Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Реферали » Post #345

Tue Apr 23, 2013 12:00 in Bulgarian

Miro773 wrote:
yordan7777 wrote: да ви попитам кое е по-удачно линка да води към clixgrid или към главната

Здравей @yordan7777,

Същата дилема стоеше и пред мен в началото. Аз лично рекламирам грида. При реклама на главната страница отдолу се появява името ти, а доста потребители не искат да имат спонсори. Така че съм твърдо за грида.

Успех!


Miro773 Няма проблем да махнеш името си, има опция в Sign In - ClixSense от където можеш да отбележиш да не се показва Website Preferences - Customize your ClixSense account. ;)

Реферали » Post #339

Tue Apr 23, 2013 05:17 in Bulgarian

yordan7777 wrote: да ви попитам кое е по-удачно линка да води към clixgrid или към главната

Не зная кое е по удачно, мога единствено да споделя, че моята беше на ClixGrid, ако това ще ти помогне да се ориентираш.

Пожелавам ти успех. ;)

Реферали » Post #337

Tue Apr 23, 2013 01:45 in Bulgarian

indiigo wrote: При мен резултатът е 89 реферала. Пусках я на порции. През седмицата нямах време да дебна и пусках по малко. От първите 1000 клика в понеделник преди обед се сдобих с 8 реферала. Най-недоволна съм от съботния ден

Чудесно си се справила, а аз сега като погледнах, моята съм я пускала петък и събота, макар че все си мислех, че събота и неделя би трябвало да са силни дни за привличане на реферали.

Представете се. » Post #491

Tue Apr 23, 2013 01:16 in Bulgarian

tech4o1979 wrote: Стоян приятно ми е от Сливен.

Добре дошъл при нас tech4o1979 :)

Пожелавам ти много успехи в :clixsense:

Реферали » Post #335

Mon Apr 22, 2013 05:57 in Bulgarian

Miro773 wrote: Здравейте,

ето и резултатът от моята трета кампания в неото, която приключи преди около седмица. Отново микро за 70$ - 97 реферала, няма премиуми засега. Явно 90-100 реферала е максимумът за тази сума. От 2 дни върви четвъртата ми реклама (успеваемостта е по-ниска засега). Като приключи ще споделя крайния резултат.

Успех на всички!

За съжаление с моята реклама неуспях да се сдобия с толкова реферали моята бройка е 56, решават задачки правят оферти, пазаруват, и имам три премиума.

Всичко за ClixGrid » Post #204

Mon Apr 22, 2013 05:38 in Bulgarian

npeteva wrote: На тази игра май не е много лесно да спечелиш нещичко....единствено за 380 клика спечелих засега 5 клика бонус :)

npeteva не се отчайвай, сигурна съм че ако си постоянна ще спечелиш, има късметлийски дни в които се печели по няколко пъти.Пожелавам ти много много късмет и ще чакаме да се похвалиш с първата си печалба :)

Относно данъци върху печалбите от PTC програми... » Post #11

Sun Apr 21, 2013 12:57 in Bulgarian

Съжалявам ако съм ви обидила, просто се постарах да потърся информация за да мога да помогна, в никакъв случай не съм искала да бъда арогантна.indiigo търси компетентен отговор, затова я насочих към счетоводител, ,indiigo в никъкав случай не съм искала да те обидя, ако е прозвучало така моля да ме извиниш.
Отделих време да прочета из другите форуми как е коментиран този въпрос мислители, че ако се заяждам или ми е безразлично щях да го направя.

Относно данъци върху печалбите от PTC програми... » Post #9

Sun Apr 21, 2013 12:00 in Bulgarian

Пуснато на: 18 Мар 2010 1:45 Заглавие: Дискуси относно облагането на доходите от PTC
със сигурност ще ни дадат в господари на ефира

"болни мозъци плащат данъци от ptc сайтове"

хахаха

Пуснато на: 18 Мар 2010 13:22 Заглавие: Дискуси относно облагането на доходите от PTC
Аз, като подаваща данъчна декларация, допълвам, че трябва да се приложи и служебна бележка от фирмата, изплатила парите, с уточнени суми за осигуровки и данъци, колкото и ако са платени.

