Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2322

Mon Dec 16, 2013 08:04 in Bulgarian

valter123 wrote: Здравейте,как мога да напиша съобщение на профилът си за мойте реферали?

Здравей valter123, кликни на линка, като ти се отвори страницата горе в дясно ще видиш прозорец с надпис Personal Message to your Referrals
Introduce yourself and let them know you are available to help

след като напишеш съобщението кликаш на Update и готово.


Sign In - ClixSense

Пожелавам ти успех :xthumbup:

Похвали се. » Post #898

Sun Dec 15, 2013 05:24 in Bulgarian

jivko56 wrote: ами да кажа и аз след 1 година цъкане направих 8 долара и си ги изтеглих бях малко прекъснал за 3-4 месеца но пак се завърнах.Прави ми впечатление че на ден вадя около 1.8-2 цента което е много малко аз засега съм стандартен кажете ми как да ми се появят повече реклами за цъкане.Имам направени 48 оферти но тасковете са ми невъзможни.Имам тулбар инсталиран но той не ми помага за увеличаване на кликовете.Редовно цъкам и грипа,но по рядко печеля.
Да се похваля още вече имам 2 реферала който са ми от 2-3 дена.

Здравей jivko56, честито за за първите ти два реферала. Относно рекламите няма как да ти кажем как да ти се "появят повече", защото количеството реклами зависи от рекламодателите.
Като стандартен потребител имаш една гарантирана реклама на ден от 0.01$ с премиум членство ще имаш четири гарантирани реклами на ден от 0.01$, всички останали реклами зависят от хората които рекламират в сайта, като от тях зависи кои потребители ще могат да видят рекламата , т.е. може да я насочат само към премум потребители или да я насочат към определени държави. Относно задачите огледай темата Задачи

ClixSense Задачи | ClixSense Forum

Пожелавам ти успех :xthumbup:

Похвали се. » Post #894

Tue Dec 10, 2013 14:52 in Bulgarian

Iliana0703 wrote: Ами аз да ви се похваля с първата ми реклама тук/измъчих си с въпроси спонсорката/ 1000 клика и си имам първи реферал директен. Един ама да е качествен x:D
Спонси имаме си рефералче :xthumbup:
Всекиму такъв спонсор, искам да си поздравя спонсора и да си се похваля и с нея x:D

Иле голяма хвалба за Танчето, ама хайде стига, че ако започна аз да пиша за моя, целия форум няма да ми стигне от хвалби x:D, това е в кръга на майтапа.
Дай боже всеки му да има добър спонсор който е готов да отделя време и внимание на своите реферали и честито за първия ти реферал :xthumbup:
Този пост ме върна назад в времето и се сетих с какво вълнение и аз споделих в тази тема за първия ми реферал, даже се сетих, че преди това бях писала и стихче за рефералите.

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка | ClixSense Forum

Представете се. » Post #603

Tue Dec 10, 2013 14:44 in Bulgarian

dobito_be, здравей и от мен :xsmile:

Пожелавам ти успех :xthumbup:

24/7-Общи приказки » Post #220

Fri Dec 06, 2013 03:45 in Bulgarian

Iliana0703 wrote: ще се скатая днес че туку виж ме сготвили някаде :xwink:

Хаѝде честито на именниците!!!!

Честит празник на всички именници и днес да не се скатават, а да ни пуснат музика и да почерпят поедно питие и нас!!!

Иле споко тебе нама да те готвим, та нали си златната рибка, първо трябва по три желания да ни изпълниш x:D

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #168

Fri Dec 06, 2013 03:32 in Bulgarian

sdushkova, аз тази седмица теглих от сайта и нямах никакви проблеми парите ми бяха в акаунта на Пейпал в понеделник, а за да си получиш парите в понеделник трябва да си ги поискаш в неделя, погледни тук ако на status пише Complete то парите трябва да са ти в акаунта на Пейпал.

Sign In - ClixSense

ClixSense Оферти » Post #678

Thu Dec 05, 2013 11:51 in Bulgarian

gentu wrote: Ами нищо им няма , само дето при мен нито се отразяват че съм ги пускал , нито ми ги и плащат!!!Докато при моя реферал , положението е като при теб.Това е положението , значи!!! :xthumbup:

Виж Татянчето какво е писала по-нагоре, защо не пробваш и ти, поне са и отговорили на първото и питане, пиши им да видим какво ще ти кажат на теб.

Представете се. » Post #593

Thu Dec 05, 2013 11:05 in Bulgarian

Привет и от мен ofeliq_asgr, добре дошла при нас :)

ClixSense Оферти » Post #676

Thu Dec 05, 2013 10:59 in Bulgarian

gentu wrote:
ofeliq_asgr wrote: Да се похваля, днес направих 9 оферти.
-какви?
(само не казвай че са видео и то от Вироол-а!!!)

gentu , че какво им е на офертите с клипчета на Вироол? Днес останах приятно изненадана, не ми се наложи да пиша нито един тикет за клиповете които гледах.

Похвали се. » Post #889

Thu Dec 05, 2013 09:37 in Bulgarian

ofeliq_asgr wrote: Да се похваля днес направих 9 оферти.

