Please wait...
HomeForumPosts by lia1407

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by lia1407

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1850

Tue May 28, 2013 07:26 in Bulgarian

Здравей cvetenceto05 и добре дошла в форума :) .Да нормално е да изкараш толкова, а грешката ти е, че не си се възползвала максимално от програмата, не че аз я ползвам на 100% ама нали знаеш кой колкото може, важно е да си упорита и лека по-лека ще станат нещата.

Ръководство/Информация за използване на ClixSense | ClixSense Forum

Какво е Уникалното на ClixSense?!? | ClixSense Forum

Пожелавам ти успех.

Реферали » Post #422

Mon May 27, 2013 13:00 in Bulgarian

zakista wrote:
emo02 wrote: Днес в зеления сайт видях реклама за закупуване на директни реферали за Clixsense. Офертата беше от 0.57$ за 3 реферала 14$ за 100 реферала и т.н. То е ясно че е измама но искам да ви попитам дали някой е пробвал нещо подобно?

Хаха Дано никой не е опитал . Някои избират лесния вариант и губят.

А пък на мен ми приличаше на фишинг, от както прочетох какво е фишинг съм доста скептично настроена към всякакви предложения които включват предоставяне на такава информация.

Реферали » Post #419

Mon May 27, 2013 03:57 in Bulgarian

Arpecopa wrote:
lia1407 wrote:
Arpecopa wrote: Някой има ли идея как мога да премахна НЕактивните си реферали ?

Здравей Arpecopa. Не можеш да ги махнеш, те ще си седят там.

Благодаря за отговора :)

Arpecopa, съжалявам ако съм те подвела, но аз разбрах че искаш да изтриеш от списъка неактивните си реферали.

Реферали » Post #413

Sat May 25, 2013 13:15 in Bulgarian

Arpecopa wrote: Някой има ли идея как мога да премахна НЕактивните си реферали ?

Здравей Arpecopa. Не можеш да ги махнеш, те ще си седят там.

Реферали » Post #412

Sat May 25, 2013 13:06 in Bulgarian

lyboM wrote: Аз ще споделя за моята лека "мания" по-рефералчета. Усетих че ме пристрастява, всекидневното печелене на нови 1,2 реферала, което е добре не е извън контрол до лудост, за сега де. Предполагам, че може някой да лудне много яко и е добре да се повдигне като въпрос, съвети и ....
Не ограничените възможности на мрежата са си чиста gold треска, треската на 21-ВЕК, играта е super :thumbup: :$ :kitty:

Ммммда има такова нещо, тук действа правилото на "Мечо Пух, -Колкото повече толкова повече."

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1848

Sat May 25, 2013 12:58 in Bulgarian

Здравей pichat86 и добре дошъл в BG форума на :clixsense: :thumbup:
Пожелавам ти успех.

Представете се. » Post #502

Sat May 25, 2013 12:55 in Bulgarian

Добре дошла при нас Руми, пожелавам ти много успехи в нашата прекрасна програма :clixsense:

Реферали » Post #407

Wed May 22, 2013 03:34 in Bulgarian

proof313 wrote:
The_AA wrote:
proof313 wrote:
buldan75 wrote: @maptyyНе възможно, защото смяната на спонсорството е забранена в :clixsense:

Смяната на спонсорството мога да ти кажа, че е възможна, аз писах на съпорта и ми смениха спонсора :)

Смяната на спонсора вече е напълно забранена.

Абе пич като не си наясно не се обаждай поне...
Как да е напълно забранена като ти казвам, че миналия ден писах на съпорта и исках да ми сменят спонсора и го направиха... Чул, недочул, пише...

