Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

24/7-Общи приказки » Post #336

Tue Jan 28, 2014 15:17 in Bulgarian

respekt, знам какво правиш от миналото лято :twisted: решаваш решаваш доспива ти се идваш четеш става ти забавно, разсънваш се и пак отиваш да решаваш и после оп пост в Daily Checklist Bonus.
Ники виж само как изтънко минава лайква и бяга :)

24/7-Общи приказки » Post #334

Tue Jan 28, 2014 15:02 in Bulgarian

shuta999 wrote: Няма да се излагаме пред хората я .... ;)
Аз че се прибрах от барче ..... от барче се прибрах ..... абе направо си беше жива кръчма ама ..... мунициите си ме чакаха в къщи ..... тихи и спокойни ..... знаят че и за тях ще се погрижа :mrgreen: :oops: :mrgreen:

С тези муниции е добре, миналата година ми пробутваше патрончета, сега сме вече на тежката артилерия :D :D :D

24/7-Общи приказки | ClixSense Forum

24/7-Общи приказки » Post #332

Tue Jan 28, 2014 14:48 in Bulgarian

Я кой се е примъкнал :D :D :D :D :D :D :D :D :D, че даже си и носи, еееее не си играе тоз човек на дребно :D shuta999 ти от барче ли идеш с тези амуниции, взел си си за вкъщи а?

24/7-Общи приказки » Post #331

Tue Jan 28, 2014 14:45 in Bulgarian

Qtrus wrote:
lia1407 wrote:
Qtrus wrote:
al1968 wrote:
lia1407 wrote:
respekt wrote:
lia1407 wrote: Черпя Мохитооооооо

Ти па мохито. Дай нещо по така. Едно убаво уиски ;)

Без лед, защото Шута каза, че е смъртоносен и е виновен за потъването на Титаник

Аз УИСКИТО го пия само с кола...лесно влиза, а и камуфлажа е добър! А в тая зима за какъв лед говорим ! ТрЕбе си нещо топличко, по-меки цветове....

Има едно "нещо". Прави се от грозде, седи в бъчва, точиш го в кана, а тя се запотява... Ама какво е то не мога се сетя, много стопляло, а и любовната игра подготвяло... Що е то? :P

ВинЦокЦок цок

Бравооо!! Получаваш звездичка и катеричка за декорация :P

Не искам браво, звездичка и катеричка, искам торта звездичка и катеричка за декорация и ще те ти отрежа парче торта и от него познай кой ще те гледа?

24/7-Общи приказки » Post #326

Tue Jan 28, 2014 14:13 in Bulgarian

Qtrus wrote:
al1968 wrote:
lia1407 wrote:
respekt wrote:

Без лед, защото Шута каза, че е смъртоносен и е виновен за потъването на Титаник

Аз УИСКИТО го пия само с кола...лесно влиза, а и камуфлажа е добър! А в тая зима за какъв лед говорим ! ТрЕбе си нещо топличко, по-меки цветове....

Има едно "нещо". Прави се от грозде, седи в бъчва, точиш го в кана, а тя се запотява... Ама какво е то не мога се сетя, много стопляло, а и любовната игра подготвяло... Що е то? :P

ВинЦокЦок цок, скок подскок към.........(и сега малко въображение) а моето ми подсказва че ще отскокна за още винцок и така няколко пъти........дали пък няма да ми стане лошо........не няма, ама сега като се замисля много хубаво не е на хубаво ще взема да заспя и пак ще пропусна любовната игра

24/7-Общи приказки » Post #323

Tue Jan 28, 2014 14:03 in Bulgarian

respekt wrote:

24/7-Общи приказки » Post #321

Tue Jan 28, 2014 13:56 in Bulgarian

Qtrus wrote:
lia1407 wrote:
Qtrus wrote:
lia1407 wrote:
Qtrus wrote: Има още един "ЗВЕЗДОБРОЕЦ" в мрачното време lia :D За щастие днеска поспах на работа и сега се радвам на домашната работа :P