Браво ofeliq_asgr, продължавай в същия дух :thumbup:

Пожелавам ти успех :clixsense:

Похвали се. » Post #887

Thu Dec 05, 2013 05:10 in Bulgarian

Хайде и аз да се похваля с първия ми бонус от задачи :$

ClixSense Оферти » Post #671

Thu Dec 05, 2013 04:59 in Bulgarian

gentu wrote:
lia1407 wrote: Клип в Матоми.
-да ама.....
Quote:* If the number of videos available is less than 3 ,the views will be countable for future use and a token will be awarded once reaching 3 views
- чакаме още два!!!

Този който гледах аз беше на Вироол, но в офертите на Матоми и беше за два цента, да си призная много се учудих като го видях и да ти кажа че съм сигурна че преди това не съм изгледала два клипа та този да ми е третия. :roll:

ClixSense Оферти » Post #668

Thu Dec 05, 2013 03:46 in Bulgarian

sdushkova wrote:
tatyana1 wrote: Разбира се, така много хора могат да се възползват!

Току що, когато опитах да гледам и това видео ми излезе следното съобщение:

Disabled Account

Your account has been suspended.
If you feel this is a mistake, please submit a ticket via the 'offer status' page, and select "Why is my account suspended?".
Thank You!

Не знам къде да се свържа с ТокенАдс, тъй като на тази страница 'offer status' page няма такава опция, нито друга опция за контакт!

Между другото не съм направила нищо нередно за да се получи така! Единствено тези видео оферти ми ги плащаха!
Помощ!

----------------
tatyana1, намери ме във facebook да ти дам някои emails на TokenAds
<sdushkova>
-------------------------

sdushkova, можеш да го дадеш и тук, това не нарушава правилата на форума, а до колкото чета има и други колеги със същия проблем на тях също ще им е от полза.

ClixSense Оферти » Post #667

Thu Dec 05, 2013 03:42 in Bulgarian

Клип в Матоми.

Представете се. » Post #588

Thu Dec 05, 2013 01:54 in Bulgarian

didexs wrote: Здравейте, аз съм Десислав на 23 години от гр. Севлиево, в сайта съм от 2011 г. но сега за първи път пиша във форума. По професия съм дърводелец (не ме влече), а от 4-5 години се занимавам с уеб дизайн и програмиране. :thumbup: Успех на всички и весели предстоящи празници. :xsmile:

Деси по-добре късно от колкото никога :clap: , добре дошъл в чудесния BG форум, ще се радвам ако се засечем и по другите теми, пожелавам ти много успехи и късмет :thumbup:

Плащания » Post #359

Mon Dec 02, 2013 17:24 in Bulgarian

Усещам как Коледното ми настроение започва да идва x:D x:D x:D

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #166

Mon Dec 02, 2013 17:18 in Bulgarian

dekata16 wrote:
milenski wrote: ClixSense разрешава ли 2 различни акаунта(профила) да дърпат парите си към един и същ e-mail?

не е позволено

Направи си втори акаунт и можеш да го оставиш неверифициран, като срещу минимална такса може да си прехвърляш средствата от единия в другия акаунт.

Проблем със задачите в CrowdFlower » Post #10

Mon Dec 02, 2013 17:08 in Bulgarian

toniqtoniq wrote: искам да попитам тези които са по запознати с решаване на задача на която пише че ще получа 0,89 цента при решаването и получавам в баланса си 0,01 Благодаря Ви предварително но от скоро започнах

Здравей toniqtoniq, аз в този сайт съм нямала такава задача, но съм попадала на такава в Необукс, най-вероятно задачата е била за 0.89 от един цент което я прави 0.0089 цента.

Здравейте :) » Post #3

Mon Dec 02, 2013 16:59 in Bulgarian

kostadin88, добре дошъл в форума, естествено че ще си благодарен защото ще получиш отговора си почти на готово без дори да си се постарал да прочетеш нещо, но нали сме дружелюбни за пореден път ще обясним нещо което обяснявано стотици пъти, но няма кой да чете в което няма нищо лошо защото се предполага, че все още не си се ориентирал във вече съществуващите теми, което от своя страна не те оправдава че си направил нова тема имайки в предвид, че тези въпроси можеше да ги зададеш в поне четири съществуващи теми.....ама, че конско ти дръпнах :D

"винаги когато цъкна в поле Tasks ми изписва че в моментаа няма авейлабъл задачи за мен , тва нормаално ли е и винаги ли ще е така ?"- Да нормално е и не винаги ще е така за повече информация.......

ClixSense Задачи | ClixSense Forum

Относно офертите трябва да следиш секциите за безплатни оферти Free Offers или Video в момента има такива за играта MyLands в SuperRewards и в TrialPay, въпроса с проучванията е деликатен защото ние виждаме офертата но за съжаление за България няма проучване което да ни пуснат в момента, но това не означава, че никога няма да има аз лично съм правила проучвания, за повече информация......

ClixSense Оферти | ClixSense Forum

Шанса да спечелиш приличен доход от кликове и грид е минимален, но има и друг начин на печелене ако ти се опъват офертите и задачите, за повече инфо прочети тук......

Реферали | ClixSense Forum

Ръководство/Информация за използване на ClixSense | ClixSense Forum

Питай за всичко което те интересува, но нека да е в правилните теми и се надявам да не си ми сърдит за конското, пожелавам ти успех :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2298

Mon Dec 02, 2013 16:06 in Bulgarian

nask07719 wrote: Колеги как може да се разбере кога ще ти пуснат рекламата в топ10 ако я пуснеш за 24 часа примерно.

Преди да я пуснеш се вижда за кога е свободната дата и след като си платиш рекламата ти изпращат мейл с дата на пускането и.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:51:00 PST