Надявам се да съм ви помогнала
_________________

Относно данъци върху печалбите от PTC програми... » Post #8

Sun Apr 21, 2013 11:47 in Bulgarian

danider, не мисля че се облагат защото от две години се занимавам и държавата не е потърсила нищо от този вид доходи.
Принципно по закон ако ги декларираш може би но никой няма да тръгне да ти рови в компа за това дали получаваш доходи от нета или не .
Надявам се да съм ти била полезна!
Успех!!!

Пуснато на: 15 Мар 2010 1:41 Заглавие: Дискуси относно облагането на доходите от PTC
Хм много интересен въпрос
странно , по принцип би трябвало да се плащат данъци за тези пари
все пак има хора които са от доста време в бизнеса и изкарват добри пари .... е това не означава че искам да плащам данък на държавата

Пуснато на: 15 Мар 2010 7:53 Заглавие: Дискуси относно облагането на доходите от PTC
serafimka, това, че държавата не търси парите в момента не значи, че няма да го направи рано или късно!
По принцип всеки е задължен да си декларира доходите и да си плъти съответния данък. Идва и следващия момент - ако не го направиш какво може да се получи.
Не съм нито юрист, нито счетоводител, ама ако от банката на дадат информация към НАП, те няма как да знаят, че ти си получила превод от РР или АР. И от там нататък да ходят да търсят как са дошли парите ти в акаунта, а и дали въобще е твой този акаунт и т.н.

Пуснато на: 18 Мар 2010 1:23 Заглавие: Дискуси относно облагането на доходите от PTC
Замислих се ако аз като един съвестен гражданин на тази държава реша да си подам годишната данъчна декларация с обявени приходи от сайтовете, как ли би станало това? Не знам колко от вас са попълвали данъчна декларация за ДОО, там задължително се попълва работодателя с данни за фирмата, от който си получил пари, независимо от типа договор. Само си представете в българската бюрократска бланка как се мъдри работодател: www........com И като ви поискат и Булсатат на фирмата, е тогава ще падне веселие
Пуснато на: 18 Мар 2010 1:32 Заглавие: Дискуси относно облагането на доходите от PTC
Ами ако сте навити предлагам всеки месец да ходим и да си плащаме данъците а
_________________

Относно данъци върху печалбите от PTC програми... » Post #6

Sun Apr 21, 2013 11:31 in Bulgarian

indiigo wrote: Подкрепям sakral
Аз също съм си задавала този въпрос и съм търсила отговор из нета. buldan75 изказва своето мнение, но едва ли е в неговата компетентност точно да отговори. Данъчните няма да ми проверят пейпала, но може да видят постъпилите суми от там в банковата ми сметка.
Ако някой е прочел или знае повече по този въпрос, нека да сподели.

indiigo, щом не вярваш на администратора който се занимава от години с PTC и е спечелил и все още печели от тях не малко пари,по-добре е да се консултираш със счетоводител за да получиш компетентен отговор.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1789

Sun Apr 21, 2013 09:55 in Bulgarian

indiigo wrote: Здравейте колеги,
имаше един пост, мисля че беше на buldan75, как се пуска реклама в AdHitz. Прерових форума и не можах да го намеря. Моля, помогнете!

Погледни тук поста е накрая.

Привет маняци - малко обмяна на опит | ClixSense Forum

Ако не ти свърши работа скролни нагоре, в дясно ще видиш една лупа натискаш я и попълваш,ще ти излязат всички теми в които се е коментирало това.
Пожелавам ти успех.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1788

Sun Apr 21, 2013 09:37 in Bulgarian

daidokan wrote: Здравейте ! Искам да попитам, приятел си направи регистрация, но понеже няма за сега карта Виза в полето за Paypal писахме моя email адрес на моята регистрация в Paypal. Проблем ли е това?

