stasbo wrote:26 Mar 2013 02:26 $0.10
09 May 2013 01:25 $0.25
10 May 2013 02:47 $0.25
stasbo Първо те приветствам с добре дошъл в нашия форум и ти пожелавам много късмет и за напред

elegyfordoom wrote:Здравейте, искам да попитам как мога да се откажа от тия досадни "weekly stats" e-mail съобщения и всички e-mail съобщения от ClixSense като цяло? Търсих навсякъде, вкл. в края на самите съобщения в пощата, и не мога да открия как да се unsubscribe-на.
buldan75 wrote:@Fugitive88 благодаря.
Само, като си помисля, че ClixSense има 3 млн. потребители и аз се намирам в ТОП-5 на спонсорите за всички времена и ме обзема чувство на гордост.
Признавам си, че няма да мога да се изкача до челното място на тази класация, но и на N*5 се чувствам добре и доста добре мотивиран
justbeast wrote:добре мерси
а да попитам някъде изписва ли колко в момента са онлайн в сайта защото аз не виждам?
justbeast wrote:здравейте имам едно запитване относно
от тука печелят ли се активни реферали изобщо?ако някой има опит в това да сподели ако обича
bobi9797 wrote:А някой да ми каже добър начин за набиране на реферали?
orangefox wrote:Здравейте,
Имам някакви пари в Пейза от кликс и бих искала да ги похарча някъде. Правих проучване в интернет и се оказа, че няма къде.
Има само три места, където пишеше, че приемат пейза - ШОП БАЙ ДЖОН , ларпшоп и пейзашоп. Когато се свързах с първите два магазина ми казаха, че вече не може с пейза заради нигерийски скамери и други причини, а пейзашоп изглежда като скам.
Вие пазарували ли сте нещо с пейза?
Да ми препоръчате магазин?
worldmax wrote:как е името на зеления сайт,искам да се регна
ivanbochukov wrote:Искам да попитам ако мои реферал си смени спонсора или се откаже от
но в същото време има реферали аз щте ги загубя ли в моите 2-ро,3-то и т.н. реферални нива?
Sonic636 wrote:1000 adcredits и никой не се лепна
![]()
![]()
jozefina11 wrote:Много простичко и весело се работи. Съжалявам, ако съм дал повод за грешна асоциация. Смятам, че коментара ми не противоречи на "Общите Условия", ако обаче греша-нека да го изясним. Късмет!
bezimenniq wrote:jozefina11 wrote:Привет, супер идея. Аз съм регистриран от 4 дена и нямам опит в подобни игри. Първо си купих премиум, второ опитвам се да използвам всяка възможност за печелене, ще трябва с таскс да се концентрирам повече. Играта е приятна, ако науча правилата добре със сигурност ще спечеля <3
Интересно ми е кой е този спонсор който рекламира сайта като някаква игра.Много често има коментари от сорта на "тази игра е супер","добре се печели от играта" и т.н.