Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1767

Thu Apr 04, 2013 04:29 in Bulgarian

museto wrote: nqkoi znaeli ot kade da si zema parite po internacional :roll:

Първо, добре дошъл при нас.
Второ, да споделя, че тук пишем на кирилица.
Трето, имаш 0.26 и неможеш да ги изтеглиш има минимална сума за теглене.
Четвърто, има цял раздел в форума където можеш да прочетеш и ако не си отговориш на въпроса да се обърнеш за помощ в самия раздел, където съм сигурна, че ще ти отговорят много бързо.

Погледни тук.
Процесори за Разплащане и как да си служим с тях | ClixSense Forum

Препоръка-Чети редовно форума има безценна информация за новобранци като мен и теб.

Пожелавам ти успех в тази чудесна програма.

Похвали се. » Post #645

Mon Apr 01, 2013 11:56 in Bulgarian

Да не си помислите, че е първоаприлска шега :D , е не е шега пак спечелих. Пожелах си 2.50 ама ми е избягала десетичната запетайка, та ето резултата.0.25 от 25я-я шанс, ама че съм късметлийка, ако ми се беше случило и на 25-то число, щях да пусна Тото. :lol:

Пожелавам на всички късмет.

Представете се. » Post #478

Mon Apr 01, 2013 06:25 in Bulgarian

xamelion82 wrote: zdraveite.Dano tozi sait e yspe6en kakto go xvalqt. :)

Добре дошъл при нас.Програмата е хубва стига да си наясно как работи.
За начало погледни тука.

Ръководство/Информация за използване на ClixSense | ClixSense Forum

И да сподяля с теб, че тука пишем с Българските буквички ;)
Желая ти успех.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1754

Sun Mar 31, 2013 13:28 in Bulgarian

dede666 wrote: Здравейте!Имам следния въпрос:Закупих си 2000 рекламни кредита,но не мога да схвана точно какво да пиша на формата за подаване на реклама.Аз нямам собствен сайт или блог,искам да рекламирам моята филиална връзка.
Моля ако някой може да ми помогне с по-простичко обяснение,а и на какъв език трябва да се пише във формата-тъй като съм зле с английския?
Благодаря !!!

Това успях да намеря, не е точно за тази програма, но се надявам да ти свърши работа.
"Там ще трябва да създадеш своята реклама "Create Campaign"
1. "Advertisement Name" - слагаш името на сайта, който искаш да рекламираш;
2. "Advertisement Description" - кратко описание на сайта, който искаш да рекламираш;
3. "Advertisement URL" - слагаш рефералния линк на сайта, който искаш да рекламираш
В общи линии в това се състои рекламата. Ако имаш някакви въпроси, ще се радвам да помогнем :)

Поздрави
buldan75 :clixsense:"

Попълва се на Английски.
Пожелавам ти успех. ;)
Моля някой да ме допълни.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1752

Sun Mar 31, 2013 03:18 in Bulgarian

mmchl9 wrote: Здравейте приятели.
Помня че някъде бяхте разисквали за влизането в сайта от андроид телефон. Рових, рових ама не можах да открия къде бяхте писали :( Та въпроса ми е : каква програма трябва да изтегля за да мога да гледам реклами и бърка ли се , че влизам през друг доставчик на интернет (през уай фай ,свободна мрежа примерно) а не този с който съм удома?
Поздрави на всички!

За IP погледни тук.

Различно IP | ClixSense Forum

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1749

Sat Mar 30, 2013 09:10 in Bulgarian

fenomenyt84 wrote: Здравейте на всички.Гледам Булдан е писал за реклама в "bestptc".Търсих го в нета но не намерих такъв сайт, все ми излизат някакви блогове.Булдан,може ли някакво инфо какъв е ареса на този сайт.Или ако не може ли по някакъв начин да се свържа с теб.Благодаря предварително.

До колкото знам сайта се казва bestptcpaying, но при една реклама в подобен сайт трябва да имаш доста голямо количество късмет.

Похвали се. » Post #643

Fri Mar 29, 2013 23:33 in Bulgarian

evi1224 wrote: Привет на всички!
Днес ми е щастлив ден - току що спечелих в ClixCrid 2.50. :D Иначе са 3.25!
Много съм щастлива!!!
Хубав ден и на вас! ;)

Честито честито, надявам се и аз да спечеля 2.5 някой ден :D
Пожелавам ти много много късмет и за напред.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1739

Wed Mar 27, 2013 21:46 in Bulgarian

enchoto wrote: едва съм изкарал 50 цента за месец трябва ли да си ъпгрейдна профила че да изкарвам повече и да получавам повече банери за кликане? вижда ми се безсмислено да съм регистриран тук ако изкарвам по малко отколкото давам за интернет... ако може някой да ме въведе малко в тази материя нека да пише... Предварително благодаря..;..

