Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Плащания » Post #258

Tue Apr 16, 2013 23:30 in Bulgarian

ivanbochukov wrote: един вапроc вазможно ли е :clixsense: да плати на НЕверифициран PayPall mail adress
Blagodarq...

:clixsense: ще преведе парите и на неверифициран PayPall, а верификация ти трябва когато решиш да си закачиш карата за да ти преведат парите по картата, а ако не искаш да са в карта, парите ще си седят там и ти ще можеш да пазаруваш с тях онлайн.

А за повече информация как става верифицирането погледни тук.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях | ClixSense Forum

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #282

Tue Apr 16, 2013 13:39 in Bulgarian

d_todorov wrote: Lil Wayne Ft. Future & Drake - Good Kush and Alcohol (Bitches Love Me)

Песента е малко старичка но днес е чух за първи път и вече около час не спирам да е слушам :D

Та като спомена стара песен та се сетих за това.

LL Cool J - Doin It - YouTube

И после за това......

MC Hammer - U Can't Touch This - YouTube

И то да не се почвам, че те моите нямат край.

И последно за dekata16

DMX - Ruff Ryders' Anthem - YouTube

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #279

Tue Apr 16, 2013 07:12 in Bulgarian

Събитието е минало, но песента е супер яка, поздравявам всички БЪЛГАРИ които са навсякъде по света. Важното е, че сега сме тук и сме заедно.

Ангел и Моисей ft. Криско & Рафи & Katy B - Навсякъде по света - YouTube

Daily Checklist Bonus » Post #175

Tue Apr 16, 2013 06:01 in Bulgarian

Не е много, но е важно, че успях.

Плащания » Post #256

Tue Apr 16, 2013 04:22 in Bulgarian

Ето го и моето първо :D

Реферали » Post #326

Sat Apr 13, 2013 22:38 in Bulgarian

Здравей и на теб Miro773
Искам да пусна кредитите за един ден за да получа по-бързи резултати;
Първия ден новите рефералите са кликнали, втория ден идват нови които също кликат,но вече първите реферали ще са кликали два дни, губя кликовете за един ден от вторите реферали. Според мен е по-добре ако успееш в един ден да пуснеш всичките кредити, ако ти издържат нервите да дебнеш.
А за колегата ми е интересно да узная дали това е някаква нова стратегия все пак той е член от 2007г и е с близо 5 000 реферала, съмнява ме да не знае какво прави.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1777

Sat Apr 13, 2013 22:06 in Bulgarian

Здравей chernomorski и добре дошъл в форума.
Първи въпрос:
Предлага ти да си избереш вида на рекламата, която искаш да пуснеш.
С 500 рекламни Кредити ще може да купите:
25 кликвания върху Разширени реклами на експозицията
60 Seconds - $ 0,04800 Цена на Клик
50 кликвания върху стандартните реклами на експозицията
30 секунди - $ 0,02400 цена на клик
100 кликвания на мини реклами на експозицията
15 секунди - $ 0,01200 цена на клик
500 кликвания на микро реклами на експозицията
3 секунди - $ 0,00240 цена на клик

Втори въпрос:
Предлагам да погледнеш поста на Qtrus, който се намира на тази страница по средата.

Ръководство/Информация за използване на ClixSense | ClixSense Forum

Трети въпрос:
Tези кредити които си закупил няма да ги кликаш ти, те служат за реклама за набиране на реферали, тоетст можеш да рекламираш друга твоя програма в която си се регистрирал.

Силно ти препоръчвам да обърнеш голямо внимание на форума за да се запознаеш с програмата и да разбереш как работи и какво ти предлага.

Пожелавам ти успех. ;)

Реферали » Post #324

Fri Apr 12, 2013 15:01 in Bulgarian

Особено съм щастлива, че мога да напиша и аз нещо в тази много интересна тема, след няколко часово дебнене с наишият колега gregory busigny не успях да си изхарча кредитите и за пореден път ще ми се наложи една реклама да я пускам два дни и да ви се оплача никаква колегиалност по едно време бяха пуснати три реклами с еднакви заглавия или просто се редуваха.Вие как мислите каква ли ще му е била стратегията и за какво ли ще са му три реклами?
Някой ако се досеща защо прави така моля да сподели, ще ми е интересно да чуя мненията Ви?
И между другото е член от 2007год. и е private, чудно защо ли след като рекламите са му с ника.

А резултата до тук е 26 като единия се ъпгрейдна веднага и двама не са активни.

Похвали се. » Post #660

Thu Apr 11, 2013 14:21 in Bulgarian

dekata16 wrote: Честито на всички за различните печалби :clap: :clixsense: :thumbup: . Аз вече втора година се отказвам от :clixsense: :lol: майтапя се.. Когато пусна да гледам телевизия и ми се покажат ония /заради които сме толкова зле и не знам кога ще се оправим/ А тук си е съвсем друго заобиколен от млади хора ,които знаят какво искат :clap: .Никога не се предавайте ние сме до вас и не ще ви оставим.Успех на всички пожелавам с :clixsense: и да се похваля че най после вече имам реферал от китай :thumbup:

Дека, честито за реферала, ама ако те потърси за помощ "твое чудо та ничие", как ще се разберете незнам. Дано да знае Английски. :lol:

Похвали се. » Post #658

Wed Apr 10, 2013 07:54 in Bulgarian

maxlopezbg wrote: За 40 дни 1000 опита - 0,35 $ от 20 дни нищичко ..... явно нямам късмет :(

В никакъв случай не се отказвай.
Виж днес пак спечелих.