Здравей proof313 добре дошъл при нас, The_AA е един от администраторите на нашия чудесен форум, мислиш ли, че би дал погрешна информация!!!! Искам и аз да те помоля да пазиш благоприличния тон в форума тука всички работим заедно и се подкрепяме, всеки споделя опита си и ако някой не е съгласен с мнението на друг просто се извинява и го опровергава с доказателства, а ако го подкрепя си слага името под поста му.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #1832

Wed May 22, 2013 01:45 in Bulgarian

Здравей belchev2 и добре дошъл в нашия форум, освен да гледаш реклами :clixsense: предлага други начини да печелиш пари, попълвай оферти, решавай задачи както казва al1968 печелиш и от Daily Checklist Bonus,от ClixGrid може да спечелиш от 0.10$ до 5.00$, от реферали също се печели много добре.

Ръководство/Информация за използване на ClixSense | ClixSense Forum

Какво е Уникалното на ClixSense?!? | ClixSense Forum

Пожелавам ти успех. ;)

А относно картата ти :clixsense: не ти иска номера на картата а ти отваря прозорец към Пейпал или каквото си заявил.
Процесори за Разплащане и как да си служим с тях | ClixSense Forum

Реферали » Post #397

Tue May 21, 2013 04:08 in Bulgarian

miat123 wrote: Хм, доста странно. Продължавам да получавам реферали от зеления сайт, въпреки че ми изтече рекламата преди 24 часа.

Да така е, :) на мен са ми идвали и след една седмица.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #196

Mon May 20, 2013 14:21 in Bulgarian

ivanbochukov wrote: мерси за отговора,аз за това не рискувах и попитах тук,се пак ще е мноо тъпо да ми блокират акаунта за такава смешна грешка :D

По принцип в други PTC програми това се счита за измама и е СТРОГО ЗАБРАНЕНО.
И грешката никак никак не е "смешна" и може да ти донесе много неприятности, да не кажа, че може да е фатална за акаунта ти.

Системата работи бавно, изчезват ads » Post #2

Sun May 19, 2013 23:37 in Bulgarian

Здравей jozefina11 при мен всичко работи отлично, което ме навежда на мисълта, че твоя проблем не е от програмата, аз имах подобен проблем като качих тулбара на ClixSense, огледай си браузъра и виж дали не можеш да се отървеш от някое разширение в момента основния ми е Хром от който работя и работи без допълнителни разширения, а на Мозила съм качила всички тулбарове с които работя.

Какво е фишинг атака и как да се предпазим от нея » Post #1

Sun May 19, 2013 01:22 in Bulgarian

Какво е фишинг атака и как да се предпазим

Автор: Огнян Глушков

Фишинг атаките са най-разпространената форма на интернет измама. По всяко време, много от най-главните финансови институции по света, са цел на подобни измами. Фишинг атаките целят да подмамят хората да предоставят важна лична информация, най-често подробности по кредитни карти и банкови сметки.

Как работят фишинг атаките?

За да успеят да убедят хората да предоставят финансовата си информация, измамниците изпращат имейл, който е пълно копие на имейлите на избраната компания. Най-често измамниците създават и подобен уебсайт. Фалшивият сайт може да бъде почти идентичен с този на компанията.

Получателите на този имейл, са помолени да отворят даден хиперлинк, който отваря фалшивия уебсайт. След това от потърпевшите се иска да въведат лична информация (най-често данни от банкова сметка, адрес и телефон). Често се изисква и въвеждане на данните им за вход в оригиналния сайт. Въведената във фалшивия сайт информация се запазва и измамниците могат да я използват.

Друг вариант на измамата е подобна форма за въвеждане на информация, в самия имейл. Потърпевшите са помолени да въведат потребителското си име и парола, както и номера на банковата им сметка. Възможно е измамниците да се опитат да ви подлъжат да свалите троянски кон на компютъра си, от приложение в имейла. След това този вирус събира и изпраща личната ви информация на престъпниците.

Подобни имейли се изпращат на голям брой потребители, като измамниците се надяват да подлъжат малка част от потърпевшите. Най-вероятно получателя дори няма да бъде клиент на избраната от престъпниците институция. Въпреки това те се надяват, че поне малък брой хора ще имат сметки в нея и няма да са запознати с подобни измами.