Леле човече в първя момент реших, че си нов потребител и после като погледнах.....та ти си тука повече от половин година.Защо не си чел форума до сега????? :o

Похвали се. » Post #641

Wed Mar 27, 2013 09:57 in Bulgarian

Хайде и аз пак.....ееее голяма фукня пада :lol:

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #274

Mon Mar 25, 2013 06:17 in Bulgarian

bezimenniq wrote: За всички ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ(усилете звука си драстично за да усетите магията)

333 гайди Световен рекорд на Гинес (OFFICIAL VIDEO) - YouTube

УНИКАЛНО.....първо настръхнах и после и аз "надух гайдата". Разплаках се, толкова е въздействащо като знаеш,че и ти си част от това.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1728

Sat Mar 23, 2013 14:46 in Bulgarian

yordan7777 wrote:
lia1407 wrote: Хора, като съм се регистрирала съм си объркала една цифра от адреса ми :shock: . Дали ще има проблем ако си го коригирам?

няма проблем може да си коригираш адреса спокойно :)

Благодаря за бързия отговор :).

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1726

Sat Mar 23, 2013 14:01 in Bulgarian

Хора, като съм се регистрирала съм си объркала една цифра от адреса ми :shock: . Дали ще има проблем ако си го коригирам?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1721

Thu Mar 21, 2013 11:46 in Bulgarian

inchi89 wrote: Zdraveite Bulgari iskam malko pomosht ot vas...taka ot 5 dena sam v tozi sait otna4aloto beshe perfektno imashe reklami idvaha prez 1/2 chasa no sled chetvartia den za 24 chasa mi idvat 5 reklami nqkoi moje li da me svetne po vaprosa zashto e taka i kak moje da se popravi?A za saita za seka e dobre kato izkl tova 4e za 24 chasa mi idvat 5 reklmami :D :clap: :clixsense:

ЕХО тука пишем с български букви.И между другото в форума пише всичко което може да интересува един новобранец, казвам го от личен опит.

Правила за писане във Форума | ClixSense Forum

Най-често задаваните въпроси (FAQ) | ClixSense Forum(FAQ)

Хайде сега след мъмренето добре си дошъл при нас.Пожелавам ти успех.

Похвали се. » Post #633

Thu Mar 21, 2013 02:58 in Bulgarian

tatyana1 wrote: Да се похвяля и аз! За по-малко от месец изкарах 18 долара и туку що станах премиум! Дай боже още хубаво платени задачи и по много за всеки!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ :clap: очаквайте ме и мене скоро.
И да кажа че пак се случи.

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #273

Wed Mar 20, 2013 03:36 in Bulgarian

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ И ФЕНКИ

Пролетта дойде оле оле оле
Шампионска лига вече ни поде
А пък за сега лига Европа ни е под ръка
ТА ЕТО ЗА ТОВА ФЕНОВЕТЕ ТАЧАТ ПРОЛЕТТА.

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #272

Tue Mar 19, 2013 18:22 in Bulgarian

Смених аватара си, чрез което искам да се извиня на мой реферал за изказано от мене мнение относно игрите и да кажа, че всеки има право да се забавлява както си пожелае.И дано успея да го стимулирам, че и той да драсне някой ред тука.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1718

Tue Mar 19, 2013 01:21 in Bulgarian

buldan75 - Годишни Статистики | ClixSense Forum

Alcion погледни това и виж доказателство,че наистина работи.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1717

Sun Mar 17, 2013 12:59 in Bulgarian

paulaili wrote:
Alcion wrote: За твое успокоение тука има много хора като мене и тебе които са нови и не знаят английски, но това не трябва да те обезкуражава, а в крайна сметка силата на програмата не е в задачите а в РЕФЕРАЛИТЕ така, че те съветвам да не губиш време и да спретнеш едно домашно парти с твоите приятели и да им обясниш каква невероятна програма си намерила и как се печели от нея и как и те могат да спечелят, пък все някой от тях ще е добре с английския и ще ти помогне с задачките и така всички ще сте доволни.А на твоите познати можеш спокойно да им обясниш, че е много по-смислено да се занимаваш с това отколкото да цъкаш Мафия или Ферма в фейса или каквато и да било друга игра от която единственото задоволство ще му е това,че е минал поредното ниво след което играта свършва,тука никога нищо не свършва,а точно обратното от тука всичко ЗАПОЧВА ,а започне ли НЯМА СВЪРШВАНЕ.

Да изкажа и аз мнение.

