Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #293

Sat May 11, 2013 03:42 in Bulgarian

В момента плача и пиша, макар че това е само един танц, дълбоко в себе си изживях всичко случващо се на сцената и си дадох сметка, че това не е просто танц, това е реалността и тя съществува и може да се случи на всеки от нас, затова бъдете добри и се обичайте.

Похвали се. » Post #674

Sat May 11, 2013 03:25 in Bulgarian

Чета, че на много колеги им е досадно да кликат всичките си шансове в ClixGrid, но ако имат надежда късметът идва макар и на финалната права, така че играйте до край, защото надеждата умира последна, а на следващия ден имаш нов шанс и нова надежда.
Пожелавам Ви късмет ;)

Похвали се. » Post #673

Fri May 10, 2013 14:14 in Bulgarian

stasbo wrote: 26 Mar 2013 02:26 $0.10

09 May 2013 01:25 $0.25

10 May 2013 02:47 $0.25


:P

stasbo Първо те приветствам с добре дошъл в нашия форум и ти пожелавам много късмет и за напред ;)

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #178

Tue May 07, 2013 05:54 in Bulgarian

elegyfordoom wrote: Здравейте, искам да попитам как мога да се откажа от тия досадни "weekly stats" e-mail съобщения и всички e-mail съобщения от ClixSense като цяло? Търсих навсякъде, вкл. в края на самите съобщения в пощата, и не мога да открия как да се unsubscribe-на.

elegyfordoom пробвай от тук.

My Account-> Profile and Settings->Website Preferences -> Customize your ClixSense account->Opt-out from new referral notificationsАко продължаваш да получаваш имейли, можеш да се обърнеш към администрацията на сайта ето от тук.

ClixSense Help Center

Съветвам те да не се отказваш от тях, ако си решил/а/ да работиш с програмата, те съдържат информация, която би могла да ти е от помощ и в крайна сметка я получаваш на готово.

Реферали » Post #364

Mon May 06, 2013 14:02 in Bulgarian

buldan75 wrote: @Fugitive88 благодаря.
Само, като си помисля, че ClixSense има 3 млн. потребители и аз се намирам в ТОП-5 на спонсорите за всички времена и ме обзема чувство на гордост.
Признавам си, че няма да мога да се изкача до челното място на тази класация, но и на N*5 се чувствам добре и доста добре мотивиран :P

buldan75 ти знаеш, че всичко е относително и че ClixSense предлага неограничени възможности, пък не се знае може да спечелиш от тото и за няколко дни да си на челното място, а може и аз да спечеля и аз да съм там.Леле ама как се размечтах, добре че мечтите са безплатни :) :) :)
А най-важно е да знаеш накъде си тръгнал и ако си вървиш по пътечката рано или късно ще стигнеш до мястото към което си се запътил, та в този ред на мисли ти пожелавам да се изкачиш до челното място в тази класация, ти го заслужаваш.

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #289

Mon May 06, 2013 02:12 in Bulgarian

Честит Гергьовден! Да са живи и здрави всички именници!!!

Нека днес сведем глави и се преклоним пред подвига и делото на хилядите достойни, които отдадоха живота си на България. Нека си спомним, че тази свещена земя е раждала и ще продължава да ражда герои. Помнете ги и говорете за тях, те го заслужават!

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1815

Sun May 05, 2013 08:36 in Bulgarian

justbeast wrote: добре мерси ;) а да попитам някъде изписва ли колко в момента са онлайн в сайта защото аз не виждам?

Виждам, че много от членовете в нашия форум които пускат реклами се съобразяват с това, но аз не знам защо го правят :cry:, аз мисля че това не е от значение защото в крайна сметка ние се стремим към уникални кликове тоест опитваме се да пуснем всички кредити в един ден когато няма друга реклама на сайта който ще рекламираме, защото рекламите на всеки един потребител се обновяват на 24 часа, което ще рече, че днес изгледана рекламата от един потребител, то след 24 часа той пак ще има възможност да я гледа, а ние искаме да се гледа от колкото се може повече различни потребителя, а не няколко пъти от едни и същи.
Дали ще ти свършат кредитите за един два три.......часа не е от значение.
Това е мое мнение, а сега ще съм благодарна на всеки който ми обясни защо толкова се "дебне" това?
Ще чакам отговор в темата реферали, благодаря предварително.

Реферали | ClixSense Forum

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1813

Sun May 05, 2013 06:21 in Bulgarian

justbeast wrote: здравейте имам едно запитване относно :clixsense: от тука печелят ли се активни реферали изобщо?ако някой има опит в това да сподели ако обича :thumbup:

Имайки в предвид, че програмата е една от най-добрите и работи от 2007г. съответно е доказана във времето и има огромен трафик смея да кажа, че можеш да вложиш парите си за реклама тук, а дали рефералите с които ще се сдобиеш ще са активни никой не може да каже, това е много относително и е до късмет, също така има голямо значение каква сума си готов да отделиш за реклама, как ще си проведеш рекламната кампания и до колко е популярна програмата която ще рекламираш.
С две думи ВСИЧКО Е ОТНОСИТЕЛНО в бизнеса с PTC сайтове.
Затова ние всеки път си пожелаваме късмет :)

Късмет и на теб justbeast ;)

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1811

Sat May 04, 2013 13:42 in Bulgarian

bobi9797 wrote: А някой да ми каже добър начин за набиране на реферали?