Та има ли още такава работа на която може да се спи, аз си мислех, че само охранителите пенсионери спят по време на нощните смени по училищата :)

Aaaaaa има има :D на дървеното легло до калорифера знаеш ли колко хубаво се спи, тъкмо си намисташ и кокалите :D понякога нямам търпение да отида на работа да си изпия кафето и да се тръшна за довършване на съня :P То в това време не се издържа на кея до морето... много се издухвам като общувам с вятъра :D

Хахахахаааа, ти си общуваш с вятъра, а на мене звездите ми го говорят......може би това е начало на едно добро приятелство ;)

КО?! НЕ! (реплика на известен наш сънародник в YouTube). Ти представяш ли си, седиш някъде и си мрънкаш с някоя звездичка и по някой време от дървото се чува - "извинявай, добре ли си?". Обръщаш се ти и какво да видиш - катеричка ти проговаря. Е тогава не знам... :D

Аааа не без говорещи катерици, това да не ти е научнопопулярна фантастика,ти с вятъра аз с звездите.......

24/7-Общи приказки » Post #318

Tue Jan 28, 2014 13:48 in Bulgarian

al1968 wrote: Ехо, появи се още един звездоброец! Отдавна не съм се разписвала тук.! А колкото до служебната дрямка...това се случва не само в БГ :))))) но и някъде из "работливата" Европа ! Питайте Войводата докато пази входа на обекта, къде се подвизава през това време.:)))

Знаех си че мохитото ще подейства :D , та какво да ви кажа година и нещо подпирах кревата, та сега работата ми го връща, както съм се разработила та не мога да се спра, като роботче съм по 12 часа на телефона и пред компютъра.

24/7-Общи приказки » Post #312

Tue Jan 28, 2014 13:41 in Bulgarian

Черпя Мохитооооооо

24/7-Общи приказки » Post #311

Tue Jan 28, 2014 13:36 in Bulgarian

Qtrus wrote:
lia1407 wrote:
Qtrus wrote: Има още един "ЗВЕЗДОБРОЕЦ" в мрачното време lia :D За щастие днеска поспах на работа и сега се радвам на домашната работа :P

Та има ли още такава работа на която може да се спи, аз си мислех, че само охранителите пенсионери спят по време на нощните смени по училищата :)

Aaaaaa има има :D на дървеното легло до калорифера знаеш ли колко хубаво се спи, тъкмо си намисташ и кокалите :D понякога нямам търпение да отида на работа да си изпия кафето и да се тръшна за довършване на съня :P То в това време не се издържа на кея до морето... много се издухвам като общувам с вятъра :D

Хахахахаааа, ти си общуваш с вятъра, а на мене звездите ми го говорят......може би това е начало на едно добро приятелство ;)

24/7-Общи приказки » Post #308

Tue Jan 28, 2014 13:27 in Bulgarian

24/7-Общи приказки » Post #306

Tue Jan 28, 2014 13:21 in Bulgarian

Хахахаха
ОТКРИВАМ ФЛУУДА ОФИЦИАЛНО :D :D :D
Чудя се дали има и други като нас :roll:

24/7-Общи приказки » Post #304

Tue Jan 28, 2014 13:15 in Bulgarian

Ало ало тук воден ястреб.......чувате ли ме.......има ли някой на линия на който да му е скучно, защото днес бях почивка и явно толкова съм си починала, че сега не мога да заспя, а и прочетох почти цялата тема и доста се развълнувах от спомените които ме връхлетяха изведнъж, че сигурно съвсем няма да мога да заспя.