Този вид измама е много изгоден за престъпниците, дори и много малък процент получатели да станат жертви.

Как измамниците използват събраната информация?

Престъпниците могат да използват събраната информация по няколко начина:

Кражба на банкова сметка.
След като са събрали нужната информация, измамниците могат директно да имат достъп до банковата сметка на потърпевшия. След това могат да извършват транзакции, да пренасочват средства към други сметки и да издават чекове. Най-често престъпниците сменят паролата, за да не може потърпевшия да влезе в сметката си.

Използване на кредитни карти.
Ако измамниците са откраднали информация за кредитна карта, те могат да плащат стоки за сметка на собственика на картата.

Кражба на самоличността. (повече може да научите тук)
Ако престъпниците са събрали достатъчно лична информация, могат напълно да откраднат самоличността на потърпевшия. След това могат да извършват криминални дела от името на пострадалия. Кражбата на самоличността може да има дългосрочни последици. Понякога на потърпевшите са необходими години да изчистят името си, разрешат възникналите правни проблеми и да изплатят дълговете си.
Общи характеристики на фишинг измамите:
Нежелани искания за лична инфорамция.
Смисълът на фишинг атаките е потребителя сам да предостави личната си информация. Ако получите имейл от банка или друга институция, която иска да отворите страница и да въведете лична информация, подходете със силно подозрение. Банките НИКОГА не искат лична информация и информация за сметките ви по този начин.

Съдържанието изглежда правдоподобно.
Фишинг измамите са създадени да правят илюзията, че са изпратени от истинска институция. Имейлите могат да съдържат идентично лого и стил, като истинската компания. За да се засили усещането за истинност дори някои от хиперлинковете в имейла водят до истинската страница на институцията. Но този, който води към формата за попълване на информация, препраща към фалшивият уебсайт.

Маскирани хиперлинкове и изпращач.
Линковете във фишинг измамите са маскирани, така че да изглежда все едно препращат към сайта на реалната организация. Адреса на изпращача също изглежда, че идва от домейна на институцията.

Имейлът се състои от картинка, която е хиперлинк.
Някой измамни имейли представляват картинка. Лошото е, че където и по нея да цъкнете, ще бъдете препратени към фалшивия уебсайт.

Общи поздрави.
Понеже се изпращат до много хора, измамните имейли съдържат общи поздрави („Скъпи клиент на …”, „Скъпи картодържател“ и тн.). Ако някоя институция имаше нужда да се свърже със свой клиент за потвърждаване на подобна информация, най-вероятно щеше да се обърне към него поименно, но както вече споменахме финансовите компании никога не се свързват по този начин с клиентите си.

Многобройни уловки, насърчаващи получателя да предприеме действие.
Във фишинг имейлите е обяснено, че е необходимо потребителят да въведе личната си информация.

Акаунтът на потребителя трябва да бъде потвърден, заради обновяване в системата за сигурност.
Акаунтът на потребителя може да бъде спрян, ако личната информация не е въведена за определено време.
Засечена е подозрителна активност с акаунта на потребителя и той трябва спешно да предостави информацията.
Рутинни процедури за сигурност изискват потребителя да потвърди личната си информация.

Какво да правите, ако получите подобен е-мейл?
НЕ отваряйте хиперлинковете в съдържанието.
НЕ предоставяйте лична информация.
НЕ отговаряйте на имейла и не опитвайте да осъществите контакт с изпращача.
НЕ въвеждайте информация в фалшивия уебсайт, ако той се е отворил.
НЕ отваряйте прикачени в имейла файлове.
Изтрийте имейла.
Какво да правите, ако вече сте били подмамен да въведете лична информация?

Ако вече сте предоставили личната си инфорамция на измамниците, трябва незабавно да се свържете с институцията, от чието име е изпратен имейлът. Важно е да действате бързо, за да запазите банковите си сметки и лична информация. Обадете се на полицията.