Похвали се. » Post #657

Wed Apr 10, 2013 07:45 in Bulgarian

DJ4eto wrote: Дойде време и аз да се похваля :D

Честито :clap:
И както казват колегите, "добре дошъл в отбора на звездите".

Похвали се. » Post #654

Wed Apr 10, 2013 02:34 in Bulgarian

evi1224 wrote: Добро утро на всички в България!
Току що спечелих два пъти по 0.25!
Направо изумително!
Пожелавам и на вас същият късмет! :D

Мила evi1224, нали знаеш какво е казвл Ицето "Който играе ПЕЧЕЛИ, който не играе НЕ ПЕЧЕЛИ" ;)

Продължавай в същия дух. :thumbup:

Похвали се. » Post #652

Tue Apr 09, 2013 09:05 in Bulgarian

Хора въпреки чувството, че май само аз се хваля ще го направя пак.
Днеска пуснах първата си РЕКЛАМА.
Това за мен беше цяло приключение, което може да прочетете тук.

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка | ClixSense Forum

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #276

Tue Apr 09, 2013 09:02 in Bulgarian

На моята първа реклама :D

Ехо ехо пак съм аз,
идвам да се фукам в този час
и сега ще ви разкажа, приключение с пускането на реклама.
Моя спонсор ми дари звезда и поисках аз да му благодаря
и реших от все сърце да му изпратя писъмце.
В писмото му предложих от душа, аз реклама да му подаря.
Той прие, дотук добре, ама слушайте сега леле леле ква врътня.
С кредитите бях ОК, тях получих от ъпгрейд,
но с пустата реклама стана тя каквато стана.
Почнах да попълвам аз с Английски букви в онзи час.
Пуснах я за одобрение и зачаках с нетърпение.
Чаках чаках мина час, но отговора не получих аз.
Пусках я и пак, и пак, и пак, но уви без никъв резултат.
И си казах "хайде спи"
с надежда призори в акаунта да се появи,
но уви уви уви.
А пък в крайна сметка се оказа,
че проблема не е в моята реклама,
а в БУКВИТЕ с които аз съм попълвала тогаз.

П.П. Заявката за одобрение не се попълвала само с големи букви.

Похвали се. » Post #650

Sun Apr 07, 2013 08:21 in Bulgarian

didkocska wrote: Само ще ви помоля подобни творби да се пускат в общата тема -->

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка

Това е темата Похвали се, а стихчето го написах в рими защото си мислех, че ще е по-интересно за четене, отколкото да кажа баналното "вече съм премиум", didkocska ако мислиш, че стихчето не е за тази тема ще го изтрия. :( :( :(

Представете се. » Post #483

Sun Apr 07, 2013 06:11 in Bulgarian

spk0719 wrote: Благодаря за съвета, не съм се обидила, вероятно защото не разбрах кое точно е обидното.

До сега не бях обърнала внимание, че в компютъра ми са инсталирани и Google Chrome и Mozilla, затова не съм ги ползвала. Вероятно ще премина към един от тях, но малко се притеснявам, дали това няма да се изтълкува като опит за някаква измама от моя страна, преминавайки от същия компютър и IP адрес към друг браузър.

Поздрави и още веднаж благодаря.

Няма място за притеснение ако искаш използвай и трите браузъра те нямат нищо общо с твоeто IP, а за различно IP можеш да прочетеш тук.

Различно IP | ClixSense Forum

Съветвам те когато имаш свободно време да огледаш темите в форума, ще намериш отговори на всичките си въпроси. ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1772

Sun Apr 07, 2013 05:51 in Bulgarian

pocomax wrote: Здравейте приятели, искам да попитам как става номера с парите как мога да ги поискам като се натрупат?

Добре дошъл във форума. :)
А отговора на твоя въпрос можеш да прочетеш малко по-нагоре на същата страница.
Желая ти късмет.

Представете се. » Post #481

Sat Apr 06, 2013 14:40 in Bulgarian

ОПА!!!! Дублирала съм си мненията :oops:.
И за да не седи празно,поздравявам с добре дошъл следвания член на БГ форума. :)

Представете се. » Post #480

Sat Apr 06, 2013 14:22 in Bulgarian

spk0719 wrote: Казвам се Петрова и oт скоро съм в CllixSense. Работя чрез Internet Explorer, който обаче ми създава проблеми, тъй като много често прекъсва - появява се съобщение "Internet Explorer stopped working", което е много досадно, особено когато изпълнявам някоя задача и загубвам направеното до този момент. Това не се случва когато съм извън CllixSense. Поради това ми идва да се откажа от тази работа. Само при мен ли е този проблем или и други от вас го имат? Как да се справя с това положение. Моля дайте съвет.

Добре дошла във форума, това е майтап, да не вземеш да се обидиш. :)

Пожелавам ти много успехи.

Похвали се. » Post #647

Sat Apr 06, 2013 02:51 in Bulgarian

ОСТАВАМ ТУК

В началото си мислех аз,
че не съм за тук при Вас,
но към форума се пристрастих
и творих творих творих.
Вижте вижте ме сега
имам си пред флагчето звезда. :D
Та да знаете сега,
че за радост или за беля,
тук при Вас ще си седя.

Поздравявам администраторите и всички участници в нашия БГ форум,като искам да отбележа, че без тяхната помощ може би нямаше да съм тук.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:36:47 PST