Изобщо не си права в случая. Сайта изобщо не му е силата в РЕФЕРАЛИТЕ, а в офертите и задачите. Защото за тези задачи примерно не трябва да инвестираш нито цент. Аз за 3 месеца само от задачи съм изкарала около $500. Ти ми кажи: първо - след колко време ще изкараш тази сума от реферали; второ - колко реферала ще са ти нужни; трето - колко пари ще се наложи да инвестираш в други сайтове за да си намериш нужните реферали(а ако са активни, нека не говори че е почти невъзможно); четвърто - ти докато ги изкараш тези пари от реферали, аз примерно колко ли ще съм направила от задачи. :)
Та значи имам в предвид, че много грешиш за този сайт. Рефералите са само за помощ, а ако случйно намериш активен реферал, който да прави задачи .... ще печелиш и ти ... но не много - и пак стигнахме до задачите или офертите.

И ако намериш 100 такива, които да правят мого задачи всеки ден --- Ето тогава силата ще ти е в рефералите, но пак посредством задчите. От където и да тръгнем, края всеки път е задачите.

Не знам дали си разбрала,но това е написано в подкрепа на човек който е изгубил надежда и иска да се откаже защото не знае английски, а ти вместо да помогнеш на един от нас направи обратното. И помисли колко хора които не знаят английски ще прочетат твоя пост и как може би и те ще се откажат, защото не знаят английски.

Поздравления за задачите, пожелавам ти успех, а това със сайта за решаването на задачите е страхотна идея ;)

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #267

Wed Mar 13, 2013 09:47 in Bulgarian

dekata16 wrote:
martin4uz1 wrote: Само аз и barathrum ли слушаме 2пак и Еминем ?!?!?!
добри са няма спор,но аз определено слушам DMX. :lol: :thumbup:

A Lil Wayne не е ли добър :?:
Lil Wayne - A Milli (HD & Lyrics) - YouTube

И поздрав на феновете на Еминем
Lil Wayne - Drop The World ft. Eminem - YouTube

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1703

Wed Mar 13, 2013 07:19 in Bulgarian

Alcion wrote:
buldan75 wrote: @Alcion Изобщо не си в "задънена улица", повярвай ми. Там, където се намираш ти са преминали всички, които работят с тази програма.
Гледайки датата на регистрация, смея да твърдя че акаунта ти е много нов и има доста какво да научиш за тази програма.
Това ми напомня за времето, когато аз се регистрирах и как изобщо нямах представа как да си набирам реферали и въпреки, че имах доста добри познания по Английски, имаше доста неща които не са ми ясни. Включително и защо всички реклами на този сайт казваха, че това е най-добрата програма. Реших сам да проверя, като чета информация и сам се убедя в начините за печелене тук. Сама виждаш от кога ми е регистрацията, но се ъпгрейдвах Февруари 2011 за първи път, когато дойдоха и първите ми по-сериозни реферали.
За това време научих, че най-важно от всичко е ТЪРПЕНИЕТО и естествено да не се отказваме! Никой не ни иска пари за регистрацията тук и не виждам защо някои хора се отказват? :? Дори и да правиш минималното, като да влизаш всеки ден и да кликаш на реклами за 2 цента, то в края на месеца ще имаш 60 цента, а в края на годината поне $8-$9. За това време съм сигурен, че всеки един ще прочете 2-3 коментарав този форум или някъде другаде и съм още по-убеден, че за това време ще намери как да прави повече от 2-3 цента на ден. Но и само с тези центове да си останем, не виждам защо трябва да "бягаме" от няколко долара годишно, които наистина са абсолютно безплатни!
Някой ще каже "Загуба на време" - Може и така да е, но ако се замислим в колко безполезни неща си губим времето на ден, то изобщо не мога да се съглася с тези хора.
Търпение и всичко ще си дойде на мястото ;)

Ужасно търпелива съм и единственото, което ме кара понякога да губя кураж е незнанието на английски, въпреки че успях да направя няколко лесни задачи с гугъл преводача. Нямам никакво намерение да се отказвам, въпреки че моите познати се опитват да ме убедят, че си губя времето. Чета непрекъснато форума и най-вече твоите постове. Все пак виждам, че тук хората са готови да помогнат и това ми вдъхва увереност. Благодаря за съветите и думите, с които ми даваш надежда да продължа напред :)

За твое успокоение тука има много хора като мене и тебе които са нови и не знаят английски, но това не трябва да те обезкуражава, а в крайна сметка силата на програмата не е в задачите а в РЕФЕРАЛИТЕ така, че те съветвам да не губиш време и да спретнеш едно домашно парти с твоите приятели и да им обясниш каква невероятна програма си намерила и как се печели от нея и как и те могат да спечелят, пък все някой от тях ще е добре с английския и ще ти помогне с задачките и така всички ще сте доволни.А на твоите познати можеш спокойно да им обясниш, че е много по-смислено да се занимаваш с това отколкото да цъкаш Мафия или Ферма в фейса или каквато и да било друга игра от която единственото задоволство ще му е това,че е минал поредното ниво след което играта свършва,тука никога нищо не свършва,а точно обратното от тука всичко ЗАПОЧВА ,а започне ли НЯМА СВЪРШВАНЕ.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:13:02 PST