Как да се предпазите от фишинг атаки?
Ако имате съмнения относно имейл, изпратен от някоя институция, свържете се директно с нея за потвърждение.
Не кликайте върху линкове в подозрителни имейли. Най-добре ръчно въведете адреса на институцията.
Ако предоставяте лична информация, се убедете че уебсайта е сигурен. (Научете повече за криптирането в интернет)
Използвайте антивирусен софтуер.
Обновявайте браузера и операционната си система редовно.

Всичко за ClixGrid » Post #210

Fri May 17, 2013 13:23 in Bulgarian

Аз кликам където ми попадне без схеми и без фигури и това е моята статистика.....Всичко е на случаен принцип според мен няма схеми, печалбите зависят от това колко потребителя са пуснали реклама в ClixGrid.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #190

Wed May 15, 2013 16:11 in Bulgarian

Това ми се вижда малко несправедливо. :( :cry:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #187

Wed May 15, 2013 15:21 in Bulgarian

didkocska wrote:
lia1407 wrote: Здравейте колеги, искам и аз да попитам нещо :)
Съдейки по снимката означава, че мой реферал е ъпгрейднал за две години, единия бонус от 2$ съм го получила, та въпроса е другия бонус от втория ъпгрейд до година ли ще си го получа, или този бонус го получаваш еднократно?Леле хора обърках темата, много съм зле :oops:.Не знам защо, но реших, че пиша в Общ Чат - Свързано с ClixSense
Извинявам се на администраторите.

По това което си написала съдя, че този твой реферал е от 2-ро или по-горно ниво, тъй като при двугодишен абонамент ти трябва да получиш 4$ за реферал от 1-во ниво и 2$ за реферал от 2-8 ниво.

didkocska реферала ми е от първо ниво, май ще се наложи да пиша тикет. :(

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #185

Wed May 15, 2013 14:47 in Bulgarian

Здравейте колеги, искам и аз да попитам нещо :)
Съдейки по снимката означава, че мой реферал е ъпгрейднал за две години, единия бонус от 2$ съм го получила, та въпроса е другия бонус от втория ъпгрейд до година ли ще си го получа, или този бонус го получаваш еднократно?Леле хора обърках темата, много съм зле :oops:.Не знам защо, но реших, че пиша в Общ Чат - Свързано с ClixSense
Извинявам се на администраторите.

Похвали се. » Post #680

Wed May 15, 2013 14:19 in Bulgarian

Отново радост под слънцето :D

Реферали » Post #380

Sun May 12, 2013 14:01 in Bulgarian

yordan7777 wrote: Здравейте отново но този път въпрос към всички които имат опит с рекламиране ако пусна 15000+15000 клика в зеления сайт колко долу горе реферала мога да хвана питам ви защото парите които ще вложа съм ги изкарал с голям труд и нерви ще купя 2 пакета една от 16 $ и една от 9 $ благодаря предварително

Здравей yordan7777 виждам, че нямаш търпение да пуснеш реклама, но аз те съветвам да не бързаш, според мен е по-добре да събереш повече парички и да си закупиш повече кредити.А с колко реферала ще се сдобиеш не мога да ти кажа всичко е относително и до късмет.
А относно парите си представи, че си ги заложил на хазарт, може да спечелиш или да загубиш.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #182

Sat May 11, 2013 05:36 in Bulgarian

flashico wrote: Здравейте. Бих искал да си сменя спонсора. Възможно ли е това и как?

Здравей и от мен flashico, добре дошъл в форума, защо искаш да си смениш спонсора, може би той е инвестирал средства за да може ти да си част от неговия екип, а и си мисля че едва ли ти е направил нещо лошо или ти е навредил по-някакъв начин в :clixsense: спонсорите помагат на своите реферали или ако не го правят то по никакъв начин не могат да им навредят, така че се захващай за работа и си изграждай акаунта пък ако имаш нужда от помощ ние сме много и сме насреща, нашия форум е сплотен и задружен и взаимно си помагаме.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:38:47 PST