няколко часа от както Пейпал ми писаха че ще ми вземат 1,50 евро и ще получа съотвеният код който ще въведа.С онлайн банкиране на УниКр*дит Булбанк съм.

milenski струва ми се, че си чел през редовете, 2-3 дни може и повече. Пише го на първата страница на тази тема ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2278

Tue Nov 26, 2013 14:32 in Bulgarian

DimoIvanov wrote:
dekata16 wrote: всичко е ок напред и нагоре :clap: :clixsense: :thumbup:

Може ли да ми обясниш как стават нещата, че да тръгна и аз напред и нагоре
естествено ще става бавничко сигурно , но... с търпение всичко се постига

Здравей DimoIvanov, и добре дошъл във форума, като за начало ти препоръчвам да прочетеш важните теми от форума и пъзела ще започне лека по-лека да се нарежда, ако срещнеш някъде затруднения питай :xthumbup:

ClixSense Задачи » Post #1456

Tue Nov 26, 2013 14:22 in Bulgarian

:xcool: :xcool: :xcool: :xcool: :xcool:

ClixSense Задачи » Post #1455

Tue Nov 26, 2013 14:15 in Bulgarian

abrakadabra9 wrote: Здравейте,тези дни имам само задачи по 1 цент или най-много 2.Никога не е било чак така -може ли да ми кажете какво да направя,за да ми пуска повече видове задачи отново.Ужасно е само с тези едноцентовите.

Здравей abrakadabra9 направи си регистрация в crowdflower и започни да правиш скилтестове, те ти дават достъп до повече и по-високо платени задачи.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #159

Mon Nov 25, 2013 03:35 in Bulgarian

milenski wrote: Да ви попитам относо рег в Paypal.

Там съм регистриран на латинеца примерно " Georgiew" s " w " накрая, а в дебитната карта ми е Georgiev, ще успея ли да си верифицирам картата или не.. :oops:
А в Paypal акаунта вече 2 пъти превеждам суми от ClixSense.

Здравей milenski можеш да си корегираш името отиваш на Profile=>Name Change=>Personal Name Change (incorrect at signup or minor name change)=>continue=>Yes=>continue и продължаваш да попълваш, ще ти изпратят мейл, че са коригирали името.

24/7-Общи приказки » Post #193

Sat Nov 23, 2013 12:18 in Bulgarian

Как да не му стане коледно на човек след това клипче, чудя се само какъв ли ще е дамския вариянт x:D

Show Your Joe - YouTube

24/7-Общи приказки » Post #188

Fri Nov 22, 2013 07:26 in Bulgarian

Дидко, не донесе ли и нещо в дамаджанка?

ClixSense Оферти » Post #612

Fri Nov 22, 2013 03:39 in Bulgarian

gentu wrote: Напоследък ми прави впечатление , че нито една видео оферта не се плаща без да изпратиш "доказателство" , та се питам и при вас ли е така или има нещо гнило?То не че нещо си заслужават тези оферти , освен да си изпълниш дейлито ако не си го направил от друго , но все пак преди не беше така!

При мен в повечето случаи се налага да пиша, но ето вчера ми платиха без да им досаждам 8-)

Всичко за ClixGrid » Post #366

Wed Nov 20, 2013 15:00 in Bulgarian

Ivan_g92, чакай тогава да си се похваля, че утре пак да спечеля :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2275

Wed Nov 20, 2013 14:45 in Bulgarian

sdushkova този пост е доста стар и не е актуален, погледни тук.

Промени в SIGNUP комисионните | ClixSense Forum

ClixSense Affiliate Program - Refer Others And Multiply Your Earnings!

Реферали » Post #789

Tue Nov 19, 2013 12:30 in Bulgarian

leleni wrote: Здравейте,
Имам едно питане.Скоро вървеше една реклама,в която се предлагаше да си купиш директни реферали 25 бр. за 5 USD.Платих чрез Пей Пал,но все още чакам :cry: Някой купувал ли си е по този начин реферали и да смятам ли парите си за загубени?Предварително благодаря!!!

leleni, добре дошъл/а/ в форума това е линк от тази тема и по-точно към страниците където е коментирано това, прочети постовете на kingofdiamonds и kissmat, и другия път да попиташ преди да си дадеш паричките.