Добре дошъл при нас bobi9797 погледни тук.

Реферали | ClixSense Forum

20 странички са, ще ги прочетеш на бързо ;)

Пожелавам ти успех в :clixsense:

Има ли магазин, който приема пейза? » Post #2

Sat May 04, 2013 08:30 in Bulgarian

orangefox wrote: Здравейте,
Имам някакви пари в Пейза от кликс и бих искала да ги похарча някъде. Правих проучване в интернет и се оказа, че няма къде.
Има само три места, където пишеше, че приемат пейза - ШОП БАЙ ДЖОН , ларпшоп и пейзашоп. Когато се свързах с първите два магазина ми казаха, че вече не може с пейза заради нигерийски скамери и други причини, а пейзашоп изглежда като скам.
Вие пазарували ли сте нещо с пейза?
Да ми препоръчате магазин?

Добре дошла при нас :) изчаках търпеливо някой да отговори на твоя въпрос, но все още нямаш отговор, явно няма къде да похарчиш парите си, ако бях на твое място щях да похарча парите си ТУК, щях да си купя или премиум членство или да си пусна реклама. ;)

Поздрави Лия

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #176

Sat May 04, 2013 07:15 in Bulgarian

worldmax wrote: как е името на зеления сайт,искам да се регна

Здравей worldmax на този въпрос не мога да ти отговоя директно, защото ще е реклама, но ако прочетеш темата реферали ще разбереш за кой сайт става въпрос. ;) Пожелавам ти много успехи в :clixsense:

Реферали | ClixSense Forum

Представете се. » Post #498

Thu May 02, 2013 13:22 in Bulgarian

Горан добре дошъл и от мен.Пожелавам ти много успехи в :clixsense:

Реферали » Post #350

Mon Apr 29, 2013 15:15 in Bulgarian

Ванка това е друго от кражба никой не е застрахован, всичко е въпрос на съвест и колегиалност, за това е хубаво да помагаме на рефералите си, че да си седят при нас и да не се поддават на манипулации.

Всичко за ClixGrid » Post #208

Mon Apr 29, 2013 08:47 in Bulgarian

npeteva wrote: Уауууу lia1407 браво!!!!!!Дано всички имаме такъв късмет!!!

Пожелавам ви го от сърце :) и най-важното, бъдете постоянни ще спечелите.

Реферали » Post #348

Mon Apr 29, 2013 08:29 in Bulgarian

ivanbochukov wrote: Искам да попитам ако мои реферал си смени спонсора или се откаже от :clixsense: но в същото време има реферали аз щте ги загубя ли в моите 2-ро,3-то и т.н. реферални нива?

Здравей ivanbochukov твой реферал няма как да си смени спонсора без твое съгласие,а ако спре да е активен неговите реферали остават твои по нивата ти, докато евентуално неговите реферали разберат, че спонсора им е неактивен и те не решат да се преместят при друг спонсор.

Поздрави Лия

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1807

Sat Apr 27, 2013 01:33 in Bulgarian

Sonic636 wrote: 1000 adcredits и никой не се лепна :D :clap: :(

Здравей Sonic636, разбирам мъката ти, в началото много хора се сблъскват с проблема за рекламирането, затова те съветвам, ако нямаш време да четеш форума да потърсиш своя спонсор за помощ.В рекламирането има много тънкости и ако не си запознат с тях ще ти е много трудно да направиш успешна рекламна кампания.

Надявам се да съм ти помогнала и ти пожелавам успех. ;)

И все пак можеш да погледнеш темата реферали.

Реферали | ClixSense Forum

П.П. Този съвет е за рекламирането на рефералния ти линк в :clixsense:, а ако спонора е добър човек може да ти помогне и за другите ти програми.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1800

Fri Apr 26, 2013 12:50 in Bulgarian

jozefina11 wrote: Много простичко и весело се работи. Съжалявам, ако съм дал повод за грешна асоциация. Смятам, че коментара ми не противоречи на "Общите Условия", ако обаче греша-нека да го изясним. Късмет!
;)

Не не няма проблем, лично аз умирам от любопитство да разбера дали :clixsense: ти е представен като игра?

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1798

Fri Apr 26, 2013 12:35 in Bulgarian

bezimenniq wrote:
jozefina11 wrote: Привет, супер идея. Аз съм регистриран от 4 дена и нямам опит в подобни игри. Първо си купих премиум, второ опитвам се да използвам всяка възможност за печелене, ще трябва с таскс да се концентрирам повече. Играта е приятна, ако науча правилата добре със сигурност ще спечеля <3

Интересно ми е кой е този спонсор който рекламира сайта като някаква игра.Много често има коментари от сорта на "тази игра е супер","добре се печели от играта" и т.н.


bezimenniq не ти ли прилича на S...ivbo?

Всичко за любимата музика, спорт, виц и снимка » Post #287

Wed Apr 24, 2013 05:05 in Bulgarian

Реферали » Post #346

Tue Apr 23, 2013 21:35 in Bulgarian

From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:09:00 PST