Добре дошъл в форума, daidokan няма никакъв проблем, email на Paypal можеш да коригираш когато искаш, това става ето от тук Sign In - ClixSense .Просто пише email с който се е регистрирал в Paypal. ;)


А как става регистрацията там можеш да научиш от тук.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях | ClixSense Forum

Пожелавам ти успех.

Anzhelov съжалявам за дублирането явно си ме изпреварил и не съм видяла, че си отговорил, ако има проблем просто ми изтрий поста. ;)

Относно данъци върху печалбите от PTC програми... » Post #4

Sun Apr 21, 2013 02:31 in Bulgarian

sakral wrote: Мисля, че това е тема, която трябва да се изнесе в нов топик. Според мен много от хората са си задавали този въпрос и бих помолил всички да споделят своето мнение и информация по въпроса.

Това е пост на администратор на нашия форум, който надявам се да е достатъчно красноречив, че да не предизвиква повторни запитвания по този въпрос.Макар, че линка който съм поставила в горния пост води до точно този коментар, а след като го прочетат заинтересованите едва ли ще имат въпроси които ще се налага да се коментират тук.

QUOTE
#1775 by buldan75 » Sat Apr 13, 2013 12:20

Здравей dovado и добре дошъл във форума на ClixSense.
Въпроса с облагането на данъците от Интернет е доста дискутиран, но аз все още не съм прочел някъде категорично мнение което потвърждава или отхвърля плащането им.
Първия въпрос, на който трябва да си отговорим е Къде е базиран нашия бизнес? Ако е в чужбина, то не подлежим на данъчно облагане. От друга страна сме физически лица, които пребивават на територията на България повече от 183 дни, следователно трябва да плащаме данък. Но най-интересната част е Данъчната декларация. Поне аз не виждам това "чудо" как ще се попълни при нашите условия.
В крайна сметка ако не декларираш доходите си от Интернет как ще разберат за тях? Ще проверят данъчно PayPal ли?
От доста време се занимавам с PTC-та и още не съм видял човека, който да плаща данъците си от този вид дейност.

buldan75(+36)
Posts 1,817
Member Since 26 Aug 2010
Last Visit Yesterday
Likes Given 418
Likes Received 879

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1783

Sat Apr 20, 2013 22:54 in Bulgarian

Arpecopa wrote: Здравейте колеги . Днес докато преглеждах форума попаднах на пост в който ставаше дума за ползването на :clixsense: през телефон и имаше коментар за това , че не е против правилата но хората с ейпъл (ай-пад ,под ,фон) са малко ощетени от липсата на флаш за техните устрйства. Аз се регстрирах тук преди почти 3 седмици и ,тъй като нямам достъп до компютър през по голямата част от деня се поразрових и откри браузър който поддържа флаш. Нарича се пъффин (има платена и безплатна версия). Надявам се това да не се води реклама. Дано съм бил полезен на някой.
Пожелавам ви много активни реферали :D

Arpecopa чудесно е, че искаш да помогнеш, за което те поздравявам, но за да може информацията която даваш да стигне до хората които ще се възползват, поста ти трябваше да го напишеш в темата:

Различно IP | ClixSense Forum

Защото темата "Общ Чат - Свързано с ClixSense" както личи от заглавието е интензивна и информацията която си дал, може би няма да стигне до бъдещите членовете на :clixsense: които ще имат същия проблем.
Нали разбираш, че ще е много по-лесно да прочетеш четири страници, отколкото да се ровиш в стотици.