Реферали | ClixSense Forum

Съветвам те да пуснеш диспут, пожелавам ти успех и дано да ти върнат парите:xthumbup:

Реферали » Post #777

Mon Nov 18, 2013 12:29 in Bulgarian

roshafff wrote: Лиа, Миро, благодаря ви за бързите отговори. :)

А рекламирайки грида, не си ли правим лоша услуга?
Хората които ще се регнат няма ли шанс да не са толкова работливи или заинтересовани към инвестиране, а просто търсещи лесни 10$.
Замисляли ли сте се над това, и рекламирайки по този начин какви са вашите наблюдения - те активни ли са?

roshafff в това което казваш има логика, но при всички положения ние няма как да предвидим колко от рефералите ни ще останат активни, а когато рекламата е примамлива се регитрстират повече хора с което се увеличава вероятността повече реферала да останат активни, а ако искаш работливи реферали пусни страницата с задачите, но и това не е гаранция че ще имаш успех, просто приемаш факта че рефералите са хора и ние няма как да ги задържим в сайта ако самите те не искат, така че няма никаква гаранция относно поведението на рефералите с които ще се сдобиеш, с две думи всичко е късмет.

Реферали » Post #773

Mon Nov 18, 2013 04:01 in Bulgarian

roshafff wrote: Хора инвестирах 70$ в нео и за сега със 12 000 кредита - 7 реферала

Трябва ми човек, който може да направи много по-добри резултати, и разбира се срещу заплащане или поставяне и на неговия линк за определено количество кредити.
Моля по-запознатите да пишат.

Не знам къде греша. Пускам рекламата само когато има 3 или по-малко зелени реклами.
Рекламирам форума със плащанията.
Търсих информацията във темата, но не я намерих.

roshafff и аз съм рекламирала страница от форума резултатите бяха отчайващи, затова си промених рекламата и сложих страницата на грида, почти всички колеги рекламират нея, ако искаш опитай и ти.Може да напишеш и някое примамливо заглавие от сорта Take your chance and win $10

Пожелавам ти късмет :thumbup:

Всичко за ClixGrid » Post #348

Sat Nov 16, 2013 15:16 in Bulgarian

yori57 wrote: Днес съм най-голямата късметлийка!!!
Само дето не знам, как да го постна правилно изрязано. Направих поне 6 опита.......

yori57 програмката е Paint

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2268

Sat Nov 16, 2013 14:49 in Bulgarian

gentu, разбира се че е възможно, аз, майка ми и мъжът ми по едно време бяхме с едно IP, на мъжът ми регистрацията е от Италия на майка е от едно кафе, а моята и аз не помня от къде я направих, но дойде време да се съберем 3 в 1 и с един тикет се оправиха нещата.

:clixsense: е най-либералния сайт

ClixSense Оферти » Post #592

Thu Nov 14, 2013 09:57 in Bulgarian

Аз пък писах, че нямам доказателство, да видим какво ще стане. :lol:

п.п. и моята е платена :$

Daily Checklist Bonus » Post #370

Thu Nov 14, 2013 03:29 in Bulgarian

Браво Георги, продължавай в същия дух!!!

:thumbup:

ClixSense Задачи » Post #1449

Wed Nov 13, 2013 13:06 in Bulgarian

От известно време е така ту се появяват, ту изчезват, трябва да се дебне и аз така хванах няколко лесни с цените и компютрите реших точно по една и това беше от тогава не съм ги мяркала.

Реферали » Post #766

Wed Nov 13, 2013 04:11 in Bulgarian

mariangeorgi wrote: Здравейте,
Въпросът ми навярно е тъп и сигурно има хиляди отговори на него, но не ми се търси и го задавам тук:

Рефералният линк и My Affiliate Link едно и също нещо ли е? От половин час търся къде е този реферален линк и не мога да го открия...

Здравей mariangeorgi, рефералните ти линкове може да са различни в зависимост от това коя страница искаш да рекламираш. Основният ти линк е този който седи в акаунта ти с червено, когато го сложиш него на рекламата ще се вижда началната страница на сайта.

Ето я Make Money with Paid Surveys, Tasks and Offers | Free cash at ClixSense , но имаш възможност да рекламираш и други страници от сайта, например грида, тогава отиваш на страницата на грида и кликваш върху въпросното кламерче и там ти е линка, тогава на рекламата ти ще се вижда страницата на грида, по същия начин можеш да рекламираш страницата с задачите или страница от форума.

Когато кликнеш на кламерчето ще видиш едно празно поле в него може да напишеш име на рекламната ти кампания /не е задължително/ за да може след време да си сравняваш къде кога за колко пари си рекламирал и с колко реферала си се сдобил. Тази справка изглежда така

Sign In - ClixSense

Ето едно примерно заглавие neogrid13111370

реклама в Необукс на грида пусната на 13.11.13г. за 70$

Пожелавам ти късмет :thumbup:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 03:27:44 PST