ClixSense проблем » Post #73

Wed Jan 15, 2014 13:40 in Bulgarian

stancho14 wrote: здр.
От няколко месеца съм в сайта вчера се апгрейднах и имам голям проблем.
В (pei pal) имам email който не използвам от години и е закрит но си стои в(pei pal akaunta mi просто не съм го изтрил).След като внесох пари искат да верифицирам и него а той е не работи
моля помогнете
благодаря предварително:
поздрави:
станислав

Здравей Станислав, добре дошъл в форума, аз не успях да те разбера точно, но ПейПал има опция да актуализираш пощата си това става от Profile=>Add/Edit Email

Реферали » Post #835

Wed Jan 15, 2014 12:09 in Bulgarian

skulls12 wrote: Здравейте , искам да ви попитам имам един реферал за който не мога да видя нито последният му клик нито авг нито нищо , как се разрешава този проблем ? Ето и един скрииншот за да видите за какво става на въпрос .

skulls12, на пръв поглед изглежда че реферала ти се е регистрирал и не е изгледал нито една реклама и съответно няма avg, опитай се да се свържеш с него и ако не е вярно моето предположение пиши на съпорта за проблема ти.

Реферали » Post #832

Tue Jan 14, 2014 11:49 in Bulgarian

donhopa wrote: не вярвах че този ще излезе измамник,като знам колко пари е събрал от хората за месеци напред не ми се мисли,то май булдан му беше клиент също в топ10

Здравей donhopa доста Българи сме клиенти на неговите сайтове, аз не съм рекламирала тази година там, но от реклама от миналата година съм сравнително доволна, не получих обещания брой реферали, но в сравнение с реклама в неото беше добре, между другото в тази тема четох доста отдавна, че сайтовете не са на това ниво на което са били, може би трябваше да задържиш малко или да проучиш повече, все пак си отделил не малко средства за реклама, относно индийците не е съвсем така рефералите са от всички краища на света и от тях са останали активни толкова колкото остават и при другите реклами.
Пожелавам ти успех и дано имаш по-голям късмет, през останалите дни от рекламата ти :thumbup:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2370

Fri Jan 03, 2014 12:12 in Bulgarian

buldan75 wrote: Не знам дали някой от вас следи често английската част на форума, но там от време на време има доста интересни неща.
Нещото, което прави впечатление от днес е коментара на Jim в темата Anybody know?
Става ясно, че :clixsense: ни готвят нещо, напълно ново за РТС индустрията и дори 30 дни след, като нашите админи го въведат са убедени, че ще има успех и ще бъде "копирано" и от други програми. :shock: :roll:

buldan75, ако някоя птичка ти е казала нещо тайно, не ни дръж в напрежение, а ни подшушни и на нас :roll: :roll: :roll:, макар че шушу мушу къща разваля, но то това не важи за нас :D нашата къщичка няма кой да ни я бутне.

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #325

Fri Jan 03, 2014 12:00 in Bulgarian

Това е моя виц за миналата година не е нещо особено, но е с дълбок замисъл.....

Един човек го ухапала змия, отишъл при доктора и му казал.
-Докторе ухапа ме змия.
-Къде те ухапа?
-Епа е там зад трафопосто.
-Не бе човек, за какво те ухапа?
-Епа е те така, за нема нищо.

24/7-Общи приказки » Post #294

Fri Jan 03, 2014 11:44 in Bulgarian

NailedItbro wrote: Как мога да си увелича процента на % task-овете (Да ми идват повече ?)Направил съм 10 и вече нямам 2 дена , идват ми , но само 2 и то тези които не успях да направя и сега не ми дава

Здравей NailedItbro , направи си регистрация в crowdflower и прави Skill Tests, които ще ти дадат достъп до повече и по-високо платени задачи, ако имаш време огледай темата с задачите мисля, че ще ти е полезна.

ClixSense Задачи | ClixSense Forum

Пожелавам ти успех :xthumbup:

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! » Post #6

Thu Jan 02, 2014 11:11 in Bulgarian

ЗА МНОГО ГОДИНИ И ОТ МЕН x:D x:D x:D пожелавам на всички много здраве щастие късмет и най-вече ЛЮБОВ
:xwink:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:25:33 PST