Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #266

Wed Mar 13, 2013 05:14 in Bulgarian

ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ТУКА Е ПО-ЗАБАВНО ДАЖЕ И ОТ МОЯ ФЕЙС :clap:ЕНТУСИАЗЪМ-за поуштряване

Кликсенс Кликсенс колко си далеч от мен
Но с упорита работа сега
Аз към тебе ще се приближа
Имам си една мечта
Рефералче да си привлека
Да си цъка всеки ден
И да е доволен той от мен
Да ще му помагам аз
Даже и в късен час
Щот доволен ли е той от мен
Ентусиазма ще му е голям
И ще направи като мен
И ще растем растем растем
А пък след година две
С печалбата ще ходим на море
И ти читателю си представи
ТОЛКОВА Е ХУБАВО НАЛИ

Похвали се. » Post #627

Tue Mar 12, 2013 16:22 in Bulgarian

ХАААЙДЕЕЕ и аз на хорото-барабар Петко с мъжете, имам вече един реферал и спечелих 0.25 от ClixGrid и то в един и същи ден.

Реферали » Post #287

Tue Mar 12, 2013 15:41 in Bulgarian

buldan75 wrote: @lia1407 Реферала ти може да е Българин, но да живее в Италия, тогава системата разпознава страната на самата регистрация. Ако си сигурна, че въпросният човек живее в България, то определено има проблем, като например да използва PROXY.

ПП: Всъщност, докато пиша си променила и мнението си и в този случай няма проблем, тъй като явно регистрацията е направена от Италия и затова флагчето, под профила му ще е Италианско. Когато се прибере в България, след известно време флагчето ще се смени на Българско. Никакви проблеми няма в това отношение.

БЛАГОДАРЯ МНОГО BULDAN,ХВАНА МЕ ПО БЕЛИ ГАЩИ :oops: . Промених мнението си защото прочетох за различните IP в друга тема, но вече беше късно и затова реших да корегирам защото знам, че се сърдят като задаваме въпроси чиито отговори са написани по темите в форума, но няма кой да ги прочете, за което се извинявам.

Реферали » Post #285

Tue Mar 12, 2013 13:04 in Bulgarian

Имам вече един реферал, но май ще имам проблем с него тъй като се е регистрирал от Италия. Искам да попитам, дали се е регистрирал коректно или без да иска е подал грешна информация, защото той е българин, но се съмнявам, че се е регистрирал като италиянец. Съжалявам ако въпроса ми е глупав, но не зная към кого да се обърна, а затова, че ще цъка известно време от Италия и после от България не би трябвало да има проблем.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1681

Tue Mar 05, 2013 15:11 in Bulgarian

buldan благодаря, аз днес така се ядосах че деинсталирах и се зарекъх че ще ползвам само един брауз, и ще си дебна рекламите сама, ама сега съм спокойна и пак ще свалям и Мозила и toolbar.Между другото на мене много ми бави като съм с тулбар на хром и за това реших toolbar da бибитка от Мозила, а да гледам на ХРОМ,че иначе ги изпускам докато зареди.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1679

Tue Mar 05, 2013 14:22 in Bulgarian

Искам да попитам спешно,има ли проблем като съм инсталирала toolbar на Мозила, а пък си гледам рекламите от ХРОМ,защото получих писмо,че ползвам Прокси, а това не е така,или другия вариянт е ,че си гледам рекламите през друг PTC, което ме съмнява, защото можеш да влезнеш от много места стига да си с едно и също IP.МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА ИДЕЯ ЗАЩО СТАВА ТАКА НЕКА ДА СПОДЕЛИ, ЗАЩОТО ЩЕ МИ СПРАТ АКАУНТА, А АЗ НЯМА ДА ЗНАМ КЪДЕ БЪРКАМ.

Представете се. » Post #443

Sun Feb 24, 2013 13:47 in Bulgarian

Поздрави на всички Българи аз съм Лия от София и съм съвсем съвсем нова тук.Надявам се да постигна успех с този чудесен сайт който има форум на БГ. Пожелавам много успехи на всички.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1657

Sun Feb 24, 2013 12:46 in Bulgarian

Привет на всички от БГ
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 03:58:40 PST