Пожелавам ти успех ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1781

Sat Apr 20, 2013 05:34 in Bulgarian

valphoto wrote: Здравейте :) и аз съм нов тук :) и се надявам таз системка да работи :)

Добре дошъл при нас valphoto, а за "системката" можеш да "метнеш едно оченце" тук, за да разбереш как можеш максимално да се възползваш от програмката ;)

Ръководство/Информация за използване на ClixSense | ClixSense Forum

Пожелавам ти успех в :clixsense:

Представете се. » Post #489

Sat Apr 20, 2013 05:20 in Bulgarian

radoslava1973 wrote: Здравейте, от скоро съм във тази игра и ми е приятно да се запознаем. Казвам се Радослава.

Здравей Радослава и добре дошла в форума на :clixsense:, може да ти се струва като игра, но това не е игра, тук печелиш реални пари ;)

Прочети как можеш максимално да печелиш от тази програма :$

Ръководство/Информация за използване на ClixSense | ClixSense Forum

Пожелавам ти успех.

Похвали се. » Post #664

Fri Apr 19, 2013 09:29 in Bulgarian

kristinka134 wrote: Здравейте на всички! Най-после мога да ви пиша и да се похваля! Нова съм в сайта, но пък за това кратко време съм страшно зарибена :D Вчера изкарах $0.25 от играта "ClixGrid", също така за първи път изпълних 11 "Task"-а по $0.33 и съм много доволна! Сайтът е уникален! Хората са се погрижили стабилно да се изкарват парички! 3 ден а вече имам $1, което мисля че е добре, защото все пак нямам все още реферали, а ми казаха че и от тях се изкарва добре! Това е от мен! Приятно цъкане на всички!!!

Първо искам да те приветствам с; Добре дошла в форума :), и да ти пожелая и за напред да продължаваш в същия дух, и късмета никога да не те изоставя.

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #284

Fri Apr 19, 2013 09:09 in BulgarianFugitive88


Жив е той, жив е! Там пред екрана,
потънал в пот седи и пъшка
спонсор с дълбока на гърди рана,
спонсор във младост и в сила мъжка.

"Кажи ми, братко де е– реферала?
Де е и мойта вярна дружина?
Кажи ми, пък ми вземи парата, –
аз искам, братко, тук да остана!"

Тоз, който падне в бой за реферал,
той не умира: за него жалеят
всички под него
и спонсори песни за него пеят...

Но съмна вече! И пред екрана
юнакът лежи, потта му тече, –
жена му бърше потта от челото
и Clixsens пак тече ли – тече!

Относно данъци върху печалбите от PTC програми... » Post #2

Wed Apr 17, 2013 22:16 in Bulgarian

sakral wrote: Здравейте,
Бих искал да попитам относно данъците върху печалбите от РТС програмите, в това число и ClixSense.
Трябва ли да се декларират, удържат ли се данъци, ако не се декларират може ли да си навлечеш гнрва на данъчните и само изтеглените пари в банковата си сметка ли трябва да декларираш, могат ли да ти бъркат в сметката в пейпал или алертпей за да са наясно данъчните с движенията на парите ти и други подобни въпроси?
Моля за коментари и разяснения относно този въпрос.

Само едно ми е любопитно, защо по дяволите ти беше нужно да отваряш нова тема при условие, че имаме тема "Общ Чат - Свързано с ClixSense" в която твоя въпрос бе разискван преди няколко дни? :shock:

На тази страница към края прочети поста на buldan75, за да си отговориш на въпроса.

Общ Чат - Свързано с ClixSense | ClixSense Forum

Не знам дали си забелязал, но този форум е подреден и не прилича на другите BG форуми където информацията е разхвърляна на всякъде,за всичко си има тема в която можеш да се обърнеш за помощ.

И след критиката която отнесе, те приветствам с добре дошъл в BG форума и ако съм била прекалено груба моля да ме извиниш.

Похвали се. » Post #662

Wed Apr 17, 2013 10:32 in Bulgarian

Хора казвам ви ClixGrid е страшна работа, я гледайте какво става тука :)

From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:49:38 PST